Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...
malgorek

opinie Dr brzucha艅ski -Trzyniec

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Dok艂adnie najlepiej zadzwoni膰 i sie um贸wi膰 terminy konsultacji s膮 r贸偶ne trzeba czasem czeka膰 pare miesi臋cy ja czekam na operacje za 2 miesi膮ce id臋 pod n贸偶 nie mog臋 sie doczeka膰 oby efekt by艂 dobry

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
termin operacji dopiero po konsultacji? Nie mo偶na wcze艣niej ustali膰? Mog臋 prosi膰 o numer tel. do doktora? ja dzwoni艂am na rejestracje i na konsultacj臋 musz臋 czeka膰 ponad 4 miesi膮ce i a偶 boj臋 si臋 terminu operacji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny po ca艂kowitej operacji nosa my艣licie 偶e da rad臋 wr贸ci膰 po operacji samemu prowadz膮c auto przez p贸艂 Polski do domu? Macie jakie艣 zdj臋cia z internetu nosow kt贸re wykonywa艂 dr? Nigdzie nie mog臋 znale藕膰. Co was zach臋ci艂o opr贸cz ceny do robienia nosa u dr?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Opinie i cena. To chyba wystarczaj膮co przekonuj膮ce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie polecam prowadzi膰 Ci samej. Po pobicie w szpitalu by艂am przem臋czona, ma艂o spa艂am, jedzenie jest marne, w drodze powrotnej zajechali艣my na obiad na wynos i odrazu po nim usn臋艂am na prawie 300km. Pozatym oczy s膮 spuchni臋te i jak si臋 m臋cz膮 to 艂zawi膮. JesCze gips przeszkadza i ma si臋 wra偶enie zeza.pozatym ba艂abym si臋 ze spowoduje jaki艣 wypadek jak kto艣 na mnie spojrzy. Ca艂a twarz w plastrach,gips i bordowe oczu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzi臋kuj臋 bardzo za wiadomo艣膰 odno艣nie prowadzenia auta :) Teraz mia艂a艣 operacj臋? Gips ju偶 艣ci膮gn臋li?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Operacje mia艂am w zesz艂膮 艣rod臋, na 艣ci膮ganie gipsu jad臋 we wtorek nast臋pny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny jak to wyglada z tym gipsem ? 10 dni czy tez trzeba d艂u偶ej go nosi膰 ? Ile by艂a艣 w szpitalu dzien po op czy 2?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰A
U mnie chcia艂 po 8 dniach zdj膮膰 gips i za艂o偶y膰 taki jesCze na kilka dni kt贸ry ju偶 sama bym mog艂a zdj膮膰 ale ze termin mi nie pasowa艂 to um贸wili艣my si臋 po 14 dniach 艂膮cznie z dniem operacji. I ju偶 nie b臋dzie zak艂ada艂 偶adnego innego gipsu. Operacja by艂a w 艣rod臋 18.01 o 15:30. O 15 dosta艂am g艂upiego Ja艣ka. w pi膮tek Ok 10:00 wyj臋cie seton贸w i zaraz wypis. Wyjecha艂em gdzie艣 o 10:40.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wlasnie rozmawialammz dr Brzuchanskim..jakis kosmos!na zabieg powiek 2 lata!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Prosz臋 sie nie martwi膰 oni tak m贸wi膮 a potem zmieniaj膮 termin na wcze艣niejszy ja mia艂am mie膰 operacje za rok a okaza艂o sie ze jest miejsce za 4 miesi膮ce ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Po wyj臋ciu setonow wyst臋puje jeszcze krwawienie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To ju偶 raczej taki p艂yn z krwi膮 a nie sama krew. Dzi艣 wydmucha艂am dwa skrzepy takie ciemne. Og贸lnie to si臋 przezi臋bi艂am w szpitalu bo ca艂y jeden dzie艅 by艂o otwarte okno. I ca艂y czas mam tam mokro i pociagam noskiem a zarazem dzi艣 czuje jakby mi tam co艣 zasycha艂o jakby si臋 strupki robi艂y.tak ci膮gnie nieprzyjemnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
呕ycz臋 powrotu do zdrowka :) Opuchniecia i zsinienia znikaj膮 powoli?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzi臋kuje. Znikaj膮 baaardzo powoli. Bo ja naprawd臋 mia艂am dwie bordowe spuchni臋te pi艂ki. Gdzie niegodziwe jest ju偶 偶贸艂to zielone, a reszta dalej bordowa. Dodam ze od pierwszych chwil smaruje 偶elem arnikowym killa razy dziennie a ost nawet plastry ziemniaka k艂ad臋 cieniutkie.Mo偶e s膮 tu jakie艣 Panie kt贸re mia艂y lepszy patent i szybko siniaki zesz艂y?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anet_nia
do Jak si臋 czujesz po operacji??? rozumiem 偶e masz siniaki na oczach...a po za tym czy co艣 boli?? jak jest ze zwyk艂ymi czynno艣ciami?? co mo偶esz je艣膰?? jak ze spaniem??Napisz co艣 wi臋cej ..prosz臋..... ja mam zabieg dopiero w kwietniu ale si臋 stresuj臋.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jem normalnie, oby nic bardzo twardego i du偶ego typu hamburger 偶eby buzi szeroko nie otwiera膰 bo nos ci膮gnie. Samopoczucie Ok. W pierwszych dniach jak d艂ugo sta艂am to si臋 m臋czy艂am i mia艂am zawroty g艂owy ale tak to jest Ok. Wkurza mnie tylko ten gips. 艢pi臋 tak 偶eby g艂ow臋 mie膰 wy偶ej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anet_nia
a ile min臋艂o od operacji?? 5 dni??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te偶 mam w kwietniu operacje. Strach ogromny. Mo偶na si臋 normalnie wyk膮pa膰 w tym szpitalu po operacji?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰A
Mo偶na.nawet przed operacj膮 ka偶膮 si臋 wykapa膰. W pokojach jest 艂azienka. Od operacji i min膮艂 r贸wny tydzie艅

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny co wy tutaj piszecie,normalnie zadziwiacie mnie a operacj臋 nosa niekt贸re traktuj膮,jak niewielki zabieg. Ot贸偶 m贸wi臋 wam,偶e to powa偶na operacja pod narkoz膮 oczywi艣cie ka偶dy przechodzi to wszystko indywidualnie ale pomy艣lcie,po pierwsze narkoza kt贸ra bardzo os艂abia,po drugie 艂amanie ko艣ci nosa kt贸re s膮 tylko z艂o偶one i musz膮 si臋 zrosn膮膰,po trzecie sk贸ra,kt贸ra jest oddzielona od nosa i musi sie na nowo przylkei膰,Poza tym 艣rodek nosa uszkodzony i szyty a co za tym idzie mo偶liwo艣膰 krwotoku,wi臋c przera偶ona jestem ,jak kt贸ra艣 pyta czy da si臋 kierowa膰 autem przez p贸艂 Polski.Stanowczo odradzam Jeszcze raz wam m贸wi臋 ,to powa偶na operacja tyle tylko,偶e akurat nos praktycznie nie boli i to powoduje 偶e niekt贸re zachowuj膮 si臋 tak jakby wszystko by艂o wygojone,lataj膮,schylaj膮 g艂ow臋 a nawet uprawiaj膮 膰wiczenia bo niby dobrze si臋 czuj膮 a potem narzekaj膮,偶e 藕le co艣 si臋 zros艂o a prawda jest taka,偶e nos goi si臋 do roku i miejcie to na uwadze. Acha ,ja mia艂am operacj臋 nosa u Brzucha艅skiego,wi臋c wiem co pisz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Masz racje! Mia艂a艣 operacje i co jaki efekt ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anet_nia
a gdzie mia艂a艣 operacje w Polsce czy w Czechach?? Oczywi艣cie 偶e wiem 偶e to powa偶na operacja, dlatego z t膮 decyzj膮 czeka艂am do 32 roku 偶ycia... ka偶dy podchodzi do tego na sw贸j spos贸b.. ja si臋 boj臋 偶e sparali偶uje mnie to na d艂ugi okres a dok艂adnie miesi膮c po operacji mam wa偶n膮 uroczysto艣膰 w rodzinie.. i zastanawiam si臋 czy aby na pewno dam rad臋 wydobrze膰 do tego okresu...nie mam na my艣li ca艂kowitego wygojenia - bo wiem 偶e to potrwa wiele miesi臋cy - ale czy b臋d臋 w stanie wyj艣膰 do ludzi po miesi膮cu od operacji..... zastanawiam si臋 czy po prostu nie zmieni膰 terminu....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mia艂am operacj臋 w Czechach. No miesi膮c to do艣膰 kr贸tko ale siniak贸w i opuchlizny ju偶 nie ma i do ludzi mo偶na wyj艣c tylko jest tylko ale czyli masz ca艂y czas w g艂owie uraz,偶e kto艣 ci臋 dotknie w nos,kt贸ry niestety boli jak diabli (tylko przy dotyku).Ja na twoim miejscu naprawd臋 prze艂o偶y艂abym termin,b gdyby to chocia偶 by艂y dwa miesi膮ce ale miesi膮c to ma艂o i tyle.Pierwsze moje ta艅ce by艂y w艂a艣nie po dw贸ch m-cach a i tak mia艂am obsesj臋 uderzenia nosa. Co do zadowolenia to jestem tak na 99% a to dlatego,偶e wola艂abym kr贸tsz膮 ko艅c贸wk臋,kt贸ra troch臋 opad艂a po roku ale operacja to spe艂nienie mojego marzenia o mniejszym nosku bez garba.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oby艂o si臋 bez poprawki? Czyta艂am 偶e wi臋kszo艣膰 dziewczyn ma u niego poprawki nos贸w. Pokazywalyscie doktorowi zdj臋cia nos贸w jakie wam si臋 podobaj膮 czy ca艂kowicie zdalyscie si臋 na jego koncepcj臋? Zastanawiam si臋 czy nie wydrukowa膰 zdj臋cia jaki mniej wi臋cej mi si臋 podoba tzn nie chce zbyt zadartego ani wkl臋s艂ego ale mo偶e lepiej pokaza膰 dla lepszej wizji zdj dla przyk艂adu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anet_nia
dzi臋kuj臋 za odp. Moja uroczysto艣膰 to nie ta艅ce - tylko spokojna komunia... wi臋c chyba nie b臋d臋 przek艂ada膰...... a co do efektu.... czy jest mo偶liwe 偶eby艣 przes艂a艂a mi na mojego osobistego maila zdj臋cia przed i po????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agnieszka2500
Witam, jak skontaktowac sie z Dr Brzuchanskim? Jestem po 2 ciazach, brzuch zwisa do kolan a mam dopiero 25 lat:( Jestem zdecydowana na plastyke, na termin tez jestem w stanie czekac, chcialam operacje przeprowadzic w Czechach, bo znacznie taniej a lekarz swietny. Pisalam sms ale zero odpowiedzi, moze mam zly numer, napiszcie jak najlepiej z nim zlapac kontakt?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Aneta79
musisz zadzwonic do kliniki w kt贸rej operuje w Czechach,tam ustala ci termin konsultacji (popros ,偶e chcesz szybko) i to wszystko nr do kliniki-00420558309234

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agnieszka2500
Chcia艂am konsultacj臋 w dniu planowanej operacji, st膮d problem, jednak ju偶 rozmawia艂am z lekarzem, prosi艂 o wys艂anie zdj臋膰. Teraz czekam na odpowied藕 i si臋 stresuj臋 kiedy mo偶e nadej艣膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Na jaki e-mail wysy艂asz zdj臋cia?

Udost臋pnij ten post

B膮d藕 aktywny! Zaloguj si臋 lub utw贸rz konto

Tylko zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony

Utw贸rz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj si臋