Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

intima_30

JAKIE BYŁY U WAS PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY c.d.

Polecane posty

Jeszcze a propos kopniakow i slubu to we wrzesniu bylam na slubiemojej przyjaciolki i jej dzidzia taki wlasnie prezent zrobila ze pierwszego kopniaka sprzedala mamusi przed oltarzem :D

Dziewczyny przepraszam was ale już muszę dziś iść właśnie się dowiedziałam, ze mój dziadek zmarł. Przepraszam i do następnego. Odezwę się znów. Pa!!!!

Limetka, trzymaj się... Pyzaczku, na razie nawet nie planujemy ślubu...ale jeśli do niego dojdzie, to moja siostra obiecała mi, że wszystkim się zajmie :) Ona brała ślub we wrześniu w zeszłym roku, więc jest w temacie.

Tez wrzesien to ma jednak branie, a mowia ze najpopularniejsze miesiace to czerwiec i sierpien

Bo to jest chyba tak, że pogoda jest wtedy bardziej pewna :) A jak moja siostra zdecydowała się na ślub, to nie było już terminów na sierpień, więc odbył się we wrześniu.

tez sie tym w sumie kirowalam , alu nas jak widzisz to tylko takie gadanie i chyba na gadaniu sie skonczy

A teraz jeszcze nie dostane @ i bedzie przekladanie bo z brzuszkiem nie pojde przed oltarz :) i po problemie ;)

Nie radzę z brzuszkiem do ołtarza...chyba, że we wczesnej ciąży! Moja koleżanka brała ślub w 8 miesiącu i ledwo wystała przed ołtarzem, a później jeszcze życzenia....

anik jak tam u ciebie ze starankami? ktory cykl.....sorki jak juz kiedys pytalam ale mam skleroze a w tabelce masz ostatni okres 04.04, ale to forum chyba tak dlugo nie istnieje ;)

Pyzaczku, teraz będzie czwarty cykl starań. A 04.04. to czwarty kwietnia-data następnej @, jeśli będzie...

A ja myslalam ze tam dziewczyny wpisywaly dzien ostatnij @ To szyblo musze zmienic :)

STARACZKI anik 81.............24..............4..............04.04......... ...Łódź Sisterone...........34.............3...............16.01 ...........Pomorze sklooo ..............26.............4.............16-17.01........ ...Wroclaw Kinga1980..........26.............7...............26 02.........Kraków Gapinka............26..............6/przerwa/..29.11.... ........Bielsko Magge..............27...............5...............15.0 1............W-wa Madziorka.........23...............15.............???... ......Tarn.Góry kiki13.............30................3...............02. 11........Stockholm Lea76...............30.............3..................29 .11......Monterrey malenstwo848......22............5.................03,02. ..WAŁBRZYCH myszka_mikki......25............3.................18.02. ........ldz celtyka..............22.............2.................31 .12-4.01.07....Ustka Sheila25..............25............8................... 29.01......Rzeszów Karola79.............27............5..................18 .12.......Warszawa KIKUSIA.............23.............8...................1 6.01.......OK.KRAKO Antoś...............26..........ok 31...............23.03.........Dolny Śląsk Karina27...........27...........7....................20. 03.........Niemcy alutos_80..........26..............6 .................25.02........Lębork ewelka1977.......29...............2.................24.1 2.......Wędrzyn eutrapelia.........28..............ok 10...............?..........Warszawa ewkamarchewka2..32..........3................28.02...... ...Bydgoszcz anett123............29............ok 10............27.02..........Brwinów hogatka79..........28............ok 12............15.01(?)........Wrocław owulka.............23..............12...............27.0 1.........Częstocha Dagny22...........27...............2................... ...........Lódź Klempa.............24..............15...............07.0 3.........Śląsk K_ASIA_K..........39...............1...............22.01 .07 ..........Lodz/Wieden Pyzaczek..........27..............3..............14.03..... .Wroclaw/Bristol PRZYSZŁE MAMUSIE Nika2006......26.......11........czerwiec 07.......2..........Warszawa LilySnape.... .29....... 11......... czerwiec.........1......... Sosnowiec Kuleczka M............................................ Angie24........24.....12.........maj 04.............1.............Eschweiler tantusia.......27......9.........czerwiec...........1... .........Warszawa Paulka123.....20.....16.......11 kwiecień........?..............Kraków Edzia84..........22..................................... ..........Bialystok Dviki..............26................................... ...........Stalowa Wola kasienka........22................7 lipciec........................szczecin Limetka24......24............. 4-6 sierpnia.........4...........Wolsztyn toffinka.........25................wrzesień............. ...........Chełmno amanda.........26.................3sierpień............. ........Sierpc nati83 ..........23.................sierpień...........1........... ...Śrem kasiamotylek......26.........1 wrzesień..................... Lublin _koleczka......................wrzesień................. ..........KRAKÓW kamyczek-80.....26..........wrzesien..........7......... .......Wrocław czarnulka17......22.........22-24sierpien ..........1............Gubin Pia28 .............28..........28 wrzesień......................Tarnów aneczka_1979.....28........5 październik...........1..........Kalisz Zocha1979..........28.......5 październik...................Częstochowa Redghost...........29........10 września.....................Lublin Majka1976........31.........ok.21 paźdz......................Warszawa Marta29...........29.........listopad................... .........Gniezno

anik!!!!!!!!!! zasnelas tam?? Ok faktycznie pozno juz, ja tez ide chrapac bzzzzz papapa

Hej, ja tylko na chwilkę! Limetko : GRATULUJĘ pierwszych kopniaczków!!!:D Anik : Trzymam kciuki za nowy cykl :D alutos 80: jeśli to cie pocieszy : zaszłam w 8 cyklu!:D nie badaliśmy sie:D Karinko i Madziorko: teraz w lutym kiedy w końcu zafasolkowałam nie widziałam zadnego śluzu płodnego, on jest czasem głęboko w środku, a to najważniejsze:D U mnie oki! papa

STARACZKI anik 81.............24..............4..............04.04......... ...Łódź Sisterone...........34.............3...............16.01 ...........Pomorze sklooo ..............26.............4.............16-17.01........ ...Wroclaw Kinga1980..........26.............7...............26 02.........Kraków Gapinka............26..............6/przerwa/..29.11.... ........Bielsko Magge..............27...............5...............15.0 1............W-wa Madziorka.........23...............15.............???... ......Tarn.Góry kiki13.............30................3...............02. 11........Stockholm Lea76...............30.............3..................29 .11......Monterrey malenstwo848......22............5.................03,02. ..WAŁBRZYCH myszka_mikki......25............3.................18.02. ........ldz celtyka..............22.............2.................31 .12-4.01.07....Ustka Sheila25..............25............8................... 29.01......Rzeszów Karola79.............27............5..................18 .12.......Warszawa KIKUSIA.............23.............8...................1 6.01.......OK.KRAKO Antoś...............26..........ok 31...............23.03.........Dolny Śląsk Karina27...........27...........7....................20. 03.........Niemcy alutos_80..........26..............6 .................25.02........Lębork ewelka1977.......29...............2.................24.1 2.......Wędrzyn eutrapelia.........28..............ok 10...............?..........Warszawa ewkamarchewka2..32..........3................28.02...... ...Bydgoszcz anett123............29............ok 10............27.02..........Brwinów hogatka79..........28............ok 12............15.01(?)........Wrocław owulka.............23..............12...............27.0 1.........Częstocha Dagny22...........27...............2................... ...........Lódź Klempa.............24..............15...............07.0 3.........Śląsk K_ASIA_K..........39...............1...............22.01 .07 ..........Lodz/Wieden Pyzaczek..........27..............3..............14.03.. ... .Wroclaw/Bristol PRZYSZŁE MAMUSIE Nika2006......26.......11........czerwiec 07.......2..........Warszawa LilySnape.... .29....... 11......... czerwiec.........1......... Sosnowiec Kuleczka M............................................ Angie24........24.....12.........maj 04.............1.............Eschweiler tantusia.......27......9.........czerwiec...........1... .........Warszawa Paulka123.....20.....16.......11 kwiecień........?..............Kraków Edzia84..........22..................................... ..........Bialystok Dviki..............26................................... ...........Stalowa Wola kasienka........22................7 lipciec........................szczecin Limetka24......24............. 4-6 sierpnia.........4...........Wolsztyn toffinka.........25................wrzesień............. ...........Chełmno amanda.........26.................3sierpień............. ........Sierpc nati83 ..........23.................sierpień...........1........... ...Śrem kasiamotylek......26.........1 wrzesień..................... Lublin _koleczka......................wrzesień................. ..........KRAKÓW kamyczek-80.....26..........wrzesien..........7......... .......Wrocław czarnulka17......22.........22-24sierpien ..........1............Gubin Pia28 .............28..........28 wrzesień......................Tarnów aneczka_1979.....28........5 październik...........1..........Kalisz Zocha1979..........28.......5 październik...................Częstochowa Redghost...........29........10 września.....................Lublin Majka1976........31.........ok.21 paźdz......................Warszawa Marta29...........29.........listopad................... .........Gniezno LUIZA342..........25.........29wrzesien.......................Poznan

CZESC WSZYTSKIM KOBITKOM MOIM widze ze o mnie juz zapomnialyscie!!!!!!!!! pisalam do was ze komp mi sie spalil i nie mam jak z wami rozmawiac niestety :(:(:(:(:( tylko jak wpadne do domu rodzicow moge wejsc na chwilke do was napisac co u mnie!!!!!! wpisalam sie do tabelki wiec jak by co ja caly czas istnieje dziewuszki!!!!! GORACE BUZIACZKI DLA WAS i do uslyszenia kiedys !!!

Witam wszystkie kobietki :) Dziś nasze święto, dlatego życzę wszystkim samych najpiękniejszych chwil w życiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Wszystkiego najlepszego kobietki w Dniu Naszego Swieta!!! Zycze Wam i sobie zeby pospelnialy sie wszystkie nasze marzenia:D 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

Hej Kobitki!!! W Dniu Naszego Święta życzę Wam tego najważniejszego: SPEŁNIENIA MARZEŃ I POGODY DUCHA!!!!! Może to nie tulipany, ale zawsze jakieś kwiatki hehehe 🌻 🌻 🌻

Hej Anik!!! Mogą to być nawet niezapominajki!!! Myślę, że wszystkim kobietom podobają się wszystkie kwiaty, ale najbardziej podobają im się takie, które dostają od swoich Ukochanych!

Oj masz absolutną rację Antosiu :) Ja uwielbiam dostawać kwiaty!!! A szczególnie bez okazji...:P

Ja narazie uciekam okna myć, zaglądnę później :) pa pa

witam was kochane życze wam wszystkiego dobregow naszym dniu zycze wszystkim staraczkom 2 rózowych kreseczek a mamuskom apetytu i zdrowego dzidziusia hihih

Gość little_baby
ja jestem :P wszystkiego najlepszego kobitki :* :)