Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katsumi

jestem prostututką, odpowiem na wszystkie pytania....

Polecane posty

Gość do zólwia
prostytucja malzenska - chyba upraszczasz. Nawet jak "boli głowa" to mozna "sie poswiecic" chocby w imie sympatii, checi zrobienia przyjemnosci kochanej osobie . W naprawde dobrym kochajacym sie malzenstwem zawsze mozna dojsc do porozumienia, nawet jesli nastroj czy temperament sie chwilowo zalamuje. A jesli czyjs maz daje kase tylko pod tym warunkiem, to patologia i nie ma co mówic o "moralnoisci chrzescijanskiej " czy jakiejkolwiek innej. Akurat wsrod moich znajomych zadna nie daje mezowi za kase ( to nie te czasy, albo dziwne srodowiska), choc na pewno nie za kazdym razem osiaga pelna satysfakcje ( nawiasem mowiac, prostytutka tym bardziej nie) seksualna. Aleprzeciez jest tez inna satysfakcja - to,ze chce sie dla swego ukochanego jak najlepiej.

Gość pytam bo mnie zastanawia
Czy nie jest ci głupio ,ze twoj szef jest z zawodu sutenerem? Czy nie uwazasz ,ze to mało ambitne zajecie jak dla męzczyzny, szefa w dodatku?

Mam pytanie do Zalozycielki topiku: -czy sa puszyste prostytutki i czy maja wziecie ,takie mi chodzi po 90kg? -czy boli Cie \"tam\" po pracy,w koncu po tylu klientach...? POzDRAWIAM!

Gość Artist
dla pulchnych, to chyba jedyny kontakt z seksem 🖐️

do Artist, jam pulchna i mam czynny kontakt z seksem, a bynajmniej nie jestem prostytutką :-D

Gość mam tez pytanieee
Czy masz jeszcze ochote na seks ze swoim partenerem? (i sile:P)

Gość eee ja moge odpowiadac zamiast
katsumi. " U nas w clubie maja szanse bynajmniej tylko dziewczyny z nienaganna sylwetką. C-est la vie" oraz "owszem, mam ochote i siłę jak Hannibal ante portas" . Na reszte pytan nie odpowie

Gość dobre..
O tak, BYNAJMNIEJ tylko dziewczyny z nienaganną sylwetką mają szanse ;) Zdaje się, że pani prostytutka wymiękła. Chyba nie jest aż tak przekonana o wspaniałości swojej osoby i profesji, skoro kilka słów prawdy odnośnie jej "pracy", osobowości oraz inteligencji przepłoszyło ją na amen :)

Gość jeszcze lepsze....
To interesujące że ta "studentka" w okresie kiedy na uczelni jest sesja, pracuje, nocami przyjmuje klientów, dniami słodko śpi, a na weekendy jeździ sobie do Zakopanego i Korbielowa żeby odpocząć. Pewnie niedawno wreszcie miała klienta-studenta i tak jej sie spodobało to określenie, że sama też chce być studentką :D catsumi, mogłaś BYNAJMNIEJ sprawdzić, z czym są związane studia :P

Gość już lecimy
cytuje inteligentna kobiete: "prędzej, czy później każda barmanka, kelnerka et cetera w takim klubie kończy, jako prosytutka. " no comments :O

Gość eeeeeeeeee
ta cała prostytuta catsumi podszywa pod orange he he he tchużysko z niej Ty kurwewkoo bynajmniej ha ha haha

Gość hop hop...
szanowna "damo do towarzystwa", gdzie jesteś, nie opowiesz nam więcej o swoim egzotycznym zawodzie? ;) Nie opuszczaj nas, nie rób nam tego!!! 😭

Gość arturro gatttiii
czy nie czujesz się zwykłą spierdoliną ? :O

Gość catsumi wroc

Gość PoDnOsEeEeE

Gość catsumi nie wroci
bo udawala ,ze jest prostytutka!!!! Jest tak naprawde facetem i to o czym "pisala" bardzo go podniecalo...taka prawda:(

Gość ojej już dawno
zesmy sie skapneli :O

Gość wwwwwwwwwwwwww
ona jest prostytutkaaaa, tylko że jak pokazaliscie jej gdzie raki zimuja, dostała szału, ha ha ha i zrozumiała ze nie miała sie czym szczycić, ponieważ jest kuurwa........potem sie dodszywała pod inne niki ale nici z tego, sprawiedliwość oraz czystość stała sie górą!!!!!!!! Dziwki won!!!!!!!!

Gość niegapsie
sypiacie z facetami ktorzy stoja w waszych klubach na bramce?jak oni was traktuja?probuja podrywac czy redujuja kontakty do minium?

mmm....dobra rada, zanim ktoś niezorientowany w temacie coś napisze, niech przeczyta chciażby 2 stronki do końca....to jest jednocześnie odpowiedź na powyższe pytania i stwierdzenia..... mamy zasady w clubie; pracownicy ze sobą nie sypiają, PO PROSTU NIE SYPIAJĄ, choćby nie wiem co sią działo. Pod tym wzgędem \"normalni\" ludzie są o wiele gorsi; o 200 zł.podwyżki są w stanie przespać się ze swoim przełożonym :o to dopiero tupet. Ja to robię, bo to jest mój zawód,a reszta...

Gość lukaszku
Czesc Catsumi! przypadkowo trafilem na ten topic.. .a pisze dlatego, ze wydalas mi sie bardzo sympatyczna dziewczyna :) Wlasciwie reagujesz na uszczypliwosci buractwa ktore Cie wyzywa od najgorszych... swoja droga, wystawiaja oni sobie swietne swiadectwo tak piszac o Tobie, a Twoje opanowanie i sposob w jaki na nie odpowiadasz jest rewelacyjny. Klasa. Jak juz tu jestem to zadam pytanie... ciekawi mnie czy wielu Twoich klientow miewa klopoty z potencja ? i w jaki sposob (jesli one sie pojawia) je rozwiazujecie :)

oczywiście, ze są i tacy; przecierz to rzecz ludzka,a ku woli ścisłości-męska heheh :-) ale zazwyczaj jest to spowodwane stresem, wtedy lampka wina, chwila przerwy, spokojna, szczera rozmowa i wszystko powinno wrócić do normy... ;-) pzdr

Gość pep
z tym szacunkiem to przesada ale też bym sie nie przy**ał to jest w końcu wolny kraj

Gość GTT11
catsumi po co to wszystko piszesz ,ty o zawodzie nie masz zielonego pojecia :)..szkoda mi cie

Gość brrrrrrrrrrrrrrrrr
catsumi nie jest prostytutka, zmysla

Gość najjjjj
a możecie podać konkretne argumeny? dlaczego uważacie że ona ściemnia? też jesteście z tej branży, żewiecie lepiej od niej?