Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inka67

***DOŚWIADCZONE MAMY W OCZEKIWANIU NA KOLEJNE MALEŃSTWO***

Polecane posty

MONI76...........BLIZNIETA EDI33..............BLIZNIETA KOKO34...........? PATY36............WODNIK BEGA...................RAK JA-NECZKA..............? GRUBY MIS.........BLIZNIETA AGA123.................PANNA POKA................BLIZNIETA LILI34..............RYBY INKA76..................RYBY

Dziewczyny kupilam folicum 5 mg i zaczelam brać 1 tabletkę dziennie.Malo?Oczywiście jest na receptę, ale uprosilam panią.

inka ja widze twoj suwaczek:)aga moze ja tez jutro sie upije z zalu??? zobaczymy;)

No to Poka mam nadzieję,że spotkamy się kiedys na kawce:) chociaż ja to chyba lepszu słuchacz jestem;) Ale ostatnio się rozkręcam:)

OOOOORACZKI ciezkie zawodniki kochajace rodzine i dla rodziny.Lubia b czarny kolor z reg.nalogowcy albo pala fajki albo pija.Nie mowie ze bega ale tak jes niestety.Smutni czesto,skryci i oszczedni

Moni-tak czy inaczej powód do oblewania będzie:) Mam nadzieję,ze ten większy.

LILI= no jak najbardziej ,tylko troche daleko mamy do siebie:( kurcze jak poznam fajne dziewczyny to po całej Polsce są porozsypywane:D:D:D

MONI76...........BLIZNIETA EDI33..............BLIZNIETA KOKO34...........? PATY36............WODNIK BEGA...................RAK JA-NECZKA..............? GRUBY MIS.........BLIZNIETA AGA123.................PANNA POKA................BLIZNIETA LILI34..............RYBY INKA76..................RYBY

Aga bo kupilaś za dużą dawkę. Przy staraniach w ciąży zalecana dawka to 0,4 mg a nie 5 mg! Oczywiście nic się nie stanie jednorazowo jak weźmiesz taką ale na dłuższą metę kup lepiej 0,4

edii czemu zlewamy??? nie rozumiem??? lili wiesz jeszcze moja nadzieja kwitnaca:) wiec tak czy owak juz po poscie i mozna pic:Dale to w piatek bo w sobote dzieciaków nie prowadze do przedszkola mamulka🖐️

Edi -ja Ciebie nie zlewam:D Ale zlewam temat znaków zodiaku itp;) Jestem niereformowalna i radykalna strasznie haha

Moni wypiję razem z Tobą :-) Mam nadzieję, że za Wasze zdrówko!!!

Lili= mój M jest ryba i jeszcze ze mną wytrzymuje:D:D:D chociaz nie zawsze słucha:) bo nie nadąża:D:D:D

aga mozemy razem pic:) i reszte tez zapraszamy;) zaciazone na soki prosze:)

Aga- podobni to nie są-może jak mają czapki to faktycznie. Jeden blondyn ,drugi brunet a trzeci szatyn. No właśnie muszę fotkę zmienić w stopce bo już po świętach:)

wiesz edi,tutaj ciagle rzadzi ta sama ekipa hehe (mam nadzieje ze mnie nie zjada):P i czasem ciezko sie przebic:D

chodzi o to ze jak gadam to ze wszystkimi..........sie staram hehehe

no coz dziewczyny,ja jestem dopingujaca i czasem trudno mi sie wczuc w ich sytuacje ale je podczytuje w mire mozliwosci:)

moj M to tez blizniak ,ale ja wiecej gadam ale on bardziej z sensem:Pale ja za to konkrety i realia:)

w ciąży z Wojtusiem (po poronieniu) brałam taki mocniejszy kwas foliowy! na początku tej ciąży też :) nie zaszkodzi - podaje się go paniom po poronieniach oraz gdy wystąpiły wcześniej -w poprzednich ciążach niedorozwoje cewy nerwowej... na ogół wystarcza standardowa suplementacja 0.4 np. folikiem :)