Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malena20

Czy wyznac co do NIEGO czuję ???

Polecane posty

Gość Malena20

Wiem ze to długi okres czasu ale rok temu zerwal ze mna chłopak ja nadal o nim mysle bo poprostu go Kocham!! Czesto widujemy sie na imprezach rozmawiamy czasem bawimy sie ze soba i jest ok!! On mówi ze slicznie wygladam... po imprezie piszemy sobie sms ze miło było on mi pisze jeszcze raz ze ladnie wygładalam na koniec sms zawsze mi pisze gorace buziaczki dla CIEBIE... Niewiem czy to cos z jego str oznacza czy tylko tak pisze zeby bylo mi milo?? Czy wyzac mu ze nadal go Kocham ze nie moge przestac o nim myslec?? a co jezeli on po moim wyznaniu zerwie kontakt!!!???

Gość tracisz czas i zycie

Gość Malena20
Moze i trace ale co mam na to poradzic przez ten rok mialam innych chłopaków ale nic z tego nie wychodziło!!! Moze trafiam na nie odp chłopaków a gdyby znalazl by sie taki co mnie pokocha to wtedy zapomniala bym o tamtym

Gość Malena20
sama niewiem

Gość ja Ci powiem tak
napisz mu kiedys po imprezie,ze jest ci przykro, ale nie możesz się z nim więcej spotykac,bo za mocno go jeszcze kochasz,a jak nie ma z tego nic wyniknąć to nie ma sensu zebys robiła sobie nadzieję,bo to boli Cię za bardzo :) wiem co mówie to zawsze działa :P

Gość nie pisz mu tego
bo możesz stracić te imprezki. Po prostu jak będziecie razem się bawić następnym razem pocałuj go. Zawsze możesz zwalić to później na to, że byłaś pijana i nie wiedziałaś co robisz

Gość Przeciez z jakiegos
powodu sie rozstaliście, nie zapominaj o tym

Gość brrrrrr
Wy chyba jeszcze bardzo młodzi jesteśćie.Inaczej nie pisalibyście takich -przepraszam za cynizm-p...... Droga... Nie pisz tylko z nim pogadaj.Tak po ludzku.Nie na imprezie, nie pijana.Wyjaśnijcie sobie wszystko i te sms-y. Nie musisz mu od razu wypalać że go ciągle kochasz bo to niestety panów czasem odstrasza. Powiedz że myślisz o nim,że ciągle jest dla ciebie ważny i co on na to.Zobaczysz po jego zachowaniu co jest grane. Czyli... dzwoń i się z nim spotkaj. Powodzenia

Gość Malena 20
Dziekuj za te wszystkie rady cos musze z tym zrobic a najlepiej porozmawiac z nim