Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszelka___

wydzielina z pochwy - pytanie

Polecane posty

Gość hitomi1990
czy jest możliwe że zajście w ciążę jeśli po zdjęciu prezerwatywy ze spermą po kilku minutach penis otrze się o wejście do pochwy? chyba miałam wtedy dni płodne bo śluz miałam taki przezroczysty i ciągnący się tak jak opisujecie... proszę o odpowiedź

Gość Asiula447
ma mały problem ...od kilku dni odczuwam dosyć mocne swędzenie w okolicy pochwy ..to swędzenie nie występuje cały czas tylko z przerwami ...i razem z moim normalnym śluzem pojawil się jakby takie zielone dołamki "czegoś" nie wiem czy śluzu czy czegoś ...pomóżcie ...czy to jakaś choroba?

Gość pewnie bakterie
hm jak zielone to może rzęsistek? albo inne bakterie...ale i tak musisz do lekarza ...

Gość bankowska
a jaki śluz jest w ciąży ?

Gość mariolka_17
Strasznie swedzi mnie w taktych miejscach. Mam ten jak to mowie "serek" i zielona wydzieline. Nie mam kasy zeby isc do lekarza i nie wiem czy to samo przejdzie. Co mam zrobic? Przez co t może byc?

Gość takjakja
pewnie masz jakiegoś grzyba - on sam nie przejdzie, musisz go wyleczyć antybiotykiem, a jak nie masz kasy to idź do lekarza do przychodni.

Gość takjakja
jak to grzyb to mogłaś go złapać na basenie, a nawet z przeziębienia czy z noszenia nie odpowiedniej bielizny (za ciasna, nie wysuszona do końca).

Gość takjakja
jak dostaniesz skierowanie od lekarza (możesz iść do swojego lekarza rodzinnego) to nie płacisz nic, a ile kosztuje prywatnie, to mogę napisać Ci w czwartek jeżeli wcześniej się nie dowiesz.

Gość takjakja
sorry - ta ostatnia wiadomość to do innego tematu :)

Gość justinek/
co oznacz brązowa wydzielina z pochwy???

Gość palinka17
od 3 dni nie mam juz miesiaczki. dzis zauwazylam brunatny śluz na moich majtkach. czy jest ze mna cos nie tak? odpiszcie

Gość hadzik
Słuchajcie ja mam taki problem, że od tak mniej więcej 2 lub 3 misięcy ale nie codziennie np co tak 3 dni leci mi śluz taki brazowy....co to może być?? a najbardziej jak np zaczynam biegac, przebiegne kawalek i czuje i zawsze jest brazowy taki miedziany

Gość Alex_
Moim zdaniem ta cała wydzielina może miec kolor najcześciej przezroczysty...z lekka biaąłwy...czasami sa też brunatne...ale to nic nie szkodzi...Em...nie znam sie prawie wg na jedenj sprawie...jak powinna wyglądac prawidłowo pochwa od zewnątrz????Zaniedługo ide do ginekologa...i obwaiam się z,ę cos jest nie tak!!!!Blagam was odpsizcie mi na moje pytanie!!!:(:(

Gość Alex_
A najwazniesjze...JAK POWINNY WYGLĄDAC WARGI SROMOWE?!?!...to mnie najabdrzij nurtujeeeee...help kochae!!:**

Gość tez jestem tego bardzo ciekawa
napiszcie

ja juz miesiaczkuje od5 lata ale pamiętam ze moja pierwsza miesiaczka wyglądała podobnie jak opisano powyzej brązowedzue plamy i nawet trawało to 3-4 dni pomieszane delikatnie z krwia....przez rok czasu moja miesiaczka wyglądała tak ze w pierwszy dzien maiłam brazową wydzieline apotem juz normalna czysta krew.dostałas okres!! ale wesz ja od początku miałam co miesiąc a z róznie kobiety maja nastepny okres moga miec np.po 3 miesiącach...róznie.ale nie zaszkodzi jechac do ginekologa nie bujcie sie tak tego!!! nie ma czego naprawde!!!kazda kobieta musi sie badac raz na pół roku!!! a i wcale nie prawde jest ze kobietapowinna miec okres juz w 14 roku zycia ja dostałam jak miałam 16lat kazdy ma swój własny zegar biologiczny i tyle!!! nie ma sie czym martwic

Gość olka12
mialam termin na 1 listopada na okres ale jeszcze go nie mam czy to może oznaczać żę bede miała nieregularny czy coś ze mną nie tak!!!?

Któraś z was może stosowała jakiś lek na tego grzybka ? Jak możecie podajcię nazwę , no i czy zadziałał ?

mam teraz partnera, z którym wiążę poważniejsze plany. jesteśmy ze sobą coraz bliżej i myślę, że niedługo dojdzie do zbliżenia. dlatego postanowilam sprawdzić, czy wszystko ze mną okej, czy będę 'smakowała' mojemu facetowi i... jestem kwaśna. nie wiem czy tak powinno być, ale chyba nie. myję się reguralnie płynem do higieny intymnej, dbam o siebie, nie biorę żadnych hormonów. wydzielina ma normalny zapach, kolor i konsystencje, w zależności od dnia cyklu jest przezroczyta i lejąca po lepką i gęstszą. nic mnie nie swędzi, nie piecze, więc to na pewno nie jest żadna choroba, czy infekcja. nie chciałabym, żeby moj facet do mnie sie zbliżał, skoro mi samej mój smak nie pasuje. co mam zrobić?

Gość Do Żaróweńki
cyt. żaróweńka . ..jak dojdzie do sexu to plemniki odczekają i w dniu owulacji atakują Bo jak wiesz plemniki moga czekac 7 dni i zaatakować. ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Droga Żaaróweńko, strzeliłaś kardynalny błąd, plemniki żyją w drogach rodnych do 48h. Strasząc tymi 7. dniami dyskwalifikujesz matody naturalne!!!!!!! Ile Ty masz latek?

Gość chłop od pługa
. nic mnie nie swędzi, nie piecze, więc to na pewno nie jest żadna choroba, czy infekcja. nie chciałabym, żeby moj facet do mnie sie zbliżał, skoro mi samej mój smak nie pasuje. co mam zrobić? ======================================================= odp.: przestać lizać i smakować to co nie jest do smakowania!!! Tylko bydlę liże genitalia bądź odbyt nie brzydząc się zapachem=smrodem gówna, grzybowatej wydzieliny pochwowej czy krwi nadżerkowej/rakowatej. Myślę, że jesteś normalną kobietą a nie, za przeproszeniem, bydlęciem, to samo do Twojego partnera. I czasem i pierrdol, że wszysto co ludzkie nie jest nam obce!!!!!!!

Gość 50-latka
jak powinna wyglądać prawidłowo wydzielina z pochwy? jaki mieć kolor, smak i czm się charakteryzować ===================================================== Tylko metodą doświadczalną sprawdzisz jakość Twojej pochwowej wydzieliny, zatem podczas uniesienia/orgazmu z lubricatio nadstaw diurkę chłopu, niech wypije i jak się obliże tzn, że wszystko z tobą i Twoją ciipkom wporząsiu; a jak się porzyga, to wal biegusiem do gina. Dla niezorientowanych: lubricatio = wytysk żeński

Gość kkkkkkkkkkkkkk
Facet Ci liże... zaraz żygne ...fuuuu

Hej od pół roku mam wydzieline z pochwy. Najpierw była przezroczysta i brzydko pachniała, a później zrobiła się kleista biała. Co to znaczy???

Gość gość
dobra ściąga o infekcjach intymnych z dokładnymi opisami objawów jest na stronie provagu-zdarzało mi się korzystać:)

Gość gość
prawda, tez to wyczailam :) Ale w tym co podali powyzej jest tez bardzo duzo tresci "okoloinfekcyjnych" ;) a wszystko zwiazane z kobietami - fajny :)