Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pokaleczona

przeklinam Cie Kochany !

Polecane posty

Ok, ok. Ale wiesz, ze to wszystko siedzi w Tobie. Zycie to nie bajka, jak to sie mowi : kto ma miekkie serce, musi miec twarda dupe ... Jeszcze nie raz sie sparzysz i jeszcze nie raz zaboli, ale grunt to umiec liczyc i to wlasnie na siebie. A jego olac sikiem prostym i dbac o siebie, o swoj nowy zwiazek, temu sie poswiecic, a nie marnowac energie na jakies klatwy i zemsty. Chyba, ze mimo wszystko cos jeszcze do niego czujesz ... uszy slysza, oczy widza, glowa wie, a serce swoje ...

Zal, przeraźliwy żal...ale będę wzgledem niego humanitarna.. poszukam mu dobrego szpitala dla obłąkanych

Gość arturroo gatttiii
sorry ale zle Cie oceniłem - jesteś pokurwiona :classic_cool:

Gość arturroo gatttiii
że masz nasrane pod kopułą nowego masz ale jeszcze tu szczekasz na tamtego - honoru trochę miej :classic_cool:

wiesz artura śledze Tweoje topiki (liczne) i na ich podstawie tez moge powiedzieć , że jestes pokurwiony. Robie tu sobie samoterapie i fajniue mi z tym, jesli uważasz , ze ja jestem pokurwiona to widaj w klubie wykolejeńców ;)

Gość arturroo gatttiii
ale twoje jest trochę niebezpieczne :classic_cool: no ja tam w sumie nic nie mam do pokurwionych ale trzeba umiar mieć :classic_cool:

Gość pokaleczony mózg masz
Pokaleczona widac ze masz pokaleczony mózg !!! porypana jestes

Arturo , przeciez go nie zabiłam , nie? i nie mam takiego zamieru. Nie mam tez ciągot do przemocy. Niech sie teraz wije zasrana glista. Ktoś musi go wychowac , ze niebezpiecznie jest zadzierac z inteligentna kobieta . gdyby kiedyś jakaś zołza przejechała sie po nim z pewnościa nie spotkałoby mnie to ,co mnie spotkało. Robię to dla tej jego kolejnej. Niech sie nauczy , ze drugi człowiek to nie lalka na półkę, bierzesz odkładasz , bierzesz odkładasz...hi hi uznajmy to za misje wychowawczą

Gość arturroo gatttiii
ale on o tej misji nawet nie wie...jak ma go to wychować skoro tu się indyczysz a jemu tylko niejasne aluzje dajesz których on nawet nie czai? :classic_cool: mówię że sobie większą dziurę w garnku robisz :classic_cool: miej trochę honoru i olej go :classic_cool:

arturoo , tyle na niego czekałam , wiele razy kazał mi na siebie czekac , teraz on poczeka , dozna tego samego...i to tyle ...Jak Kuba Bogu...a ta od pokaleczonego mózgu- serdecznie dziekuje za opinie , naturalnie wezme ja pod uwage

pokaleczona, zostaw go, niech sobie cierpi, bo skoro ci zrobil krzywde to na paewni odpokutuje, a ty sie nie denerwuj, zajmij sie nowym i obserwuj sprawy z daleka:))))

wcale sie nie denerwuje. Nerwowośc tez mu oddałam...oj....tylko sie z nim troszke pobawię ....juz sie cieszę na sama mysl...Więc Kochanie mysl teraz o mnie , o tej kawie , która chciałeś dzis ze mna spijać ...ups...chyba cos nie poszło po Twojej mysli Skarbie...Na drugi raz bardziej sie postaraj. I jeszcze raz dołoże: Przeklinam Cie Skurczybyku, masz teraz tęsknić tak jak ja i czuć sie ignorowany tak jak kiedyś ja!

pokaleczona, nie przeklinaj tyle tego \" osobnika \" bo w koncu sama sie zaprowadzisz w kozi rog z tymi przeklenstwami, to co juz napislas to mu wystarczy, teraz jak chcesz to sie nim pobaw, ale juz na wesolo:))))

Gość aaaaa Tam
Pokaleczona ma racje! Dlaczego ma cierpiec- niech wyrzuci z siebie bol! Dajcie jej spokoj! Wiem co czuje, wiele z nas wie co ona czuje! Prawie kazda to przezyla choc raz. Olej padalca! 3-maj sie Pokaleczona, jestem z Toba. Nie wiem ile masz lat -a ja mam 50.

no dzięki . W końcu ktoś rozumie , zamiast dusić i pielęgnować w sobie złość , lepiej to wypisać . Polecam wszystkim. Moja złość słabnie , a dodatkowo zabawiają mnie starania mojego eksa. Śmieszniutki jest. Tyle , ze on nie wie , że ja już mam innego.Ale, za to , ze zabił moja ufność powinien ponieść kare i poniesie. Wszystkim skrzywdzonym z całego serca polecam ten topik , bo tu sie można po prostu wyżyć , wykrzyczeć , damonstrować złość . Czyli wszystko to czego nie wypada na co dzień. Nawet lepiej tu , niż nieustannie zamęczać swoja przyjaciółkę opowieściami jak mi jest źle. Przyjaciele tez ludzie i tez mają granice słuchania tego samego na okrągło. A mojemu byłemu Najdroższemu Skarbowi niech niemile upływa kolejny dzień z dręczącymi myslami, czy jeszcze liczy sie w moim zyciu , czy juz nie.

Gość nauczmy się wybaczać.
Dobrze, ze słabnie bo cokolwiek czynicie i wam będzie czynione, cokowliek innym życzycie sami otrzymacie, w życiu dobrze jest wybaczać, nie używać złych słów bo słowa krążą, odbijają się i powracają do właściciela...wiem, to sztuka ale czym mamy bardziej czyste wnętrze tym lepiej doświadczamy, przeczytaj autorko swój pierwszy wpis, co nosiłaś w podświadomości...może powiesz, że to złość wywołana żalem i rozczarowaniem....ale to nosisz i w odpowiedniej sytuacji wypływa na powierzchnię, aby być szczęśliwą trzeba każdemu Błogosławić aby nie doświadczać zdrad i rozczarowań i kłamstw od innych samemu trzeba by ć czystym. ja wiem, że wg społeczeństwa to wszystko tak powinno wyglądać, wyrzucić z sibie ten gnój i żyć dalej zapominając, że życzyliśmy komuś wszytskiego najgorszego. tak toczy się koło naszej udręki, ale wiem, że napewno warto być dobrym człowiekiem bez względu na innych, a dobrym być to przede wszystkim myśleć dobrze

a to wyrzucę: pamiętasz Kochanie kiedy mi nieustannie powtarzałeś , ze mogę mieć każdego. Nie wiedziałam o czym Ty do mnie mówisz, bo ja chciałam być z Tobą.Tylko z Tobą. Każdy mierzy swoją miarą cholerny zdrajco! A teraz came back Ci sie marzy ? o niedoczekanie Twoje! ale zanim Ci to ostatecznie powiem , to pomęcz sie , staraj , biegaj, proś , pokaż jakiego zdesperowanego dupka potrafisz z siebie zrobić...mniam

Gość smutasska
Pokaleczona--->we Ty olej tego frajera....:o Szkoda każdego słowa dla kogoś, kto Cię po chamsku potraktowal. Uwierz mi, a ja już rożne wariactwa wyczyniałam z powodu chłopa i jakoś nie chce mi się go przeklinać, bo wcale to na mnie dobrze nie działa. Masz🌻 dla Ciebie:)

Niech Twoje myśli krążą wokół mnie nieustannie ! Az do bólu...i żałuj tego co zrobiłeś!

...no i przekleństwo działa....przyjechał do mnie do pracy, błagania, wyznania... dobrze Ci tak gnojku , teraz Ty łkaj i płacz...co? tak jest niefajnie? no właśnie , zobacz jak to jest ! teraz sam bij sie ze swoimi myślami i odczuwaj żal , zobacz jakim byleś łajdakiem, jak mnie poniewierałeś. I oczywiście tęsknij dalej , męcz sie tak samo długo jak ja ! A propos , wiecie , to dziwne , ale jakoś zauważyłam , ze on jakaś taka głowę ma nieforemna i do tego zęby jakieś takie wypchnięte do przodu...śmieje sie sama jak czytam to co napisałam w Walentynki. Mi ten topik pomaga , wszystkie inne kobiety tez powinny tak sie relaksować . A Mój Najdroższy- ej.. no wiesz , mam już innego, nosi mnie na rękach , a Ty pocierp sobie jeszcze draniu... zasłużyłeś sobie... następnym razem zanim skrzywdzisz jakąś kobietę to przemysł to głąbie 100 razy !!!

Hi hi hi... ja też wady zauważyłam jak się już odkochałam. :D Kibicowałam Ci, chociaż mam inną sytuację. Trzymaj się cieplutko. :)

Gość Tnic nie warty Padalcu
Ty skurwielu pierdlony,chiju nie umyty ty pieprzony Weilki Dupku,egoista

Gość mercedesml
ty gnoju jeden.popaprancu zboczencu psychopato.

Gość mercedesml
kurduplu.

ja nie mogę powiedzięć \" kurduplu\" ale moge powiedziec \" Ty zmutowany, poczernobylski, wyrośniety Srajtuchu\" , wyżej srasz niż dupe masz, gdybyś ze swojego EGO spadł na głowe na swoje IQ to poniósłbys śmierć na miejscu. A tak w ogóle to nie chce mi sie nawet o Tobie Kochanie,( nie no... juz nie Kochanie- KRETYNIE raczej)nawet myslęć. PS. Co Ci sie stało w te zeby ???? za długo smoczek w dzieciństwie miałeś ??? nie rozumiem , jak mogłam sypiac z takim brzydalem....dzieci po Tobie bym miała brzydkie i jakies takie nieforemne...a idź do diabła! Jsli jakas kobieta uzyczy Ci ,MójSłodki komórke jajową, to powinieneś pomnik desperatki jej wystawić...dzieki Ci Boze , że dałes mi kogoś o niebo lepszego! Nawet nie wiem , czy to ja powinnam mu wybaczać , niech sobie sam moze wybaczy...jak da radę ...Wszystkim , którzy mnie wspierali serdeczne dzieki, ze nie utopiliście mojego topiku . Obiecuje , ze klątwe z drania zdejme , ale jeszcze niech sie pobłaźni ...to takie przyjemne

Gość fhu
A ja bym chciala rzucic na kogos czar zeby TEN KTOŚ mnie pokochal ... Pokaleczona potrafisz tak ?

wiesz fhu, kiedy byłam jeszcze z nim , z tym dla którego powstał ten topic, robiłam wszystko zeby było dobrze , a nie było. Kiedy domyslałam sie , że jest inna modliłam się godzinami. Jaki rezultat? sama widzisz... ale przytrafiło mi sie cos o duuuzo lepszego. Poznałam fantastycznego faceta , który jest wspaniały . Mojego eksa , który wcale nie był nikim , przeskoczył tysiąckrotnie. Trudno było zacząc , ale jest coraz łatwiej.Spotkało mnie coś lepszego...duzo lepszego...to pewnie siła woli. Próbuj i Ty to działa. Poczaruj sobie na moim topiku , tu wszystkie chwyty dozwolone , ale uważaj , bo możesz dostac to czego chcesz... Mój eks własnie pisze na gg...ej... tego przeciez chciałam i mam. Pisze o moich pieknych oczach , w których było tyle uczuć, miłości, ufności.....odpisałam tylko;\" Już ich tam nie ma. Dobrej nocy\".. a najlepsze jest to , że to prawda. Ale niech sobie porozpacza. Ma to przeciez obiecane!

Gość fhu
Dobrze, wiec ja bym chciala, zeby On cos do mnie poczul, zeby pokochal, zeby kiedys powiedzial mi ze czekal na mnie przez cale swoje zycie. Kochany chce znowu poczuc Twoje cieplo gdy sie do mnie przytulasz, chce znowu poczuc dotyk Twoich rak, chce znowu byc obdarowywana pocalonkami. I tak wlasnie bedzie, ktoregos dnia zrozumiesz, ze straciles tak wazna dla siebie osobe, ze tylko ona miala to czego szukales przez caly ten czas, obudzisz sie i napiszesz do mnie, zadzwonisz i powiesz ze nie umiesz o mnie zapomniec. Spotkamy sie i bedzie tak jak dawniej, znowu bedziesz we mnie wpatrzony, znowu nasze oczy sie spotkaja, znowu mnie przytulisz, pocalujesz i powiesz ze dobrze Ci ze mna. Nie bedziesz probowal mnie zmieniac, zaakceptujesz mnie taka jaka jestem, ja zrobie to samo, bede Cie kochac za to, ze jestes przy mnie. A teraz czekam, az sie obudzisz i zrozumiesz ze to ja jestem miloscia Twojego zycia. Mysl o mnie Kochany.