Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekperymentator

dieta z CHAŁWĄ .... próbowałyście tego ???

Polecane posty

Gość *Majra*
ja piernicze nie wiem jak to sie dzieje ale dzisiaj waga wyswietla 1,2kg mniej:) ale jestem happy.... rzeczywiscie macie racje.... 3 dni tej diety a pozniej jakas racjonalana zeby uniknac jojo i koniecznie zroznicowana zeby dostarczyc wszystkich potrzebnych elementow organizmowi... nie mma pojecia jakim cudm tak duzo mi zlecialo ale bardzo sie ciesze:):):) pozdrawiam:)

Gość sweet_19
*Majra* hihhi gratulacje! widzisz mowilysmy ze to dziala!!!:):):) masz racje ja od jutra zaczynam dietke 800-900 kcal az dojde do 1000kcal i oczywiscie same zdrowe jedzonko narazie bez slodyczy :D

Gość *Majra*
oj slodyczy to ja raczej na dlugo bede miala dosc:PP tez wlasnie o takiej myslalam i chyab wprowadze ja w zycie ale jeszcze zostaly mi te 2 dni... zobaczymy ile bedzie jutro:) az sie doczekac nie moge:)

Gość sweet_19
10 minut temu zjadlam 1-sza porcje chalwy smietankowej :) troche juz mnie zaczyna nudzic ta chalwa...:P buuuu czuje sie bardzo slabo ale nie chce przerywac dietki ! dzis musze sie przemeczyc ostatni dzien :( ehhh ide sie polozyc bo na nic nie mam sily ! buziaki

Gość sweet_19
dziewczyny nie wytrzymalam i zjadlam 1 herbatnika w czekoladzie :( :( :( myslicie ze przez to wszystko zepsulam? postaram sie juz nie robic takich glupst :O

Gość julka z podworkaaaaa
hej dziewczyny czytam o waszej diecie i nic nie szkodzi na drodze abym sprobowala. tylko ja zaczne dopiero od poniedzialku bo na weekend wyjezdzam mam nadzieje, ze u mnie nie bedzie problemow ze znalezieniem jakiejs chalwy, nie mieszkam w pl ehhhh

Gość TakiTamAnonim
Witam. Wczoraj postanowiłąm, że dzisiaj zrezygnuję, ale chyba jednak nie. Przed snem (mój 1st dzień chałwowy) nie wytrzymałam i zjadłam marchewkę, ogórka, pomidora, jabłko i sałatę - dzięki bogu postrzymałam się od ciastek i biszkoptów - uważam, że to i tak sukces, bo poza ta kolacją i kawą z mlekiem nie zrobiłam większych odstępstw. Dzisiaj budzę się. Jabłka już niestety nie było (wczorajszy napad głodu) więc otwieram lodówkę i tak myślę, że nawet mam na nią ochote, więc zjadłam 50g. Ale przed tem zamiast jabłka trochę sałaty. No i dobrze mi. Nie jestem głodna. Być może wytrwam drugi dzień! :) A co do rezultatów - płaski brzuch po jednym dniu!!! To jest to, zero głodu i mały brzuch. Na każdej innej diecie się je większą objętość, tutaj zaledwie 3 batoniki i jabłko - to super mało. Ciałko zaczyna wyglądac pięknie - oj dziewczyny, będą z nas boskie laski :D :D

Gość chocolatee
jasne ze beda :D uwazam ze ta dietka jest idealnym wstepem do racjonalnej zdrowej diety np. 1000-1200kcal :)

Gość TakiTamAnonim
Do sweet_19 - wypij sobie zwykła czarną herbę, ma 1 kcal a pobudzi Cię, herbata ma 3x więcej kofeiny niż kawa. Zaparz mocą, to od razu będziesz gotowa podjąć wyzwanie dzisiejszego dnia :-) Jeszcze 2 info: kupiłam chałwę 500g w kostce. Zauważyłam, że któryś z moich rodziców się skusił -hihihi - wszyscy lubią chałwę. Poza tym - zmobilizujcie mnie do zrobienia choć 50 brzuszków. Od 3ch dni planuję zacząć choć troszkę ćwiczyć, ale motywacji brak. Jakaś leniwa się zrobiłam, noo...

Sweet19 ale jak Ty się tak źle czujesz, to nie boisz się, że jutro po prostu rzucisz sie na normalne jedzenie? Bo ja się boje właśnie tego, że \"przepękam\" jakoś te2/3 dni, ale potem się nie opanuję :/ Nie wiem już sama, ale jak w 1 dzień chudnie się około 1kg no to naprawdę jest coś! :D Powodzenia wszystkim aktualnie dietującym z chałwą :D Trzymam za Was kciuki :*

Gość Jaho
właśnie wróciłam ze sklepu z 3 jabłkami i 4 chałwami:). Od jutra zaczynam dietkę,zobaczymy jak mi pójdzie.

Gość izac29
witam ja dzis jestem 1 dzien na chalwie! mam nadzieje ze u mnie rowniez bedzie widac jakiekolwiek redzultaty! dzis jestem 9 dzien na diecie MNIEJ ZREC! nawet mi sie udaje ale poleglam na 2 dni (wczoraj) kopnehadzkiej - skusilyscie mnie ta dieta, ;-)

Gość izac29
witam ja dzis jestem 1 dzien na chalwie! mam nadzieje ze u mnie rowniez bedzie widac jakiekolwiek redzultaty! dzis jestem 9 dzien na diecie MNIEJ ZREC! nawet mi sie udaje ale poleglam na 2 dni (wczoraj) kopnehadzkiej - skusilyscie mnie ta dieta, ;-)

Gość izac29

Gość sweet_19
kochane , nie na zarcie sie nie rzuce bo ja na takie dietetyczne zarelko sie nie rzucam co najwyzej na slodycze a po tej diecie mam narazie dosc slodyczy :) jutro chce sobie zrobic taki lekki dzionek bede jadla duzo warzyw owocow jogurt tez zjem i owsianke :) w sobote ide na pizze bo juz sie wczesniej umowilam ale bede ja jadla bardzo wolno i jak poczuje ze jestem syta to skoncze ;) bedzie dobrze... wlasnie wypilam zielona herbatke ...czuje sie troszke lepiej ale i tak nie jest dobrze :( ehhhh buziaki 😘😘

Gość sweet_19
wiecie co zjadlam wlasnie 2-ga porcje chalwy i czuje ze juz nie smakuje tak jak na poczatku. Dzis przezywam kryzys chalwowy ;) jeszcze dzis 1 porcja--- kurde chyba mi obrzydnie ta chalwa:P ide dzis do kina na SHREKA 2 :D:D:D a zaraz lece na USG. buziaki

Gość sweet_19
noo dziewczyny co sie dzieje ze na forum nie wchodzicie ?:D ja zaraz bede jadla ostatnia porcje chalwy... matko dluzej juz bym nie wytrzymala ! ciekawe ile bede jutro wazyc oj ciekawe :D buziaki

Gość *Majra*
no ja juz moge powiedziec ze zotal mi tylko jeden dzien... czuje sie dobrze a nawet bardzo dobrze:) juz nie moge sie doczekac ile jutro pokaze waga:) sweet_19 gratuluje konca dietki:) ja juz na chalwe w sumie troche patrzec nie moge ale jeszcze jutroi.....

Gość TakiTamAnonim
Hej dziewczyny, spaliłam... Dziś mój drugi dzień. Zjadłam Ze 3 listki sałaty, chałwę 50g, później dla urozmaicenia zupę - to tylko 150 kcal, więc spoko, no i kolacja... PetiBery (nie wiem jak to się piszę ;) ) i pół ogromnej paczki biszkoptów, co mnie wyszło prawie 800 kcal! Szczerze mówiąc to chciałam się najeść tak ze 400kcal słodyczami, ale nie myślałam, że biszkopty tyle mają! Tragedia.. No cóż, za to z porą nie przesadziłam, jest lekko po 18:00, więc nie najgorzej, troszkę się jeszcze spali przed pójściem spać, wypiję miętę, może wkońcu zrobię brzuszki... Zobaczymy. 3majcie kciuki :)

Gość Jaho
TakiTamAnonim chcesz kopa w tyłek? Niestety przez takie napady nie chudniemy,a chyba wieszosc z nas to przeżywa. Ja brzuszków nie robie też nei umiem sie zmotywować,ale robie 6 weidea i biegam < w miejscu > 10 minut,mało ale zawsze cos,a od jutra dieta chałwowa

Gość sweet_19
hihi w takim razie zycze powodzenia wszystkim ktorzy chca zaczac dietke chalwowa. Dla mnie to juz koniec :) zjadlam o 17:35 ostatnia porcje(juz mi po niej niedobrze) i jutro podam tylko koncowa wage :D od jutra 800-900kcal ;)wiec tez waga powinna ciut spasc. buziaki :)

Gość uup
up

Gość sweet_19
no wiec moja dieta z chalwa zakonczona ! :) wlasnie sie umylam ----- zrobilam peeling kawowy REWELKA ;) ZARAZ IDE spac i juz sie nie moge doczekac rana! wypilam przed chwila melise zeby usnac szybciej niz wczoraj :D dobrej nocki ! 😘

czekam na wiad ile schudlas a widzisz po sobie w jakiejsc czesci ciala ze cie mniej? bo ja zawsze czuje

Gość TakiTamAnonim
Sweet - na bank ładnie zeszło gramów ;-) No ja się trzymam mimo nadmienionych wyżej ciastek. Zajdłam 1230kcal mniej więcej, nie jest źle. Długo siedzę. Spalam więc. Dobranoc :*

Gość sweet_19
jak tylko wstalam od razu pobieglam do lazienki sie zwazyc. Wynik jest taki sobie:P spadlo tylkoo 0,3kg. Waga dzis:51,6kg :) i tak bardzooo sie ciesze! Zaczynam od wagi 53,3kg ! przez 3 dni diety chalwowej schudlam 1,7kg ! jak na mnie i moja drobna budowe ciala to i tak duzo! :D SUPER jest ta dietka. Napewno nie raz jeszcze ja zrobie ale wtedy juz na max 2 dni ;) dobrze ze zajrzalam na to forum ! dzieki wielkie autorce topiku 😘 DO WYMARZONEJ wagi pozostalo mi tylko 0,3kg . Do konca tygodnia na pewno ja osiagne... JEST BOSKO !:classic_cool: pozdrawiam wszystkie chalwomaniaczki :D hihi p.s---- oczywiscie bede od czasu do czasu zagladac na forum i informowac czy jest jojo i taki tam :D mam nadzieje ze nie ! postaram sie utrzymac wage. Dzis nie chce jesc nic slodkiego (poza kawalkiem malego ciasta z brzoskwinkami ktore od dawna na mnie czeka he he) buziaki 😘

Gość jaho
jem wlaśnie obrzydliwe jabłko. smakuje jak mieszanka gruszki z nie wiem czym blee

Gość jaho
up

ja zacz\ynam w pon ta diete ile dni na niej trzeba byc? swwe19 ile dni jadlas chalwe? nie wiem czy wytzrymam dluzej niz 3 hehe

Gość *Majra*
u mnie dzisiaj znowu -0,7 kg na wadze... sluchajcie ja przec 2 dni diety stracilam 1,9 kg:) dzisiaj mam ostatni dzien ale nie wiem jak wytrzymam jak juz na chalwe patrzyc nie moge:P julka z podworkaaaaa ---> lepiej po trzech dniach ja zakonczyc bo dluzej to rady chyba nikt nie da:PP