Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bobka bombka

BIO C.L.A ktos uzywa

Polecane posty

Gość fazi13
użwam bio cla od 2 m-cy,ograniczyłam dietę do 1500kcal, nie jem słodyczy, zmieniłam pieczywo na chrupkie - Wasa, do tego od tygodnia jeżdże na rowerze prawie codzinnie 16km zostawiam w połowie drogi do pracy auto i wsiadam na rower, schudłam 7-9kg więc myślę że jest ok; a ważyłam po ciąży (w której przytyłam 30kg!!!!!) 107-109 kg przy wzroście 175!!!!! teraz mam 100kg i nie chcę schudnąć szybko tylko rozsądnie; życze wszystkim powodzenia!!!!!

Gość paulina88
Stosuję bio cla z zieloną herbatą 3,5 miesiąca po 3 tabletki dziennie i schudłam 10 kg, ważę teraz 68 kg przy wzroście 162 cm. Chciałabym jeszcze zrzucić ok 10, ale nie wiem czy się uda. jem 3-4 małe posiłki dziennie, zmieniłam swoje nawyki żywnościowe i staram się ćwiczyć codziennie przez godzinę.

Gość madzik07
paulina jestem na takim samym etapie co ty tzn ważylam 70 kilo przy wzroscie 162 biore bio cla od prawie miesiaca 6 tabletek dziennie jak narazie schudlam 6 kilo jeszcze 10 przedemna:) pozdrawiam

Gość marzenula7
Od dwóch miesięcy regularnie biegam tj 5x w tygodniu ok. 30-40min. W te dni gdy nie biegam jeżdzę rowerem tez ok.30-40 min. Ograniczyłam jedzenie, sładycze. Po 18 nic ciężkiego i tłustego. Piję czerwoną (po jedzeniu ) i zieloną (przed) herbatę. Robię ciasteczka z płatków owsianych (dietetyczne) i pozwalam sobie na 2-3 dziennie jako dodatkowe dostarczenie błonnika. Przez te 2 miesiące schudłam tylko lub aż 3 kg. Po takich wyrzeczeniach wydaje mi się to tak mało, ze momentami mam dość tej całej diety, biegania i ogólnie. Teraz kupiłam sobie bio CLA i mam nadzieję, że to choć trochę wspomoże cały ten proces. Gdyby odchudzała się 10 lat temu to przy takim samym wysiłku zjechałabym pewnie jakieś 10kg, ale niestety przemiana materi już nie ta a mam tylko 33 lata a nie prowadzę kanapowego stylu życia. Więc co robię żle?

Gość agness1988
mam pytanie do Was> zastanawiam się nad przyjmowaniem tych bio cla z zieloną herbata, ale biorę tabletki antykoncepcyjne i nie wiem czy je mogę zażywać razem???? moja waga to ok 63 kg przy wzroście 165cm i najbardziej przeszkadzają mi moje fałdki na brzuszku i troszkę grube nogi......:( proszę o odpowiedź!!! pozdrawiam;)

Gość Tranisza
Miedzy bio cla a pigułkami anty powiiny byc co najmniej 2 godziny odstepu wtedy na bank nie wejda w interakcje. Ja tak stosuje i nie mam zadnych efektów ubocznych.

Gość Tranisza
Ma ktos nowego SHAPE??? jest tam fajowa dietaka 3 dniowa polaczona z bio cla. Nawet rozpisane kiedy najskuteczniej brac bio cla i w jakich ilosciach.

Gość agness1988
Tranisza dzięki za odpowiedź:) a skuteczność tabletek anty nie spada???

Gość Tranisza
U mnie nie spadło juz trzy miesiace uzywam i w ciąży nie jestem wiec ok. Ja biore Yasim, jesli masz watpliwosci to radze zapytaj ginekologa dla skopoju ducha. Poczytaj tez ulotke od pigułek tam zazwyczj masz wymienione sklady leków ktore nie powinny byc łaczone z pigułkami np. antybiotyki na zapalenie pluc, dziurawiec itp

Gość agness1988
Tranisza ja też biorę YASMIN już dłuższy czas, ale jak będę u ginekologa, to sie jescze jego dopytam. jeszcze raz dzięki:)

Gość kasiuka89
no ja dziś lece po bio cla:) wczesniej uzywałam to moja skóra była idealna :) schudłam chyba ze 2 kg, ale nie chciało mi sie ruszyć pupki nigdzie :) Wiec zaczynam od nowa bo troszke mi się przytyło po rzuceniu fajków ;( Pozdrawiam was :) i powodzenia :*

Gość zozczarowana 10
Hej !! Coś Wam powiem raz brałam te tabl. Bio-C.L.A i mi bardzo pomogły, a ostatnio brałam i nic zero efektów :( Chce schudnac a nie wiem co moge zrobi i co jest najlepsze :(

Gość zozczarowana 10
Pyśka 23 mm pytanko jaki chrom używałaś ?? Bo ja ostatnio hciałam go sprubowwac ale nie wiem jaki jest dobry. Proszę o radę pozdrawiam.

Gość cla 1300
stosowala któraś z WAS cla 1300????? dzisiaj kupilam mam nadzieje ze cos schudne ogranicze posilki siłownie mam w domu duzo wody pozdro powodzenia i napiszcie jak cos wiecie na temat cla 1300 jesli ktos by pytal to kupilam za 42 zl

Gość sylwia 24

Gość sylwia 24
kupiłam bio cla z zieloną herbatą,biorę max.dawke czyli 6 tabletek i powiem szczerze działa na mnie rewelacyjnie.Biorę jakieś 2 tygodnie schudłam już 4 kg,fakt że mało jem ale po prostu mi się nie chce,codziennie ćwiczę,jestem happy,do zrzucenia mam jeszcze 10 kg,ale dla chcącego nic trudnego,a tak na marginesie czy wiecie że mnóstwo kwasu cla zawiera olej lniany i sery żółte twarde???

Gość sylwia 24
a o cla 1300 nigdy nie słyszałam

Gość perfekcja
Co do zawartości cla w serach- możliwe, ale są one też bardzo tłuste przecież. Kiedy ktoś kiedyś zapytał Courtney Love jak udało jej się zrzucić tak dużo kilogramów odpowiedziała: "Przestałam jeść p********* ser żółty!" :)

Gość cla 1300
do Sylwi:) Sylwia bo to chyba nowe jest juz biore 3 dzien za jakis czas powinnam sie odezwac bo licze ze waga ruszy w doł pozdro jesli ktos uzywa cla 1300 piszcie!

Gość malgos79
Ja używam cla 1300, właśnie skończłam 1 opakowanie, gdzie wcześniej przez długi czas brałam bio cla z zieloną herbata. Kupowalam najpierw po listku bo się bałam że może jakieś będą skutki uboczne, ale nic się nie dzieje.Ponoć są troszkę mocniejsze niż bio cla. Napewno zmizerniałam przez ten czas, dzis zaczełam odczuwać znacząco, że stanik pod biustem zrobł się za luźny, a był jeszcze najlepszy, pupcia zmalała troszkę, a procz tego 2 razy w tyg. aerobic i raz basen i po aerobicu woda tylko i przestałam słodzić. A jesli chodzi o kg to zauważyłam, że najpierw spada tłuszczyk i wszystkie oponki,więc różnica jest w ubraniach, a w kg to już później.Pozatym ja uwielbiam jedzenie, więc staram się nie objadać, a chudne tyle, że w powolnym tempie, nie drastycznie:) Jak nosiłam rozmiar jeanów 33 to niedawno kupiłam 30 bez lycry i robią się już luźniejsze, a poczatkowo nie mogłam w nie wejść:) Pozdrawiam i życzę wytrwałości

Gość cla 1300
no wkoncu jakas miła opinia:) malgos powodzenia!!! calej reszcie - rowniez powodzenia!

Gość CLA 1300
dziewczyny schudłam 1 kg po 4 dniach brania cla 1300:) i niećwiczyłam i jadłam tak tylko troszke mniej ale dzisiaj nawet ciacho torowe było:) i tak ma być zapał wiekszy:)

Gość jola_lojalna
jaka jest roznica miedzy bio cla z zielona herbata a tym bio cla 1300? ja dzis kupilam bio cla z zielona herbata. nie wiem czy to dobrze, bo widze, ze fajne opinie ma ten drugi

Gość cla 1300
niewiem jaka jest różnieca bo tych pierwszych niebrałam cla 1300 to sa moje drugie tabletki pierwsze:to therl line 2 ale brałam niesystematycznie i nici z tego było;)

Gość kici bln
Witam wszystkich .Moja opinia na temat tych tabletek jest jedna DZIALAJA jak nic, w ciagu miesiaca staracilam 8 kg. Pamietajcie jednak ze przy kazym odchudaniu trzeba ograniczyc ilosc przyjmowanych kalorii oraz wogole starac nie jesc slodkiego,bo to tylko puste kalorie ktore pozniej ciezko spalic.AAA i jeszcze jedno bardzo wazne !po ukonczeniu kuracji nie obajadac sie bo moze nastapic efekt jojo ,wiec nadarmo byly by wasze trudy.Nie ma magicznego srodka odchudzajacego przy ktorym moglybysmy jesc i nie tyc.Pozdrawiam

Gość Esmeralda07
Czytam i czytam i im dłużej czytam to śmiać mi się chce! Czy wy dziewczyny z księżyca spadłyście? Przecież jeżeli się ćwiczy, stosuje się dietę to po jakiego grzyba to Bio Cla. Pewnie po to żeby naładować kieszenie producentowi tego oszukańczego środka. Skoro mogłyście się zdobyć na regularne ćwiczenia i diete to i tak schudniecie, a płacić za to, że może Bio Cla przyspieszy chudniecie o 1 lub 2 kg jest śmiechu warte bo z czasem i tak je zgubicie, a kasa zostaje dla was dla waszych dzieci itd. Pewna Pani pisze na początku tego forum, że używała Bio Cla przez około rok, ćwicząc i stosując dietę no uśmiałam się do łez, ja myśle, a nawet jestem przekonana, że bez tego schudłaby tyle samo, a nawet wiecej. Ja to używałam Bio Cla i powiem tak nigdy się na to nie nabiorę, bez tego z lekką dietką i jazdą na rowerze w 1,5 miesiąca schudłam 7kg i każdy tak może choć oczywiście jeden szybciej drugi wolniej. Tak więc nie dajmy się nabijać w butelkę i pustoszyć sobie kieszenie:)

Gość kociakocia83
Zgadzam się w 100% z koleżanką Esmeraldą07. Rok temu ja i moja siostra postanowiłysmy zrzucić parę kilo, przeszłyśmy na dietę i zaczęłyśmy chodzić na siłownie po około 2 mies. ja schudłam 8 kilo(wspomagając się bio cla), a siostra ok. 7 i teraz tak myślę, że dość drogo mnie kosztował ten jeden kilogram. Doszłam do wniosku,że to wielka ściema z tymi wszystkimi wspomagaczami skoro na każdy kilogram, na każdy centymetr mniej trzeba się porządnie nagimnastykować i na głodzić. Jeden wniosek mi się nasuwa, że ludzka naiwność nie zna granic.pozdrawiam.

Gość Mała23
Też tak myślę :)

Gość kasiuka89
ja biore bio cla dla motywacji nie koniecznie te. pozatym likwiduje celulit i to jest w 100 % prawdą, poniewaz nie ćwiczyłam nic a nic a nózki zrobiły się gładkie nie piszcie ze to ściema bo w jakims stopniu dziala, moze przedewszystkim na psychikę, ale i to dobre dla osób które mają słabą wolę. pozdraiwam :)