Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneczka22

Kobietki, które mają facetów w wojsku!!!!!!!!!

Polecane posty

no faktycznie, widzialam ta fotke:) a moje dostalas? Bo nie pamietam czy wysylalam...

Gość jusinka
wlasnie nie dostalam twoich

Jusinka już Ci wysyłam:) Jak samopoczucie?:) OLu śliczne te psiaczki:D

Gość jusinka
u mnie samopoczucie naprawde do niczego...bez zmian nie ma dni ktore by sprawialy radosc nie ma chwil ktore by cieszyly....nic nie ma sensu...:(( caly czas mysle wspominam a w nocy snie o nim

Gość jusinka
Anetko, Kasiu bardzo fajne zdjecia dziekuje

Jusinko Ty chodzisz do szkoły czy pracujesz? Powiedz mi w skrócie, byłas na przysiędze? i CO? Bo nie mogłam się doczytać:(

Gość jusinka
wiec tak ja jestem po szkole "Technikum ekonomiczne " zaczelam studium kosmetyczne ale po smierci taty skonczylam ze szkola. Z moim bylabym teraz 1,5 roku i bylismy bardzo szczesliwi ale..... Wlasnie poszedl do wojska 3 kwietnia i 2 maja byla przysiega w Poznaniu jak wracalismy z przysiegi zachowywal sie dziwnie bo nawet mie nie przytulil nie pocalowal...Na drogi dzien powiedzial ze najlepiej bedzie jak o nim zapomne i to jak najszybciej ze w wojsku wszystko sobie przemyslal ze juz mie nie kocha...roznica charakterow itp....:(( nie wiem co sie stalo tak nagle a jeszcze przed przysiega dzwonil i pytal sie o prezent na wesele na ktore mielismy isc w czerwcu :((

a macie kontakt telefoniczny? Ja czuje że jeszcze troszkę i sam do Ciebie zacznie dzwonić, chyba że Cię okłamywał przed wojskiem że Cię kocha a teraz mu to na rękę i dlatego tak Ci powiedział:(

Gość jusinka
tak mamy kontakt telefoniczny pisalam do niego 13 maja bo to byl dzien gdzie mijal kolejny miesiac zwiazku...napisalam mu troche ze go kocham tesknie i czekam na niego itp...odpisal ze nic do mnie juz nie czuje ....:( bardzo boli... Ale napisalam do jego kumpla z wojska z ktorym byl w kontakcie dosc dobrym i zapytalam co mu opowiadal o mnie o naszym zawiazku...powiedzial ze nazywal mnie sloneczkiem ze mnie kocha o weselu tez wspominal ale przemyslal pare rzeczy i zrobil tak jak chcial....Nie rozumie co przemyslal dlaczego tak zrobil Jak rozmawialam z jego rodzicami to powiedzieli ze po przysiedze byl jakis dziwny nie chcial nic powiedziec nic nie jadl... Wszyscy nasi znajomi sa w szoku bo widzieli ze ukladalo sie nam i bylo wszystko ok a tu nagle on przestal kochac :((

Gość jusinka
powtarzal mi przed wojskiem jak plakalam ze damy rade ze bedzie przyjedzdzal i bedzie tesknil a to najwazniejsze...i w wojsku tez jka byl to dzwonil i gadalismy o tym weselu ani przez mysl mi nie przeszlo ze mogl przestac mnie kochac ze to sie skonczy

zostalam sama w biurze... Ale mi sie nie chce siedziec:(

hej kobitki,jestescie????ja wlasnie wrocilam z uczelni,bylam tam od 7.15 i jestem wykonczona,eheh

siedze w pracy i sie nudze;) wlasnie zaparzylam sobie kawe i jem ciacho:) a cio u Ciebie?

Hej dziewczyny? Co u Was? Mnie dopadła jakas kurwica, jestem wsciekla na wszystkich i wszystko - z tych nerwow to ryczec mi sie chce. Sama nie wiem na co sie wsciekam. W dodatku wyzywam sie na moim A. Napisal mi slodkiego smsa, poskarzyl sie i pewnie oczekiwal mojego wsparcia, a ja co? A ja mu jeszcze dolałam oliwy do ognia, jestem idiotka! Napisalam tak wrednego i oschlego smsa, ze na jego miejscu juz bym sie do mnie nie odezwala :( I jeszcze duma mi nie pozwala napisac 2giego smsa - normalnego, takiego jakie zykle dostaje ode mnie... Ehhh wybijcie mi ten debilizm z glowy!! Przeciez ten facet zostawi taka babe wstretna jak ja!! Ja bym zostawiła ;)

ja wrocilam z tej cholernej uczelni.........pisze smski ze swoim i tez pije kawusie,al jestem na diecie wiec zamiast ciacha papierosek

Wczoraj wieczorkiem nie rozmawialismy, bo mial goraczke po szczepieniu - napisal mi o tym dopiero dzisiaj. To ja wyskoczylam z tekstem ze dzisiaj tez nie bedziemy gadac bo ja jestem zla - czy to nie kretynizm z mojej strony? Pewnie, ze kretynizm, wiem to a nie potrafie zmienic.

no co ty seria,ja tam cie rozumiem czasem jestem zla i wyladowuje sie na moim,ale potem przepraszam,bo on ma teraz trudno sytuacje w tym wojsku i potrzebuje mego wsparcia,i twoj twego tez!!!!!!!!!!!!!

Po smsie ode mnie juz sie do mnie nie odezwal co prawa minelo dopiero 10 minut. Andzelika ja nie potrafie przepraszac :( ciezko przychodzi mi przyznawanie sie do bledow

seria wez tel i napisz mu cos milego w wojsku jest tak ze nie zawsze wszystko mozna zaplanowac ,moj po szczepieniu mial goraczke i reka przez 2 dni nie mogl ruszac,kobieto,on ciebie potrzebuje...ciebie,a nie wojej zlosci!!!!!!!

przepraszanie to trudna sztuka.....ale zeby byc z kims wypadaloby sie jej nauczyc