Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

erwina

radości i smutki w walce o lepsze jutro!!

Polecane posty

Czy też tak macie, że jeśli musicie pracować z samymi kobietami to nie możecie się dogadać i zaczyna się niezdrowa atmosfera??? Do nas do pracy przyszły dwie nowe dziewczyny i robi się powoli nie do wytrzymania.. dotąd nie było specjalnych kwasów, ale teraz jest tylko 3 facetów na ponad 10 osób a u mnie w pokoju od ponad miesiąca są same kobiety :/ Nie wiem skąd te kwasy

iinka u mnie jest większość facetów i sa kwasy, nie ma reguły, a nawet chodzą takie opinie, że faceci to więksi plotkarze od kobiet, coś w tym jest!

Iinko u mnie to prawie same baby i niestety są niezłe jazdy :O coś w tym niestety jest, czasem zastanawiam się dlaczego tak się dzieje i nie mogę pojąć tych kobit :O Aniołku natychmiast zaczynaj jeść te słodycze!!!!! 😭 RATUNKUUUUUU!!!!!

momirooooooo!!!!!! usłysz me wołanie!!!!! czy ktoś wie co się dzieje u Tej kobiety?!

To ja łapię w locie kubeczek :) Byłam rano Serenity ale dałam ci fory ;) żebyś znowu nie rozpaczała :D O Momirkę martwię się coraz bardziej, zaqglądam codziennie na skypa, wczoraj puściłam smska i nic... cisza :( Momirko odezwij się!!!

a ja wysłałam jej mailika, ale tez nic:-o kurczę albo wiosna w jej związku, to nie ma czasu i oczywiście rozumiem to....albo to drugie..puk, puk w niemalowane:-o moimiro choć ręką zamachaj, żeś cała i zdrowa!

Jestem dziewczyny :-) W poniedziałek po południu wyszliśmy ze szpitala.W przyszłą środę mamy kontrolę chirurgiczną,mam nadzieję,że wszystko będzie ok.Dzisiaj mieliśmy wyjechać do siostry mojego męża na kilka dni.Ze względu na maluszka nie jedziemy,ponieważ mieszka 300 km od nas,a to za długa trasa jak na osobe po urazie.Jutro jedziemy do moich rodziców to tylko 60 km.Mój dziadek umiera,bardzo cierpi,rak zżera go totalnie,wszystko go już boli.Podobno zmienił się bardzo.Nie ma siły nawet usiąść nie wspomnę o rozmowie.Mam nadzieję,że zdążymy go odwiedzić. Buziaczki dla wszystkich. Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy w chwili gdy tego potrzebowałam 🌻 Całuski Erwinko i dziękuję za rozmowy 👄

Hej Amirko, szczęśliwej podróży wam życzę, choć tak smutnej w gruncie rzeczy... No cóż, na każdego kiedyś przychodzi pora.. oby twój dziadek nie cierpiał już tak ogromnie.. Dziewczyny całuje was mocno a teraz zmykam pod kocyk, tak po prostu :) nie mam żadnych obowiązków, domek posprząytnany a ja padam na pyszczek, więc co sobie będe żałować. Trzymajcie się ciepło. Momirko apeluję do ciebie!!!! Odezwij się!! Pomyśl też o nas, naprawdę się zamartwiamy. Mocno myślami cię wspieram i życze wszystkiego dobrego!!

Dziewczynki! Melduję się cała i zdrowa. Wybaczcie tę ciszę ale czasem po prostu tak trzeba... Dziękuję Wam za troskę i Erwince z garść optymizmu ❤️ Nie mam jak zaglądać bo prowadzę kurs w innym mieście i nie mam tam internetu. Jutro też jadę, do niedzieli. Postaram się dzis jeszcze wpaść i coś Wam skrobnąc więcej. Serenity... nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym zmienić tę stopkę..... Llecę z psem 🖐️

Cześć :) Momirko dzięki za pogawędki :) Cieszę się zwłaszcza dletego, że nieco się uspokoiłam, a byłam naprawdę zmartwiona. Życze wszystkim miłego odpoczynku. Ja siedzę wgrubaśnej wełnianej czapce :D Nie, nie dlatego że jest zimno. Nałożyłam super maseczkę na włosy i skórę głowy, a ona działa przede wszystkim wtedy, jak dostaje ciepełka. Więc siedze sobie pozawijana, piję kawę, a za chwilkę zajmę się płukaniem i układaniam włosów. Kompletnie nie mam też pomysłu na fryzurkę dla siebie, a włosy zaczynają mi padać, lecieć i czuję się z tym źle. Czy któraś może mi podrzucić kilka linków z takimi fryzurkami, w jakich widziałyby moją buźkę?? Jestem ciekawa waszej opinii. Decyzji żadnych jeszcze nie podjęłam, ale nie wiem czy długo tak wytrzymam. Zwłaszcza że w przyszłym tygodniu mam wyjazdowe szkolenie. Wszyscy się cieszą a ja jakoś nie bardzo :O Poza tym odliczam już czas do wyjazdu wakacyjnego z moim misiaczkiem :D Najgorsze jednak jest to, że nie mam nadal stroju kąpielowego... Upss... Może dzisiaj pójde do jednego galeriowca??? Ponoć dziś w marketach strajk włoski. Ale mniejsza z tym. Ogólnie jest koszmarnie duszno na dworze, więc pewności nie mam co do planów dnia dzisijeszego. A może po prostu zostanę w domu i dokończe porządki w szafach??? Najchętniej zrobiłabym pranie, ale obawiam się że mnie zlinczują jak je powieszę ;) w domu warunki mam marne na suszenie... Ot i tak to u mnie ywgląda. Buziaki!

A ja właśnie zjadłam obiad, odpocznę a potem zmywam się z domu na kilka dni w celach zarobkowych :P Wrócę w niedziele i wtedy dopiero się odezwę. Ja już się przyzwyczaiłam Erwinko do mojego \"afro\" na głowie :D :D Choć przyznam szczerze że jest to pewien szok dla tych którzy poznali mnie jak miałam króciutkie włoski :D :D Ale co tam.. zawsze to jakaś odmiana. Jeśli chodzi o ich stan ( włosów) to powiem Wam że są o wiele zdrowsze niż przed ścięciem. Nie farbuję ich, nie suszę suszarką, nie żeluję... Myję, schną same i tyle. Przyszło mi kiedyś do głowy zafarbować je na marchwiowo ale na szczęście mi przeszło :P Co do spraw ze stopki.. dzięki Erwinko za to co powiedziałaś. Zrozumiałam że muszę dać sobie czas na podjęcie decyzji i że musi być ona MOJA. Serenity.. co z Twoim skypem kobieto? ? Jesteś tam czasem? ?

Cześć :-( :-( :-( Wróciłam od rodziców.Niestety nie zdążylismy. Dziadek umarł dzisiaj o 5 rano.Jedno pocieszenie,że już nie cierpi,chociaż w sercu żal i tęsknota ON jest już szczęśliwy.Żałuję tylko,ze nie pożegnałam się z NIM za życia,ale ostatnio jak wiecie wypadł mi szpital.Podobno cierpiał bardzo :-( Przyjechało pogotowie reanimowali go kilkakrotnie,serce nie wytrzymało i w szpitalu zmarł :-( Babcia jest w głębokiej rozpaczy :-( Pozdrawiam

Hej! 🖐️ Amirko szczere kondolencje!! Dobrze, że już teraz dziadek nie cierpi, a znalazł swoją łąkę szczęśliwości.. Witam was porannie, jak widzicie po godzince, niestety z pracy... Serenity pewnie już dawno gdzieś prysnęła nad morze i właśnie leczy kaca chrapiąc sobie w najlepsze ;) A potem będzie się moczyć w wodzie, bo to przeciez niezły mors :D Pamiętacie jak kiedyś w takiej koszmarnej pogodzie się kąpała??? Na samą myśl miałam ciarki... A może ona i Majmac pognały na Hel tylko się przyznać nie chcą :D Momirko pracuj dzielnie jak mróweczka, ale namęcz się jak najmniej! Aniołku a co z tobą???? Wiesz, jak nie pojawiasz się jakiegoś dnia to zastanawiam sie co się dzieje??? Zawsze byłaś.... Dobra, znikam i ja bo troszkę bez sensu będę pisała sama do siebie. Ogólne info pozostawione. Oczywiście, mnóstwo buziaków i całusów wam zasyłam!! No i uścisków też! Pa!

Hejka laseczki... uff...jestem po porannej rozmowie z szefową...powiedziałam jej co myśle na temat mojej pracy...mam nadzieje, że jakoś się ułozy...pożyjemy ...zobaczymy... Erwinko przecież ja nie dostałam dzisiaj urlopu więć mogę pomarzyć o wyprawie nad morze...ale się zbuntowałam i nie przyszłam w środe do pracy tak jak zapowiedziałam...a że znowu mamy kompa w naprawie to nie mogłam się odezwać do Was...za to w środe kupiłam sobie pare ciuszków spontanicznie, zupełnie nieplanowo, byłam u fryzjera zrobić pasemka...i wydałam kupe kasy jak na mnie...miałam doła i dobrze mi szło z szaleństwem zakupowym... Dzisiaj podobno Bush ma buszować w naszych okolicach...mają zamykać ulice i ogólnie ma być kongo... Wracam do pracy...miłego dzionka...

Majmac masz słowa wsparcia, przesyłam je ekspresowo.. Jestem tak zmęczona, że idę po prostu spać.. pokręcę sie trochę i ciach do wyrka :) Aniołku szczęśliwej sesji :)

Wstałam i pranie pokrzyżowało mi plany... Zamiast wyjść siedze i piorę. Tak chyba będzie lepiej, bo potem sobie poschnie, a ja bryknę. Mam nadzieję że dotrę w końcu do tej nowej galerii. Jest strasznie blisko a ja ciągle znajduję jakies przeszkody żeby tam dojść. No i chyba jeszcze musze umyć włosy. Myślałam że przetrwają ale nic z tego... trochę sie martwię, że jak pójdę to jakaś niespodziewana burza nadejdzie i moja SUSZARKA Z PRANIEM SOBIE ODLECI - tfu tfu!!! Sorki za caps looka ;) jakoś sam sobie wskoczył. To miłego dzionka wam życzę, słonecznego i bez bólu głowy.

Dzisiejszy wolny dzień uświadomił mi, a raczej przypomniał ile można zrobić jak się nie biega codziennie do pracy... tyle zrobiłam że naprawdę jestem w szoku. A teraz mam przeraźliwa burzę!!! Brr... śpijcie dobrze :)

Hej :-) U mnie przepiekna pogoda,wystawiłam dzieciom nowo zakupiony basen i używały dzisiaj kąpieli do woli. Poza tym jestem zmęczona,padam z nóg.W poniedziałek pogrzeb. Pa pa

Gość aguesia1188
Maturka dobrze :) jestem zadowolona :):) teraz odpoczywam sobie i leniuchuje bo mam uraz do ksiazek jak narazie ;) a co do innych spraw do puscilam to wolno...i to chyba najlepsze co moglam zrobic w tych kwestiach :)

Gość agusia1188
Przepraszam za literowke w moim nicku, nie wiem czemu mi sie tak napisalo :(

Cześć Agusiu :) Dawno cię nie było, gratuluje zdanej maturki!!!!!! Wow!!! Brawo!! To teraz czas na studia :) Poinformuj nas jaki wybrałas kierunkek. A teraz zasłużenie sobie odpoczywaj. Jak widzisz w okresie letnim bywamy tu sporadycznie, ale to normalne. Dziewczyny, miłego dzionka wam życzę!! Ja już po zakupach, gotuję obiadek i staram się odpocząć. Kiepsko mi to idzie bo ciągle coś, a jeszcze jak się dowiedziałam na najbliższe dwa weki mam gości. Zostanie mi więc jeden na przgotowanie się do wyjazdu. Jakoś dam radę, w końcu muszę. Odliczam już dni do tego wyjazdu, tak bardzo nie mogę się doczekać... Buziaki!

hej piekne kobitki! Zaraz pedzę Was poczytać, widziałam już nick momiry, więc jednak żyje! wróciłam wczoraj z jeziora i jestem strasznie zapuchnieta i pogryziona przez wstrętne meszki:-o za to niezła ze mnie czekoladka:-) dodatkowo mam wielkiego lenia jeśli chodzi o pracę. no i kawkę stawiam, choc bardzo mi się nie chce, więc doceńcie mój gest i marsz do kawopoju:-D >

Hej dziewczyny!!! Momirko dobrze ze chociaz pomachałaś. Witam też mulatkowatą Serenity!! Fajnie że sobie odpoczęłaś. Ja też już odliczam dni, oj jak ja nie moge się doczekać!!! Aniołku zwolnij na spoko, pewnie wszystko co trzeba dawno masz już w główce. Udanego dnia z M. Amirko buziaki dla ciebie i rodzinki!!! Mam nadzieję, że stajecie powoli na nogi!!! Zabieram sie za pracę. Dzięki za kawę ;) pa 🖐️

Pomachałam, tak, tak... tylko na to miałam siłę wczoraj. W ogóle jestem ostatnio strasznie \"na zakręcie\" Najchetniej zaszyłabym się na jakimś odludziu. Ech.. życie to jednak jest przewrotne.... A do Ciebie Serenity to juz słów mi brak - słów na skypie znaczy sie. Co rusz wysyłam ci jakieś parę zdań a Ty NIC :( Mam doła :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( Kurde w morde jeża mać! ! ! ! ! ! ! ! !

A ja z kolei wściekam się na to szkolenie 😡 😡 Kurde jaka jestem nabuzowana!!!!!! Normalnie nie wiem co zrobię!!!😡 Trafia mnie po prostu...