Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ania k

GDZIE JEST TOPIK Z PAZDZIERNIKÓWKAMI 2006

Polecane posty

To myśl kochanie w ciszy i spokoju. Przeczekaj. Pamiętaj, że my Ciebie też kochamy. Ja już obiecałam publicznie, że zdjęć nie będę wklejać. Sam tekst, avatarek i suwaczek. To wszystko. A, że gaduła jestem to wybacz.... A teraz idę do Hubcia, bo podejrzanie długo śpi....

Jolu ja uwielbiam Twoje gadanie ❤️ A Hubcia zostaw w spokoju, on milczy sobie ze mną;-);-);-)

Gość zlazły
zawiodłem się :(

:) EE tam zlazły tęsknisz za nami wszystkimi:) dlatego tu piszesz:) Kasiulka mnie jakoś łatwiej się pisze jak widzę zdjęcia...chociaż fatycznie \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\czasem można dostać oczopląsu:) Możemy pisać na 2 fronty:) żebye żadna pomarańczka nie czuła się źle:)))))bo co one bez nas biedne poczną:)

Gość zlazły
w ogóle nie tęsknie chce być tusam a nie moge bo sie tu pchacie !!!

Gość zlazły
ale mnie jest dobrze jak jest pusto

i ja się tu jeszcze zaplątałam... na TT mnie wszystko wnerwia... fajnie kolorowo ale za dużo tego :( mam żałobe po naszym starym topicu :(:(:(

Hej. Gosiu mi też jakoś bardziej się tu podobało - może to kwestia przyzwyczajenia;-) Pozdrawiam.

Ja też tęsnię za naszym starym topikiem :( :( :(. Ale już nic na to nie poradzimy :(.... Mnie się podaoba na TT, tylko kogoś tam brakuje......... Agatko, Gosiu, chodźcie z nami popaplać, bo nam Was brakuje...

Dzień Dobry. Gosiu jak miło Cię widzieć ❤️ Miałam nadzieję że jak tu się pojawię to dasz znać że żyjesz :-) Ja też mam żałobę. Chociaż na TT fajnie widać z kim się gada to jednak pozostaje w głowie tylko zdjęcie a nie treść :-( Tam jak coś się rano napisze to już w południe nikt Ci nie odpowie bo nie jest w stanie nadrobić zaległości. Anulko witaj skarbie, dla Ciebie również ❤️

Ja nieprzytomna jestem :o, Kasiu . Ja codziennie tutaj zaglądam i patrzę czy wrócił nasz topik :( Ale go nie ma...... i pewnie nie będzie...........

Hej Nie mogę wejść w tik-taka wrrrr..., dosyć że nie umiem tam wkleic zdjęć to jeszcze wejść nie potrafie. Mały jazdziore mi robi , nosić nie, lezec nie , jeść nie boszszee.

Jolu z Tomkiem już lepiej ale jeszcze parę dni mu chyba potrzeba żeby całkiem wyzdrowiał.Nadal bierze antybiotyk -już prawie miesiąc:-(Całe szczęście że go zabrałam z tego szpitala .Wkońcu widzę poprawę a tam ciągle coś nowego łapał. No idę bo się obudził maluszek.

Hej! :) Dziwnie tu jest teraz...pusto,a tam na tik taku mi się nie podoba. Moze to kwestia przyzwyczajenia. Na razie i tak nie mam czasu aby plotkować z Wami, bo musze pisać prace lic. a wczoraj po południu cos mi się działo z netem i dopiero teraz coś zadziałało. Na całe szczęście. Miło mi, że któraś z nas jest nadal fauszywa mimo zmiany forum :P i podejrzewa mnie że ja jestem pomarańczką. Mam to w dupie cipo!

napisałam ze od wczoraj po połudnu ślepoto tj 27.02! a pomarańczka już wcześniej pisała od 24! najwyraźniej ty jesteś głupsza niż myślałam. masz cipe zamiast mózgu!!! nie bronie się, bo po co mam pisać jako cytrus, wyrażam swoje zdanie pod czarnym nickiem. potrafie napisać w przeciwieństwie do ciebie, ze coś mi się podoba albo nie. lubie reagować impulsywnie, być wulgarna, pisać o dupceniu, kupkach i cyckach i lubie też szydzić z tak pojebanych lasek jak ty, które nie maja własnej tożsamości, wstydzą się same siebie -kim są. najłatwiej jest być anonimowym. wydaje ci się, ze jesteś mądra, sprytna i mozesz pisać co chcesz, ale świat jest taki, ze każdy płaci za swoje grzechy. chociaż wątpie, ze może cie bardziej popierdolić! moze jedynie zrzucić ci cegłówke z dachu na teg głupi, pusty łeb!

Agatko najlepsze lakarstwo na głupie cipy to olewanie ich, one jak nie podejmujesz z nimi gadki po prostu się tracą z czasem. Kasiulka -> buziaki dla ciebie, bo mądrze godosz dziołcha! Tu przynajmniej nie leciały te strony tak szalenczo do przodu. Na TT jak widze, ze mam kilkanaście stron do przeczytania to po prsotu mi się nie chce i przyznaję się bez bicia, że ten czas wole poświęcic na zabawę z Julką ;) Fajnie by było, jakby na TT można było dodać tylko avatara i max 1, 2 małe suwaczki, ale to wklejanie wszystkiego co leci jest juz przegięciem....no ale nic, może uda mmi się przyzwyczaić.

Gość zlazły
Agato zastanów się zanim coś napiszesz, jesteś przepełniona jadem, może to przemęczenie, reagujesz na zaczepki i wychodzisz (nie obraź się) ale na strasznie głupiutką, przeczytaj swój post "cipa.." Która szanująca się matka pisze tak, podobno, olewając pomarańczę. Jeśli olewas to po prostu nie pisz...

Gość oj Agatko
Nie masz klasy ,można być szczerym, mówic co się myśli, ale u Ciebie to po prostu język faceta z pod budki z piwem.

Racja, tekst się gubi i gubimy się my. Już pare dziewczyn pisało \" czytałam, ale nie pamiętam co kto mówił\" Nie wiem jednak jak przeżyłybyśmy kolejne przenosiny :D

Kochane.... Macie rację..... tylko, że nie można nikomu zabronić wklejać zdjęć. Dziewczynom jest tak wygodniej. Zobaczycie, że szał przeminie. Ja, tak jak obiecałam zdjęć nie będę wklejać. Zresztą, jak dla mnie za dużo z tym roboty, leniwa jestem :P. Wolę poprzesyłać mailem ;). Ja tutaj już nie chcę pisać, chyba wiecie dlaczego, co?

Gość to po co piszesz

Gość absolutnie nie nie
nie jest nudno tu jest tyle topików że ..

jak tu niekolorowo, faktycznie na tt można dostać szału, wiecie co, czasem rzeczywiście trzeba tutaj zajrzeć, żeby odreagować tamten szał, ja mam nadzieję, że wkrótce to się uspokoi ja też obiecuję, że nie będę wklejać fotek, będę wysyłam mailem

hej :) ja też wolałam to nasze skromniejsze forum, ale jego już nie ma :( trzeba się pogodzić i iść do przodu. najważniejsze, żebyśmy były razem, a gdzie to już mniej ważne. mam nadzieję Agatko, że się też przekonasz do TT, albo że zrobimy sobie nasze własne forum :) albo piszmy na gg na tej opcij konferencja - czy jak to się nazywa? jakby co zdjęć ja też nie umieszczam - na razie nawet suwaczka nie mam ;)

hej to ja się tu odezwę 🖐️ przywitam się i 👄 jak już wszystkie się wypowiedziały - przyzwyczaimy się - ja tez nie wklejam fotek, zdeklarowałam się i tez jak Joluś z lenistwa :P bo nawet nie umiem ;)

Ja już też nie wklejam :) choć skusiłam się na początku :D Ja mam tylko smoka :)