Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miska 007

W lutym mi sie uda!!!

Polecane posty

Ja czuje to samo Lola, z nikim innym o tym nie rozmawiam. Jestescie pierwsze, ktore wiedza, bo na mezusia musze do 18 czekac, a chce mu to twarz w twarz powiedziedz, bo mi inaczej nie uwierzy, bo wedlug mnie co miesiac jestem w ciazy. Potem obmowimy sprawe jak obwjescic rodzicom. Boje sie, ze @ przyjdzie, bo mnie tak podbrzusze boli.

Gość amel
franiu23 - OGROMNIASTE 🌻 G-R-A-T-U-L-A-C-J-E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jak dlugo sie staraliscie?? ile cykli?? Ogromie sie ciesze!!! Pozdrawiam WAS wszystkie 👄

Franiu pytaj dziewczyn zaciążonych jak nie uwierzysz ale ból podbrzusza to normalne na poczatku ciazy ......... nie dostaniesz @ !!!!!

Gość mnik
witam, pisze po raz pierwszy...choc nie ukrywam że czasem podczytuje co tutaj się dzije. Powiedzcie mi proszę, co myślicie. Zrobiłam dzis test, bo okres spoznia mi się 2 dzień i widoczna jest taka bardzo blada kreseczka....czy myślicie że to zaskoczyło i jest to ciąża? Jakoś trudno mi uwierzyć, bo ostatnio wszyscy mówią że to nie takie proste zajść w ciążę a nam udałoby się za pierwszym razem! nie wiem co powiedzieć mężusiowi. hmmmm....generalnie to byłoby super, ale jakoś do końca nie mogę się przekonać. Powiedzcie czy Któraś z Was tak miała. A druga sprawa, ja poza tym, że nie mam okresu nie mam żadnych innych szczególnych objawów! Dajcie znać, co myślicie?

Mnik skoro czytasz to dlaczego nie piszesz .......... W ciąże można zajśc za 1 razem tak jak ja zaszłam w poprzednią ............ Co do testu i spóznienia to pewnie jesteś w ciąży ale powturz test jutro rano z rannego moczu i bedziesz pewna .......... i daj nam znać koniecznie ........ no i powiem jeszcze takPISZ Z NAMI A NIE TYLKO CZYTAJ !!!!! Czekamy :p

Zmieniam termin swojej @ STARAJĄCE SIĘ... Nick......Wiek.......Miejscowość.......ostatnia@ .....starania od.... lola u.......18.......ok.Rzeszowa.......21.02...........wrzesień \'06(zawieszone w marcu\'07) frania23...23..........Oosterhout.........23.02......... ..luty \'07 Andzia 79...28.......Katowice.............05.02............luty \'07 Iloniczek....23.....śląsk...................12.02....... ......luty \'07 Miska 007...24......ok.Opola..............04.03............wrzesie n\'06 luty\'07 Daga_p_11...30...Częstochowa.........02.03............ma rzec\' 07 smutna_lala....26.......Śląsk..............10.03........ ..... w planach MAMUSIE ANIOŁKÓW Nick.............strata...............tydzień ciąży lola u............18.04.2006.........12tc Andzia 79.......16.03.2006.........27tc Iloniczek.......18.01.2006..........8tc Daga_p_11.....17.12.2006..........6t i 3d ZACIĄZONE Nick.......Wiek........ostatnia@..........termin porodu.........miejscowość shenen.....31............05.02.2007......? na razie 10.11.2007 Basieńka...26............27.01.2007.......prawdopodobnie 5.11.2007 Włocławek DOLEGLIWOŚCI Nick...........dolegliwości lola u............cysta Daga_p_11.....torbiel w jajniku

Jeszcze raz bo nie zmieniło nie wiem czego ......... STARAJĄCE SIĘ... Nick......Wiek.......Miejscowość.......ostatnia@ .....starania od.... lola u.......18.......ok.Rzeszowa.......23.03...........wrzesień \'06(zawieszone w marcu\'07) frania23...23..........Oosterhout.........23.02......... ..luty \'07 Andzia 79...28.......Katowice.............05.02............luty \'07 Iloniczek....23.....śląsk...................12.02....... ......luty \'07 Miska 007...24......ok.Opola..............04.03............wrzesie n\'06 luty\'07 Daga_p_11...30...Częstochowa.........02.03............ma rzec\' 07 smutna_lala....26.......Śląsk..............10.03........ ..... w planach MAMUSIE ANIOŁKÓW Nick.............strata...............tydzień ciąży lola u............18.04.2006.........12tc Andzia 79.......16.03.2006.........27tc Iloniczek.......18.01.2006..........8tc Daga_p_11.....17.12.2006..........6t i 3d ZACIĄZONE Nick.......Wiek........ostatnia@..........termin porodu.........miejscowość shenen.....31............05.02.2007......? na razie 10.11.2007 Basieńka...26............27.01.2007.......prawdopodobnie 5.11.2007 Włocławek DOLEGLIWOŚCI Nick...........dolegliwości lola u............cysta Daga_p_11.....torbiel w jajniku

Gość mnik
no postaram się pisać.....ale nie obiecuję, że będzie to regularnie. W pracy nie zawsze mogę, bo miejsce zajmuję nie najlepsze :) a co do testu, to jak okres nie przyjdzie, to ponowię test w poniedziałe. dziś popołudniu wyjeżdżamy do teściów i nie będę mieć necika. ale w poniedziałek na pewno dam znać. To byłby super prezent na urodzinki, które mam 29 marca :)))) no a poród wyszedł by jakoś na Andrzejki...czyli imieninki mojego mężusia :))) nono.....no ale zobaczymy, choć już się tak nakręciłam, że jak okaże się ,że jednak nie to będzie mi bardzo smutno....ale z drugiej strony, czemu miałoby się nie udać?? Pozdrawiam Was wszystkie i cieszę się, że zostałam przyjęta do grona :)

Gość egzaminek
mianowanko, imieninki, teścik, machanko, mężuś....itp itd - porąbalo WAs? Ile Wy macie lat???

No to czekamy na ciebie Mnik ............ :D i na dodatni wynik :p Egzaminek o co ci biega ????? Jeśli ci sie coś nie podoba to nie czytaj ......... my piszemy o tym o czym chcemy i nikogo tu nie \"porąbało\"

ale sie nadziało , jak mnie nie było... Franiu 23 WIELKIE GRATULACJE... Lolu pamiętaj że nic nie jest straconego, zaczynaj działać znów... powodzenia. ja obecnie dostałam od gina jakies hormony na podtrzymanie , może cos mi o nich powiecie, DUPHASTON sie nazywają i mam 2 razy dziennie brać... pozdrawiam

Franiu GRARULUJE Z CAłEGO SERDUSZKA!!!!!!!!!! Ja czekam na @, boli mnie brzuszek i krzyż, ale jakos sie doczekac nie mogę..... A wizyte u mojego ginka mam dopiero 13 kwietnia!!! Pewnie na dniach zrobię kolejny test, bo juz nic z tego nie wiem... Lola, nie gadaj tak, bo i mnie dołujesz...... Sama nie umiesz w siebie uwierzyc i w to, że będzie dobrze, że w końcu ujrzysz te 2 kreseczki na teście.... Pozdrawiam Was, papa!

Frania... MOJE GRATULACJE:D po ostatniej dobrej wieści zapytałaś, kto będzie następny- no i wszystko jasne;) Kochane Dziewczyny- Wam życzę dużo wiary, siły, spokoju i cierpliwości- na każdego przychodzi właściwy czas- na Ciebie też Lolu:) pozdrawiam ciepło:) ps. Frania pisałaś że powiększyły Ci się piersi? Bardzo? I kiedy zaczęłaś to zauważać- jednego dnia- buh i są, czy raczej stopniowo? Już mówię skąd te pytania- otóż większość dziewczyn jako objaw wczesnej ciąży podaje właśnie powiększenie piersi- jestem ciekawa, czy to aż tak widać?? :>

Basieńka wejdz w google i tam wpisz nazwe leku i bedzie duzo informacji o nim ....... ja nie brałam bo juz było za pózno ................ Franiu trzymam kciuki...... Iloniczek pk 8 miesiacach starań ja nie wieże że sie uda bo skoro sie nie udawało przez tyle to dlaczego teraz ma sie udać ........ Shenen następna bedzie Iloniczek a ja tak jak już pisałam nie bede bo skoro tak długo nic to nie uda sie nigdy .... juz w to nie wierze i zaczynam sie z tym godzić i przyzwyczaić do tej mysli ........

Przepraszam bo tam w poprzedniej wypowiedzi był zwrot do SMUTNEJ LALI a nie do Shenen Cytrynka Baśienka Frania jak sie czujecie ? Poprawiajcie swoje dane w tabeli jeśli jest jakaś zmiana .............

Dziwczyny bardzo dziekuje Wam za cieple slowa, jestescie wspaniale az mnie sie ryczec chce. Smutna _lala juz pisze jak z tymi piersiami. Zawsze na @ troche mi sie powiekszyly, a raczej napiely i byly bardzo twarde i obolale, a tym razem sa obolale, miekkie jak bym jakis zel tam miala ( nie mam oczywiscie) :) Powiekszlay mi sie raczej stopniowo i nie bylo to raczej widoczne powiekszenie w lustrze wygladaly normalnie, ale przy dotyku calkiem inne uczucie, od razu rozpoznawalne. Pisalam tez wczesniej, ze wielki apetyt mnie ogarna. Amel, udalo nam sie za pierwszym razem. W lutym odlozylam tabsy, ktore bralam tylko trzy cykle. W zeszlym roku jednak staralismy sie ponad 6 cykli, ale nie wytrzymalam psychicznie i wzielam tabsy, aby o tym nie myslec. Mnik, ja mysle, ze jestes w ciazy u mnie tez tak bylo z rana i sama nadal nie moge uwierzyc. Moze tez powinnam powtorzyc test:( Tez nie mam szczegolnych objawow, tylko bol brzucha jak na @ no te cyndorki. Lola i Tobie sie uda, uwierz w to 🌻 Ja nie przestane kciukow trzymac, wiec za pare dni do dziela 🌻 Do tabelki sie wpisze jak bede na 100 % pewna. Iloneczek zrob test u mnie dwa dni temu byl tez negatywny, a dzisiaj slala kreska, moze tez jeszcze za wczesnie. A tak jak pisalam objawy na @ mam nadal. Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz Wam dziekuje. Mam nadzieje, ze nie zapeszyla

Franiu trzymaj ale ja nie uwierze i tez chyba poprosze ginka o tabletki antykoncepcyjne ale nie na 3 miesiace tylko na długo Nie wytrzymuje psychicznie Zresztą po co mi tabletki jak jestem po poronieniu bezpłodna więc ................ Ryczeć mi się chce ........ A tak nawiasem mówiąc to słyszałam że odrazu po odstawieniu tabsów zajście w ciąże \"grozi\" bliżniakami więc może FRANIU uszczesliwisz topik podwujnie .....

Przepraszam ... już więcej nie bede przynudzać ........... piszcie co u was i jak sie czujecie ?

Nie przynudzasz Lola, skad Ci to do glowy przychodzi. Po prostu wiecej wiary w siebie!!! Ja tez czytalam o tych blizniakach, ale pocieszam sie, ze nie bralam ich latami, a nie wiem zobaczymy. Mam kilka znajomych, ktore po tabsach zaszly i w ogle nie maja blizniaczkom, ale moze ja...

Smutna lala ja już mam 8 miesięcy staran i juz nie mam sieł wierzyć ......... W pierwszą ciąże zaszłam za 1 razem i poroniłam ...... teraz nie moge zajśc ................ widocznie nie jest mi dane bycia mamą ......... PRZEPRASZAM ALE NIE WYTRZYMUJE ...................

Franiu ciesze sie twoim szczęściem i ty tez sie ciesz ......... nie myśl o mnie .................

Ide sobie .......... wróce kiedyś jak mi będzie lepiej ........... Trzymajcie się ciepło .......... będe o Was myslała ................

Gość aammmkamk
LOLU!!!! Po pierwsze - jesteś jeszcze bardzo młodziutka i naprawdę WSZYSTKO przed Tobą. Naprawdę - jeśłi będziesz bez przerwy o tym myśleć to w niczym Ci to nie pomoże. Po drugie - my nie zabezpieczaliśmy sie od czerwca a udało sie dopiero w lutym = 9 cykl (a nie należymy do ozięblych typów ;P więc teoretycznie co miesiąc czworaczki powinny być :)) Głowa do góry! 🌻 STARAJĄCE SIĘ... Nick......Wiek.......Miejscowość.......ostatnia@ .....starania od.... lola u.......18.......ok.Rzeszowa.......23.03...........wrzesień '06(zawieszone w marcu'07) frania23...23..........Oosterhout.........23.02......... ..luty '07 Andzia 79...28.......Katowice.............05.02............luty '07 Iloniczek....23.....śląsk...................12.02....... ......luty '07 Miska 007...24......ok.Opola..............04.03............wrzesie n'06 luty'07 Daga_p_11...30...Częstochowa.........02.03............ma rzec' 07 smutna_lala....26.......Śląsk..............10.03........ ..... w planach MAMUSIE ANIOŁKÓW Nick.............strata...............tydzień ciąży lola u............18.04.2006.........12tc Andzia 79.......16.03.2006.........27tc Iloniczek.......18.01.2006..........8tc Daga_p_11.....17.12.2006..........6t i 3d ZACIĄZONE Nick.......Wiek........ostatnia@..........termin porodu.........miejscowość shenen.....31............05.02.2007......12.11.2007..........Chełm Basieńka...26............27.01.2007.......prawdopodobnie 5.11.2007 Włocławek DOLEGLIWOŚCI Nick...........dolegliwości lola u............cysta Daga_p_11.....torbiel w jajniku