Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kaola74

rodzimy w lipcu 2006

Polecane posty

Witam! Kalla - jak miło Cię widzieć! 🌻 Jaga, Edyta, Karo 🌻 Sesję szybciutko zaliczyłam teraz siędzę w domu i nawet mi się nie chce na blogu czegoś napisać. Takiego lenia złapałam. Mikołaj chodzi, póki co jego najdłuższy samotny dystans to ok 20 metrów. Wczoraj uciekał nam w sklepie. Wklejam Wam filmik, jak któraś chce zobaczyć: http://video.google.pl/videoplay?docid=-1213729382725665497 I zdjęcia: z moją siostrą: http://img507.imageshack.us/my.php?image=dsc04213ww0.jpg Mój bratanek, Miłosz(ur.4.02.07) http://img523.imageshack.us/my.php?image=dsc04143ol4.jpg Mikołaj z lizakiem: http://img523.imageshack.us/my.php?image=dsc04128mi7.jpg Mikołaj sprząta w łazience: http://img444.imageshack.us/my.php?image=dsc04136pk0.jpg Przebija nam się 5 ząbek! Rok temu o tej porze czekałyśmy z niecierpliwieniem na poród, a teraz nasze dzieciaki mają prawie rok i śmigają! Ech jak ten czas leci! Pozdrawiam!

Czesc z rana! Ja zawsze klikam z rana jak wstane:-). Fajnie ze o pociechach swiuch piszecie... Uwielbiam czytac co u Was! Kalla- jakie podyplomowe robisz studia? My roczek robymy 14 lipca i tez sporo zaprosilismy ludzi i dzieci. Pamietam ze fontanne w kiosku RUCHu kupialm na Ani chrzest. Ide, bo ania w lozeczku szaleje, Pozdrawiam:-)

Czesc kochaniutkie:) Kalla, zieloneszkiełko witajcie:)) Edytka, zieloneszkiełko gratulacje zdanych egzaminów :) Ja nie mam kompletnie czasu przez Majkę, wykańczanie mieszkania i pracę... Normalnie będę wyć do księżyca z frustracji bo nie mam kiedy odpocząć i wyspać się. Na dodatek Majka w weekend przechodziła\"trzydniówkę\' z prawie 40 sopniami gorączki. Wczoraj ją trochę obsypało i już jest prawie super:) od 1 lipca mam tydzień urlopu to moze sobie odpoczne, ale wątpię bo zostaję sama z dzieckiem i 87 letnią babcią ( prawie drugim dzieckiem). aaajakoś to będzie. idę do mycia i spać:) do jutra kochaniutkie:D

Witam z rana:) Maja jeszcze o dziwo śpi więc mam chwilkę. Dziś mam na popołudnie:) Zaraz się biorę za jakieś sprzątanie, i może coś już popakuję do przeprowadzki, zrobię porządki w papierach itd...:) Zaczynam się cieszyć mieszkaniem jak nie muszę już nic wybierać...:D

Hej Witam wszystkie... Nareszcie troszke ruchu tu u nas.... Zieloneszkielko pisz czesciej swietny filmik super chodzi twoj maluch, no ladne zdjeciacia....Gratuluje zdanych egzaminow... Karo nie martw sie jakos to bedzie no wlasnie ciesz cie z nowego mieszkania, przeprowadzki to fajna sprawa mozna posegregowac rzeczy i wyrzucic zbedne czlowiek gromadzi rozne rzeczy i zasypuje sie pozniej nimi ja tak np mam... To dobrze ze z Majka juz jest ok .... U nas wszystko szybko leci mam w niedziele roczek znaczy sie odprawiamy... narazie zmykam papa

Jaaga, Karo, Zieloneszkiełko, Magdasz, 🌻 witajcie Magdasz, Jaaga Robię studia podyplomowe tylko dlatego, iz nic mnie kosztują, bo finasowane są przez Europejski Fundusz Społeczny i do stycznia powinnam juz je ukończyc, czyli w bardzo krótkim czasie (od marca 2007). Wybrałam sobie kierunek: Zarządzanie Zasobami Ludzkimi. Nie bardzo sie przykładam do tych zajęć, bo i czasu na nie za bardzo nie mam. Zobaczymy jak to będzie! Ale jakby mi sie udało ukończyc te studia to zawsze dodatkowy dyplom jest mile widziany :D Karo25 ale Ci zazdroszcze, z tego nowego mieszkanka :) Moze ja za kilka lat też dożyję swojego domku :) Karo, ja tez ledwo zyję, jestem niewyspana i zmęczona wszystkim. Wieczorami padam jak mucha, a o 21 śpie juz razem z synkiem ;) Normalnie nie poznaje sie, kiedyś w czasach studenckich to najwcześniej szłam spać o 1-2 w nocy a teraz? .... to chyba starość ;) A jeszcze czekają mnie przygotowania urodzinek Krzysia... Zielone szkiełko - to teraz masz WAKACJE mam rozumieć? Zdjecia oglądnęłam sa bardzo ładne. Widze, że juz masz wielka pomoc ze strony Mikołaja w sprzataniu ;) Natomias chetnie bym oglądnęłam filmik, ale wyskakuje mi bląd i nie mogę otworzyć odtwarzacza. musze chyba jakiś nowy zainstalować. Po tytule domyślam się, ze Mikołaj juz chodzi, czy tak (bo za bardzo nie jestem w temacie)? Krzyś wczoraj nas zaskoczył i przeszedł sam 2 metry poczym sobie usiadł (chyba się zmęczył ;P) Dziewczyny to juz prawie ROK minie jak nasze kochane dzieciątka są na swiecie. Jakoś tak się dziwnie czuje... Będę tęsknić za tymi czasami, gdy Krzyś był noworodkiem :) Szkoda, że to tak szybko mija... i dzieci nam tak szybko rosną.

Gość do Szkielka
Pieknego macie synusia i chyba bardzo wesolego. Tylko POGRATULOWAC! Ty tez jestes bardzo sympatyczna osobka i dojrzala jak na swoj wiek. Pozdrawiam!!

Gość to ja jeszcze raz
przepraszam pozostale mamusie, Wasze bobasy tez napewno sa slodkie, zwrocilam uwage na Mikolajka i Szkielko bo podczytuje ich na innym topiku i sledze ich bloga. Buziak dla wszystkich Dzieciaczkow ;)

robie wlasnie obiad i pozniej do szkoly zmykam. Jutro pewnie cos napisze wiecej, Pozdrawiam:-)

Inesko. Zaczęły sie wakacje. Znowu myśle jedynie o Tobie. Uwielbiam patrzeć na Twoja przepiękną Oliweczke i na Ciebie. Niedługo Niunia świętuje roczek!!/ A to wszystko działo sie nie tak dawno. Pozdrawiam was. Ps ja zrobić takie coś do odlicznia jak masz na blogu/?? Chętnie wstawiłabym takie coś u siebie. www.misia-i-kicia.blog.onet.pl zapraszam.

Witam! Kalla - nie wiem czemu Ci nie wchodzi - może spróbuj przez bloga, tam też jest filmik umieszczony:) Mamusia - udanego roczku:) Karo - jak dobrze pamietam to mieszkanie na podgórzu? Fajnie że będziecie mieć własny kąt. do Szkielka - dziękuję bardzo za ciepłe słowa. Strasznie mi się miło zrobiło. Rzeczywiście Mikołaj jest bardzo wesoły. Ostatnio Mikołaj odkrył, że może wstać nie trzymając się niczego. Jej, jak te nasze dzieci się szybko rozwijają...

Czesc w piatek- tygodnie koniec i poczatek:-) Wlaczylam pranie i jem sniadanie... Masz racje zieloneszkielko ze dzieci szybko rozwiajaj sie... i dzieki Bogu ze sa zdrowe!!!!! Ania spi mi w nocy po 11-13 godzin i coraz krocej w dzien. Jakos zauwazylam ze jej apetyt zmniejszyl sie ostatnio. Woli bawic sie niz jesc. Fajnie gra na organkach. No i ladnie spiewa. Muzykalna jet po tatusiu. Dzis imieniny sa Pawla, moze jakos \"lepszy\" obiad zrobie, swiece... Kalla- fajnie ze maz mozliwosc za darmo podyplomowe studia robic. Karo- ja w przeprowadce dopiero przekonalam sie jak mi na dobre wyszla, bo tyle nieuzytecznych rzeczy mialam ze wstyd.... Lece, Pozdrawiam:-)

Hej dziewczynki dziś zaczynam tygodniowy urlop i zaraz jedziemy do Radomia Zieloneszkiełko To mieszknaie jest na Płaszowie:) Można powiedzieć że powoli się przeprowadzamy:D już mąż wywiózł parę pudeł do nowej piwnicy, teraz też pakuję talerze itd. :) oj cieszę się:) może za 3 tygodnie już będziemy pod nowym adresem:) na razie urlop. Trochę mnie wkurzyła dziś opiekunka:( płacę jej zawsze więcej niż wychodzi, a ta dziś do mnie jakiś podtekst że przez mój urlop nie wykorzysta całego biletu miesięcznego i za to jej nie zwrócą...nie podjęłam tematu, ale zrobiło mi się dziwnie... lepiej u mnie mają ludzie z pokorą...Krzywdy jej nie dam zrobić, a ta do mnie taki tekst...normalnie siadły mi dziś jej słowa:( Ale cóż:) teraz urlopik, mam nadzieję że pogoda będzię ładna. Odezwę się z Radomia Pozdrawiam:))

Milego weekendu!!!!!!!!!!!! Udanej zabawy na roczkach maluszkow! Pozdrawiam:-)

witam z rana dzieki za gratulacje😘 jaaga pytasz co bede robic?wczesniej pisalam ze mysle nad otwarciem agencjii ubezp.ale tak dojrzale zaczne myslec nad tym po wakacjach bo dzis mile panie po poludniu wyjezdzam na dwa tyg z zuza..kolezanka z swoja 18 miesieczna corka dojedzie 2 lipca i mam cicha nadzieje ze bedzie fajnie i ze pogoda sie poprawi. zieloneszkielko zdjecia sliczne mikolaj maly slodki pulpecik :P kalla fajnie ze sie odezwalas i masz racje ze czas leci ja dokladnie 11 miesiecy temu rodzilam zuze a tu prpsze za chwiel rok. wogole to wam sie wyzale bylismy dac zaproszenie zuzi chrzestemu a on ze od 28 ma wakacje i wyjezdza nad morze to skoro my bedziemy od 1 sierpnia w swinoujsciu a on w miedzywodziu czyli okolo 30 km od nas to mozemy wpasc😠 tez mi tupet😡 kurcze mam nadziej ze nie zapomne poskladac waszym dzieciaczkom urodzinowych zyczen bo tam bedzie kafejka wiec w razie co -krzys🌻 -damian🌻 -ania🌻 -dawidek🌻 zycze wam samych usmiechow , zyczliwosci,duuuuzo milosci,i wszyskiego naj.... mam nadzieje ze w pierwszym polroczu lipca nikogo nie pominelam... a teraz ciao................ lato lato lato czeka>>>>.>>bo mam mase pakowania a jeszcze musze zrobic male zakupy postaram sie poklikac z kafeeeee./ pa kochane😘 a i jescze cos bylam na shreku za....bisty......:classic_cool: polecam usmialam sie do lez....

Cześć mamuśki Jeszcze rok temu o tej porze nogi nam puchły jak balony i marzyłyśmy tylko o tym, by już w końcu urodzić, nawet przed terminem. A teraz nasze urwisy spokoju nam nie dają. Mój Miechun (zdrobnienie od Mieszka), rozrabia od 7 rano do 22 wieczorem (z dwugodzinną drzemką w południe). Jest niezmęczalny i codziennie ma nowe pomysły. Od tygodnia wdrapuje się na werslaki, fotele i skacze z radości, że mu się udało. A cała rodzina za nim lata, bo brzdąc wdrapać się potrafi, ale zejść nie bardzo. Fiknąć może i mleczaki wybić. zieloneszkiełko -> ale ten twój bobas fajnie chodzi. Kuperkiem kręci jak panienka. Mój Miechun jeszcze do chodzenia się nie zabiera. Za to bije się ze starszym czteroletnim bratem i wcale nie chce popuścić. Nieraz jak za łby się chwycą, to ich nie ożna rozerwać. Oczywiście Miechun przy tym wrzasku narobi, że na ulicy słychać. Ale ogólnie fajny z niego i pocieszny bobasek. Pozdrawiam

Gość wrbwtgwgwgr
grtgrwgrtg

Witam was 🌻 i pozdrawiam serdecznie :) Krzysiu 🌻 twoje🌻 Pierwsze🌻 urodzinki!!!!! Kalla ❤️ i Krzysiu❤️ Z serca płyną te życzenia: W datę Twego urodzenia Zdrowia, szczęścia, pomyślności, Sto lat życia, moc radości! Zdrowie wiecznie niech Ci służy, Uśmiech stale miej na twarzy, Niech się spełni, o czym zamarzysz! Niech Ci towarzyszy zgoda Wieczna, tak jak Twa uroda. Dni w radości niech Ci płyną, Z serca życzy Ci... Ciocia Sylwia z Natalka i Lukaszkiem

Kalla STO LAT DLA KRZYSIA !!! 😘🌼❤️ :) Życzenia na N też zostawiłam :)

Hej Kalla sto lat dla Twojego maluszka juz minal pierwszy roczek 🌼🌼 Edytko udanego wyjazdu........i wypoczynku.... Ja dopiero chce cos zarezerwowac na koniec sierpnia nad polskim morzem nie wiecie moze jaka ma byc pogoda w te wakacje.... U mnie wczoraj imprezka roczkowa wszystko super sie udalo w kosciele byl bardzo grzeczny zdjecia dam moze wieczorem w domu tez przyjecie super!!!!!!!1 pozdrawiam

nata 79 , Hanuś* , mamusia77 🌻 dziękujemy z Krzysiem za życzonka, buziaczki dla Was gorące. My jesteśmy juz po imprezie urodzinowej, było bardzo fajnie! Wieczorkiem postaram się wstawić kilka fotek z imprezki na bobasy. natka 79 pamiętam jak niespełna rok temu miałyśmy chyba razem termin porodu na 15 lipca, potem moj uległ zmodyfikowaniu na 5 lipca. Razem przeczuwałyśmy, że Łukaszek i Krzyś przyjdą na swiat jeszcze w czerwcu, prawda? Ale mam jakiś sentyment to tamtych czasów, chciałabym się na chwile wrócić do czasów, gdy jeszcze nasze Maleństwa były w brzuszku... ale miałam w tedy duuuuuuzo czasu, a teraz? Trudno mi zakrętu złapać - ale i tak jestem przeszczęsliwa, że Krzyś jest z nami!!!

Kalla🌻 Wlasnie,wlasnie mialysmy ten sam termin porodu :) Ja tez milo wspominam stare nasze dzieje:) Milo byloby wrocic do tamtych chwil. Teraz niestety roczek Lukaszka bedzie z dala od rodziny. :(:(:(:( Beda znajomi ,ale to nie to samo co rodzina :( Szkoda,ze forum malo kto odwiedza. Buziaczki 🌻

Dla Kalli i Krzysia- STO LAT, STO LAT! Serdeczne zyczonka urodzinkowe dla Krzysia! Badz grzeczny i zdrowy!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam:-)

Nata- u nas tez roczek z dala od rodziny.... Ale jakos bedzie:-) Pozdrawiam:-)

Hej dziwczątka Sto lat dla Krzysia🌻 No i zaczynamy serię roczków:))))))))):):):):):) Ale zleciało. Oczywiście zbiera mi się na sntymenty i wspominki oczekiwań, jak z miłym dreszczykiem i podnieceniem czytałam na forum jak po kolei się rozdwajałyśmy. Szkoda że zginęły tamte strony....:( Natka Ja Ci tam jest z dla od kraju? Edytka udanego wujazdu i pogody:)

Magdasz, Karo dziekujemy za życzonka :) oj szkoda, że te stronki starego forum zagięły, z chęcią bym poczytała jeszcze raz! Zapraszam na bobasy - wrzuciłam kilka fotek z urodzin Krzysia

karo🌻 Nie jest zle,ale .... w ciagu 2 tyg schudlam 5 kg wiec sobie wyobraz jak wszystko przezywalam i przezywam :( To wszystko przez bariere jezykowa niestety nigdy nie mialam angielskiego i teraz ucze sie na stare lata :) Zapisalam sie do szkoly i niedlugo zaczne intesywna nauke. Wsrod anglikow szybciej sie czlowiek nauczy i na to licze. Podroz mialam nieciekawa,ale juz nie mysle o tym. Mowie nie jest zle i oby tak dalej :)

Hej Nako widze ze sie odezwałas... Milo ... a mieszkasz gdzies w okolicach Londynu??? ja niedawno wrocilam z Catford kolo Londynu, a angielskiego nauczysz sie raz dwa a jak tam dzieci sa z toba i jak corka bo ona jest starsza ???