Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pokaleczona

przeklinam Cie Kochany !

Polecane posty

Lustro,lustro...odpowiem na Twoje pytania. Jak sie czuje kobieta , która kocha jednego a sypia z innym? Są różne typy okazywania komus uczuć , mój narzeczony nie jest narzedziem zemsty. Szanuje go , lubie , nie dam mu zrobic krzywdy, gdybym miała poświęcic na stosie jego lub ex- Kochanego poświęciłabym ex- Kochanego.Ale gdy z nim sypiam , myślę , ze wolałabym tulić sie do Przeklętego, tylko , ze wiem,że ten przeklęty Kochany nie jest mnie wart, więc patrzę na narzeczonego i myślę , że cieszę sie , że mam kogoś takiego jak on. Czego oczekuje kobieta? -pewności , stabilności, a nie huśtawki emocjonalnej , czasów odstawiania na półke , przecież wcale tego nie wiem , jak długo obecnie potrwa stan ZAKOCHANIA mojego byłego. Jak czuje się z tym narzeczony?- oczywiście , ze o niczym nie wie, nie jest dla mnie przedmiotem, nie zaspokajam nim żądzy zemsty, nie wyrzucę na śmietnik, nie tocze nim gry. Nie mszczę sie również na sobie... Lustro nie rzucaj słów \" Pewnie jest za co\" , bo nie ma za co. Chyba , że za szczerą miłośc, Tak to była moja zbrodnia i kara. Problem w tym , ze nie da się zaufać komuś , kto starł zaufanie z powierzchni ziemi, chociaż serce cierpi. Za bardzo to wszystko bolało. Ja jestem już inna. Nieufna, czuje strach przed uczuciem. Nie wiem jak to jest , ale chętnie rzucaja na mnie kamienie. Nikt nie uważa , ze kochanka podłego spotkała sluszna zapłata. Zresztą sama tak nie uważam , żal mi go , ale ja jestem w innej roli...

Gość --aniol---
aby twoja milosc byla silna jak nienawisc--i nie na odwrot

Widzisz Pokaleczona, mnie nie chodzi o Twojego byłego, niech go diabli wezmą, jeśli na to zasłużył, pies z nim tańcował. Za jakiś czas wyleczysz sie z tej miłości Rzecz w tym, co robisz \"narzeczonemu\". Jesteś z człowiekiem, którego nie kochasz, a On o tym nie wie. Oszukujesz go, a On być może chce z Tobą spędzić życie, spędzić je z kobietą, która go naprawdę kocha. Człowiek jest zdolny kochać niejeden raz w życiu, kochać prawdziwą miłością. I przyjdzie taki czas, i znajdzie się taki ktoś, kogo pokochasz naprawdę. To może się stać za miesiąc, za rok, za lat pięć. Ale stanie się. Co wtedy zrobisz, jak się wtedy będziesz czuła ? Dzisiaj stawiasz dwa bukiety na stole... to tylko kwiaty...dzisiaj tylko kwiaty... Ja jestem tylko lustro...Pokaleczona, z kruchego szkła... Rzuć we mnie czymś, i mnie nie będzie...

Gość dkkkkkkksal
i co stało sie później ?

jak to co ? znęcam sie nad nim. Za każdą nieprzespaną noc, za każdą łzę,za każda obłąkaną myśl,za te wszystkie milczące dni. Teraz ma nadto czasu. Chce sie ze mną ożenić , mieć dzieci. Mam serce z kamienia, ale takie mi zrobił sam.Ja już nie płaczę. Opowiedział mi o kobiecie , która mnie wtedy zastąpiła. Wytłumaczył mi to w ten sposób , że musiała być , żeby sie we mnie nie zakochał. Dobre...Panienka spotkana na bankiecie , z którą idzie sie do łóżka tego samego dnia...smutne. Została na dłużej. Przy okazji spalił moją piękną miłość na stosie.

Gość ---aniol--
oj daj mu zyc kobieto ---bo ta nienawisc ciebie zabije

niech sie msci! ma powody i prawo do tego! a TY! ty masz mnie kochac do konca swojego zywotu na tym padole!! ze mna czy tez beze mnie, masz na wieki pamietac smak mojego ciala, masz zwijac sie z bolu tesknoty, tak jak ja! chce, zebys spiewal mi \"teraz chce byc twoim psem, no chodz\"! to masz krzyczec, to masz szepczec, jak bedziemy razem zasypiac, a jesli osobno, masz wypowiadac te slowa przez cale noce nie mogac zasnac w lkaniu i gleboki szlochu cierpienia beze mnie!!!! jesli zechcesz mnie porzucic, masz CIERPIEC, konac z milsoci!!! nie byc w stanie juz nigdy spojrzec na inna kobiete!!! KOCHAJ MNIE ponad wszystko, ze mna lub bez!!!! przy czym beze mnie, znaczy w niewypowiedzianym cierpieniu duszy, serca, psychiki i ciala!!! jak wieczna smierc! jak powolne konanie!!!! umieranie bez konca!!!!!!!!!!

Gość witam Pokaleczona
JA przklinam raz kolejny po tym co zrobiles mi ja kochalm Ci marzylam,ze tym jedynym jestes Ty ale Ty mnie nie chiales inna wybrales-serce zlamales i mi siebie zabrales Dlatego cierp cierp ogromnie,niech Cie boli,nigdy nie zpaomnij o mnie niech bede na zawsze w Twoim sercu na pierwszym miejscu,zadna procz mnie nie bedzie sie liczyc tylko ja Cierp duzo mocniej ode mnie niech Ci sie swiat skonczy jak mi,niech dla Ciebei nic sensu nie ma jak dla mnie teraz,Toba zylam,zyj mna tylko mna i cierp za to co zrobiles100000 razy barzdiej niz ja nie bedzizesz mogl wytrzymac beze mnie bedziesz blagal bym wrocial i tylko Twoja na zawsze byla,bedziesz sie czolgal prosil,pzrepraszal ,robil wsyztsko bym tylko Twoja byla a teraz wnocy Ci sie przysnie ja i bede Cie meczyc w snach,poczujesz milosc ogromna do mnie a zbraku mnie ogromny bol,ktorego nikt i nic nie ukoi cierp cierp cierp blagaj bym wrcoial bym wybaczyla tylko ja jestem dal Ciebie wszystkim,zadna nie przycmi mojego blasku zadna przy mnie szans nie ma bedziesz mnie kochal na zawsze juz i nigdy nie przezyjesz uczucia nawet w1\120 tak mocnego jak do mnie a teraz spij i cierp,bo Ci sie pzrysnie z innym jak mnie dotyka jak naleze do innego bedziesz cierpial i balgal zaraz bym wrocila dlatego pzreklinam Cie kochany cierpiec bedziesz starsznie i tesknil za mna,Twoje uczucie do mnei bedzie tak silne,ze nie bedziesz umial sobie z nim poradzic cierp cierp cierp tesknij tesknij tesknij kochaj mnie kochaj mnei kochaj najmocneij na swiecie

Gość witam pokaleczona
Ja juz mam dosc,nie wiem jak tam Twoje klatwy,ale moje skutkuja na krotka mete,a dzisiaj jest mi tak zle znowu bez niego:(cierpie serduszko bolalo niech on cierpi z emna Dlatego Kochanychce bys mnie kochal tak jak jeszcze nigdy nikogo i nikogo tak abrdzo kochac nie bedziesz jak mnie chce bys poczul bol start tego,ze moge zniknac na zawsze chce bys mnie kochal i tesknil za mna ogromnie Zrozumiesz w koncu,ze jestem dla Ciebie najwazniejsza,wazniejsza niz wszystkie inne rzeczy sparwy swiata doczesnego bedziesz mnie kochal kochal kochal i tesknil tesknil tesknil a w nocy Ci sie przysnie i wtedy poczujesz taki przyplyw milosci i tesknoty do mnie ze nic i nikt tego nie ugasi Bedziesz mnie kochal ,kochal,kochal mocno z calych sil na zawsze juz

widziałam u niego szklące się oczy i jak ukradkiem otarł łzę,i jak bardzo chciał to przede mną ukryć...a widząc to nie czułam sie lepiej, pewnie dlatego , że nadal go kocham. A kto kocha nie chce ranić. Niby , to takie proste. Być zranionym , rzucić klątwę , dostać to, czego sie chce, a co dalej ? Wrócić do punktu zero? wszystko od początku? , czy od miejsca krytycznego?, czy nie oglądać sie i nie żałować? pytania do nikąd...

zdradę wybaczyłam, czasem tylko o tym myślę. Przychodzi mi wtedy do głowy , jak mało musiałam wtedy dla niego znaczyć.I to mnie boli.Nie młócę słomy, czego się dowiedziałam, w zupełności mi wystarczy. Jak pomyślę o sobie rok temu, to płakać mi się chce.Dużo się zmieniło, ja się wyprowadziłam sto km dalej, mam ambitna prace , której nie mogę , a przynajmniej nie powinnam zostawić, a on został. Ja jeżdżę w jedną stronę , on w drugą...

a tu za chwilę 14 luty, rocznica utworzenia... Kocham GO. Tak mi sie wydaje przynajmniej. Jest jeszcze inna rzecz...co innego widzieć sie raz na jakis czas, co innego wspólne zycie. Ciekawe , jakby to było...? Może bezpieczniej jest tak na odległośc?. Miałam dzis straszną myśl, jaka kiedys nie przyszłaby mi do głowy. ON dziś wyjechał do innego miasta, jego ojciec jest bardzo chory.Pomyślałam, że może mnie kłamie ,że wcale tam nie jedzie, że to tylko wymówka, zeby spotkać się z inna kobietą, że powinnam pojechac i zobaczyć , czy może został w domu...i moja własna myśl mnie przeraziła!!! Takie są skutki zdrady. Staram sie ufać,ale coś tam boli i boli...

Gość a ja rok temu tez
tu pisałam i przeklinałam , tylko juz nie pamiętam pod jakim nickiem, a nie chce wracac do poprzednich stron Nic sie nie zmieniło , ten sam podły człowiek , ten sam ból mam nadzieję ze za rok napisze tutaj cos pozytywnego

Gość Zaślepiona
Ja też... przeklinam... Przyznał, że nikt go tak nie bedzie kochał... A moją największą winą było że taki tryb zycia, że gdzieś kiedyś (3 lata temu) się spotkalismy, jak 2 połówki (to nie tyko moje słowa) że \"opatrzność sprawiała że spotaliśmy się znowu, że wtedy dałam wszystko (narzekając żę czasem bym chciała \"kolacji przy świecach\")... i tak minąły 2 lata spędzania czasem tygodni 24h.... tylko po to by usłyszeć: \"Mam taki plan na życie że swojej przyszłej żonie od daty poznania będę wierny\"... :-( dodam że to chyba jedyny na świecie facet co zjebał za \"zawiązałas sobie na 4 mce i co z tego?\". no i, jak dla mnie naj.... \"jak już się zakocham, chciałbym żeby była choć w połowie jak ty...\" żeby Ci już nigdy nie stanął XXX

Ja też... przeklinam... Przyznał, że nikt go tak nie bedzie kochał... A moją największą winą było że taki tryb zycia, że gdzieś kiedyś (3 lata temu) się spotkalismy, jak 2 połówki (to nie tyko moje słowa) że \"opatrzność sprawiała że spotaliśmy się znowu, że wtedy dałam wszystko (narzekając żę czasem bym chciała \"kolacji przy świecach\")... i tak minąły 2 lata spędzania czasem tygodni 24h.... tylko po to by usłyszeć: \"Mam taki plan na życie że swojej przyszłej żonie od daty poznania będę wierny\"... :-( dodam że to chyba jedyny na świecie facet co zjebał za \"zawiązałas sobie na 4 mce i co z tego?\". no i, jak dla mnie naj.... \"jak już się zakocham, chciałbym żeby była choć w połowie jak ty...\" żeby Ci już nigdy nie stanął XXX

Dodam Dzis na n-k zobaczyłam foto zaszczytnie adorowanej... nie umiem wkleić ale jak ja 13 lat temu (nie czuje się stara) i wiem, bo mi sam napisał ze nadal zdradza choć sie nie przyznaje.... żeby Ci dwie nóżki połamali.. xxx

Gość Samotna aż do bólu
Muszę do was dołączyć. Dzień 14 lutego tego roku, był moim przekleństwem. Teraz też przeklnę ukochanego. Każdego dnia, gdy spojrzy na tę drugą, gdy jej dotknie, niech czuję taką pustkę i samotność jak ja teraz. On boi się samotności i niech od tej pory ta właśnie samotność, pomimo bycia w związku, będzie wierną towarzyszką jego życia.

Gość skaleczona
to ja tez dołącze przeklinam ten pamietny dzień w 1993 roku kiedy Cię poznałam obyś kiedys któregoś dnia wylał tyle łez i doznał tylu cierpien ile mi zadałes przez te ostanie kilka miesięcy

mam już dość, niech Cie wymaże z mojego zycia. Niech już teraz zastąpi Cie ktoś inny. Nich nadejdzie dzień , kiedy będę smiała sie z mojego uczucia do Ciebie. Zniknij z mojej głowy

podpisuję sie pod tym obiema rękami. Mojemu (już nie Mojemu własciwie) Kochanemu zyczę szczęścia z Tą, dla której zostawił mnie i jednoczesnie z Tą, którą zostawiał dla mnie. szczescia takiego, byś co dzien myslał o tym jak mogłoby byc pieknie ze mną. szczescia takiego że bedziesz patrzył jak aj ebde umierac ale potem sie odrodzę. szczscia patrzenia na mnie i mojego PRAWDZIWEGO ksiącia z bajki, bo wiem że taki też gdzies czeka! A Tobą, X, gardze po tym, jak przysięgłyśmy sobie ze żadna do niego nie wróci. A jednak... życzę Ci żeby zdradzal Cię z każdą tak, jak zdradzał Cię ze mną. zeby kantował Cię tak, jak kantował nas obie, będąc z nami równoczesnie. Życzę zebyś zobaczyła jaką Przyjaciółkę straciłaś, na rzecz tego Padalca... i tu dedykuję Ci, Padalcu, piosenka... \"I wciąż Cię kocham\" Łzy.... to mówi samo za siebie.... Kobieta jest najsłabsza gdy kocha, najmocniejsza - gdy jest kochana...

Gość Serafinaa
To mi przypomina sabat czarownic.

Gość idz spac
dobranoc