Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ana24

Mamy na urlopach wychowawczych-2 część

Polecane posty

🖐️🌼 Firme zalatwilismy. Pakowanie idzie zwinniej ;) Julka spokojna już. Marcin ma juz wolne - takze dobytek zyciowy pakujemy we dwoje :P Narazie zmykam, wykończona jestem jakos tak...:o Buziaki 😘

Ja też dziś jakaś zmęczona jestem, nic takiego nie robiłam i nie wiem czemu? byliśmy tylko 2 godz na zakupach a reszta dnia jakoś uciekła.\' Dziś z Niemiec przyjechał mój braciszek ale jeszcze nie wiem na ile jutro tu wpadnie na dłużej:D na razie tylko jak wracał stanął sie przywitać i pokazać brykę jaka sobie tam kupił:D Kupił sobie Golfa takiego odjechanego srebrnego świetny samochód i do tego to jego pierwsza bryka całkiem własna:D Cieszę się bardzo że przyjechał i ze ma swój samochód nie moge doczekac jutra aż tu do nas wpadnie:) Przepraszam ze tak mało i tylko o sobie ale ide się wcześniej położyć bo braciszek wpadnie przed południem 10-11 i musze sie jeszcze przygotować:) Dobranoc wszystkim🌻

Dzień Dobry🖐️ U nas chyba będzie dziś ładna pogoda więc zapowiada się piękny dzień:) z wrażenia że dziś tu brat przyjedzie nie mogłam spać:)Spadam robić śniadanie:) Życzę Wam miłego dnia🌻

Jestem ;) i melduje ze sie wszystko udalo, nawet i pogoda byla fajna pomimo wiatru ktory probowal zlosliwie wszystkim fryz rozpierdzielic. Zdjecia oczywiscie beda jak przeleca przez cenzure:p , narazie jestem padnieta i czekam tylko aby zaloge polozyc spac i sama sie walnac i odespac. Milego dnia 🌻

To znowu ja:) teraz mam już czas i mogę trochę popisać:) Rano koło 9 przyjechał do nas mój braciszek i pojechaliśmy do domu rodziców (brat mieszka z rodzicami) i po 20 brat nas odwiózł:) Cały dzień spędziliśmy w ogrodzie,Julka zadowolona bo pobawiła się z psami jak zwykle i jeszcze pobawiła się przez płot z 2,5 letnią sąsiadką Martynką:) z drogiej strony miała sąsiada Rafała 6 letniego i to właśnie z nim wolała się kolegować przez płot:) Wymyślili się bawić pomidorami...Julka poobrywała wszystkie czerwone pomidory mojej mamy podawała je Rafałowi przez płot a on przerzucał je do nas do ogrodu i one \"wybuchały\"... ogród wygląda jak po masakrze wszędzie porozwalane pomidory:O ale Julce się upiekło bo jest jedyną wnuczką i mamy przymknęła na to oko,powiedziała tylko że dobrze że nie pourywała jeszcze tych zielonych:) Julka podła w samochodzie jak wróciliśmy to tylko umyłam jej zęby i wsadziłam do wanny i zrobiłam jej tylko szybki prysznic bo ledwo stała na nogach:) a musiałam ja chociaż lekko przepłukać bo szalała w ogrodzie i była cała spocona.Oczywiście co jechał pociąg to biegła żeby mu pomachać,raz jak byliśmy tam na końcu ogrodu to prawie jechał pociąg i Julka do niego machała i pan maszynista z lokomotywy wyciągnął rękę przez okno i tez jej pomachał:) To tak w skróci co dziś działo się u nas:) u Was też chyba dużo się dzieje bo dziś tu pustki,mam nadzieję że jutro będzie Was tu więcej i będzie co poczytać:) Dotka-fajnie że komunia sie udała:) czekamy na foteczki na pewno Oliwia ślicznie wyglądała w tej sukni:) i podeślij jakieś swoje fotki też bo koniecznie muszę zobaczyć Twoja i Oli fryzurkę:) Spadam pod prysznic i spać 😴 Dobranoc🌻

Witam🖐️ No właśnie gdzie się chowacie? Ja już do południa wykosiłam ogród i zaraz idziemy jeść obiadek:)

:) Kinga dziękuje za pamięć:D ...to tylko tyle;) Jade z mężem na wycieczke:) pa

czesc Oskar zasna niedawno i jestem ciekawa o ktorej na noc zasnie:Ocos mu sie poprzestawiało ostatnio i ciezko cos zaplanowac Kinga ciesze sie ze zachod sie podobał:) i jak spisała Wam sie pogoda w sobote?Bo u nas było niby ok ale poznym wieczorem było strasznie zimno jak jesienia-dobrze ze procenty troche grzały:D Wy pewnie juz \"na walizkach\" siedzicie co? Aniu daj znac co z tym wozkiem wkoncu wyszło? dzieki za sliczne zdjecia,z młodych bardzo ładna para i taka mała Julenka bardzo im pasuje...:D:D:D Monika zycze Ci spełnienia wszystkich marzen,nawet tych ukrytych na dnie serca i przepraszam ze dopiero dzis ale dzieki Kingi wpisowi sie zorjentowałam bo moje listy gdzies wsiakły :( i musze Ane poprosic o przesłanie mi znow Dotka czekamy na zdjecia i napisz jak w tym dniu Ola sie czuła i jak spisał sie wspaniały ksiadz:D? Ana fajnie ze wizyta kuzynki była tak udana Julka tak babci pomidory pozrywała jak Oskar swojej babci oskubał ostatnio taki krzew na ogrodzie ze wszystkich kwiatow i paczkow czy u Was tez dzis tak ładnie? u nas jest 32 stopnie i dobrze bo juz za długo było zimno w niedziele blisko nas bedzie festiwal piasta to sie wybierzemy i mam nadzieje ze nie bedzie padac tymbardziej ze fajne zespoły maja grac:H2O,Łzy,Farba

Ja już w drodze do wyrka ale jeszcze postanowiłam że zajrze:) Kreska-jutro wyśle Ci liste:) teraz tak spojrzałam na nią i wile okazji przegapiłyśmy:O:O Kreska-31.07. obchodziliście z mężem 3 rocznicę sśubu,a więc wszystkiego najlepszego dla Was🌻❤️🌻 Monika-wszystkiego naj naj lepszego z okazji urodzinek🌻szczęścia zdrowia, pomyślności oraz spełnienia marzeń🌻 Kinga-Ty również urodziłaś się w tym samym dniu co Monika i Tobie też składam najserdeczniejsze życzenia urodzinowe🌻👄 Betii-dla Kacperka również przesyłam spóznione ale szczere życzenia oraz mnóstwo całusów👄👄👄z okazji jego 5 urodzin🌻 No i chyba nadrobiłam zaległości w składaniu życzeń:0 Przepraszam wszystkich że dopiero teraz po terminie:O ale dawno już na liste nie zaglądałam:( Ja już uciekam do wyrka spać:) Życze wszystkim kolorowych snów🌻

Witam 🌻 Kto chce zdjecia?? bo narazie to widze tylko Ana24 i Kreska sie tu udzielaja wiec :p

Dzień Dobry🖐️ Kreska-zaraz wyśle Ci listę daj znać czy doszła:) Dotka-ja chce ,ja chce! krzyczę głośno;)

Wybaczcie dziewczyny że mnie nie było ale nie było bardzo jak. W piatek niezapowiedzianie przyjechał do nas mój brat który mieszka w Toruniu.Troche byli u nas trochę u drugich rodziców.Posiedzieliśmy,pochodziliśmy troche po sklepach i jakos tak zleciało.....pojechali do domu w poniedziałek. Wczoraj chciałam zarejestrować się w biurze pracy.....ale niestety nie załatwiłam wszystkiego...brakowało mi jednego dokumentu....później poszłam odebrać dowody osobiste.....ale znowu gapa ze mnie bo zapomniałam wziąść od Grześka i od mojego taty starych dowodów.....a bez tego nie wydadza mi nowych. Miałam iść dzisiaj to wszystko pozałatwiać ale dostałam @ i boli mnie brzuch,zreszta zawsze w pierwszy dzień fatalnie sie czuję:O Jutro jak będzie lepiej to pójde i wszystko pozałatwiam:) W pierwszej kolejności chcę złożyć najlepsze życzenia naszym solenizantom:) Dla Kacperka z okazji jego urodzin👄👄 wszystkiego co najlepsze🌼duzo słodyczy i spełnienia marzeń🌼🌼🌼 Monika Tobie też slę moc życzeń🌼🌼👄👄 Duzo zdrowia,szczęścia,sukcesów w życiu i samych radosnych dni🌼

Wklejam listę:) ana24-Bielsko-Biała, annachwi@wp.pl, ur.20.11.1980, im.26.07 :)Julia-30.12.2003 Monika-Wrocław, moniw25@tlen.pl, ur.03.08.1980, 27.08 :)Natalia-17.10.2003 DotkaW-Australia, dwilczak@optusnet.com .au, ur.07.01.1974, im.06.02 :)Paweł-05.12.1995 :)Oliwia-06.02.1999 :)Gabryś-30.04.2004 IzaF-Suchożebry k.Siedlec, filiza@o2.pl, ur.12.01.1982, im.16.03 :)Dominik-16.12.2005 :)? IzaU-Lębork, izabela.ugodowska@wp.p l, ur.15.08.1973, 03.09 :)Dorian-25.02.1997 :)Bartek-08.04.2003 Kreska-Oborniki Śl., iwona.krys@wp.pl, ur.03.10.1982, im.27.10 :)Oskar-10.11.2005 Aga10-Staszów k.Kielc, olikam4@tlen.pl, ur.21.06.1974, im.21.01 :)Kamil-06.12.1998 :)Oliwia-01.12.2003 Dymek-Murowana Goślina k.Poznania, julkawlodarczyk@int eria.pl :)Jakub-08.03.2004 Shenen-Chełm, maja1101@o2.pl, ur.11.04.1976, im.20.04 :)Maja-11.01.2004 :)? An21-Wrocław, ana21-84@o2.pl, ur.07.05.1984, im.26.07 :)Karolinka-12.01.2005 KarolinaW-Sopot, kwtygrysek@wp.pl, ur.13.07.1979 :)Maks-10.08.2004 Kaasia27-Piotrków Trybunalski, kaasia27@op.pl, ur.04.03.1978, im.30.04 :)Ala-11.06.2001 :)Zuza-22.11.2004 Betii-Łódz, bea0412@wp.pl, ur.04.12.1978, im.8.03. :)Kacper-04.08.2002 Kinga23-Niemcy, kinga-224@wp.pl, ur.03.08.1983 :)Julia-14.05.2006 Mutter-A.N.K.A-Wiedeń, anna76-30@o2.pl, ur.12.07.1976, im.26.07 :)Gabrysia-08.02.1998 :)Julia-17.07.2006

Kinga dzień wyjazdu zbliża sie wielkimi krokami....mam nadzieje że masz już wszystko popakowane:) Znajomi odwiedzają.....a Wam pewnie trochę przykro że musiacie ich wszystkich zostawić.Dobrze że są telefony i internet,więc będziecie mogli byc w kontakcie:) A to że nasi mężowie to tacy duzi chłopcy.....od dawna wiadomo:D mój mąż tez lubi z dzieciakami oglądać bajki.....i czasami tak sie zapatrzy że muszę go po kilka razy wołać:D Acha i sorki za pomyłkę:Oale życzenia były szczere:) Anka i co z tym wózkiem.....zwrócił Ci gość pieniądze??.Czasami tak się można naciąć.Ja coprawda jeszcze nie zawiodłam sie na zakupach z allegro....ale słyszałam od znajomych o takich nieuczciwych typkach. Nawet teraz przyszły mi dwie sukienki dla Oliwii....sa bardzo ładne i niezniszczone. Wczoraj gdy byłam na miescie trochę popytałam się o ceny sukienek....są strasznie drogie.Ja na allegro za 4 sukienki wydałam 60 zł.....a w sklepie za ta kwotę mogłabym jedynie 2 kupić. Ana24 ale Julka miała zabawę z tymi pomodorami:D a babcia nad wyraz wyrozumiała....czego się nie robi dla wnuków:D Kuzynka chyba zadowolona z odwiedzin u was..... atrakcji miała co nie miara:) A teraz twój brat przyjechał......nie nudzi Ci się kochana;) Monika wycieczka to chyba w ramach urodzin;) opowiedz jak było....z tego co pamiętam Norbert jest bardzo pomysłowy:P Kreska niestety skończyły się już ciepłe wieczory i noce.....i nawet dzień jest o godzine krótszy:(

Ana24 chyba nam sie trochę lista skurczyła:( wydaje mi się że wcześniej było nas troche więcej???

Aga-lista faktycznie już krótsza,wkleiłam tylko daty tych dziewczyn ktore są najczęściej na kafe:) a listę w całości z adresami to już kiedyś wysyłałam:) My juz po obiadku ,pogoda ładna to idę sobie posiedziec w cieniu z krzyżówką:) a mąż uczy Julke jeździć na rowerku:) Karolina-gdzie zniknęłaś? ani fotek nie wysyłasz? odezwij się:)

Hej:) Dotka ja też ładnie prosze o zdjęcia:) Aga wycieczka nie była urodzinowa,na urodziny był gril -niespodzianka;) A jeśli chodzi o mieszkanie to u nas codzinnie jest przewiew,jak tylko wracam z pracy otwieram wszystkie okna,wykorzystujemy przeciągi póki nie ma Natalki. Dziewczyny dziękuje wam za życzenia:)

Julka właśnie zasypia z tatą a ja mam chwilkę wolną bo zaraz idę do piekarni na ok.30 min. pomogę tylko teściowej przy robieniu drożdżówek i uciekam do mężusia:) Ostatnio go trochę zaniedbywałam jak była kuzynka to teraz muszę nadrabiać tym bardziej ze w niedziele przylezie@ ;) Po południu zasiadłam na leżaku i zaczęłam rozwiązywać krzyżówki i nawet jednej nie skończyłam bo mi się zasnęło na takim twardym plastikowym leżaku obudziłam się raz ale nie miałam siły iść do domu taka byłam śpiąca:) po około 1 godzinie jak już trochę sie przespałam cała pogięta poszłam do domu bo miałam ochotę na frytki ale dalej nie miałam mocy i położyłam się na łóżku a Julka obok mnie i tak pospałyśmy z godzinke:) potem jak już się wyspałam zrobiłam te frytki o już od wczoraj chodziły za mną:) To tyle co u mnie:) Monika-napisz coś więcej o tym grilu niespodziance:) Aga-ja ostatnio na allegro wylicytowałam dla Julki nową z metkami sukienkę za 2,75zł:D to dopiero okazja:D Dobra spadam na dół do piekarni potem jeszcze zajrzę:)

Ana grill był u moich teściów,Norbert wszystko po cichutku załatwił z teściową ,która zajęła sie przygotowaniami,dojechaliśmy tam dopiero wieczorem ,ale po wejściu na podwórko usłyszałam głośne sto lat,sto lat...w wykonaniu teściów,szwagra,Norberta i Natalki:D ...lubię takie niespodzianki:D Idę do mkężusia ,bo on już w łóżeczku;) DOBRANOC.

Witajcie !!!! Czy u Was też jest tak gorąco,że nie ma czym oddychać?...U mnie jest duchota i w dzień i w nocy...postawiłam dziś dziewczynom basen na balkonie i po jakiejś godzinie wpadła sąsiadka z lamentem,że u mnie się leje woda z balkonu...ja w szoku patrzę, na fakt woda jest na balkonie ale trochę, wyglądało to tak jakby dziewczyny wychlapały trochę wody z basenu, ale dla świętego spokoju (sąsiadki) wylałam wodę z basenu, a tam pod basenem cała kałuża woday, okazało się,że w basenie jest dziura i stąd ta woda..;)..ale paniki narobiła moja \"życzliwa\" sąsiadka, bo ona mieszka po drugiej stronie i nawet w moim pionie nie ma balkonu ;) Poza tym płytki na balkonie mam już położone od soboty i wygląda bardzo ładnie :) Muszę pogrzebać jeszcze po internecie, bo chcemy jeszcze we wrześniu wyskoczyć na kilka dni w góry (jak wystarczy nam finansów), chociaż zanosi się na spory przypływ gotówki teraz w sierpniu i we wrześniu :) A poza tym w przyszłym tygodniu chcemy pomalować mieszkanie i nadal mamy problem jeśli chodzi o wybór kolorów ;)..może do przyszłego tygodnia się zdecydujemy..;) A i jeszcze musimy zmienić samochód, bo nasz nie dotrwa do zimy..:( Dowiedziałam się,że mogę wrócić do pracy do Łodzi (tak jak chciałam), ale pensja tak nieka,że mi się nie opłaca, a poza tym praca również w weekendy..:(..kompletnie odpada....składam wymówienie z pracy i podobnie jak Aga będę musiała się zarejestrować jako bezrobotna... Składam zaległe życzenia urodzinowe i imieninowe wszystkim solenizantom i jubilatom...mnóstwo zdrowia i zadowolenia z życia 🌻🌻🌻 Dottka ja chcę zdjęcia z komunii!!!!!!!!!!!!!! Anka napisz jak wygląda sprawa z wózkiem..i co na to wszystko Rafał?...Bardzo ładne zdjęcia ma Twoja siostra i Julka jaka słodka..;) Monika wspaniałą niespodziankę sprawił Ci mąż..;) Aga moja Ala w sobotę siedziała z Jarkiem i oglądali wszystkie części Harrego Pottera...Ala była zachwycona...jak nauczy się czytać, to pewnie \"pochłonie\" wszystkie części..;) Zmykam poszukać czegoś w górach..;)

Ja nie dawno wróciłam z piekarni miałam być na chwilke pomóc przy drożdżówkach ale zostałam i pomogłam jeszcze przy bułkach śląskich i kajzerkach:) Monika-Twój mąż bardzo fajne pomysły:) chciałabym aby mój czasem wpadł na taki:) Kasia-co to za przypływ gotówki Was czeka? wygraliście w totka? :D Ja już uciekam spać bo oczy mi sie już kleją😴 Dobranoc wszystkim🌻

Dzień Dobry🖐️ Śpiochy pora wstawać:) Jest piękny dzień:)