Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wyzuta suka

kobiitki chcące mieć 5 dziecko, zapraszam serdecznie!

Polecane posty

hej! ja mam już 4, z czego 2 to bliźniaki :-) -Laura -Sandra -Olivier -Juliusz Julek i Olek to bliźnięta....

razem z mężem uwielbiamy dzieci, mamy duży dom, duze terenowe auto....i ostatnio wymarzylo nam się 5 dziecko :-) a co? jajestem jedynaczką, mąż również.... zawsze marzyliśmy o gromadce dzieciaczków...

tylko obawiam się, co ludzie powiedzą... \"dziecioroby\" albo \"myślenie średniowiecznnie znają antykoncepcji...\" ewentualnie \"oooo wpadli\"

lady*bird-> chodzi mi o to że jesteśmy przygotowani na kolejne dziecko... poza tym niestety utrzymanie bobaska ne należy do tanich, a tę zapomogę państwa w wysokości 1000 zł.sobie rząd może w dupę wsadzić, niech oni za te grosze wychowuja dzieci...

Gość ag*ga
autorko jesli wolno zapytac ile masz lat? bo to ciekawe jakie masz plany

a kto powiedział, ze państwo ma wychowywać czyjeś dzieci? Że ma utrzymywać czyjeś dzieci :p Ta zapomoga którą mogą sobie w dupę wsadzić to ma byc wsparcie, dodatek a nie 100% zaspokojenia potrzeb malucha. To chyba rodziece a nie państwo powinni utrzymać swoje dziecko. A jak nie mają z czego to nie powinni tych dzieci mieć . Uważam, ze zasiłki z pomocy społecznej chociaż śmiesznie niskie i tak są za wysokie bo jednak jakoś da się za to przeżyć - i dlatego odbierają motywację do tego żeby ruszyć dupę nie tylko do MOPSu po kaskę ale trochę dalej po pracę. Becikowe zresztą wyrządziło dużo złego bo kupa patologicznych rodzin wzbogaciła się o kolejnego potomka żeby dostac tą ogromną jak dla nich kase - cały miesiąc można za to porządnie się napić :p A ty - jak stac cię na 5 dziecko - nie patrz na innych tylko odstawiaj tabletki i do dzieła ;)

Gość pewnie zarobiona jesteś
mnie nie stać, może bym i chciała ale mam 1200 zł.pensji mąż 1500 i mamy już 3 dzieci, ciężko nam jest. także o dzieciach zapomnijmy

Gość jestemwszoku
wow masz 27lat i 4 dzieci? matko najswietsza to los cie bogato obdarował widac jestes tu 1 raz na forum zaraz zostaniesz zjedzona przykrymi słowami ma mam 26 i nie planuje na razie dziecka moze za rok powodzenia

tak, ale czemu w Niemczech ta zapomoga wynosi ok.100 tyszł, w Rosji ok.50 tys. zł przecież polska jest w ue i to już 3 rok się zbliża niech się nie dziwią, ze przyrost naturalny jest ujemny....

Gość czarny piotrus
moim zdaniem to prowokacja, no bo taki nick masz....:-o

Laura-miałam 23 lata... Sandra-mialam 25 lat... Oli i Julek-miałam 26 lat... nie wszystkie dzieci były planowane...:-) brałam tabsy, no ale Bóg chciał żeby ten 1% padł na mnie. wzięlam ślub jak miałam 22lata

prowokacja-> nie oceniaj pochopnie ludzi, bo to nie jest dobre. gdybym ci dała moje zdjęcie to też bys nie powiedziala, że wyglądam jak matka-polka

Gość jestemwszoku
dziewczyno kto sie w tych czasach decyduje na 5 dziecko swiadomie na głowe upadłas?

Gość jestemwszoku
pomarzyc dobra rzecz. a poza domem co robisz? masz na cokolwiek czas i checi

zgadzam sie z czarnym piotrusiem że to prowokacja, a jeżeli nie to jeśli was stać na utrzymanie i wychowanie piąteczki dzieciaczków i ty dajesz radę fizycznieprzejść ciążę i urodzic to co obchodzą cię ludzie ale tu nie chodzi tylo o finanse między dziećmi jest mała różnica wieku a każde z nich potrzebuje miłości, uwagi a to wymaga czasu. Ja mam dwoje 4 latka i 5 miesięcy i jest ciężko z czasem dla każdego. Pozdrawiam

przy domu mam kancelarię, więc wolne godziny pracy..., pomagam też mężowi w prowadzeniu firmy poza tym mam zaufaną opiekunkę do dzieci, więc jakbym potrzebowała to nie mazadnego problemu...:-) kto się decyduje? ja! napisałam kocham dzieci, sama byłam jedynaczką i dla mnie to była katorga...

tylko ja szukalam kobiet, które by mnie wsparły i miały podobne plany.... a nie obrzucanie haslami: prowokacja, et cetera....

Gość czarny piotrus
Sluchaj, nie chcialam Cie urazic, mnie sie tylko Twoj nick zle kojarzy... Szanujaca sie kobieta, matka, chyba by sie tak nie nazwala" wyzuta suka" No, ale to tylko nick...Jesli pragniesz piatego, to mam nadzieje, ze Wam sie uda. Duzo zdrowia i sil zycze...

nie uraziłaś mnie:-) tak pomyślala moja przyjaciółka, gdy mnie pierwszy raz zobaczyła :-D do tej pory tak zostało, a to już multum czasu....

to tak jak z moim nikiem tez tak zostalo:) (czarna owca) podziwiam zycze powodzenia!! ja chcialabym miec gromadke ale jestem nerwowa nie dalaby rady..takze jeszcze raz podziwiam!! ps fajne imiona dla dzieci:) acha a tym co ludzie powiedza w ogole sie nie przejmujecie!! zawsze znajda sie zlosliwcy, w naszym kraju to norma!! najlepiej sie innych ocenia i krytykuje! malo kto ma rozwinieta empatie..a dzieci sa cudowne!! w razie czego jak wam zlosliwcy zyc nie dadza zapraszam do ameryki bo tu 5 dzieci to stanadard:)

ja mam piątke dzieci :D i nigdy mnie nie obchodziło co ludzie powiedza ,bo ludzie gadaja zawsze -jak sie ma jedno potrafią się przyczepic i jak sie ma 5 też

Gość jestem pod wrażeniem
Jedno dziecko w pełni zaspokoiło mój instynkt macierzyński. Szczerze podziwiam.

To bardzo fajnie że kochacie dzieci i chcecie mieć taką gromadkę. Mi marzy się trójeczka. Nie patrz na to co ludzuie powiedzą bo to o nich ź le świadczy. Jak tylko macie warunki żeby wychowywać piątkę dzieci to tylko pogratulować powodzenia :)

wiem jedno: chcialabym urodzić to dziecko jeszcze przed 30.... :-) barbamama-> gdybys mogła, to napisz mi jaka jest różnica między twoimi dziećmi i jak sie one ze sobą dogadują, moja Laurka już jest zazdrosna o bliźniaków. Razem z mężem tłumaczymy jej, że chłopcy są jeszcze malutcy, nie potrafią sobie sami radzić i dlatego dużą część uwagi przywiązyjemy im. Jest po prostu zazdrosna, ale to mądra dziewczyna i zaczyna rozumieć :-)

mój najstarszy syn skonczy w tym roku 16 lat i jak miał 3 lata urodziłam bliźniaki-był zazdrosny teraz mu troche przeszło ale potrafia sie kłócic o byle co :D póxniej przyszedł na swiat syn,który za miesiac kończy 7 lat i najmłodsza ma 3 latka ,czasami w domu jest straszny sajgon;) czasami sie dogadują chyba jak każde rodzeństwo

Rozumiem, że bliźniaki mają teraz rok? Podziwiam, bo ja nigdy bym się na piatke nie zdobyła i to przy tak malutnich dzieciach. A opinią ludzi się nie przejmuj, bo to nie ich sprawa.