Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewciadan

Kto ma wózek firmy TAKO???Pytanie....

Polecane posty

Gość ewciadan

Jak się wam używa taki wózeczek??Czy w czasie spacerów nie zjeżdża w którąś strone?Bo my kupiliśmy wózek tej firmy z pompowanymi kołami i jak sie prowadzi to zjeżdża.Więc pytanie czy to jakis felerny model,czy raczej te wózki tak mają

Gość maya luana
czesc, ja juz jezdze tym wozkiem od lipca i moj tez zjezdzal na jedna strone. bylo to bardzo denerwujace. moj moz przemienil kolka na inna strone i to pomoglo. jeszcze moga byc kolka roznie napompowane.

Gość ewciadan
W tym problem,że koła były równo pompowane i tez już różne kombinacje ze zmianą.Ale nic nie pomoglo.

Gość kaś77
taćo-kupiłam miesiąc temu i reklamuje.bardzo ściąga na jedną stonę i woóle jest krzywy.zamawiałm go przez jnternet a w serwisi mi mówią że w transporcie się przekszywił--haha.nie polecam.

Mnie również ściągało, ale to tak, że np zaczynałam od jednego krawężnika, odbijałam od drugiego i powrót do pierwszego...h hi, no zygzakiem szłam. Tez go reklamowałam, a pan w serwisie patrzył na mnie jakbym z księżyca spadła co najmniej. Twierdził, że odchylenie pół metra na drodze to norma. Oszołom. No ale zrobili coś tam, i ...mniej ściąga. Nie polecam.

ja tez mialam, ale moj w wrsji z gondolka nie sciegal wogole, normalnie prosto szedl raz zrobilam wersje spaceroowa i sciagal na prawa strone troche, ale tylko przy zmianie raczki

Gość katarzynka _76
hej ja mam taco i na razie nie narzekam nic sie nie dzieje wozek jezdzi dobrze nie skreca ja osobiście moge polecic

Gość _d_
piszcie piszcie bo mnie si etako podobaja i troche sie martwie sie tym co piszecie...

Ja dzisiaj wstawiłam TAKO do komisu bo nie można było nim jeździć. Na początku był bardzo dobry ale teraz zaczął sciągac w jedną strone no i waży 20kg:( Mojemu dziecku tak średnio chyba było wygodnie:( A jak jest cieplej to w tym wózku tak naładowane że sie nie wypowiem :( wózek nadaje sie na zime a nie na wiosne czy lato:( Nie polecam lepiej kupic x-landera z tym wózkiem jak sie idzie to czuje sie jak by on pchał sie sam:)