Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczuplak1

Kto nie pracuje, a chętnie i często po sieci buszuje.- c.d.

Polecane posty

Julii tam zaraz w listopadzie, jak dobrze idzie to możecie w wakacje przyjechac na parapetówe ;) Lece zaraz śmigac z taczką, taka ładna pogoda ze w biurze się nie chce siedzieć, już zaliczyłam dwa numerki pod ścianą z nudów :P :D Mam dziś dzień pod znakiem orgazmu :D

..................... :) taaa, ja miałam imprezke , ale tancowałam ze scierką . Zagoniłam M do mycia okien , ja zajęłam się firankami i kwiatami :] Jutro reszta i chce miec porzadki z glowy . Mam nadzieje, ze załozenie moje zostanie wykonane i od poniedziałku skupię się tylko na drobnych zakupach swiatecznych ;) Badanie odbyło się szybko i bezbolesnie :P Za miesiąc mam odebrac wynik , ale powinno byc wsjo ok, bo lekarz stwierdził , ze na pierwszy rzut okiem wyglada wszystko dobrze ;) Miałam jeszcze coś skrobnąc , ale juz mi się nie chce :O. Ledwo na oczy widze:( . Wiec zmykam do łozka 😴.

zapomniałabym ;) pozdrowionka od NET-ki , ciagle nas szuka szuka i znalezc nie moze :O, ale myśle , ze juz teraz gdy ma namiary bedzie się pojawiac czesciej :P

POBUDKA! POBUDKA! POBUDKA! :P :) :) :) Ja wczoraj padłam i juz mi sie niechciało nawet czytac, wysprzątane mieszkanko na cacy łącznie z oknami, wiec porządki mam z głowy, dzis jeszcze bym sie i moze pobyczyła ale małe niestety juz biega i krzyczy, a jak matka niechce oczu otworzyc to ją klep klep a potem sie przytula, no i jak tu spac :D pazurki juz zrobiłam ciekawe jak długo beda efektownie wyglądac, pani powiedziała ze po dwóch tygodniach mam przyjsc zeby uzupełnic, ale sie zobaczy- szczuplak jak sie juz nauczysz to nam tu podpowiadaj zeby ktos nam tu sciemy nie puszczał dzis robie porzadki na podwórku, a poniewaz za oknem juz swieci słoneczko wiec pewnie utkne w kwiatach, uwielbiam je przesadzac Landri miałam nadzieje ze w maju wypijemy kawusie, ale czas mi sie tu strasznie ograniczył, okazuje sie ze niestety moje plany sie zmieniły bo nie bedzie gdzie nocowac wiec musze tego samego dnia obrócic w obie strony, kurcze niewiem jak mi sie to uda jak sobie pomysle o tej podróży 6 godzin w jedną, dwie na miejscu i szesc w druga strone, chyba zdechne :0 a teraz spadam na kawusie ;) :) KAWA KAWA KAWA :D

Ja tez się zabieram juz za robote ;) . Mam ambitne plany na dziś i musze, musze !!!! je wykonac ;) Mroweczko > wysłałam do Ciebie wczoraj smsa , ale zero odpowiedzi :( A to wazny smsik ......byc moze zmieniłas numer , wiec zostawiłam Ci cos na poczcie ;) Spadam Laseczki , trzymajcie się 🖐️ Buzio :****

kawusia już prawie skończona :) ja jeszcze w szlafroku siedze bo nie chce mi się narazie NIC ;) ja dziś nic nie robie, jade do fryzjera podciąć włosy, umyć autko i hmmm co jeszcze? nie wiem :) dzieki za pozdro od Netki, mam nadzieje że wkoncu nas odnajdzie :) Mróweczko oj taki maluch to da popalić haha dobrze ze rano o 5 nie wstaje ;) Landrii nie szalej tak, po świętach i tak po porządkach śladu nie ma :P miłego dnia

No nareeeeszcie...witajcie kochaniutkie🌻-co tu sie nowego porobiło podczas mego niebytu? czy nadal sa wszyscy stali bywalcy? pewnie cała masa nowych osób:)Ja akurat od poniedziałku choruje sobie nieciekawie, ale z porzadkami prawie juz finiszuje.Pozdrawiam wszystkich, przesyłam tyle słonca, ile go dzis było chyba w kazdym zakatku kraju, a pewnie i poza równiez. Bywajcie!!!!Miłego weeku

witam niedzielnie i primaaprilisowo :) nie dajcie się dziś wkręcić haha witaj Net dobrze że nas odnalazłaś :) a na co chorujesz? mam nadzieje że nic groźnego ale i tak zdrówka życze :)

Ja tez witam :D Wczoraj troche poszalałam - faktycznie , ale za to moge powioedziec ze juz z grubszego wszystko mam porobione ;) Dzis dzien odpoczynku , piękna pogoda wiec mamy w planie pojechac gdzies na łono natury ;) Tak mi juz teskno za takimi wycieczkami...... :O. Chciałam wymyślic jakiś zart dla Was, ale nic mi do głowy nie przychodzi :( Kiedys wymyślałam cuda na gorąco, teraz juz umysł siada, starzeje się i pomysłow brak ;( Buziołki dla Wszystkich 👄, miłego dnia🌻

🖐️ Juli > zapomniałam wyzej dodac , ze tez jestem zadowolona z tego balsamu ; Najwazniejsze ze nie zostawia smug , zapach jest całkiem całkiem i fajnie nawilza skóręw . Dziś pojde po krem do twarzy z tej samej serii ;) 👄

Dzieńdoberek!🌼 Wpadłam dosłownie na minutkę, żeby się z Wami przywitać. Dzisiaj mam zwariowany dzień, bo córka bierze udział w konkursie piosenki obcojezycznej. No i musze iść kibicować. A roboty też mam masę... Ale jakoś to będzie. Mróweczko> ja robię sobie pazurki już od roku, ale jeszcze nigdy nie uzupełniałam po dwóch tygodniach?! :( Wytrzymują conajmniej 4 tyg. Musisz zobaczyć jak szybko będą Ci odrastały, ale całkiem znośnie wyglądają z 4mm odrostem. Trzeba tylko pociągnać lakierem bezbarwnym UV. Nie wiem jaka też jest jakość nałożenia, bo od tego wszystko zależy... Pozdrawiam teraz serdecznie Was wszystkie i zmiatam, bo czas mnie goni! Papatki 🖐️

:) Dziewczyny !!! Napisze bez ogródek, tylko jak jest. Zrobilam dla Was wszystkich mini paczuszki z okazji swiąt. Dzis pojechałam na poczte, zeby je wysłac . Ale...wysłałam tylko na adresy polskie. Niestety paczki zagraniczne rozłozyły mnie na amen.Nie dośc, ze musiałam wypełniac dziwne formularze , wypisywac co w nich jest , czy zgadzam się na przeswietlanie ich etc, to na koncu dowiedziałam się , ze taka paczuszka jedna bedzie mnie kosztowac około 60 zł. Niestety nie stac mnie na taki wydatek :(:( Tak mi przykro , bo miałam szczere intencje:/. Tak wiec Sylvik, Mrówcia, Pati i Szczuplak > mozecie niedługo wypatrywac listonosza. Natomiast Julii, KaSik :( dla Was paczuszki czekają u mnie w domu . Tyle w ramach wyjasnien, jestem wkurzona i tyle :(.

witam słonecznie :) wczoraj znowu kolejna imprezka> wykoncze sie chyba, a potem pojechałam do marketu na zakupy, oj dawno tak nie szalałam ;) wróciłam padnieta i od razu poszłam do lasu na sacer zeby wypocząć :) Szczuplak, mam nadzieje ze jest tak jak mówisz, zobaczymy za dwa tygodnie mam wesele i mam nadzieje ze paznokcie beda wyglądac znosnie Landri> ja nawet kart jeszcze nie wysłałam!!!! :O znowu skonczy sie zyczeniami na emaila jutro zaczynam wypieki i niech sie dzieje co chce, robie torta mam nadzieje ze mi biszkopty sie udzadzą bo zawsze mam z tym problem a teraz ide popracowac, pa

Landrii..nie smuc sie! Doceniam Twoje checi i naprawde Ci dziekuje. I sie nie przejmuj, znam ten bol na pocztach...Wierz mi, ze problem nie jest mi obcy :-) U mnie dzisiaj piekna pogoda. Jak tylko ogarne troche w domu, to pobawie sie w ogrodnika na balkonie. Kupilam nasionka, ziemie i kwiatki. A ! i juz czas najwyzszy zasiac rzezuche na swieta ;-) Mrowka...po 2 tygodniach radze wziac do raczek pilniczek i leciutko spilowac paznokietki, tak aby zrownac gel czy akryl z powierzchnia \"odrostu\". Potem tylko lakier i nie powinno widac, ze juz co nieco odroslo :-) Ciekawe, czy zrozumialas :-)) Buziaki Babki!

Witajcie raz jeszcze-upisałam sie jak głupia-i wszystko mi wcieł,wiec jestem wkurzona.Pozdro dla wszystkich bez wyjatków, trzymajcie za mnie kciuki o 18-wazne!-Dzieki za troske w chorobie🌻, która pomalusku mija....

Hejkum Kejkum, Landrynuś, kochana tak to jest z tą pocztą, też cos o tym wiem. Przez ostatnie ponad dwa lata zostawiłam u nich pare tysiecy na przesyłki a w ponad połowie przypadków nie dotrzymali terminów, ale kasują oczywiście jak za zboże. Do tego raz na tydzien musze jechać do Szczecina żeby nadać to co musze bo jak wyślę z Niemiec to kwota zaginięć przesylek wzrasta do jakiś 80% Hmmm, nie wiem może wyślij to co dla Julii i dla Kasika na mój szczeciński adres a ja nadam to od siebie. Zresztą odezwij się może na gg to coś postanowimy. A wogóle dziewczyno co to ma być?? Masz dużą rodzinę i wydajesz kasę na koleżanki U mnie tak jak u wszystrkich ;) piękna pogoda. W piątek i w sobotę pracowałam przy pozadkowaniu ogrodu. Rozwalalismy starą szkalrnię, królikarnie i kilka szop, garaż. Nawet sobie nie wyobrażacie ile złomu i syfu i robaków tak było bleeeee. Coś strasznego. Wynająć koparki nie mogliśmy bo by zryła cały ogród i dlatego wszystko ręcznie musimy rozebrać. Dzis popołudniu znów do roboty. Wzielam w sobotę aparat żeby wam pstryknąc jak ida pracę ale tak się wciagnełam w ladowanie gruzu na taczke że zapomniałam o bozym świecie. Niedzielę za to całą spędziliśmy w łózku, tak sie tym zmęczyłam że nie mogłam się rano dobudzić. A rano miałam znów starcie z moją ulubioną "Alte Sau" :P

Netka trzymalam kciuki i co ? i z jakiego powodu miałysmy je trzymac ? ;) TakTaczku > juz przepadło bo i tak do swiat przesyłka by nie dotarła, po 2 musze jezdzic kawałek ode mnie na poczte bo z mojej osiedlowej tez połowa przesyłek nie wychodzi i w dodatku zeby nadac paczke, wysłac list polecony czy nawet kupic znaczek stoi się w długasnej kolejkce po kilkadziesiat minut no i nie ma pewnosci, ze zostanie to wysłane :/ Ja poprostu dla Julii i KaSika zrobię zdjecie i wyslę je mailem . Bede trzymac to cały czas i byc moze, ze bedzie kiedys mozliwosc albo dania osobiscie albo w mniej kosztowny sposob :) I nie jest to nic kosztownego, ot malutki drobiazdzek własnoręcznie wykonany , myśle ze choc troszeczke Wam sie spodoba :D Mam dziś głowę jak globus :( Wydaje mi się, ze ktos nadmuchał ją powietrzem i oprócz niego nic tam nie ma :] Julii przypomniałas mi o tym czyms zielonym :P nie wiem jak to odmienic ;) ( rzezusze ?? ) i jutro tezzakupię , bo zawsze taka wyrosnięta słuzy za stroik na stole swiatecznym ;) Mróweczko > jakiez to szalenstwo odbyło się w markecie ? :P Szczuplak > jak wypadła Twoja córka ? Dla reszty po 🌻-uszku ;)

Landrii ja wysyłalam dziś dopiero kartki i do Ciebie jak na złość nie mogłam jej wypisać, dlugopis przerywał jak durnowaty, nie obraź się jak zobaczysz tą kartkę haha czekam na niespodziankę :) Netka jak tam? pomogło? Julii jakie kwiatki kupiłaś? ja szukam czegoś do donicy aby zwisało, ładnie wyglądało i pachniało koło stolika siedząc latem przy piwku :) Taktaku no prosze, wiochmenka jesteś pełną gębą haha ja uwielbiam wiosną i latem szaleć na podwórku, dziś na przykład rąbałam drzewo, a potem woziłam i ukladałam. nie skończylismy jeszcze bo sił i czasu zabraklo, a to niestety dopiero początek i dowozu drzewa i węgiel trza zakupić :( wiocha to tragedia :( za to dziś znalazłam koło skalniaka kwitnące fiołki, nie wiem skąd się tam wzięły, wykopałam i wsadziłam na widocznym miejscu miedzy krzewami :) uwielbiam fiołki w parku, takie malutkie a tak mocno pachnące :) coś miałam jeszcze napisac ale już nie wiem, zmęczona jestem, chyba czas na kąpiel :) spokojnej nocy :) apropo jest pełnia i od 2 dni nie moge w nocy spać brrr

Sylvik... do jednej donicy wsadzilam biale surfinie, sa takie zwisajace, ale poza tym nic nie wiem, bo jestem w tych sprawach \"raczkujaca\". Oprocz tego zasialam jakies kwiatki z nasion (niestety przetlumaczyc sie nie da), bazylie i rzezuche.A !i maciejke, nasionka kupione jeszcze w Polsce. Zobaczymy co z tego wyrosnie.

Julli bedzie kolorowo :) Landrii wysłałam do Ciebie emaila z małą prośbą ;) sorki ale chyba tylko Ty już możesz pomóc z tym zdjęciem :) 👄 a może któraś ma program do zmniejszania zdjęć? jakiś taki mało problemowy ;)

Gość Landry
Dzien dobry ;) Sylvik > odbierz pocztę. Wysłałam dwa zdjecia , z tym ze jedno zdjecie wysłałam nie pomniejszone :O. Drugie powinno byc juz ok. Ja mam i Picasse i Photoimpresion, tym drugim programem pomniejszam foty ;) Napisz czy nie za duze to pomniejsze jeszcze trochę. Julii> bartdzo lubie surfinie. Niestety juz od kilku lat ich nie kupuję, bo są to kwiaty ktore w polskim klimacie wymagają szczegolnej pielęgnacji . ZAwsze mi padaly bo wiekszym wietrze lub jakiejs burzy.. Pamietam dzien, w ktorym wyjechaliśmy nad zalew , aby się poopalac i pokąpac . Nawiedziła wtedy okolice Dolnego Slaska potworna burza i gdy juz wrocilam ( tergo samego dnia :]) było po kwiatach :( yslałam, ze zaryczę sie na smierc :/ Ide na kawę ;) I_I7