Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Baja Bongo

Dlaczego bierzecie sie za zajętych?

Polecane posty

kurcze, naprawde, dla mnie to szmaciarstwo najwiekszego kalibru..moj facet ma jedna adoratorke, jest mu kompletnie obojetna, ale ona daje mu do zrozumienia ze cos od niego chce, podrywa go, komplementuje, a wie ze on ma dziewczyne. kurcze czy naprawde trudno zrozumiec ze nie ma czegos takiego jak dzielenie sie facetem? nie bede sie ponizac przed nia i jej wyzywac ani nic robic w kierunku odgonienia go, ale kurcze nie jestem w stanie pojac tak wielkiego poziomu sukowatosci :o moj facet to tylko przyklad, znam wiele par, miedzy ktore wpychaja sie dziewczyny chyba bez uczuc, nie mam innego wytlumaczenia.

Gość większość kobiet
to szmaty bez zasad

Gość glupiaboniekorzysta
nie bierzemy sie

Gość witaj w klubie................
mam to samo, taka jedna też lazi za moim facetem, chociaż wie , że jest zajety, on wyraznie daje jej odczuć że nie jest zainteresowany ale do niej to nie dociera, czasem sie nie dziwie że któremuś puszcza nerwy i zachowa sie po chamsku no bo ile można .... ja nie mam zamiaru z nia dyskutować bo i po co.... szkoda slów

Gość bezproblemu
jeżeli mu jest kompletnie obojetna to czym się martwisz że go na siłę zgwałci i do ołtarza poprowadzi,tak samo inne pary jezeli jest między nimi o.k to żadna inna mu w głowie nie zawróci więc tak jak by jej nie było.To w czym problem?Żadna trzecia nie wejdzie w życie faceta z butami jeżeli on tego chcieć nie będzie:D.

Gość cudzesy najlepiej smakują

nie o to chodzi ze sie martwie, po prostu nie trafia do mnie to ze w ogole dziewczyna moze sie brac za kogos zajetego, dla mnie to niepojete. przeciez to jest chyba jakas odgornie przyjeta zasada moralna, no ludzie :o

Gość bezproblemu
To o moralność Ci chodzi czy o faceta?

Gość Ozoriusz
jeśli idzie o faceta to kobiety wyznają tylko jedną zasadę : wszystkie chwyty dozwolone

Gość glupiaboniekorzysta
a pomyslcie sobie, ze wasi panowie byc moze graja przed wami zeby w was wzbudzic zazdrosc - rodzaj psychopaty, ktory syci się tym jaki jest porządany a przy okazji robi nagonkę dla odwrócenia uwagi

Gość glupiaboniekorzysta
a to, ze baby takie sa to prawda stara jak swiat -to swoja drogą

Ha między facetami jest po prostu większa solidarność :D :classic_cool:

Gość Sedzia Dreed
Bo facet byłby skreślony dla innych za taki numer, honor przede wszystkim.