Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

intima_30

JAKIE BYŁY U WAS PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY c.d.

Polecane posty

raaany dziewczyny, co tu takie pustki? jak ja moge poklikac to juz nikogo nie ma ! Buuuuuuu! :(

Gość Karina27
Jak to nikogo nie ma - my jestesmy? A ile ty Fufcia sie staralas?

czesc dziewczynki co słychac ciekawego??????????????????? :):):) buziaczki 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄

Gość Olik 22
Witam wszystkie kobietki!!!

Gość Olik 22
Mam pytanko...czy też macie przed okresem brązowe plamienia???Ja nie wiem ale od jakiegoś czasu tak mam,mam nadzieje że to nic złego...i nie mam żadne choroby.Byłam u gina pół roku temu to mi przepisała tabletki anty ale ja nie chce ich brać...bo po co jak już prawie jestesmy zdecydowani na dzidzie:)Wogóle dziewczyny okes mam tak bolesny że boli mnie nie tylko brzuch ale i kręgosłup:(...umieram przez pierwse 2 dni:(

Magge, Gapinka, Dagny22, Fufcia!!!! Dziękuję bardzo!!!!!!! Z moimi objawami było zupełnie inaczej niż to piszą w książkach ;-) Miałam kilka objawów, ale dopiero jak poskładałam wszystko do qpy, jak juz wiedziałam, że jestem, to mi się pięknie wszystko układało :-) Dosłownie kilka dni po zapłodnieniu byłam wściekła na cały świat, wszystko oczywiście odbijało się na Miśku. Jeszcze nigdy tak nie miałam, wszystko mnie drażniło. Zaczęły boleć mnie piersi, ale zupełnie inaczej niż zwykle przed @, to było takie wrażenie, jakby mi je ktoś kamieniami poobijał ;-) Zresztą bolą do tej pory. Miałam częste napady gorąca, takie do przesady. Pewnie niewiele z Was wie, że objawem ciąży jest również uczucie zapchanego nosa, i to również miałam od samiuśkiego początku, miałam również pierwsze w swoim życiu zapalenie pęcherza. Kilka dni przed @ zrobiłam dwa teściki, na których wyszła druga kreska, ale tak słaba, jakby wcale jej tam nie było. Myślałam, że mam omamy. Wtedy też na siuśkach ;-) zobaczyłam słynne tłuste plamy. No i jest jeszcze jedna upierdliwa dolegliwość, mianowicie wstrętne gryzące, jadowite bączki ;-) Nie miałam żadnych mdłości (jeszcze ;-) ), smaczków, zawrotów głowy, może troszkę częściej chodzę do kibelka. Aha, od dłuzszego czasu nie miałam ochoty na piwo (ale to gdzies od ok. dwóch miesięcy)( Gapinko, uwierzysz w to??? ;-) ), a tu przedwczoraj mnie skręcało jak zobaczyłam taterkę... Jednak powiedziałam sobie że oczywiście w czasie ciąży, a także po porodzie nie będę pić alkoholu, więc stanęło na bezalkoholowym. A co najśmieszniejsze, jak byłam z Miśkiem w sklepie, to pytam się sprzedawcy czy jest bezalkoholowe, a ona na to, że najsłabsze ma 1,5 %, więc ja mu mówię że to stanowczo za dużo ;-), a dawniej nie istniały dla mnie piwa które miały mniej niż 7 % ;-) Odkryłam piwko Karmi w dwóch smakach, a także Lecha, mowa oczywiście o bezalkoholowym :-)

Cześć dziewczyny!!! Przepraszam, ze ostatnio tak rzadko tutaj zaglądam, ale piątek i sobotę spędziłam na uczelni, a tak w ogóle, to kiepsko się czuję, ale nie chodzi o ciążę tylko o zęby. Dokuczają mi strasznie \"8\" bo wyrastają \"do końca\" i mam z nimi mękę 😭

CZesc Babeczki! nie zagladalm tu ostatnio komp mi padl.... wredne urzadzenie. Ja czekam jak na szpiklach jeszcze tylko albo az 3 dni... i wszystko wyjdzie...

Gość olik
Dobra dziewczyny nie przepraszajcie tylko odpiszcie mi

Chodzi Ci o to plamienie?Nie wiem co to ale też mi się to teraz zdarzyło.Przez ostatnie 4 dni miałam racej coś w rodzaju brudzenia

Witam dziewczynki!!!!!!!!!! Monia nareszcie jestes nie moge cie zlapac!!!!!!!!!!!! :):):)

Olik - ja jakis czas miałam takie brązowe plamienia, tak 2 dni przed okresem, a potem zaczynał się ten normalny. A co do bólu to cię rozumiem, bo sama bardzo ciężko przechodzilam okres, bolał mnie strasznie brzuch, który promieniował na plecy i noi :-( U mnie niestety bez wizyty na pogotowiu się nie obeszło za każdy prawie razem, w każdym miesiącu. Zapomniałam dodać, że tym bólom towarzyszyły wymioty i biegunka, z mdleniem włącznie, także wiem co przechodzisz.

Gość olik
A jak myslisz czym to może byc spowodowane??

Olik - nie mam pojęcia, nigdy sie nad tym nie zastanawiałam. Monia - widzę, że czekasz, wierzę, ze teraz ci sie udało :-)

Gość olik
Ja mam tylko nadzieje że to nie jest nic złego bo też od niedawna zdecydoalośmy sie na dzidzie :)

Gość olik
podobno to brudna krew,ale ja wczesnij tego nie miałam dlatego sie martwie...

Gość Psychika_Kobiety
jestem w 5 tc i od tych kilku tygodni w ogole nie mam ochoty na seks a zawsze to bardzo lubiłam. Mój chłopak sie denerwuje bo jestem taka zimna prawie w ogole nie mam ochoty nawet na zadne czułosci wrecz wkurzaja mnie one. czy cos ze mna jest nie tak?

Psychika Kobiety - tak sie zdarza czasami, u mnie też tak było na początku i raczej to nie jest nic nienormalnego. Poprostu musisz mu wytłumaczyć, że kobiety w ciąży tak mają, niektóre mogłyby codziennie uprawiać seks, bo mają chęć a niektóre tego nie potzrebują. To nie będzie tak cały czas, przyjdzie czas, ze \"zachce\" ci się :-) Nie martw się.

Juz jestem!!!!!!!!!! Limetka ja tez mam takie bole jak mam @ to straszne promieniuja az do nóg!!!!!!!!!!!! Zawsze jestem wyłąvczona z zycia chociaz teraz jak biore DF to te bole są jakby mniejsze za to @ jest podwojny bardzo obfity!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Monia bądz dobrej mysli w koncu ktos musi byc nastepny na tym topiku!!!!!!!!!

Olik 22 ja tez mam plamienia przed @ takie brązowe!!!!! Nie wiem co to znaczy i bole tez mam od kręgoslupa po brzuch i nogi straszne 😭 a i do tego brzuch mam jak balon!!!!! :):):)

Gość Psychika_Kobiety
ale nie wiem czy to jet takie zwykłe "nie mam ochoty" bo az mnie wkurza na mysl o seksie w ogole jak sie do mnie zbliza zachowuje sie jak taka psia suczka która broni swoich sczeniaków hehe...

Gość olik
No ja też mam jak balon i non stop bym wpierdzielała czekolade

ooooooooo Olik ja tylko w piątek zjadłam pączka napoleonka i wuzetke a wczoraj.......... a dzisiaj............!!!!!!!!!!!!!!

Gość olik
czyli to jest normalne jak Wy też tak macie ,uspokoiłam sie:)