Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fruit sensation

normalne odchudzanie

Polecane posty

dla mnie to czarna magia ja z koputera zaczełam kożystać mieśiąc temu .

Nie,kupiłam sproszkowany,jako przyprawę. Zastanawiam sie czy czegos nie przecholowałam.Jkos od rana swędzi mnie trochę skóra na szyi i twarzy.Jak rano się smarowałam ty nowym żelem to potem smarowłam twarz kremem i chyba dlatego taki efekt. Zopbaczę co jutro bedzie sie dzialo

niektore kosmetyki to bąby zegarowe, nigdy nie wiesz jak zadziałają.

myślisz że wykasowanie czsgoś pomorze?Ja myślałam że to sam monitor siada.

J awłaściwie nigdy nie byłam na nic uczulona.A głownie nie na kosmetyki.A moze tak działa ten imbir.Dopiero dzis pilam go z tymi herbatami. Jutro dam sobie z nim spokój i zobacze co jest grane. Jedyne co wiem że mnie uczula to Orzech wloskie.wystarczy,że troche zjem to cala jama ustna mnie boli.Mam wrażenie,że wszystko mi tam puchnie.Ale da sie wytrzymać,więc sie ich ostatecznie nioe wyrzekłam

A wyłącza sie tylko monitor,czy cały komp? Może masz ustawiony wygaszacz na kilka minut i wtedy może się wyłączac. Spytaj syna.Podejrzewam,że to może on tak ustawil.Oczywiscie jeżeli to to.A nie to nie syn.Tylko córka jest starsza.Sorrki

współczuje, u mnie mały poszedł w rodzine męża, do 3 lat ciągle go leczyli na alergie .potem zrobiłam testy które nic nie wykazały. lekarz stwierdził że na atopoiwe zapalenie skóryma za mało czegoś tam .Pozostało mu tylko 2,3 razy do roku uczuleniei brzydka chropowata plama na rece .

Włśnie wyznałam milośc synowi.Uparcie sie tego domagal:D.Zawsze odwraca moja uwage od tego co ma zrobić.Ale juz wskoczył do wyrka. A na te dolegliwosci skórne to wystarczy natłuszczanie skóry.Dobre są też kosmetyki Ivosti ale nie orientuje sia jak stoja cenowo.

Córka twierdzi że nic nie ustawiała, musze wezwać słe fachową(tylko monitor gaśnie i wyprawia inne cuda} wlaśnie zgasł ale sam zaskoczył

Jak będe u lekarza to zapytam, zawsze ide jak jest chory i pytam o co innego.

Miało byc Ivostin Ta mała którą pilnuje też ma taki rodzaj skory.Często widać jak ma sucha skórę.Trzeba to pilegnować,bo wydaje mi sie,że wtedy skóra swędzi.Mój mąz ma niestey łuszczycę i widzę czasami jak sie męczy . Ale na to nie ma leku.Mozna to jedynie zaleczyc

Tak właśnie sie dzieje z monitorem jak ma ustawiony wygaszacz.jak się poruszy myszka to wskakuje ponownie.

kropelka- przepraszm ale zapomniałam skąd jesteś?

A naszej Fruitki dalej nie ma.I zreszta tej niewielkiej reszty kobitek.Oj zapracowane chyba sa bardzo. My musimy stac na straży i pilnowac,żeby nie zaginął nasz temacik:D:D:D

O juz naprodukowałysmy ponad stronke. A ja jestem z pomorza.Z Lęborka.To jest 32 kilometry od Łeby,czyli od morza. Juz nie mogę sie doczekać lata.

jwśli chodzi odziewczyny to widziałam (czytalam )alexndrie na innym topiku chyba u niej ok.

No proszę.Jaki krajobraz.Kawał drogi nas dzieli.Niedawno bylismy niedaleko gór.Mamy tam rodzinke. Ale ja jednak bardziej wole morze.Od zawsze tak bylo. Przepraszam jezeli uraziłam:D

To postanowiła gdzie indziej sie odchudzać? Nikogo nie zmusimy do bycia znami.Ja mam oprócztego jeszcze 2 na których sie udzielam ale zupelnie inne tematycznie.

Gość ja tez jestem z leborka
ile masz lat? do kropelki

Ja też! Mąż ma rodzine nad możem,ale on pokochal mazury takie delikatnie mowiąc naturalne i nie tknięte.więc tam spędzamy wakacje.

Ja też klikam jeszcze na 1, ale to bardziej jest odbieranie wiadomości .

fruit nam oklapła ma dziewczyna doła. trzeba ją podnieść na duchu.bo nam zalozycielka odpadnie i co my sierotki zrobimy?

J apoprostu stara baba juz jestem:D Ale wcale tak nie czuje i własciwie tak nie myslę.Tylko obecnośc dzieci uswiadamia mi,że nie mam juz 20 lat. Ale tak żyje,że nie chcę cofac czasu hihi

dzieki za stronke,plaski brzuch ,smukla sylwetka marzenie.