Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pokaleczona

przeklinam Cie Kochany !

Polecane posty

Gość Pokaleczona

Serce krwawi. Boże , jak ja go kocham! Kocham Cie padalcu wstrętny , chociaż kroisz moje serce na drobne kawałeczki to kocham Cie nadal. Tyle łez przez Ciebie juz wylałam , więcej jeszcze wyleję.I tak bardzo mnie to boli , ze oddajesz mnie innemu, ze odchodzę w ciszy ze ściśniętym gardłem , bo mnie krzywdzisz.Chce zostać , chce krzyczeć , żebyś tylko mnie zatrzymał , ale Ty mnie nie zatrzymujesz . Dlaczego wiec byłeś ze mną draniu i udawałeś , ze jestem tylko ja. Nawet nie wiesz , z która z nas masz zostać , tyle , ze ja już wiem , że ta druga jest i Ty wiesz już , ze ja to wiem.Nigdy Ci nie powiedziałam , ze kocham , ale wiedziałeś...nie chciałeś tego usłyszeć , żeby móc nadal patrzeć na swoja podła gębe w lustrze ze spokojem. Więc patrz na siebie nadal , udawaj , ze jest ok. Zabiłeś moja miłość , a ja byłam zakochana i oddana.Oszukiwałeś mnie i zdradzałeś, wmawiałeś poczucie winy. Domagałeś sie ode mnie żebym była na żądanie i żeby nie było mnie wtedy kiedy nie chciałeś. Nie będziesz z żadna inna szczęśliwy tak długo jak ja będe płakać po Tobie Kochany. Nadal będziesz myślał o mnie, a ja zrobię wszystko żebyś tkwił w tym zawieszeniu. Tak Cie właśnie dziś przeklinam z okazji Walentynek , ZASRAŃCU! A dzisiejszego wieczora będziesz czuł sie zgnebiony, samotny, steskniony. Będziesz powtarzał moje imie i zastanawiał sie gdzie i z kim jestem. Zobaczysz w końcu to , ze straciłeś wartościowa kobiete . Dotrze do Ciebie, że zabiłes to szczere prawdziwe uczucie , którym nikt Cie wczesniej nie obdarzył. Płacz, płacz, płacz...Twoje łzy będą moim balsamem. I nie mozesz ukryc sie przed moja klatwą , bo jest zbyt prawdziwa i straszna. Żyj i zalewaj sie łazmi, tak gorzkimi , że wyrwa w końcu bolesny krzyk z Twoich ust.A w tym bólu bede ja Najdroższy...

dołaczam się do tych słówa...kieruję je do innego meżczyzny niż autorka,ale ta złość oddaje moją złość...

Gość Annuszka_Gangrena
I jak tu się nie bać kobiety...

Gość przygięta ale nie złamana
ja też(tekst pokaleczonej), choć mówiłam 5x dziennie, że cię kocham

Gość klemensXV
tez sie solidaryzuje. swietnie to ujelas..

Gość pokrak
- życzę tego wszystkim babolom z okazji tego walentynkowego święta!!!:):):)

pokaleczona, przypomnij sobie początek Twojej miłości... czy nie był trudnym przypadkiem? czy nie to własnie Ciebie w nim zafascynowało? czy , gdzieś w głębi duszy nie czułaś, że moze byc Ci kiedyś ciężko, że byc może Cię zrani bo nie jest do końca przewidywalny? czy znajomosc z nim nie była wyzwaniem, które gdzieś w oddali jawiło się miłością, owszem ale też cierpieniem? czy , wreszcie, nie dałaś mu siebie az nadto, nie przytłoczyłaś i nie pozwoliłas na oddech? pewne jest, ze Twoje przekleństwo będzie dla niego na długo ciężarem zatem....? uwolnij go od przekleństwa, wszak człowiek to tylko

Gość płacząca po łosiu bagiennym
ja tam chyba nie przeklinam tego mojego padalca....żałosne to takie było i gdyby nie mój kryzys, który chcial wykorzystać, to byśmy się nidgy nie spotkali...

Gość Pokaleczona
dzieki :D ciesze sie ze wyrzuciłam to z siebie.w moim wieku (67 lat) wiele kobiet juz nie pamieta jak to było 40 lat temu..a we mnie to ciagle siedzi

Gość Pokaleczona
Hej Czarownice , bratnie dusze...gorycz mojego serca jest juz zbyt wielka, aby mogła sie w nim zmieścic . Niech sie wylewa, niech płynie rzeka ...wprost do mojego wybrańca, w którego serce wycelowałam to ostrze....i nie przestanie płakać mój Kochany do czasu , gdy moje serce w spokoju nie zaśnie.A płacząc bedzie myslał o mnie, zasypiając i budząc sie rano. Niech sen bedzie moim sprzymierzeńcem.Tylko ja Mój Najdroższy moge uwolnic Cie od przekleństwa...więc mecz się, a Twoje serce niech będzie poniewierane przeze mnie tak jak Ty poniewierałeś moje...I niech drzy Twoja dusza z obawy i nieustajacego niepokoju, kto patrzy w moje oczy, kto pieści moje ciało i dotyka moich ust.

Gość Pokaleczona
precz pokrako , nie podszywaj sie pode mnie. Ty od 67 lat!

Gość Pokaleczona
przepraszam,poniosło mnie, teraz znów mam to cholerne migotanie przedionków :O

Problem w tym, że on wcale nie będzie ani samotny, ani smutny, bo w ogóle ma ją w nosie i o niej nie myśli, tylko zakochane nieszczęśliwie osoby wyobrażają sobie, że krzywdziciel jakoś o nich pamięta. Guzik pamięta, bawi się i śmieje z nich kumplami przy piwie.

Gość ależ mi cię szkoda
pokaleczona... Życie zemstą nie jest życiem Nie dajesz zabliźnic sie ranie z jednego tylko powodu...żeby cierpiał. Nie moja panno to sztuczna wymówka. on był po prostu twoim jedynym pomysłem na życie... innego nie masz więc gloryfilujesz swoje cierpienie. Przykro mi to mówić, ale motywacja stawia cię w roli łotra na krzyżu...tego trzeciego łotra, tego, który nie żałował :P

Gość ja dorzucam
mojego skurwysyna -przeklinam cie tchorzu pierdolony

Gość zycie jest pionowe
pamiętajcie o tym, że magia zawsze działa w obie strony. cokolwiek wyslesz - wroci do Ciebie. lepiej nie nakręcać spirali cierpienia. wiem, co mowie, niestety.

Hej siostry , oj nie nie, Nie jest tak , ze mój Kochany odszedł w niebyt. On nadal chce... tylko serce zmaltretowane juz i nieufne. Oj Najdroższy , co uczyniłeś... Rozbiłeś lustro...zadałeś ból...moge krzyczec w otchłań\" dlaczego, dlaczego , dlaczego?\" nic nie powiesz, wiesz czemu....bo nie wiesz. Ps. Podżegaczka lat 67 została własnie wyeliminowana, posługuj sie swoim nickiem pasozycie!

Gość ależ mi cię szkoda
powiedz dlaczego? dlaczego nie pozwolisz sobie i jemu żyć? Wystarczy jedno: decyzja tak nie nie ma pośrednich. pośrednie decyzję pozostawią cie w bagienku, które to otoczenie ulgi nie przyniesie. Nie tłumacz się zemstą, nie tłumacz się przekleństwem tak albo nie jeśli chcesz żyć Ale Ty wolisz wegetować, prawda?

Gość Annuszka_Gangrena
Zapachniało mi rybą.

Gość guliana
Facet ma przerąbane. Przekleństwo czarownicy zawisło. Niech idzie może do jakiegoś egzorcysty

Gość zycie jest pionowe
no, facet ma przesrane.czarownica zreszta tez. nigdy sie od siebie nie uwolnia. cos za cudny toxic :)

Gość zmartwiona ogólnie
Pokaleczona, straszne to,co napisałas. A on cię kochał ? Mówił o tym ? bo ty mu nie powiedziałaś, nie ?

Gość Jezus Maria Józefie Święty
Pokaleczona: troszkę mniej egzaltacji i będzie OKI. Poczytaj się, jak już trochę ochłoniesz......no, dramat normalnie

Gość chora kobieta niestety
normalnie. I jeszcze oczekuje aprobaty :P

Gość padalec wstrętny
ja tez przeklinam takiego jednego niech wie kogo stracił niech zaluje i blaga na kolanach o powrot

Gość jesteście chore