Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneczka22

Kobietki, które mają facetów w wojsku!!!!!!!!!

Polecane posty

no mi lipiec jakos zleci:)a w sierpniu to juz całkiem:):)no a Twoj pewnie tez jakos tak dostanie urlop:)wkoncu nalezy sie to:Dwiec bedzie dobrze:) no a masz racje teraz czas dosc szybko leci:)

buu a co maja powiedziec te ktore swoich wojakow puscili na wiosne? my nawet jeszcze nie bylysmy na przysiegach :P

oj dziewczynki,dobrze Wam,ale ja tym czekaniem tez sie jakos nie doluje,wiem ze musze dac rade i tyle!!!!! dzis moj misiek napisal mi tylko 2 smsy bo w piatek ta przysiega i niestety maja straszny zapierdol,az mi go zal w taka pogode tak cwiczyc......

no ja tez im wspolczuje goraco a oni cwicza...a nasi znow cwiczyli jak bylo cholernie zimno i tak zle i tak nie dobrze

dokladnie,ale z drugiej strony wojsko to wojsko,nic sie nie poradzi,matko juz w piatek go zobacze,sie nie moge doczekac normalnie,a teraz mam na uczelni tyle roboty i nie moge sie skupic bo mysle tylko o piatku:)

hehe,ja ma identyczny problem,przegladam szafei wydaje mi sie ze nic nie jest odpowiednie,normalnie tragedia,ehhehe,nie wiem co wlozyc......:) typowa baba..........

Boze jak goraco ledwo wykosilam trawe koło domu..spaliło mnie strasznie...oby taka pogoda była w weekend:) Madzia to Ty bedziesz brała slub a ja wtedy nad morze pojade:) wstapie na weselicho po drodze:D:D:D

I pewnie wydaje Ci siE Andzela ze we wszystkim będzie wyglądała nie tak prawda?bo ja tak miałam przed przysiega i przed kazda pjtka zreszta.Popadam w kompleksy:( Madziu to slub juz tuz tuz,super!

ja tak samo miałam:Dnormalnie chyba ze 100 razy przymierzałam wszystko:D az wkoncu wybrałam bluzke ulubiona mojego Miska ale stwierdzilam,ze bedzie mi za zimno w niej wiec wzielam jeszcze sweterek:D no i kurtka:D i spodnie dzinsowe i buciki na obcasie:)ale Ty masz lepiej bo jest cieplo i mozesz np w spodnicy pojechac:)a ja to bym zamarzła:P

Paulunia jesli Ci do mnie po dordze to zapraszam:p a no tuz tuz:D zaczynam sie stresowac:D

ja musze w spodncy bo misiek prosil,hehee,ale w kazdej wydaje sie sobie najgorszym pasztetem,,,,hehe madzia nie dziwie ci sie tez bym sie stresowala..ale to chyba taki pozytywny stresss

Czesc Olu:) Madzia Ty mieszkasz gdzies w okolicach Lublina?? jak tak to niestety nie wpadne:D

nom niedaleko Lublina:)ajs szkoda:(no ale coz...morze nie w ta strone:pale u mnie duzo jezior:P a stres jest pozytywny ale nie wiem co odwale 18:D

dziewczyny macie jakis zloty srodek na to zeby sie uczyc jak trzeba ale sie nie chce;)

Paulunia a skąd Ty jestes?wiesz ...jak przez Poznań pojedziesz to mozesz do mnie wleciec:)))

dobra Kochane ja zmykam:)ide z kumpela na spacer a potem bede sie NIESTETY uczyc;/ pa:*

ja jestem z Krakowa jeszcze niewiem jaka droge tesc obierze:) jest taksowkarzem wiec moze jechac kazda droga:D ale kto wie moze pojedziemy przez Poznan:) a co zabrała bys sie z nami nad morze??:D

Hej dziewczyny. No i juz po wszystkich egzaminach maturalnych:P Ustna zdana teraz na wyniki pisemnej trzeba czekac:) Kurcze tak sie przezwyczailam ze Misiek jest w domu ze jutro bede wyla jak niewiem co. Och dwa tygodnie szybko mijaja...:(

Dzien dobry ;) Ale u mnie burza.. i tak codziennie po poludniu deszcz leje, juz mnie trafia.. nawet na spacer wyjsc nie mozna :P A moj przyjezdza na weekend, i niedlugo urlop :D Z tym przegladaniem szafy mam tak samo.. a juz przed PJ szczegolnie. Wszystko brzydkie, i nic nie pasuje.. az czasem mnie trzesie :P A musze sie pochwalic u fryzjera bylam, jutro zrobie zdjecie to przesle, bo tak troszku inaczej wygladam :P

Pati ja to nawet Twojego zdjęcia przed fryzjerem nie mam:( jesli moge prosic yorkshirre@wp.pl Paulunia tez bym sie nad morze wybrała,moze jak moj dostanie urlop to sie odnajdziemy na jakies plazy:))

Ola, ja Ci wysylalam chyba.. Ale to Ci jutro przesle takie i takie, bo obecnie nie mam zadnego ;) Ja nad morze tez pojade, jak z moim wszystko sobie ulozymy ;)

o matko bylam tak padnieta ze zasnelam,a teraz czeka mnie nauka....koszmar

oj dziewczynki,misiek mi napisal ze dzis 7 godzin musztre cwiczyli,az do teraz,w mudnurach i z bronia...hehe,a ja nazekam ze mi do szkoly jechac ciezko tak goraco;)

Przed przysięga to ich tam niezle męczą,ale zobaczysz efekty w piątek:) Ciekawe czy rozpoznasz swojego Andzelina..........

moj juz powiedzial ze napewno go nie poznam...choc ma isc w pierwszym rzedzie...przeciez oni tam wszyscy jednakowo wygladaja... :P

ja tez mojego nie poznałam choc mowił mi niby gdzie pojdzie ale jak zobaczyłam tą ilość żołnierzy to juz zwątpiłam