Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bibuleczka

Czy jest tutaj jeszcze jakas kobieta ktora nie moze zajsc w ciaze? Wpiszcie sie.

Polecane posty

Edna nieważne w jakim wieku i dlaczego , ważne żeby działać i jeśli jest jakiś problem to dochodzić z czego on wynika. Mysle że po to jest to miejsce żeby sie wyżalać i cieszyć, wszystko , w końcu same babki tutaj.

dzieki dziweczyny nawet nie wiecie jak duzo to dla mnie znaczy ze tu jestescie, sluchacie i wspieracie

dziękuje. Wam wszystkim też życze miłego wieczorku. dzięki Wam czuje się dużo lepiej. fajnie się tak wygadać przed kims kto mnie rozumie. Pozdrawiam wszystkich. pa pa

Gość kasia8768
witajcie kobietki!! trochę mnie nie było, ale cały czas was czytam i jestem na bieżąco. właśnie zmieniłam lekarza i od razu zaczął od wyników. zrobiłam toksoplazmozę i prolaktynę , zbadał mnie ginekologicznie i powiedział że jest ok. i co lepsze od prawie 3 miesięcy nie biorę żadnych leków i raptem cykle są dwufazowe?! no i dzięki testom owulacyjnym STORK zauważyłam w tamtym miesiącu owulację. dziwne rzeczy się dzieją, naprawdę. czekam na wyniki i znowu do lekarza. mam nadzieję że wszystko ok moja I ciąża ok. 9 grudnia 2004 - martwa II ciąża ok. 3 października 2005 - poronienie samoistne więc moje starania od ostatniego pozytywnego testu to 17 m-cy kasia8768.....Kasia.....30 lat.....Świdwin.....17 m-cy bądźcie wytrwałe, zawsze jest nadzieja na fasolki, po prostu czasami trzeba zaufać własnej intuicji... pozdrawiam i całuję

Gość kasia8768
kurka wodna - będę najstarsza...:(

Czesc Kasia.Dziewczynki jak chcecie sie wpisac do tabelki to skopiujcie ja i wklejcie do odpowiedzi i sie wpiszcze same ok?

Tabelka jest na stronie 30. Kasiu zycze ci powodzonka w starankach,mam nadzieje ze w najblizszym czasie zajdziesz w ciaze:)

Gość taka jedna babka z piasku
Witajcie:) Tak podczytuję sobie, co napisałyście:) Przyznam się szczerze, że planując maleństwo, prfilaktycznie zaaplikowałam mężowi Salfazin. Nie podaję mu kwasu foliowego - to jem ja:), natomiast po Salfazinie mój mąż świetnie się czuje, nawet wzmógł mu się apetyt jezcze:), piszę o Salfazinie, bo to własnie preparat cynkowy, chyba dobry:), zobaczymy po wynikach.... gdzieś pod koniec marca:) Pozdrawiam

Gość taka jedna babka z piasku
Dziewczyny, nie umiem wpisać się do tabelki, czy można się do Was podłączyć, czy niezbyt i czy ktoś mógłby wpisać mnie do tabelki?? Może podam dane: Imię - Marysia Wiek - jeszcze 24 Miejscowość- Kraków ilośc cykli starań - pierwszy:)

czesc dziewczynki. jeszcze wszystkiego nie przeczytalam:) nadrobie wieczorem. mam jakies dziewczynkowe przeczucia, chociaz nawet nie zrobilam tesciku... jak tempka nie spadnie to zrobie jutro... chociaz nie mam podstawowego przed @ objawu. moze dziwne ale zawsze przed @ \"wypuszczam powietrze\" z pochwy. tak jak po kochaniu sie. przepraszam ze tak dobitnie ale sie nie dalo inaczej:) jej zaraz zwariuje... przeczytalam cos tu ze trzeba sie kochac co 2 dzien. na wykresie jednej z dziewczyn serduszka zaznaczone byly prawie dzien w dzien i jej sie udalo... ide sie kapac i przyjde poczytac. denerwuje sie...

i mam propozycje. wpisujmy OD KIEDy sie staramy a nie ile. bo raz tabelka bedzie nieaktualna. zamiast ile miesiecy to miesiac i rok. jak sie zgodzicie to zacznijcie nowa. potem sie wpisze:)

Hej Rudzia.Od poczatku myslalam ze od kiedy to dobry pomysl ale tak juz sie dziewczynki wpisywaly wiec ja tez. Moge sprobowac zmienic,zobaczycie czy dobrze...

Tabelka kobiet starajacych sie o ciaze. NICK IMIE WIEK MIEJSCOWOŚĆ OD KIEDY starania nikkita.....ewelina......27.........dzierżoniów......... .......3 lata rudziaa....paulina.......25.........kraków.............. ........7 m-cy marilynka...magda.......25.........kutno................ .......2,5 roku ..............Klaudia.......26.........Sulechow......... sierpien 2006r bilberry25 Agnieszka....25.........Lublin.............. .........11m-cy Dorcia_....Dorota........29.........Nowy Sacz..................8 m-cy Ja juz u siebie zmienilam:) Moze byc dziewczynki?

Tabelka kobiet starajacych sie o ciaze. NICK IMIE WIEK MIEJSCOWOŚĆ OD KIEDY starania nikkita.....ewelina......27.........dzierżoniów......... .......3 lata rudziaa....paulina.......25.........kraków.............. ........7 m-cy marilynka...magda.......25.........Kutno................ sierpień 2004 ..............Klaudia.......26.........Sulechow......... sierpien 2006r bilberry25 Agnieszka....25.........Lublin.............. .........11m-cy Dorcia_....Dorota........29.........Nowy Sacz..................8 m-cy

Tabelka kobiet starajacych sie o ciaze. NICK IMIE WIEK MIEJSCOWOŚĆ OD KIEDY starania nikkita..........ewelina......27.........dzierżoniów......... .......3 lata rudziaa.........paulina.......25.........kraków...............sierpien2006 marilynka.....magda........25.........Kutno................ sierpień 2004 ....................Klaudia......26.........Sulechow........... sierpien 2006r bilberry25......Agnieszka...25.........Lublin.........................11m-cy Dorcia_.........Dorota........29.........Nowy Sacz..................8 m-cy

Rudziu chyba zauwazylas ze staramy sie od tego samego miesiaca i roku!!! Marylinka tez od sierpnia.

Witam ponownie viola,ja pisalam do ciebie ostatnio(bodajze 26 strona) ale cos nie odpisywalas. Viola aby sie wpisac skopiuj tabelke i wklej w odpowiedzi.W \"od kiedy\"wpisz dokladnie date od kiedy sie starasz.

Dziewczynki jak chcecie sie wpisac to skopiujcie liste i wpiszcie sie:)

Zaraz ide na moj serial \"samo zycie\" a potem \"m jak milosc\".Skoro ja ogladam to moj mezus tez musi ogladac,ale raczej ten drugi oglada:)

Rudziaa trzymam kciuki żeby to była fasolka. Byłoby super. Później zrobimy tabelke ze staraczkami-ciężarówkami.

Ja oglądam na Fox Life Jordan i Chirurgów. Staramy się od sierpnia, bo...ach te miesiące wakacyjne...

Marylinko moze uda sie nam do przyszlego sierpnia zaciazyc a wtedy napewno musimy zalozyc topik zaciazonych:) Byloby wspaniale.Ja uciekam na film.

W ogóle będzie cudownie jeśli którakolwiek z tego topiku napisze że jest w ciązy.Mam nadzieje że kiedyś wszystkie zaciążymy, ale będziemy dalej rozmawiać tyle że o pieluszkach, wysypkach i mleku...