Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliana22

rumienienie sie, czerwienienie

Polecane posty

Gość anonim19
no nie wiem czy to sa niteczki ale tak tylko troszke to kazdy prawie takie ma nawet ci co sie czerwienia

Gość 272727
jak myslicie czy pojscie do psychiatry rozwiazalo by ten problem czerwienienia sie?

Gość anonim19
napewno by nie rozwiązało nagada ci tylko dłupot i tyle

Gość Chory85
Anonim glupoty to Ty tu gadasz!!! 27 mysle ze ci pomoze,dlaczego nie?

Gość Białasek
Anonim niewiem czy Ty se już jaja robisz czy co ??? 272727 myślę, że pomoże wizyta u psychiatry.... Z tym, że musisz się liczyć z tym, iż jest duże prawdopodobieństwo przepisania sterydów....

Gość anonim19
a co on moze pomoc pogada sobie tylko te swoje madrosci i ci powie co masz robic a i tak dalej sie bedziesz czerwienil

Gość 272727
no wlasnie sama niewiem czy z tym psychiatra to dobry pomysl chcialabym isc prywatnie ale to cholernie drogo po za tym glupio mi ale juz nie mam innego pomyslu gdybym wiedziala ze pomoze i starczylaby jedna wizyta to bym sie przelamala i poszla a ktos z was byl z tym problemem kiedys u psychiatry psychologa???

Gość Białasek
272727 wiadomo.. wizyta prywatna to inne podejście do pacjenta.... Jedna Dziewczyna z forum to chodziła do znanego psychiatry (napisał nawet jakieś książki) i te wizyty jej w 100% pomogły, bez leków.... ... musiała tylko powtarzać zdanie przez 21 dni przed snem MOJA TWARZ W STRESIE I POKOJU MA TĄ SAMĄ - NATURALNĄ BARWĘ Inny chłopka - też chyba z tego forum (musiałabyś przewertować wstecz) też się wyleczył.... ale to już na kosztownyh i nie bez skutków ubocznych jednak - na lekach... sterydach!!! Anonim to czego Ty oczekujesz od życia..... na wszystko jesteś na NIE.. to jak Ty to chcesz wyleczyć??? Powiedz!!! Trzeba WIERZYĆ W SIEBIE I NIE UNIKAĆ OTOCZENIA.... Twoje marudzenie też napewno nić nie zdziała!!!!!!!!!!!!!!

Gość anonim19
nie unikam otoczenia, wręcz przeciwnie jestem w centrum uwagi. Nie zamierzam z tym walczyc bo nie da sie nic zrobic. nauczylem sie po prostu jak sie zachowywac w niektorych sytuacjach kiedy moge cos powiedziec

Gość 272727
dobra zapisalam sie na srode prywatnie no zobaczymy co z tego bedzie:) mam nadzieje ze mnie nie wysmieje a pomoże

Gość 33333333333333333
napisz pozniej co ci powiedzial????

Gość Białasek
272727 czekamy na odpowiedź!!!

Gość liliana22
a ja przez miesiac powtarzalam ta regulke i pomoglo mi tylko troche, szkoda bo juz miala wielka nadzieje i wydaje mi sie ze juz wkoncu nic mi nie pomoze:(( to jest poprostu straszne....

Gość 272727
ok napewno po tej wizycie sie odezwe ale boje sie ze on nie potrajtuje mnie powaznie no zobacze ale nie mam zamiaru wydac tych pieniedzy w bloto

Gość smutna170
:(

Gość Chory85

Gość Chory85
Co jest smutna?

Gość czerwono mi
mam ten sam problem co wiekszosc z was i wcale nie chce tego akceptowac;/ chce cos z tym zrobic, spowodowac,ze rumience stana sie mneijsze...chociaz nie wiem czy to mozliwe:( teraz juz cieplo na dworze, dlatego unikam wychodzenia z domu, bo nawet wyjscie do sklepu powoduje,ze wracam z niego z czerwona buzia:( a na dodatek uszami! uszy tez sie wam czerwienia? niedlugo ide na wesele i to samo, nawet odrobina alkoholu i juz buraka łapie ;( czego medycyna nic z tym problemem nie potrafi skutecznie zrobic? skoro udaje im sie faceta zmienic w babe, wybielic murzyna (M.Jackson ;D) to kiedy w koncu opatentuja cos na cere naczynkowa;(

Gość anonim19
no to masz ten sam problem. Ale ja mam gorzej bo musze w sklepie sprzedawac codziennie po 8 godzin. Rodzicom pomagam ale na szczescie juz sprzedajemy sklep a ja do szwajcari jade tez nie wiem jak to bedzie

Gość sucha13
ludzie!!!!!! Przeczytajnie uważnie co wam teraz napiszę!!!!!!!!!!!!!!!!! przecztajcie to co napisała ta dziewczyna z 7 strony bodajże. wchodziłam tu parę miesięcy temu. mam.... w zasadzie to miałam ten sam problem. Byłąm chodzącym burakiem. Za każdym razem, bez "okazji" puszczałam buraka, ktoś coś do mnie powiedział a ja już.... płonęłam. Mogę wam powiedzieć że byłam chyba najgorszym burakiem w Polsce. Któregoś wieczora weszłam tutaj. Preczytałam wszystkie wypowiedzi od dechy do dechy i co.....? Śmiałam się z tego co kóraś z dziewczyn napisała, że trzeba powtarzać codziennie przed snem to zdanie co wyżej. Ale coś mnie skusiło i mówiłam przez kolejne 21 dni. Od kilku miesięcy tu nie zaglądałam, tylko teraz patrze że jeszcze ktoś ma z tym problem. A ja? Jestem najszcześliwszą osobą, tak jak tamta dziewczyna. Naprawdę pomogło, wmówiłam to sobie , że moja twarz w streise i w spokoju ma ciągle ten sam naturalny kolor. Jestem taka szczęsliwa że niewiem jak wam to powiedzieć. Nie czerwienie się z byle powodu, w zasadzie to prawie w ogóle tego nie robię. Nie myślę o tym w stresujacej sytucji, tylko ciągle do dnia dzisiejszego powtarzam sobie to magiczne zdanie. Pozdrawiam was wszystkich i życze powodzenia:) Uwierzcie i spróbujcie jeżeli napawdę chcecie się pozbyć tego paskudztwa.

Gość liliana22
sucha 13 powtarzalas to przed snem az do zasniecia? bo ja mowilam ta regulke przez miesiac i widziala tylko mala poprawe i zdolowalo mnie to bo myslalam ze znajdzie sie jakis cud zeby to wyleczyc:( czerwono mi mnie sie uszy nie czerwienia. I tez mam wesele, chyba bede unikac zdjec, bo wiem jak moja twarz potrafi wygladac po alko:)

Gość SAE
jatez mówiłam regułke, ale trochę pomogła. ale ja powtarzalam to ok5x a nie do zaśnięcia....

Gość anonim19
co wy za głupoty gadacie. zadna glupia regulka nie pomoze z tym sie trzeba nauczyc zyc i postepowac wedlug nauczonych zasad, ktore sobie ustaliliscie, nie wierze ze tamtej ta regulka pomogla!!!!!!!!!!!

Gość Białasek
Sucha Liliana SEA ja powtarzam tą regułkę już od miesiąca... rumienię się znacząco mniej.. a miałam kilka sytuacji "stersowych"... z tym, że niewiem czy to "zasługa" regułli... czy zabiegu u dermatologa czy kremu.... Wydaje mi się, że wszystkiego po trochu.... To NASZE czerwienienie to wina i naszej psychiki (jesteśmy wrażliwce) oraz cery (naczynka - no, bo jak "buraczejemy" po wypiciu "głębszego" to już nasze pajączki dają znać o sobie. Ja dziś byłam na wypalanku tradycyjnie... Aktualnie wyglądam masakrycznie, ale to już reguła po zabiegu, bo po 2-3 dniach moja cera znów będzie o niebio lepsza :-) Ostani zabieg za 2 tygodnie, a potem po wakacjach (bo przez to głupie słońce znowu mi popękają). Anonim ...............................

Gość Białasek
Liliana ja "mówię" w myślach przed snem (bo gdyby małż to słyszał to padłby ze śmiechu) i czasami w ciągu dnia (też z reguły w myślach, chyba, że jestem sama..). Pozdrawiam :-)

Gość 272727
bylam dzis na wizycie u tego lekarza;) nie wysmial mnie to juz plus przepisal mi leki zobacze moze to cos pomoze do tego kazal mi chodzic do psychologa mowil ze moj przypadek jest powazny:) ale ja nie tylko z tym problemem staram sie uporac chociaz to wlasnie sa skutki stresu nerwicy niesmialosci lekow itd ja mowie ta regolke ze dwa miesiace lekka poprawa jest niestety tylko lekka:(

Gość liliana22
272727 ludzie mysla ze to nic takiego, tylko nasz wymysl a tobie lekarz powiezial ze to powazna sprawa. Widac trzeba isc prywatnie bo panstwowi lekarze to... nikt nie chce pomoc i nikt tego nie zrozumie poza nami. A juz wkurza mnie jak ktos mi mowi ze z wiekiem przejdzie. Bialasek ja tez powtarzam w myslach bo mnie by w domu tez wysmiali, jedynie chlopak to rozumie i wspiera.

Gość ktos19
ja tez mówie regulke. wczoraj minął 21 dzień. tylko ze nie mówie aż do zasniecia .... z poczatku moze tak, chyba z 2 razy w ogole zapomnialam o tej regulce!! ale widze ze jest poprawa!!!!! przez te 3 tyg. tylko 1 raz sie czerwona zrobiłam, jak gadalłam z siostrą. czułam ze sie czerwona zrobiłam, ale moja siostra nic nie powiedziala ze buraka strzeliłam. a zawsze mnie wysmiewała. nireaz z nią gadałam i nie czulam ze sie czerwona zrobiłam a ona sie smiała! wiadomo z czego. moze nie było widac ??bo ta dziewczyna co napisala o tej regulce to jak była u lekarza to sie czerwona zrobiła ale nie było nic widac! ja mam chlopaka i wie o moim problemie, lale nie powiedzialam mu o tej regulce bo chyba tez by mnie wysmial:D i mu nie powiem :P pzdr buraczki:P:)

Gość ktos19
chodzilo mi o to ze jak ta dziewczyna byla u lekarza to czula ze sie czerwona zrobila ale nie było nic widac. moze ja to samo mialam? (oby;p)

Gość Białasek
Ktoś ...może faktycznie tak jest.... bo czasami czuję "przypływ" gorąca (przy wysiłku) - patrzę do lustra - a ja NORMALNA.... ewentualnie leciuteńki wypiek (myślę, że z pudrem go nawet nie byłoby widać :-) ) 272727 a to masz sterydy czy jakieś takie homeopatyczne lub inne - niezbyt szkodliwe....