Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość liliana22

rumienienie sie, czerwienienie

Polecane posty

Gość katina55
ponawiam

Gość liliana22
z cisnieniem??

Gość hala 77
do Dorotka 22. gdzie robiłaś zabieg laserowy , jakim laserem i ile razy. ja robiłam raz i efekt fatalny. Nie wiem , czy iść po raz drugi, czy sobie darować . proszę o radę. Cieszę się , że trafiłam na tę "bratnią" stronę, pozdrawiam

Gość hyhgtgfgf
dziewczyny nie gadajcie gupot przeciez nie mozna sie ciagle tapetowac problemy trzeba zwalczac a nie maskowac piszcie cosik wiecej o tym zabiegu ipl bo hyba sie skusze

Gość hyhgtgfgf
dziewczyny napadowe fzcczerwienienei twarzy to leczy sie lekami jak komus to bardzo komplikuje mnie bardzo a to ze czerwienia sie policzki po % i wysilq to sie leczy kremami chociaz moim zdaniem one nie wylecza tylko zalecza no i laserem ja zbieram na zbaieg tym laserem ipl bo dluzej z tym siemnie da zyc ja nie potrafie to takie wkorwiajace jest ze............ pozdrawiam i walczmy o nasze buzki bo napewno wsztkie jestesmy wyjatkowe buziaczki

Gość dorotka22
do Hala 77 zabieg robiłam u kosmetologa niewiem ten laser nazywal sie biostymulujący czy jakoś tak robiłam cztery razy może i trocze mniej czerwone jest ale tylko troche a zaplaczilam coś ponad 300zł. jak chcesz możesz iść ale wybierz jakiegoś dobrego dermatologa zadnych kosmetyczek

Gość liliana22
ja tez sie z tym zgadzam ze kremy nie wylecza, moga jedynie troszke dopomoc. A powiem wam ze lepiej mi po tej regulce, powtarzam ja juz od tygodnia! a i lykam witaminy.

ja mam zaczerwienione policzki i wlasnie bylam u lekarza bo mam tego dosc i dostalam krem rozex, oraz antybiotyk tetralysal chyba mam zalazki tego przekletego tradziku rozowatego

Gość sucha13
nie można się ciągle tapetować? a kto powiedział że nie. ja tam używam tego mussu i jest fajnie. mam taki swój sposób i chcialam się nim podzielić. fajnie wygląda na twrzy, bo nie jest to jakiś tam tandetny podkład tylko kosmetyk dobrej firmy i zasłania buraczka. a jeżeli ten laser pomaga tak sobie - to ja dziękuje, pewnie, kto chce to może próbować. wolę mówić regułkę, niedługo bęzie 2 tygodnie jak mówię i jest duuuuuużo lepiej, sama się sobie dziwie, to naprawdę działa, jestem trochę pewniejsza siebie i dobrze się z tym czuje. pozdrawiam buraczane siostry!!!

Gość liliana22
mmj a co dokladnie powiedzialas lekarzowi> bo ja sie boje ze jak mu powiem ze czerwienie sie kiedy z kims rozmawiam albo cos to wysle mnie o lekarza innej specjalnosci:) no bo tego rumienia w sumie nie mam tak stale, troche moze na polczkach ale wiekszosc to naczynka i blizny po tradziku, stad to czerwone. Nie chce zeby lekarz zbagatelizowal moj problem. Ja tez sie czuje jakos pewniejsza odkad mowie ta regulke.

no ogladał moja skore i podjał leczenie a mu mowilam ze skora mnie piecze i jest ciepla i zaczerwieniona

Gość ttbtbtbtbt
a byłaś u lekarza zwykłego czu u dermatologa??

Gość fhfhfghhhhhhhhhhhhhhhh
mozna sie pudrowac ale nie caly czas ja tak nie moge juz to mnie wkorza bo skora nie oddyha przez to prawie wcale

Ja tez kiedys tylko sie delikatnie rumienilam a teraz po 10 latach to dziadostwo

Gość liliana22
mmj a ile masz lat?

Gość liliana22
pytam bo mowisz ze to oznaki tradzika rozowatego, ja tez tak wlasnie myslalam, rumienienie mu sprzyja, ale z tego co wiem to tradzik rozawaty jest tak gdzies po 50 roku zycia, cos kolo tego.

Gość hyhgtgfgf
a czy usuwal ktos rumien i rozszerzone naczynka na policzkach laserem ipl w dermedzie w lodzi jak tak to prosze o info odnosnie skutecznosci zabiegu pozdrawiam

Gość hyhgtgfgf
ja bez makijazu nie wychodze z domu hmm jakie to meczace to ciage tapetowanie jest ehhh musze to wyleczyc bo juz nie daje rady

JA MAM 30 LAT I WYCZYTAłAM W NECIE Z E TEN TRADZIK U NIEKTORYCH JUZ KOLO 30 SIE POKAZUJE

Gość liliana22
mmmj o cholera, nie pocieszylas mnie:) Tez musze sie wybrac, zobaczymy co mnie lekarz powie, ale w czestochowie sa tacy ze szkoda gadac, przynajmniej ja na takich trafiam :)

Gość sucha13
dziewczyny czy któraś z was skończyła już 21 dniową "kurację" z tą regułką??? jeżeli tak to powiedzcie czy są efekty? udało się? jestem ciekawa, ja jeszcze z tydzień i zobaczymy.

Gość dorotka22
ja tez jestem ciekawa czy komus te powtarzanie pomogło a wy powtarzacie to w ciagle az do zasniecia???

Gość katii333
ponawiam

Gość Sabinosss
U mnie minęło już 21 dni. No cóż. Nieraz wciągu dnia sobie powtarzam, gdy zbliża się sytuacja "zaraz mogę być czerwona". Chyba rzeczywiście się czerwnienie mniej! Dawniej "czerwień" a teraz "lekki róż". Ale nadal powtarz regułke!! Po prawda nie do zaśnięcia, ale tak z 5-10razy ;)

Gość Sabinosss
A właśnie, pamietacie jak inni sie czerwienią?? "lekki róż" a oni krzyczą, że są burakami, a ja sobie myślałam "coo. zawsze marzyłam, zeby tak wyglądał burak". Powtarzajcie, a może wkrótce nasz kolor się nie zmieni ;)

Gość doti8888888
jedyna recepta to chyba nie zwracać na to tak wielkiej uwagi niewiem to wszystko siedzi w psychice wiec im wiecej sie o tym mysli to jest jeszcze gorzej

Gość Chory85
Elo.Ja stosuje krem sensibio AR ok 2 tyg.jak dla mnie efekty sa widoczne np:przy naglym zestresowaniu wczesniej od razu robilem sie czerwony teraz tez czuje naplyw goraca ale puliczki sa normalne:) krem dziala bordzo dobrze na takie nagle ataki, ale przy dlugotrwalym stresie wkoncu pali sie cegielke lecz nie taka wielka jak to zwykle bywalo. U mnie to siedzi gleboko w psychice dlatego zaczolem stosowac ta terapie z powtarzaniem:Moja twarz itd...o dziwo juz po 2 dniach jest roznica np:np gdy czuje ze zaraz sie spale zaczynam powoli powtrarzac regolke i wtedy moj mozg odbiega jakos od tej stresowej sytuacji,po prostu uspokajam sie.Dla mnie jest to wielki postep w walce z ta choroba. Cala ta choroba siedzi w psychice kazdy jak mysli o tym ze sie zaraz spali, to to nie ma mocnych na pewno spali cegle. Mysimy zapomniec o buraku, a tym sposobem jest wlasnie odwrocenie uwagi mozgu np.powtarzanie tej regolki. Pozdrawiam

Gość a mnie krem sensibo ar
bardzo uczulil przez 2 tygodnie byl dobry a potem bardzo podraznil cere