Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pokaleczona

przeklinam Cie Kochany !

Polecane posty

Gość witam Pokaleczona
dołaczam sie... Kap Kap płyną łzy kazdej powodem jestes ty tak ciebie kochałam i w dupe dostałam Nie wiem czy chce kochac cie w sumie to nie jest uczucie zle ale te moje wszystkie łzy ktore przez lata sprawiałes mi dzisiaj pora przeklnac Cie bys zaplacil za to co boli mnie za to jak cierpiałam,noce przeplakalam tak kochałam cie ciagle tez modlilam sie by nie bylo az tak zle bys otworzyl serce i nie ranil mnie jednak tak juz bywa,ze potwory z reguły serca nie maja wiec cierpiałąm dalej na wlasne zyczenie-odejsc nie potrafilam wszystko dla ciebie bym robila,tak sie przed Toba ponizalam tak gorzko plakalam , ty serca nie mialaes i sie tym rozkoszowales tak zaufalam Ci otworzylam serce przed Toba a Ty je zabralaes,ba wyrwales-czasami chcialbym by to nei bylo przenosnia,bo gdybys wyrwal mi serce by tak mnie nie bolalo a ja tak Ci ufalam,z Toba wiazalm plany,zycie zylam Toba a Ty tylko ponizales i oszukiwałes Wiec przeklinam Cie cierp cierp z mojego powodu bardziej stokroc niz ja, wnocy nie spij tylko cierp i niech Cie boli mysl tylko o mnie wszystko neich Ci sie kojarzy ze mna ,wszedzie bedziesz widzial mnie,i blagal by skonczyla ta meczarnia sie,bedzies ztak mocno kochal mnie ze nic poza mna nie bedzie liczyc dla Ciebie sie bedziesz błagal bym wrocila bedziesz sie ponizal i blagal jeszce raz blagal bym zToba byla,bede dla Ciebei najwspanialsza kazda obok mnie bedzie wygladac niczym paszczak bedzie sztylko mnie kochal i blagal blagal bym wrocila cierpial,plakal z bolu nie mogl wytrzymac jak ja dlatego Przeklinam Cie Kochany a tu jeszcze skorzystam od Ciebei z fargmentu A teraz mnie kochaj Łobuzie i módl sie żeby Ci Bóg wybaczył , to co mi zrobiłeś, bo ja nie potrafię . Za taka krzywdę i to nurzanie sie w moim uwielbieniu, za to że zrobiłeś sobie ze mnie kiedyś trofeum myśliwskie , będziesz sie w piekle chyba smażył.Za odarcie mnie z ideałów , z wiary, ufności teraz niech Cię Kochanie spotka kara. Kochaj mnie tak , żeby serce Ci krwawiło tak jak moje. I nie ma żadnej na świecie kobiety, która mogłaby teraz przyćmić mój blask ! A Ty kochaj, kochaj , kochaj...

Gość witam Pokaleczona
i doddam bedziesz Tesknił,Tęsknił,Tęsknił,Tesknił,Tęsknił,Tęsknił,Tesknił,Tęsknił,Tęsknił za mna jak jeszce nigdy nikt z anikim oto cala moja klatwa pzrynajmniej an ten czas

Gość witam Pokaleczona
Pkaleczona to naprawde pomaga a jak u Ciebie? po co sie znim przespals tylko zaczelo sie na nowo,zrestz aja rozumie Ty nadal go kochasz

Ostatnio powiedział mi ze już nie chce sie tak poniżać, że przestaje walczyć o mnie....mówi ze juz nie ma siły przepraszać....Myślałam ze serce mi pęknie jak mi to mówił....:(:( ale byłam twarda, jestem nadal...tylko czasami po prostu nie che mis ei zyc bez Niego...Ostatnio umówłam sie z kimś, pomyslałam ze to najwyższy czas zacząć normalnie życ, ale chyba sie pomyliłam, na tym spotkaniu cały czas myslałam o NIM...czułąm sie winna...dlaczego to tak bardzo boli... Najchetniej zapomniałabym o tym wszystkim i rzuciła mu sie wramiona...kochała sie z Nim bez opamiętania...ale nie moge...jeśli to zrobie to strace resztki szacunku do samej siebie...:(:(:(

Gość czarna kropeczka
ja też się dołączam. Życzę mojemu Kochanemu Facetowi, który nie zrobił nic, żeby o mnie zawalczyć, żeby tęsknił za mną tysiac razy bardziej niż ja za nim, zeby skręcał się, nie mógł żyć beze mnie i żeby przyszedł na kolanach, bo ja się tym razem za skarby świata nie ugnę.

Gość kama69
Hallo Pokaleczona co tam u Ciebie??? Zmieniło sie coś?? Bo u mnie nic nowego, cały czas tęsknie na tym Skurwielem... A on jest z Nią, ale mimo to cały czas twierdzi zę nie przestaje myslec o mnie i tylko czeka na maleńką szanse dla Niego... Chce juz zapomnieć..:/:/

Gość Waleriaaaaaa
Ja pewnego pana też przeklinam , za to co mi zrobił, ....faceci to jednak chuje, zapylacze, i tchórze....i prawdą jest że faceta poznaje się jak kończy...i nie chodzi tu o seks...i już nie życzę mu dobrze....podła może jestem...ale usprawiedliwiona...

Jeśli kogokolwiek to interesuje , czy moja klatwa zadziałała to zadziałała. Zadziałała tak silnie jak tylko mogła. Mój były- Najdrozszy wije się z rozpaczy. Czegokolwiek mu życzyłam na tym forum , to właśnie do dostał.Błaga o wybaczenie , tęskni, pisze....Nieustanie słysze jak mnie kocha. Wszystkie swoje spotkania przeplanowuje , jesli tylko wyraże chęć pojawienia się . Tworzac ten tekst klatwy zrobiłam to bardziej , żeby mi było lepiej niż po to , żeby to sie sprawdziło , tyle , ze jak przypuszczam klątwy o dużym bagazu emocjonalnym, musze sie ziścić.Pamietam , że kiedys gdzies tu napisałam , ze życze mu , zeby ktoś go potraktował w zyciu tak jak on mnie , a najlepiej , zebym ta osoba była ja.I stało sie.... Ja dziś jestem zaręczona z kims innym. Bez daty slubu , ale jakby nie patrzeć...Eks oczywiście o tym wie. Wariuje z rozpaczy. A ja? czy go kocham nadal? Pewnie tak. problem w tym , ze po pozodze , która mi zafundował nie moge uwierzyc w jego słowa. Jego zapewnienia , ze będzie czekał , że już nigdy inna kobieta nie pojawi sie w jego zyciu , że bedzie czekał nawet kiedy wyjdę za mąz , bo jak mi sie nie uda , to on zawsze będzie....dramat. Właśiwie to przezywa to samo co ja kiedys , wie ze jest ktoś inny, ze sypiam z innym, ze to on jest gdzies tam... I tak czasami myślę , czy to prawdziwe uczucie , czy może tylko KLĄTWA!!?? Obstawiam na klatwę!

Gość no i dobrze
zasłużył, ma.

Gość dobrze tak facetowi
przynajmniej jeden dostał to na co zasłuzył

\"Ja dziś jestem zaręczona z kims innym. Bez daty slubu , ale jakby nie patrzeć...Eks oczywiście o tym wie. Wariuje z rozpaczy. A ja? czy go kocham nadal? Pewnie tak.\" \" wie ze jest ktoś inny, ze sypiam z innym,\" Przyjrzyj się sama sobie, zerknij na mnie i obejrzyj siebie. Po to własnie tu jestem, byś w tym co piszę, zobaczyła sama siebie. Powiedz, jak to jest, jak czuje się kobieta, która kocha jednego, a sypia z innym ? Na własne życzenie, bo tak sobie postanowiła, bo chciała się zemścić na niewiernym. Czy to jest to właśnie uczucie, to właśnie kobiece poczucie spełnienia, radości z bycia razem, którego kobieta od życia oczekuje ? A ten trzeci, ten, którego uczyniłaś narzędziem zemsty, ten \"narzeczony\" bez daty ślubu, jak on się z tym wszystkim czuje ? Czy wie o wszystkim, czy też jest zupełnie nieświadomy, jaką rolę pełni w Twojej grze ? Zdaje sobie sprawę, że jest tylko przedmiotem, że jak zaspokoisz swoją potrzebę zemstomiłości, to wystawisz go na śmietnik ? Masz lustro, przyjrzyj się w nim, bo ja widzę, że mścisz się przede wszystkim na samej sobie. Pewnie jest za co...

Gość haaa***
Lustro jestes prawdziwym zwierciadłem 😘 ciekawe kto tak naprwde w tej durnej grze ucierpi??:P

Gość ja tez przeklinam cie misiu

Gość ja tez przeklinam cie misiu
w rewanzu oddaje ci wszystkie te zle emocje, ktore przez ciebie dupku tkwia we mnie. zabieraj je sobie i spadaj. kochasz mnie na zycie, tesknisz za mna przez caly czas, zalujesz ze jestem tak daleko a bylam na wyciagniecie reki. widzisz co straciles. kochasz mnie i tesknisz. cierpisz bo jestem juz nie twoja padalcu

Gość a ja Ci życzę
Kochanie miłości tak wielkiej jak mnie dałeś ... szczęscia, wzajemności w niej tyle samo. poznaj jej smak ...ale nie opowiadaj mi o tym. już nie wysłucham. powodzenia na nowej drodze.

Gość Tarot Magow
Zapomialas kochana ze klatwy wracaja do rzucajacego z podwojna sila, nim rzucilas trzeba bylo zainteresowac sie magia, bo moze w konsekwencji byc to wszystko bardzo niemile DLA CIEBIE!!!!!!!!

Gość to nie jest klatwa
to jest zyczenie:P

Gość demon przeszłości
zauważ pokaleczona że jestes taka sama kanalia jak twój ex, może gorsza bo: - tamten Cie zdradził, jak wyszło odszedł, tty cierpiałaś - teraz obecnego narzeczonego zdradziłaś z premedytacją, planujesz z nim ślub, okłamujesz go, wyjdziesz za niego NIE KOCHAJĄC, duża szansa że ta fikcja się rozwali, gdy przyszły sie dowie będzie cierpiał jeszcze bardziej kawał suki z Ciebie może powinnas się zejść z exem i razem sobie będziecie dopiekać , bo jesteście siebie warci

Gość smiac mi sie chce
jak czytam niektore posty. ludzie zyjecie w XXI w. zapomnieliscie? o tych klatwach, czarach, magii piszecie jakbyscie sie zerwali ze sredniowiecza. straszycie dziewczyny, ze klatwy wracaja, a chyba sami jestescie niezle przestraszeni, zrobiliscie komus jakies swinstwo czy o co chodzi? dajcie spokoj, pozwolcie dziewczynom pozbyc sie zalu, nawet w taki sposob.to jest rodzaj terapii, jak juz wspominala autorka topiku. jak wam cos nie pasuje nie wchodzcie tu i nie czytajcie, po prostu. Pokaleczona dla Ciebie 🌼

Gość Kapitan Klos Hans
dzieki Panie Boze ze jestem zonaty i spotkanie takiej strasznej kobiety jak pokaleczona jest rowne zeru ajajajajaj jak dobrze!!!!!!

Gość nigdy nie mow nidgy
:D:D:D

Gość co u Ciebie
Pokaleczona?

ładnie mi tu niektórzy wrzucają. Ale coż , pisząc to co napisałam przecież musiałam sie z tym liczyć. Co do obiekcji niektorych osób z kim ja będe i kto na tym ucierpi, uprzejmie informuję , ze podjełam taka decyzję kilka miesiecy temu. Zostanę z mężczyzna , który mnie nie zdradza , szanuje i o mnie dba. Tak sie kończa takie bajki. Co do mojego ex- \\kochanego oczywiście bardzo pochlebia mi to , co on teraz wyprawia. Znalażł się przecież w takiej sytuacji w jakiej stawiał kiedyś mnie. Może to go czegoś nauczy i nie zrani w przyszłości innej kobiety, moze trafi mu sie nawet jakaś z tego forum ;).Wczoraj dał mi kwiaty, postawiłam je na stole, dziś dostałam kwiaty od narzeczonego ,postawiłam je na stole . Stoją obok siebie dwa bukiety róż...

Gość --aniol---
tak naprawde to ten twoj nowy zwiazek to jest raczej na zlosc tamtemu--czyli niejest szczery--marnie to widze--ty tak naprawde nierozstalas sie z tym ex to nadal jest wojna -- aszkoda mi twego obecnego bo on niejest niczemu winien ze wciagnelas go w swoja wojne--dorosnij i nieran niewinnych ludzi