Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pokaleczona

przeklinam Cie Kochany !

Polecane posty

Wstawaj , wstawaj moja Ruska Primadonno ! Mam ochotę na zabawe w \" jak z siebie zrobisz kretyna\"....zaczynamy!

I co Kochanie moje, wrzuciłam Cie dzisiaj do kibla , jak starego peta. Matko , jak mi Ciebie teraz żal. SLUCHAJCIE, jestem ocalona, mam ludzkie odruchy. Żal mi faceta sie zrobiło. Tego skurczybyka przeklętego. Sama go najpierw podkręciłam na maksa , a potem cześć. Ale pamietam te nasze noce, obłąkany wzrok, trans, amok,pocałunki, lód na dnie szklanki, przenikanie ciał, świece, muzyka, przytulanie, czułość . Tak trudno mi uwierzyc , że tylko ja to tak czułam. Byłam szczęśliwa, tak jak żadna kobieta na świecie.Nadal nie moge uwierzyc , że mnie tak oszukiwał usmiechem , dotykiem , gestem....nie moge w to uwierzyc . To takie straszne , ze cos takiego mozna zrobic zakochanej kobiecie. POTWÓR!.Co zrobiłeś idioto , to miedzy nami było takie piekne, krystaliczne , idealne, niewyobrażalne...co mi zrobiłeś...jest za pózno....tak trudno mi uwierzyć. Wyrwałes mi serce!!! Juz mi Nie jest Ciebie żal. Kochaj mnie teraz tak żebyś czuł to w trzewiach. Budź się i pierwszą myśl poświęć mi. Niech boli , że uciekam. A byliśmy taka doskonałą parą...nigdy nie zrozumiem dlaczego mi to zrobiłes BESTIO !!

Niech Cie nieustannie intryguje i uporczywie neka mysl o mnie , a teraz masz odczuwac ZAZDROŚĆ !!!! Tego chce ! Jedziesz gdzies na weekend ! Świetnie. Rozmyslaj wtedy o mnie . Z jakąkolwiek kobiete będziesz , patrz na nia i mysl , ze nie jest tak doskonała jak ja! Porównuj sobie i dochodź do wniosku , że ja jestem fantastyczna , a ona to nudziara! Niech sie spełni!

A teraz mnie kochaj Łobuzie i módl sie żeby Ci Bóg wybaczył , to co mi zrobiłeś, bo ja nie potrafię . Za taka krzywdę i to nurzanie sie w moim uwielbieniu, za to że zrobiłeś sobie ze mnie kiedyś trofeum myśliwskie , będziesz sie w piekle chyba smażył.Za odarcie mnie z ideałów , z wiary, ufności teraz niech Cię Kochanie spotka kara. Kochaj mnie tak , żeby serce Ci krwawiło tak jak moje. I nie ma żadnej na świecie kobiety, która mogłaby teraz przyćmić mój blask ! A Ty kochaj, kochaj , kochaj... alekszandra. Patentem jest tylko szczera chęć odwetu , Ból , który jest we mnie , jest taki straszny i prawdziwy , a krzywda przeogromna, ze gdzieś ta energia musi znaleźć ujście. Przekierowałam ja na niego . Możesz tez sie u mnie wyżyć...czaruj...pisz...pisz...szczerze i od serca co czujesz..nie zamykaj swoich uczuć w sobie , bo one tylko pustoszeją..przelej je do niego...to taka moc, która musi działać, bo jest zbyt wielka , żeby nie mogła.

Gość to ja dołoże
od siebie.: chcesz mnie odzyskać, chcesz mnie odzyskac , chcesz mnie odzyskac , chcesz mnie odzyskac , chcesz mnie odzyskac , chcesz mnie odzyskać , chcesz mnie odzyskać. Nieustannie myślisz jak to zrobic . Twoje myśli mówią wróc do mnie!Jesteś taka wspaniała! Jesteś mna nienasycony. Nienasycenie towarzyszy ci cały dzień i noc. Pragniesz mnie. Na zawsze . Chcesz żebym wybaczyła. Chcesz teraz mjej miłości jak niczego bardziej

Gość Kochaj mnie
Nie oddawaj nikomu

Gość do Pokaleczonej
Droga Pokaleczona... Napisałas w tym topiku, ze jest juz ktos Nowy, Cudowny i Fantastyczny facet, ktory nosi Cie na rekach. Wspaniale, gratuluje. Ciesze sie, ze po takim bolu spotkalo Cie szczescie. Znam to z autopsji. Bylam kilka lat w toksycznym zwiazku bez przyszlosci, z nieodpowiedzialnym i zakompleksionym facetem bojacym sie kobiet i zwiazkow (mial zone, ale jej nie kochal, ona chyba miala gorzej niz ja, bo byla koszmarnie i obrzydliwie oszukiwana)... Ja oczywiscie zaslepiona (glupia po prostu) uwielbialam go, kochalam, robilam dla niego wszystko, bylam najlepsza kochanka, aniolem tolerancji i cierpliwosci, w dyskusjach byskotliwa partnerka, modelka pozujaca mu do zdjec, itd. Kochalam go jak wariatka. W koncu skonczylo sie. No bo ile mozna tylko dawac, i dawac i jeszcze wiecej dawac a w zamian dostawac jakies zimne ochlapy... Powiedzialam DOSC!... Ja z tego pociagu wysiadam, to nie ma sensu, on na mnie nie zasluguje, a ja znam swoja wartosc i wierze, ze zasluguje na wspaniala, szczera obustronna milosc, na faceta, ktory bedzie mnie uwielbial i nosil na rekach... Wtedy, w wyobrazni stworzylam sobie wizerunke takiego mojego Idealu, lacznioe z okresleniem wzrostu (190cm), koloru oczu (zielone lub brazowe), wlosow (ciemny szatyn), wieku (40) i wielu innych cech. Nie zalowalam sobie - wypisalam sobie cala liste cech, ktore nastepny moj mezczyzna bedzie posiadal... Stalo sie - nie wiem jak i dlaczego, Ta Milosc uderzyla w nas gwaltownie i niespodziewanie. Jestem z moim Najukochanszym Idealem dopiero 6 tygodni i czuje sie jak w jakiej bajce. On jest ucielesnieniem moich snow. Kocha mnie ogromnie a ja jego tak samo. Nie boimy sie rozmawiac otwarcie o swoich uczuciach, mamy do siebie zaufanie, widzimy sie praktycznie codziennie, wiekszosc wieczorow i sporo nocy spedzamy Razem, dodatkowym bonusem jest fakt, ze pracujemy w jednej firmie. I wcale za bardzo nie ukrywamy naszego zwiazku. Tylko pilnujemy sie, zeby nie afiszowac sie i okazywaniem czulosci nikogo nie peszyc. Nasze uczucie dodaje nam na szczescie energii, wiec pracujemy ze zdwojona sila i osiagamy dalsze sukcesy. W przyszlym miesiacu mamy juz zaplanowane pierwsze wspolne wakacje - caly tydzien 24 h na dobe :-))) I teraz wlasnie kieruje slowa do Ciebie, Pokaleczona: daruj sobie zemste... odpusc sobie moja mila... to nic Ci nie da, szkoda energii na takie zatrute mysli.... Pomysl, moze Twoj eks jest niewart takiego poswiecania mu uwagi (nawet negatywnej), wybacz mu - przeciez jestes juz w nowym, lepszym zwiazku :-) Zycze Tobie duzo szczescia i powodzenia. Pogody ducha, oczyszczenia wewnetrznego, radosci, ktora daje Milosc :-) usmiechu i energii no i przede wszystki Sily, ktora trzeba miec, by uniesc Szczescie, jakie nam zycie przynosi... Pozdrawiam wszystkich Jeszcze Nie- i Juz-Zakochanych :*

I własnie i ja tak miałam. Wyrysowałam sobie faceta. Ideał. Nie mam kłopotów z powodzeniem, ale postanowiłam mieć właśnie takiego , jakiego zawsze chciałam. I miałam. Kochałam go ponad wszystko. Było cudownie, az któregoś dnia okazało sie , ze to złudzenie, bo z jego strony, to było kłamstwo, wygodnictwo. Nie życze żadnej kobiecie takiego poranka. Zabił mnie. Dzis tez mam takiego właśnie wyrysowanegoe. Tylko , że ja przez to co zrobił mi ten drań jestem już inna. Taka z dystansem. Nie moge oddac sie tak w pełni temu obecnemu. I za to moj były Kochany czeka Cie wielkie cierpienie, bo nie wierze w to , że nie spotka Cie za to kara. Za moje poobtłukiwane serce, płacz, łzy! Boże zlituj sie nade mna i daj mi zapomnieć o tej wielkiej miłości , fałszywej , destrukcyjnej.Chcę zapomnieć o tych chwilach , kiedy siegałam chmur.Nie chce patrzeć wstecz, bo szczęście mam blisko, tylko , ze boje sie , ze to tez moze być garć pełna wody

Pokaleczona, tak to ujęłaś, ze tylko sobie skopiuję. Mam nadzieję, że się nie obrazisz. :) A teraz mnie kochaj Łobuzie i módl sie żeby Ci Bóg wybaczył , to co mi zrobiłeś, bo ja nie potrafię . Za taka krzywdę i to nurzanie sie w moim uwielbieniu, za to że zrobiłeś sobie ze mnie kiedyś trofeum myśliwskie , będziesz sie w piekle chyba smażył.Za odarcie mnie z ideałów , z wiary, ufności teraz niech Cię Kochanie spotka kara. Kochaj mnie tak , żeby serce Ci krwawiło tak jak moje. I nie ma żadnej na świecie kobiety, która mogłaby teraz przyćmić mój blask ! A Ty kochaj, kochaj , kochaj...

pewnie , ze sie nie obrażę...nawet fajnie , ze sie dołączasz. W kupie zawsze cieplej! Dzis jest mi wyjatkowo źle. Czuję sie taka nie w porządku woboc mojego nowego , czuje , że to nie jest fair , że moje mysli błądza gdzies koło tego paszkwila. Chce przestać go kochać, bo nie jest nic wart . Chce dac to uczucie temu właściwemu, ale jest tak trudno...Ja na prawde jestem w porzadku dziewczyna . Jak to sie mogło stac , że ktoś taką delikatną kobietę połamał, zgniótł, strał, samej mi sie żal siebie robi. Więc posłuchaj sobie Najdroższy : Dzisiejszego wieczoru, nocy za moja krzywdę , za mój krzyk rozpaczy , za moje dręczące myśli, za ból , który mi zadawałeś- dziś doświadczysz właśnie potworności dręczących mysli. Gdziekolwiek teraz jesteś Twoje mysli krążą tylko wokół mnie. Nie masz od nich ucieczki. Za moje nadzieje i wieczne czekanie, za oszustwa, wykorzystywanie, za złamane serce, za okrucieństwo i perfidie masz ZAŁOWAĆ! Niech drzy Twoje serce przed klatwą, bo mam dla Ciebie morze łez. Chcę widzieć jak się złamiesz , chcę słyszeć od Ciebie jakim jesteś draniem , chce patrzeć w Twoje oczy i widzieć \" Wybacz\". I chcę , żebys dzis z całą mocą , niewazne jak widział to , jak ja Ciebie kochałam, jak odrzucałeś tę miłość i jak musiałam przez Ciebie cierpieć.I Nieważne , czy tulisz dzis kobiete czy poduszkę, w tym co tulisz masz widzieć mnie. Delikatną i subtelną. I mysl o tym , ze w tym momencie mogłam byc w Twoich ramionach. Szczęśliwa jak zawsze! Powiem wiecej i niech to Cie szczególnie boli..pomyśl jakie mógłbyś mieć ze mna szczęśliwe zycie...którego nie będzie

nawet kiedy juz kogos miał , mi mówił , że woli sie rzadziej ze mna spotykać bo; \" widzisz , ze w tobie tonę\" . Taki skurwiel wyrachowany, a poza tym \" bedziesz sliczna mamą\" ,\" bardzo cie szanuję\" , \' mozesz przenosic góry\", \' jestes sliczna\" do samego konca mnie tak karmił..do samego konca...nawet teraz zaczyna rozmowę \" dzień dobry Ślicznotko\" O TY Draniu , nie pozwalam Ci dziś zasnąć. Gorąco Ci ma być jak w piekle , żadne otwieranie okien nie pomaga, a w głowie kołacze Ci sie moje imię.Niech Cie zżera przenikliwy żal!

Gość fgt
Pokaleczona jak dlugo byliscie ze soba ? Czy on Cie przedstawil swoim znajomym, rodzicom, rodzinie ?

Miał złe relacje z rodzina . Nie poznałam przez pół roku nikogo, oprócz współpracowników. Taki własnie outsider to był. Mówił mi , ze nie lubi ludzi dodająć\" Tylko Ciebie lubie\" I po co mi to przypominasz, kolejne kłamstwa. Aha...teraz coś śmiesznego- pokazał mi kogos dla niego wyjątkowego i specjalnego- GRÓB SWOJEGO PSA ! - no pomnik miał!! kupił nawet 3 wietraczki i na cmentarz jechaliśmy ( taki dla ludzi) żeby kwiaty kupić , wiatraczki była spod zoo. Teraz sie smiej , Dziki Ludź ! Psa poznałam posmiertnie, rodziców nie ! HA Ha!

dziewczyny, pomóżcie mi go znienawidzić.Chciała bym mieć tyle złości i nienawiści co Wy. ale nie umiem.Zostawił mnie w zeszły poniedziałek po prawie 2 latch. Myśle ze to moja wina, chodź bardziej kochałam.... on podobno przestał.

Gość fgt
Bo widzisz ja sie tak zastanawiam, jak to bylo ze mna. Tez bylam karmiona czulymi slowami, do ostatnich chwil, co prawda nie zostawil mnie dla innej kobiety, ale sobie po prostu odszedl. Tylko nasz zwiazek byl krotki, a zaraz na poczatku zawiozl mnie do swoich rodzicow, zreszta przemilych, on juz mieszka sam, rodzicow ma 100km od naszego miasta. I tak mysle czy on mnie traktowal serio ? Czy sie tylko bawil? Po co zatem zawiozl mnie do matki, ojca, po co "pokazywal" znajomym. Na pewno nie zranil mnie tak jak ten Twoj, ale zawsze to jakas krzywda, tymbardziej ze zdazylam zaufac. Ale nie chce dla niego zle, niech zyje normalnie.

przeczytaj sobie mnie w Walentynki , wyłam z rozpaczy , powypisuj się , wylej co tam masz do powiedzenie . Tu Cie nikt nie oceni, to nie topik do ocen, tylko do terapii. Za każdym razem , jak tylko zrobi Ci sie smutno wskakuj i pisz jaka jestes zła , smutna , zrozpaczona i co tam jeszcze Ci wpadnie do głowy

fgt - no faktycznie miałaś chyba lepiej , przynajmniej rodziców poznałaś , ja zasłuzyłam tylko na psa , ale zdaje sie był z nim bardziej uczuciowo związany. HA HA HA ...a to mnie splendor spotkał.. Płacze teraz ze smiechu

Gość fgt
Faktycznie facecik zaszalal, ja nie wiem skad u nich czasami taka wyobraznia :o

Własnie sobie uświadomiłam , ze mnie facet poznał ze swoim zdechłym psem- to straszne. Ale on uczuciowy był buahaha :)

Kolejny dzień, kolejne myśli. Niech Cię gryzie niepokój , gdzie i z kim jestem. Żałuj , bij się z myślami. Tęsknij. Niech Cię Najdroższy zamęcza Twoje własne sumienie!

Kolejny dzień bez Ciebie, TY pewnie sie teraz śmiejesz, jestes już szczęśliwy, żałujesz ze nie zrobiłeś tego wcześniej, myślisz \"..jak dobrze że jej tu nie ma...\" a ja zbieram kawałki mojego połamanego serca i wrzucam do pudełka, może kiedyś zadzwonisz i będziesz chciał je posklejać...

Myśl o mnie....chcesz zadzwonic , napisac...chcesz mnie..Oj biedny jak Ty sie musisz męczyc teraz

Dementuję - Nie jestem chora psychicznie! wiec sie odwal , bo ja Ciebie na mój topik nie zapraszałam. idź sie wysmętniaj nam sama sobą. Po drugie , ten topik to słodka zemsta...I? wiesz jaki efekt...właśnie dostałam zaproszenie do kina ...hm... od kogo? od Śłodkiego mojego Skarba! Odmówiłam, bo ma cierpieć! Nie mam czasu tak jak on kiedys dla mnie. No Kochanie , ale bardzo teraz chcesz sie spotkać , co ? No wiem.

Gość -----------------------
Pokaleczona przyłączam się do Ciebie i trzymam kciuki !!!!!!!!!!

no i spotkałam sie z Nim. Jak ładnie w jego ustach brzmi słowo \" Zostań\"... Kiedyś na to czekałam i wiele bym dała żeby to usłyszeć. Dziś...cóż..Wszystko sie zmieniło. Na słowa\" co byś powiedziała, gdyby taki mężczyzna jak ja ci się oświadczył?\" zaczęłam sie śmiać. Powiedziałam tylko \" wolę zostać stara panna\" . No widzisz co zrobiłeś ?....a byliśmy kiedyś tacy szczęśliwi. tzn. ja byłam. Miło , że na swoim laptopie masz moje zdjęcie. Za późno. Oddałeś mnie innemu.Nasycam sie , już Cię Kochany nie chce. Nie kocham Cię , przykro mi. Zabiłeś moja miłość. Widziałam wczoraj w Twoich oczach , to , że Ty kochasz. Nie wiem , czy to ta klątwa , czy los sie na Tobie mści, czy może Bóg. To nieważne. Dostałam to czego chciałam. Nie kocham Cię. Zdejmuje klątwę . Wybaczam Ci. Żegnaj Najdroższy! Jesteśmy tylko cieniem przeszłości !!!!!!Żyj sobie dalej , ale beze mnie. Na mnie zasługuje ktoś lepszy od Ciebie.Usuwam Cię na zawsze z mojego serca. Przestaje więzić i Ciebie i mnie! Całuje jeszcze tylko raz. Na pożegnanie! Topik umiera. Wszystkim , którzy czytali moje zmagania z samą sobą , bardzo dziękuję.Jesteście wspaniali , nawet Ci , którzy wtykali mi od wariatek.Przecież to wszystko napisałam po to , żeby ktoś to czytał.Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Jesteście doskonałą, anonimowa grupa wsparcia!