Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vilatella

co zrobić? jestem w ciąży!

Polecane posty

Gość a ja powiem tak
takie niechciane ciąży sie zdażaja powiedz mamie on zrozumie jesli nie odrazu daj jej czas dasz rade nie ty pierwsza i nie ostatnia potepim co prawda spanie z cudzymi mężąmi ale ten facet nie jest wart nic niech płaci alimenty żona jego powinna sie dowiedzieć należy mu sie to A za ciebie trzymam kciuki

Gość lubię se czasem pośmierdzieć
Przychylam się do opinii Myrevina: on 38 lat - ona 17 lat , kto, do kurwy nędzy, kogo uwiódł ?

To juz wiemy dlaczego prezerwatywa \"nie zadzialala\". Jak sie bierze za seks to trzeba wiedziec jak sie zachodzi w ciaze.

Gość suka co rozwala małzenstwo
nie zasługuje na litość.. on szukał przygoody, ona mu ją dała, niech ponosi konsekwencje, niech kazdy wie jaka z niej szmata

Jeśli chodzi o seks z nieletnią(im) to ma on miejsce tylko gdy osoba ma poniżej 15 r.ż. Poźniej nie ma żadnych podstaw do ścigania, no chyba, że był to gwałt.

Poza tym jest jedna sprawa najwazniejsza: łatwo się wyzywa kobiety śpiące z żonatymi mężami, ale to Ci mężowie wiedzą, że mają zony - kochanka wie tyle ile powie jej kochanek. A on może nie widziec konieczności informowani jej o fakcie posiadania żony

Gość powtarzasz sie
poza tym ludzie, to jeszcze dzieciak jest! 17 lat! toc to naiwne, mlode, troche wyrozumialosci :P

ale kurestwo i ciemnota bija z waszych debilnych wypowiedzi. przeciez to życie niezaleznie od dyplomow i dokumentow zwiazanych z jego powstaniem.

ale w tym przypadku było wiadomo że facet jest żonaty :P

Jasna sprawa. Moim zdaniem autorka tematu powinna postąpić tak. Po pierwsze zdecydować się czy chce dziecko wychowywać czy oddać do adpocji. Powiadomić swoich rodziców oraz ojca dziecka. Jeśli będzie się migał po urodzeniu dziecka wnieść sprawę o ustalenie ojcostwa i o alimenty. Tyle...

Gość oj cennego
Mervin z ludzką twarzą no no Autorko po pierwsze: to nie był Twoja jedyna i wielka miłość. To nie była miłość w pełnym tego słowa znaczeniu. To było zauroczenie z Twojej strony i zwykły popęd i cynizm z jego. Uważasz tak, bo to pierwsze Twoje doświadczenie, poza tym młoda jesteś i niedojrzała. Takie "nigdy nie pokocham" to tego największy dowód. Zaufaj mi. po drugie: Dziecko to naprawdę poważna sprawa. Teraz trzeba schować do kieszeni swoje żale, wstyd, "miłość" do tego faceta i zadbać o maleństwo. Ono niczemu nie jest winne, ale to ono ucierpi najbardziej jak to źle rozegrasz. Nie iwem jakie masz kontakty z rodzicami, mam nadzieję, że Cię nie odtrącą, bo i tak się zdarza. Póki co mają obowiązek utrzymywać Cię do pełnoletności. Oprzyj się na nich. Co do faceta. On Cię nie kocha, nie szanuje, wykorzystał Cię. Pewnie mogłabym tak wyliczać a i tak to do Ciebie nie dotrze, bo na to trzeba czasu. Tymczasem możesz pozwać go o alimenty. To rozsądne. Nie wiadomo jak w przyszłości będzie wyglądała Twoja sytuacja materialna. Pozdrawiam, życzę szczęścia

offtopikujac---Myrevin ma ludzką twarz, wystarczy wchodzic na tematy o nieco poważniejszej tematyce, tam to mozna zauwazyc do autorki- proponuje zacząc od wizyty u lekarza,miłośc miłoscia , ojciec ojcem , a ciąże powinien prowadzic połóznik.

Jesli chodzi o antykoncepcję, to zakładam że 38 letni facet powinien o niej wiedziec więcej niż 17 letnia dziewczyna, bo już dość długo się "bawi ptakiem", prawda ?:-0 Jesli myślał, że takie sobie zabezpieczenie wystarczy (myslę zresztą, że on bardziej zabezpieczal się przed ewentualnymi chorobami niż ciążą) , bo w ciąże zachodzi przeciez kobieta, a on może umyć ręce, dokładnie tak, jak umył. Dlatego MUSISZ mu pokazać że konsekwencje ponoszą oboje rodzice. On jest PEWIEN, że nie podasz go o alimenty ze wstydu.

Gość oj cennego
całe swoje życie seksualne stosowałam tylko prezerwatywy i nic sięnie stało, więc miałaś pecha:(

Gość no to posłuchaj tego
Kiedyś pewnie bym Cię pożałowała, ale dziś...mam inne zdanie. Niedawno, bo 2 m-ce temu, dowiedziałam się o zdradzie mojego męża. Bzykał młodszą od siebie o 6 lat panienkę. Dzięki Bogu ona nie zaszła w ciażę, bo sie zabezpieczała, teraz to wiem. Mąż obiecywał jej złote góry, ale jak przyszło co do czego, jak stwierdziłam, że odchodzę, bez skrupułów rzucił tamtą! A miało być tak pięknie! Mieli być ze sobą na dobre i na złe! :D śmiechu warte! Była odskocznią, zabawką, formą dowartościowania i tyle! A teraz do rzeczy. Jesteś taką samą ***** (nie chcę używac mocnych słów) jak ona i każda inna dająca dupy żonatemu! To jest kara za rozbijanie związku! Szkoda tylko, że niewinne dziecko na tym ucierpi! Ty teraz płacz i zastanawiaj się co narobiłaś! Chciałaś tamtym dzieciom zabrać ojca, teraz Twoje go nie będzie miało! I bardzo dobrze! Lepsza kara nie mogła Cię dosięgnąć! I nie tykaj żony tamtego faceta, bo ona nie jest niczemu winna! Trochę szacunku! Jeśli on obiecywał Ci sielankę, to trzeba było jasno ustalić reguły tej gry- rozwiedziesz się najpierw a potem pogadamy! Ale najlepiej jest się tłumaczyć naiwnością, tym, że on mówił to co mówił! Pytanie tylko dlaczego nic nie robił, żeby być z Tobą? Odpowiedź jest prosta-byłaś dla niego przedmiotem do sexu a tak naprawdę kocha żonę, co zresztą Ci w oczy powiedział! Przestań więc się żalić, bo pomóc można dziewczynie, która naprawdę została skrzywdzona, a Ty krzywdząc innych poprostu wpadłaś! Zapłaciłaś za najwyższą karę za rozbijanie związku i rodziny! Taka jest smutna prawda...

A czy twoim zdaniem facet, który zdradza żonę nie jest zwykłym ch....? Dlaczego zrzucasz całą winę na dziewczynę. Tu jeszcze dochodzi kwestia tego, że ona jest jeszcze strasznie młodziutka - jak sobie przypomnę jaką sieczkę miałam w głowie mając 17 lat ...

Kocha żonę????? Co to za miłośc, gdy facet nie umie utrzymać interesu w spodniach...

posłuchaj tego -> poczytaj uważnie co napisałam pow3yżej - to mąż wie, że ma żonę i to on powinien się pilnować. Rzucił tamtą wrócił do żony - do Ciuebie - jak żyje się ze świadomością, że nie jesteś kobietą potrafiącą zatrzymac własnego męża ? Że jednak czegoś mu u Ciebie brakuje ? Że jesteś w czymś WYBRAKOWANA ? Łatwo szkaluje się kobietę, mąż niewiniątko, bo go uwiodła, a Ty świętaniejebliwa nie widzisz winy u siebie, często gęsto to żona nieświadomie pcha męża w ramiona kochanka

* kochanki :D:D:D:D:D:D, aż tak źle Ci nie życzę :D

>>>> no to posłuchaj tego i czujesz sie z tego powodu szczesliwa, ze wrocil do Ciebie po romansie, ja bym nie mogla zyc z facetem co mnie zdradzil. widac szukal sobie lepszej do lozka, a reszte mu Ty zapewniasz... ona jest materacem a Ty jestes wszystkim innym, seks z Toba to dla niego obowiazek malzenski. Zarowno Ciebie jak i autorki topiku jest mi szkoda... pelne wyrazy wspolczucia

Ona jest robotem kuchennym :-0 Sorki, chyba wolałabym być materacem. Świadomość, że mojego męża brzydzi sex ze mną chyba by mnie dobiła :-0

lubię se czasem pośmierdzieć otóż ja jestem na tyle pojętną osobą, ze z pewnych rzeczy zdaję sobie sprawę! I tak np, wiem o tym, że to ja męża wepchnęłam w ramiona kochanki i co z tego? Faktem jest, że błagał mnie, żebym z nim została pomimo wszystko. Zgodziłam się i wiesz co...żyję z nim nadal, on jest z tego powodu szczęśliwy a ja...za przeproszeniem mam go w dupie! Pod każdym względem! Próbuję Ci wyjaśnić, ze moje podejście może sie różnić od zachowań innych żon, którym to zależy na mężu.Nie doszukujmy się zawsze winy u kobiety, bo to stereotypowe jest! CZasem mąż zdradza, bo zdradza, nawet jeśli w domu ma wszysko, czego oczekuje! Tacy są faceci! I broń Boże nie bronię tu żadnego niewiernego męża! Nic z tych rzeczy! Dla mnie każy taki facet jes zwykłym hujem! Ale...ja jestem silna, a bywają kobiety słabe, bardziej kochające, którym zależy na zwiazku itd! To tych kobiet mi szkoda! I to o tych kobietach mówię a nie o sobie! Widzisz "śmierdząca (-y)" różnicę??? Jeśli o mnie chodzi, to mój mąż mógłby sobie iść w cholerę z kochanką i nawet by mnie to ucieszyło! Jednak moze żona tego faceta, o którym tu mowa, jest inna, dobra, wyrozumiała, uległa,dbajaca o niego i rodzinę...skąd wiesz, że pcha go w ramiona 17-to latki? Może on bzykał te smarkulę, bo akurat tylko ona mu się nadstawiła a chciał poczuć młode ciało??? CZekam na atak z Twojej strony...

Gość oj cennego
tu w sumie każdy ma swojąrację i to można głośno powiedzieć, że: kochanka - wlazła w cudze małżeństwo, chciała być z zajętym facetem, świadomie ryzykowała krzywdą szczególnie jeśli w związku są dzieci ale: -z tego co zrozumiałam on mówił, że im się nie układa. Młoda nie iwe jakie jest życie. Mogła wierzyć, że będzie jego przyszłą -ma niecałe 17 lat. Takie dziewczyny są z natury łatwe, nie wymagające. Czarujące wybiegi dojrzałego (?) mężczyzny są tak inne od sztubackich i nieporadnych zalotów rówieśników, że to jest szczyt marzeń i miłości dla 16tki. żona - nic o niej nie wiemy. Czy w tej sytuacji jak się wydarzyła jest sens rozpatrywać jej winę. Możliwe, że odmawiała seksu mężowi i będize miała z tego powodu jakieś "ale" do siebie. Możliwe, ale nie wiadomo. Będize cierpiała jak wszyscy w tej historii mąż - świadomie uwiódł 16tkę, kłamał i dawał obietnice bez pokrycia. Nic go nie tłumaczy. Ani oziębła żona ani niepohamowana chuć. Używał życia i używał instrunentalnie kochankę. I to jest najczarniejsza postać w tej historii. Można od czci i wiary odsądzać dizewczynę, można najeżdzać na żonę, ale jasne jest to, że ten chowający się za żoną facet jest najbardziej winny.

no to posłuchaj tego w czym jestes gora?? ze pozwolilas zostac ze soba facetowi co mial skok w bok, ze nadal mu gotujesz, nadal mu pierzesz, nadal sprzatasz?? to jest Twoja wygrana?? moc nadal uslugiwac swojemu niewiernemu mezusiowi gratuiluje optymizmu

i podkreślam jeszcze raz NIE WALCZYŁAM O SWOJEGO MĘŻA! Błagał mnie, żebym pozwoliła mu zostać i zgodziłam się ...dla dziecka. Poza tym mam go głęboko gdzieś i teraz to on siedzi potulnie a ja robię co mi się podoba (pomijając zdradę, szczególnie z żonatym)! Weźcie to, proszę, pod uwagę przy okazji kolejnego ataku na mnie!!

sippelsweg a nie pomyślałaś (-eś) choć przez chwilę o tym, że to on...gotuje , sprząta i mi pierze :D ??????? Myślenie nie boli!

Gość lipeka
Nikt cię nie będzie atakował, jeśli ty nie będziesz atakować innych. Dla mnie babki, które są w stanie przygarnąć zdxradzającego męża sa trochę żałośne - uważasz, że nie stać cię na nic lepszego ? Lubisz resztki po kimś? On chciał sobie poruchać, zroił to a teraz wrócił do ciebie, do domeczku, zupek, dzieci i psa.

Myrevin a co, źle napisałam? jako zdradzona kobiet mam prawo napisc, ze wina nie lezy NIGDy wyłacznie pos tronie kochanki.No chyba, ze go zgwałciła.A w przypadku 16 letniej dziewczyny , wybaczcie, ale jej wina to jest tu chyba najmniejsza.Ktos jeszcze pamieta, jaki był mając lat 16??

Gość oj cennego
noż dajcie jej spokój to naprawdę różnie bywa i różnie wychodzi. To nie zasada, że jak zdradził to od razu faceta do kosza.