Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zabiłam...

za to co zrobiłam ... powinni mnie zabić...

Polecane posty

Gość englishman in NY
no pewnie ze uzaleznienie. tak jak codzienna porcja postow na forum. Wole zdecydowanie to pierwsze, bo od pisania na klawiaturze to tylko palce bola a tak to przynajmniej jakis orgazm jeszcze jest:)

Gość Proszę
Potrzebuję pomocy!Czy ktoś zna ginekologa z Wrocławia który wykonuje aborcje?Proszę o szybką odpowiedź!

Gość xwoman
Do za słaba psychicznie jesteś: od kiedy zabijanie nie jest złem?

A ja Ci powiem tak: nie wmawiaj sobie, ze to bylo ok, nie usprawiedliwiaj sie - po prostu sobie WYBACZ. ja tez kiedys zrobilam cos zlego i nie umialam przez to zyc przez 1,5 roku, musialam sobie wybaczyc. kazdy popelnia bledy i Ty tez go popelnilas, i to, ze tak sie etraz czujesz, bardzo dobrze o Tobie swiadczy, nie kazdy zaluje aborcji i nie kazdy uwaza to w ogole za zlo. Glowa do gory, cale zycie jeszcze przed Toba!

Gość kasiulkaaaaaa
kolejna głupia prowokacja a wy się dajecie nabierać

Gość Do Turquoise
Owszem wybaczyć powinna sobie żeby nie zwariowała, ale nie chrzańcie głupot, że aborcja nie jest złem. Aborcja to morderstwo.

Gość jak zwykle najgorszy facet
Po prostu jesteś morderczynią. Nie będę tego krzyczał głośniej, ale tak jest. Bywa jednak i tak, ze to facet bardzo chciał tego dziecka a kobieta nie, bardzo nie. Tak bardzo, że aż zabiła. Wolała zabić niż zmierzyć się z problemem. Tak jak złodziej zawsze zostanie złodziejem. Jeden ukradnie samochód a drugi piosenkę przez P2P, ale obaj są złodziejami. Ty zabiłaś własne dziecko, a inny zabił czyjeś dziecko. On był zboczony, a ty znalazłaś usprawiedliwienie w swoim facecie. Matka przyroda ma swoje prawa. Organizmy mają jeden cel – przetrwać, przeżyć. Kto jest innego zdania jest przeciw naturze, a ona go za to eksterminuje. Dlatego nikt Ci w tym nie pomoże i Ty sama sobie w tym nie pomożesz. Ale za to masz studia i pracę … tyle jest warte życie człowieka. Pamiętajcie: nie osądzaj innego człowieka jak nie potrafisz osądzić samego siebie. Miłego dnia.

Gość JA TEZ MIALAM
Oczywiscie, facet ma najwiecej w tym temacie do powiedzenia, bo on wszystko rozumie. Ja nie rozumiem jednej rzeczy, dlaczego dziewczyna w wieku 22lat, nie majaca dzieci to robi. Ja pierwsze dziecko urodzilam jak mialam 20lat, a drugie wlasnie dwa lata pozniej. Nie zrobilam kariery, nie mam studiow ani super mieszkania, ale mam dwie sliczne dziewczynki. Do szkoly wrocilam teraz, do pracy pojde pozniej. Cale zycie jeszcze przede mna i wszystko mam nadzieje zdaze jeszcze zrobic. Inna sprawa jest jakbys miala 15 lat i zaszla w ciaze, wtedy moznaby sie zastanawiac czy nie usunac. Albo jakbys miala tak jak ja i w tej chwili zaszlabys w trzecia ciaze, bo wlasnie mi sie to zdazylo i tez usunelam. Wiec nie rozumiem jak moglas to zrobic.

Gość loliiitkaa
A ruchać się dałaś rade??????????????????/