Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pokaleczona

przeklinam Cie Kochany !

Polecane posty

Gość a ja...jak to ci sie udalo
ech cisnie mi sie na usta cos gorszego ....wybaczcie....ale to skur...buuuuuuuuuuu zdradzaja podwojne zycie..kochaja niby a szacunek kuzwa to gdzie? i gdzie ta milosc co pozwala im na samcze zachowania !!!

kiedy mu powiedziałam , ze za niego nie wyjdę , bo nie jest mnie wart, powiedział mi , ze ja jestem okrutna. Ja okrutna? no i , ze go bardzo xle potraktowałam...tak... przypominają mi sie te moje nieszczęsne noce , kiedy wyłam z rozpaczy...

kama noz kuzwa jakby slyszalal o swoim:( wlasnie najpierw ze on sobie poradzi... ale kocha po czym wlasciwie za chwile dzwoni albo cche sie spotkac i twerdzi ze on nigdzie nie odchodzil tylko chciual przeczekac moje emocje no ale czy mowil cos drugiej to juz nie wiem :(

i caly czas udaje że nic sie nie stało... nawet nie potrafi sie przyznać... do tej pory uważa że on nie zrobił nic złego... kidyś kupił mi kwiaty okazało sie zę ona dostała identyczne, tego samego dnia... mmsy wysyłał takie same, tylko tyle że ona o mnie wiedziąła a ja byłam ta glupią i naiwną... najlepsze jest to ze on nawet poprosił mnie o ręke:(

ja wiem to wszystko bo my siez tą \"druga\" znamy i mieszkamy bardzo blisko siebie (dobry był nie) i od czasu kiedys ie to wydało zdajemy sobie relacje z tego co się dzieje...

oszust prawie matrymonilany ja sie oszukiwac nie dalam w pewnych kwestiach wreszcie to ja wyklrylam ..zadzwonilam pod zapamietany numer z smska i ... sie wydalo (tamta kobieta byla bardzo kulturalna i nic nie wiedziala..) ale obydwie mmamy zdanie ze nie bylysmy tylko dwie! zgrozo!

on robił to samo... dawał chwile wytchnienia mówiąc ż enie chce sie nażucać... po czym po chwili dzwonił tyle razy że az mis ie telefon rozładowywał mówiac ze on nie potrafi beze mnie...:(:(:(

niczym May Day dobrze zawiazac taka relacje z t\druga i dac mu do vivatu! ja juz planowalam umowisc sie z jego druga i tak co podejrzewalam z etez cos krecil jak w Och Karol ale tamte nie chchialy...zbyt duzo bolu , chca zapomniec

wlasnie wczoraj uslyszalam z eon sie nie cche narzucac!!!!!!!!!!

i ze mnie kocha nad zycie!!!!!!!!!!!!!

cwaniaki...seksu chca i tyle..

ja też sie tego boje:(:(:( wiesz co było najlepsze był taki dzień(zapamiętam go chyba do końca zycie), przyjechał do mnie kochaliśmy sie , nagle stwierdził ze musi podjechać do kolegi który mieszkał niedaleko, miał jechac tylko na chwilke ale nie było go prawie 2 godziny, nie odbierał telefonu.... ale jak wrócił to wkrecił mi ze tel zostawił w samochodzie i po prostu nie slyszał a z tym kolegą naprwiali coś w samochodzie dlatego mu sie tak długo zeszło... no i na przeprosiny oczywiście kochaliśmy sie... a póżniej sie okazało ze był wtedy u niej i piprzył sie z nią, jakby nigdy nic a potem przyjechał do mnie... poczułam sie jak szmata, zwykła szmata...:(

my też coś takiego planujemy... i mam nadzieje ze nam sie uda:)

pokaleczona On śmiał mi powiedzieć... Nawet nie wiesz jak mi jest przykro że mnie tak traktujesz.. zawiodłem sie na Tobie, nie myślałem że potrafisz byc taka...DUPEK

nie no... mi mówił , ze moge miec każdego faceta... no moge teraz juz to wiem. Tylko , ze chciałam tylko jesgo. Odwieczny problem fatamorgany

kama rany no to normalka cche na ciebie zwalic hahaha wykonczyc cie psychicznie to typowe ....zebys z\sobie za duzo niem myslala ze inny facet cie tak latwo zecche hahah kama uciekaj! a co do ...tego wieczoru kuzwa podejrzewam ze u mnie bylo rano u jednej wieczroem z druga...szkoda ze tamta kobieta nie cche ..mowic zbyt duzo,....przezywa bardzo jego oszustwo ale jak tak sie zachowywal to podaj mu stornke SLAA ;-) anonimowych seksoholikow i zwiewaj

także u mnie narazie cisza już 2 dzień...:) ciekawe jak długo wytrzyma, niedlugo mam urodziny także to chyba bedzie jego kolejny pretekst by sie odezwać:/

no 2 dni ciszy bo byl ze mna hahahhaah (zartuje) ale jak dwa dni milczy to pewnie byl z inna moj nie mial czasu w sobote i niedziele! zajety! zerwal! ale kuzwa w poniedzialek juz probowal juz cchial sie tulic

ja wyslalam go juz do wszystkich diabłow ale nie poweim ciekawa jestem jak dlugo wytrzyma! ale wczroaj sie nie dalam zwabic

a ja dałam sie zwabić . Masz takie piękne oczy i taki ładny głos. Tak strasznie trudno było zachować chłód! Dobrze wiem , ze Cie kocham , ale wiem tez , ze nie mogę z Toba już być. Ze strachu , ze znów mi to zrobisz...

No i stało sie w środę miałam urodziny i dostałam bukiet 25 róż (25 urodziny obchodziłam), nie było żadnego bileciku ale ja wiem że to od Niego....Nie wiem co robić, nie odezwałam się ale jest tak strasznie ciężko:(:(:(

Gość malwińcia
podnoszę, a co tam...;)🖐️

Już sam nie wiem co robić, jeszcze niedawno zadzwoniła do mnie \"tamta druga\" i mówiła ze to wszystko ona wymyśliła że on mnie kochatylko ona tak nim manipulowała, co robić????:(:(:(

i Ty mi to Kama mówisz , ja własnie od niego wróciłam . Kochalismy sie całą noc...zwariowałam chyba...teraz to on kocha

Gość piegowata27
Wróciłaś do niego? :O:O:O

Gość ttaaaka taamm
pokaleczona skąd jesteś tylko podaj województwo :)

Gość lwiątko19
Up Up

Pokaleczona wróciłaś do niego??? Czy to tylko tak na jedną noc...??? Bo też sie nad tym zastanawiam, chce z Nim być chociaż przez chwile... bo tak bardzo mi brakuje Jego dotyku, pocałunków, pieszczot:(:(:(

jasne , że nie wróciłam , tylko łózko , przeciaz tego chciał, Tempak jeden. Uświadomiłam go tez , ( oczywiście , że po łózku) że wypadał z gry.

ale cierpie , jak sto diabłów.!!! przyjdzie mi pewnie wyjśc za mąż z rozsądku i marzyc i snic nocami jak to mogło byc , a nie jest . Chyba sie dzis upiję...z rozpaczy. a co tam Ty skur.... przeklinam Cie i już. Marz o mnie , każda chwila nie ze mna , jest pusta. każda kobieta oprócz mnie, jest nieciekawa. Tęsknisz, tęsknisz, tęsknisz..