Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

intima_30

JAKIE BYŁY U WAS PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY c.d.

Polecane posty

mam to szczeszcie ze mój szef mnie jak rodzynka traktuje (u mnie sami faceci)..oznajmił ze jak sie żle poczuję mam bez gadania isc do domu

Jeśli się źle czujesz, to rzeczywiście powinnaś wcześniej pójść do domku i odpocząć. Ja wczoraj miałam dzień wolny, a dzisiaj rano wydawało mi się, że jest sobota :) W tym tygodniu czeka mnie przeprowadzka - wprowadzam się do rodziców, a moje mieszkanko będzie remontowane... I tak przez miesiąc :(

Krolcia mnie tam interesuja przeprowadzki...sama jestem na etapie kupowania kafelkow, dobierania farb...i naciagania scian....straszna frajda pierwsze własne mieszkanie:)

ale jeja!! \"Nas\" czyli kogo nie obchodzą?? bądż tak uprzejma/my wypowiadać się za siebie bo nie wiem czy ktokolwiek tutaj identyfikuje się z Tobą! i Twoimi prymitywnymi zaczepkami!!

ale ja się wcale nie denerwuję :D Pomarańcze lubię tylko w postaci owoców :)

Staram się zaciskać zęby, ale jak widzę wypowiedzi w takim tonie to ciężko wytrzymać. Wiem, że najlepiej ignorować, ale czasem to silniejsze ode mnie! Zwłaszcza, że widzę juz pierwsze oznaki ZNP u siebie :D wiec nie do końca umiem trzymać nerwy na wodzy :) Pozdrawiam

Wiesz w sumie to podobno niezdrowo dusić negatywne emocje w sobie, [jakiś flustracji czy zahamowań można się nabawić :) ] więc przyjmijmy, że to tak terapia w ramach promocji zdrowego trybu życia :D

Generalnie ja lubie polemiki, ostry jęzorek:) mi absolutnie nie przeszkadza, tylko na miłość boską niech to będzie na poziomie i z jakimś sensem, a nie tego typu zaczepki co stosują niektóre!! pomarańczowe istotki! Głupocie mówimy zdecydowane NIE!! :):):) Zmykam na zajęcia :) Sciskam i pozdrawiam wszystkie Panie!!Miłego dnia!

Mimo, że sie nie wypowiadam za często (robie zadanie dla Miśka) to cały czas czuwam. Karolka, Tobie nakazuję uspokoić się dla Twojego dobra (dla naszego też) ;-) i ignorowac wszelkie objawy inwazji na naszym forum ;-)

intima_30 !! Masz rację porządek musi być!!Ja ide się uczyć porządkować zeznania podatkowe innych :) papa

przeczytałam sobie zaległosci poranne. Był ktos pomaranczowy, bo o nim piszecie, ale chyba te wypowiedzi ktos usunął bo ja ich nie widze:)

\"ale jeja\" >>> to bedziemy razem tu zagladac , tylko uwazaj na slowa i pisz zgodnie z regulaminem . Trolle sa usuwane z forum !

A ja sobie odpoczywam w domciu i delektuje sie słodkim lenistwem:) I rozpieszczam moja kuleczke mała zeby rosła zdrowo!:)

A co tam:D, nie mam za grosz wyrzutów ze leniuchuje- to niestety przykaz lekarza. Musze sie oszczedzac!

A propo wczesniejszych pytań, to mnie zaczał bolec brzuch 5 dni przed @, potem jeszcze tydzien po @, potem przerwa i teraz znowu mnie pobolewa od czasu do czasu i bola mnie jajniki. Piersi zaczeły bolec dopiero 2 dni przed @ i pobolewaja do dziś.:D Śluz jest tak jak płodny tylko bardziej biały ( tak jak u Majki):D

Marta, wiem coś na temat przymusowego leniuchowania... Przeleżałam 3/4ciąży, ale warto było :) A piersi bardzo mnie bolały - zaczęło się na tydzień przed @, a skończyło po miesiącu... Potem tylko czułam ich ciężar :)