Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

intima_30

JAKIE BYŁY U WAS PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY c.d.

Polecane posty

Gość Wzetka
Sheila mam pytanie w którym szpitalu będziesz rodziła i do jakiej pani gin chodzisz bo ja na Warzywnej jestem zapisana.

Krolcia - i taka postawa jest jak najbardziej prawidloa :) Tak trzymać!! Choć wydaje mi sie że będzie to miało związek z dzidzią i to duży :D Witaj Wzetka :)

Wzetka...witaj :) ja chodze do Wójcikowej i będę rodzić na Szopena. POszłam w ślady siostry bo była dość zadowolona :)

Sheila - to widzę że dążymy do tego samego: napisać i miec z głowy. Ja już jestem przy koncówce :) A ty masz temo niesamowite, tylko poziwiać :)

Dzięki Dziewczyny!! :) Teraz będę z doskoku, bo czas się zabrać za pracę :) Całuski dla Was wszystkich! :)

Gość Wzetka
Witam Limetko Cieszę się że będziesz miała synusia mój małżonek też bardzo by chciał synka ale się nie nastawia i z dziewczynki też będzie się cieszył. Byliśmy wczoraj u gina i robił mi usg. Pokazywał nam bijące serduszko i to jak Maleństwo macha sobie nóżkami. Ma już 5 cm więc to już nie fasolka tylko strączek.

Limetka :) o tyle mam łatwiej że mam temat podobny do mojej pracy licenc wiec wiele rzeczy się pokrywa :) teraz właśnie jestem w momencie kiedy potrzebuję większej inwencji :) Musiałam dać speeda bo juz niewiele czasu zostalo :)

Gość Wzetka
Dzięki Sheila też wybrałam szpital na Szopena tylko ja chodzę do Warchoła.

krolcia - leć po test i się nawet nie zastanawiaj. ja też miałam dużo śluzu przed spodziewanym terminem @ i bolało mnie podbrzusze również polecam Quick view :)

Wzetka...a teraz ja mam pytanie :) co sądzisz o paniach z rejestracji? :) Dla mnie to koszmar

cześć dziewczynki!!!! wczoraj dostawałam spazmów przy tym kompie!!!! ale na szczeście dzis jest juz ok :) Krolcia!! nie czekaj Kochana do rana!! zrób sobie przerwe w pracy < o ile masz taka możliwość> i śmigaj do apteki a później zaraz do wc no i następny ruch do PISZ DO NAS!!!! ja jestem taka w goracej wodzie kąpana... :D Limetka - co doktorek powiedzial ,ze sie tak kochana przejęłaś??? Sheila buziaki Wzetka - witaj!!!

wzetka - to chyba mamy podobny termin, bo moja kruszynka ma 48mm i tez wczoraj byliśmy na USG i śmiem twierdzić, że to już ani fasolka, ani strączek - to jest mały człowieczek :) na USG dzidziuś się wydaje taki duży już i tak jakby już wszystko miał :) a to taka kruszynka jeszcze :)

Sheila - u mnie już tez czas goni, bo chyba na koniec czerwca będzie obrona więc też zalezy mi na czasie :) Ale muszę tylko dokończyć ten rozdział, napisac wstęp i zakończenie, dac do sprawdzenia i zatwierdzenia i FAJRANT :D

Gość Wzetka
Sheila to zależy które te z rannej zmiany są koszmarne ale jedna z popołudniowej taka tęższa ale z uśmiechem na ustach jest super. Wczoraj na nią trafiłam.

Wzetka - tak powiedział doktorek, ze będzie chłopak, ale ja jakos też się nie nastawiam, bo a nóż widelec bedzie dziołcha :D Będę dumna i zadowolona cokolwiek sie urodzi, byle było zdrowiutkie jak rybka iśliczne jak tata :D Gokata - 👄 wystraszyłam się troszkę, bo doktorek powiedział, że ten mój twardy brzusio ( te skurcze macicy)to nie jest dobry znak, że mam uważać, bo jak to bedzie długo trwało to będzie źle i może mi grozic przedwczesny poród. Ale zapisał mi rozkurczowe tabletki i mam je brac i sie na razie nie przejmować, ale jakos często o tym myslę.

Wzetka :) Wiem o ktorej mowisz :) ona jest chyba najsympatyczniejsza z nich wszystkich. Mnie najbardziej przeraza taka mała w okularach co mowi jakby sniadania od tygodnia nie jadła. Paskudny babsztyl. Limetka - ale Ci dobrze :) ja mysle oddac na weekendzie 3 rozdziały. Jak mi się uda to będę w tym samym miejscu co Ty :) Tempo ekspresowe :)

Sheila - z tym twoim tempem to pewnie jeszcze mnie przegonisz :D i tak twierdzę że najgorsze będzie napisanie tego wstępu i zakonczenia. A co do tematu pracy to też mam rozszerzony z prac licencjackiej, ale i tak jakoś ciężko mi sie to pisze, bo juz mam po prostu dosyć :P

no myślałam że mnie już nikt nie zauważył u mnie pewnie na dniach przyjdzie @ jak znam życie, fakt że nie zebrałą mi sie woda jeszcze i brzuch mi nie napęczniał, piersi to mnie raz bolą mniej rz bardziej, no i czasem mnie boli w dole brzucha jakby jajniki czy coś

Gość Wzetka
Ta jest upierdliwa ale jeszcze znośna najbardziej nieprzyjemna jest ta druga tęższa ale ma usta wygięte w podkowę. Ta mi się kojarzy ze sprzedawczynią z mięsnego za czasów komuny. I jest taka jakby robiła łaskę.

Limetka ja w tym roku bylam na zajeciach 2 razy :) Juz mialam dosc nauki a co dopiero jeszcze napisac ta prace...jak dostane dyplom do reki to bede szczesliwa i juz wiecej do zadnej szkoly sie nie zblize :) no chyba ze do podstawowki mojego malenstwa :) :) :)

Gość Wzetka
Witaj Celtyka Trzymam kciuki żeby @ nie przyszła.

Wzetka - mam wizyte dopiero 18 maja ale juz mnie trzesie jak sobie pomysle o tych babach :) :) :) Dziewczynki ja naprade uciekam bo czas pedzi nieubłaganie :) Limetka coś o tym napewno wie :) ;) :) Bede pozniej....buziaki ;)

Hehehehe to Sheila mamy takie samo podejście do wszelkich szkół i uczelni :D Ja też juz kończę naukę na tym etapie i żadnej, ale to żadnej szkoły już nie mam zamiaru odwiedzac, chyba, że jak piszesz, szkoły dziecka :D Brrr aż mnie trzęsie na sam o gadanie o uczelniach, bleee :P Celtuś - ciebie nie można tak sobie pominąć :) 👄

Oj wiem, wiem :) Ja tak w między czasie stukam w klawiaturę po jednym zdaniu do tego rozdziału, dam radę, musze zdąrzyc i już :) A za godzinkę i tak jadę z bratówką do lekarza więc nie będę się za bardzo w tę pracę wczuwać :D Wyobrażacie sobie że ta moja bratówka to już na ostatnich nogach chodzi??? Ona ma termina porodu na 12 maja!!!!!!!!!! Ja juz siedzę jak na szpilkach :D

sheila. limetka - współczuję wam tych prac. ja w zeszłym roku przez to przechodziłam, ale nie wyobrażam sobie teraz w ciąży zdawać egzaminów, itp. Ale zobaczycie, ze szybko wam pójdzie i nim sie obejrzycie będziecie już miały dyplom w ręku :) Podobno kobietom w ciąży łatwiej przychodzi nauka :)