Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneczka22

Kobietki, które mają facetów w wojsku!!!!!!!!!

Polecane posty

My tez dokładnie tak samo a ostatnio to juz weszlo w nawyk i stało sie codziennoscia!

kurcze Wy pewnie zaraz pojdziecie gadac ze swoimi wojakami a ja???a ja nie;(bo moj ma wyłaczony telefon;(wogle cos dzis cienko napisał tylko czesc kochanie a potem,ze chetnie zjadłby obiadek zrobiony przeze mnie i ciiiiiiszzzzzzzaaaaaaaaaaaa jak nigdy;(

ja juz rozmawialam,a eski dopiero jak bedzie we wyrku,chociaz cos mowil ze mecz jakis jest i moze pojda ogladac

a nie przepraszam 3 trzecie był,ze nie wie czy przyjedzie na swieta bo kogos tam musi gdzies zawiesc i watpi,zeby przyjechał;/

na weekend duzo Pjtek chyba sie zapowiada wiec tez pustki beda:(

dobra ja mykam ...licze na to,ze moj sie do mnie odezwie:(chociaz jakos watpie w to dzisiaj....no ale moze,moze Zycze kolorowych snoff:*

no musze uciekac bo moj zolnierz daje o sobie znac,popiszemy troche i nyny,dobranoc dziewczeta

dziewczyny blagam pomozcie mi :(:(:(:(:( nie wiem co robic... musze sie z Nim skontaktowac.. dzwonie dzwonie i dzwonie chyba z 500razy nie odbiera.... ale ja musze... powiedzcie mi o tej godzinie moge na jednostke zadzwonic????

ja niestety ci nie pomoge bo nie wiem, ale mysle ze sproboj skoro to cos tak waznego..

dziewczyny..... chce Wam powiedziec że na 90% to koniec :(:( nie jestem jeszcze tego do konca pewna,ale w wiekszosci tak. dzis dzwonilam z tysiac razy... i nie wiem dokonca,pisalam mu mase esemesow z tym ze jutro ma mi dac odpowiedz.Wiec czekam jeszcze do jutra... zobaczymy czy odpisz lub cos... pewnie i tak zadzwonie... jesli 1.nie odpisze,nie da zadnego znaku 2.nie obierze 3.odpisze z tym o czy mysle... to poporstu kooniec dziewczynki.. i niestety bede sie musiala z Wami pozegnac :( a tak mi tu dobrze z Wami bylo....

Witam:) dzisiaj ja zaczynam dzionek:) życzę wszystkim miłego czwartku:) Misia może się jeszcze wszystko ułoży! Czasem mi się wydaje że za bardzo naciskasz na swojego Wojaka! Daj mu czas... wiem że Ty się strasznie denerwujesz ale takim dzwonieniem i ciągłymi smsami myślę że pogarszasz sprawę:o SAma pisałaś że on nie ma kaski na koncie to może poczekaj aż ją będzie miał wtedy odezwie się tak jak obiecał! Wiem że najgorsza jest niepewność, ale naciskanie na niego też nie jest dobre:O Ja mam dzisiaj kolosa straaaasznie się tego boję ale mam nadzieje że jakoś mi się uda:) Pozdrawiam wszystkie Żołnierzowe:)

Witam kobietki.......... to prawda, troche rzadziej tu zagladam niz kiedys a to dlatego ze pracuje od 10 do 18 potem rozmoaw z Michaskiem no i jestem z wami ale w miedzyczasie jeszcze zawsze cos musze robic.....tak wyglada moj dzien..:/nie bardzo ciekawy... Misia ja dalej trzymam kciuki i wierze ze bedzie dobrze!!!!!musi byc!!zycze Ci tego!!!ten czas kiedy on sie nie odzywa to moze po prostu musi miec czas zeby sobie przemyslec wszystko-na spokojnie, musi zrozumiec jakby mu bylo bez Ciebie....i mam nadzieje ze dojdzie do wniosku ze baaaardzo zle..... a ja od wczoraj chodze bardzo szczesliwa po wiadomosci ze spedze swieta z Michaskiem , na 80% ale dobre i to!!mysle ze juz sie nic nie zmieni.. a poza tym to ten tydzien mi tak jakos szybko mija ze szok!!!!juz prawie koniec, potem jeszcze jeden i swieta:D ale swieta mam nadzieje ze beda wlokly sie jak tylko moga najwolniej:D papapapapa kobietki do wieczorka milego dzionka zycze!!!! i Misia licze na dobre wiesci....:)

tak ale dziewczyny ja nawet nie wiem czy wogole teraz jeszcze ze soba jestesmy ja musze to wiedziec juz :(:(:( bo ja tak nie wytrzymam dluzej

Madziu jak pytałas swojego odnosnie tego wyjscia z woja to daj znac.Moze tez cos u nich mowili..

i oczywiście szósty tydzień go nie będzie w domu :(:( Nawet nie mam siły uczyć się do egzaminu na prawko a mam już w środe egzamin, nic do głowy mi nie wchodzi :(

a co Necia mial teraz przyjechac i nie przyjedzie?:(

wiem co czujesz,ja jak czekalam na przysiege 4 tyg to myslalam ze zwariuje bez niego..narazie najdluzsza przerwe mielismy 2 tyg ale pewnie nie bedzie tak zawsze:(

napewno przyjedzie w swięta i wynagrodzicie sobie tą rozłąkę:)nie martw sie i postaraj sie nauczyc na ten egzamin,zrob to dla niego bedzie dumny!

Dzięki dziewczyny za miłe słówka :) Suri 👄 Paulunia 👄 No musze jakoś wytrzymać nie mam wyjścia :(

dziewczyny no nie moge,nie moge :(:(:( do tej pory nie utrzymalam odpowiedzi... dzwonie i dzwonie i nic... co ja mam zrobic....? chodzi o to...ze ja nawet nie wiem czy jeszcze ze soba jestemy :( pomozcie jakos :(:(