Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pokaleczona

przeklinam Cie Kochany !

Polecane posty

Gość ja dorzucam
ja do mojego skurwysyna nie wroce nie chce patrzec na jego parszywa mordę , nie chce słuchac jego kłamliwych słow , taki gatunek nie powienien istniec , zycze mu śmierci

Gość kizia mizia izia
dobre dobre!!

podpisuje sie pod klatwa i dorzucam swojego skurwiela;)

A ja bym tak nie potrafila... :( pomimo tego ze sie rozstalismy nie potrafila bym mu nigdy zyczyc takich strasznych rzeczy!! Kocham Go... A nawet jak milosc umiera to pozostaje szacunek... Echhh nie badzcie takie zawistne..

Gość zooola
i jeszcze , zeby na spotkaniu biznesowym koza wyszła ci z nosa, paszkwilu jeden!

no prosze jaki miły odzew. A ja tak własciwie do siebie i do niego to napisałam, ale miło , ze nie jestem sama. Dementuje plotki- nie jestem chora! I nadal trzymam sie klatwy- Niech cierpi!

Gość ja dorzucam
będe pisała do skutku az ciebie szlag w koncu trafi ty skurwysynie

Gość ja dorzucam
nienawidze go , zeby go smierc w tej chwili dosięgnęła , to bede najszczesliwsza pod słoncem

no wiesz... żeby tak od razu śmierć...?eee....męczarnia zawsze lepiej robi....Na smierc też trzeba sobie zasłuzyc

Gość ja dorzucam
no masz rację lepiej niech sie pomęczy ale bardzo dotkliwie , bardzo boleśnie zeby weszła w niego rozpacz wszystkich matek ktore straciły dzieci , zeby poczył strach wszystkich konajacych ludzi na swiecie zeby go to przytłaczało codziennie do samej smierci

Gość ja dorzucam
nie zapomniałam popaprancu , obyś w bolach piekielnych sie zwijał

Gość takajakada
A ja swojemu życzę, żeby jego następna była śliczna, zgrabniutka i madra, ciepła i najwspanialsza. Żeby ją kochał bardziej niż siebie samego. ....I zeby to on skakał przed nią na dwóch łapkach i odgadywał jej życzenia, zanim jeszcze je wypowie. Tak, jak ja miałam, gdy byłam z nim.... I żeby też po dwóch latach znikła bez słowa wyjaśnienia..... :(

\" A dzisiejszego wieczora będziesz czuł sie zgnebiony, samotny, steskniony. Będziesz powtarzał moje imie i zastanawiał sie gdzie i z kim jestem. Zobaczysz w końcu to , ze straciłeś wartościowa kobiete . Dotrze do Ciebie, że zabiłes to szczere prawdziwe uczucie , którym nikt Cie wczesniej nie obdarzył. Płacz, płacz, płacz...Twoje łzy będą moim balsamem. I nie mozesz ukryc sie przed moja klatwą , bo jest zbyt prawdziwa i straszna. Żyj i zalewaj sie łazmi, tak gorzkimi , że wyrwa w końcu bolesny krzyk z Twoich ust.A w tym bólu bede ja Najdroższy...\" myślenie życzeniowe,pocieszaj sie dalej

Gość juz nie zalamana
a na "mojego" to nawet szkoda klątwy :o

Gość ja dorzucam
a jednak powoli sie wypełnia klątwa :) wspaniałe wieści mnie dochodzą dokładam jeszcze raz obyś własne trzewia z głodu zjadał

Gość lustro jest
dobre na cieki wodne a nie na klątwę hehe

Gość boskiejesteście babeczki
"lustro jest dobre na cieki wodne a nie na klątwę hehe" ----> he he :D

No to stań przede mną, spójrz... i wypowiedz swoje klątwy...

Gość i straszne i smieszne...
niesamowite

Gość ja dorzucam
codziennie dołoże swoją perełke - obys czuł się tak jak mówisz , ale to za mała kara , obys poczuł to co ja czuję a ty lustro cmoknij sie -wiesz gdzie prawda?

Gość ja dorzucam
nie zblizę bo przed chwila sie cmokales/as , wiesz gdzie...haha powtarzam to wszystko co napisałam od samego początku -przeklinam itd....

Gość arturroo gatttii
ależ tu suczyście :classic_cool:

Gość arturroo gatttii
tak już jest - powiedzieć o uczuciu to nie...chyba że o wkurwieniu - to już tak :classic_cool: było mu powiedzieć a nie teraz onanizm przed kompem duchowy odjebywać :classic_cool:

Gość ja dorzucam
arturroo gatttii ty tez sie cmoknij jak cie nikt cmokac nie chce ok?

Gość arturroo gatttii
ja jestem akurat przecmokany :classic_cool: ale nie rozumiem jak można być jakąś anestetyczna babą a potem narzekać, tak trudbno było okazać miłośc ale wkurwienie to już jak z płatka :classic_cool: łymyn...

Gość ja dorzucam
arturroo gatttii--nic nie rozumiesz milosci bylo za duzo , tyle samo teraz musi byc złego-dla rownowagi