Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lampika

Naswietlanie lapmpom BIOPTRON?

Polecane posty

Dnia 11.03.2019 o 11:00, Gość janek napisał:

jak długo czekałaś na dostawe?

Nie czekałam długo, tak jak zazwyczaj czeka się na przesyłkę 2-3 dni robocze i przesyłka już jest 🙂

też jestem bardzo ciekaw. jest szansa że się zmniejszą? A może chociaż przestana swędzieć?

co prawda jestem dopiero po 2 zabiegach, ale mam bardzo duże oczekiwania 😛 wydaje mi się że blizny nie znikną na 100 % ale na pewno się zmniejszą. Swędzą Cię blizny ? są świeże ? Może dopiero się goją ?

Dnia 10.03.2019 o 21:56, Gość ray napisał:

takiej opinii na świeżo ,czy tak jak mówisz chwilowego nerwobólu lampa jest w stanie sie pozbyć w te kilka minut/?

Z całą pewnością odpowiednia częstotliwość naświetlania miejsca powstania nerwobólu przyniesie ulgę, a po paru naświetleniach ból powinien ustąpić. Proszę jednak pamiętać, że każdy organizm jest inny oraz różne są podstawy bólu. 

Paweł 
Doradca Online Zepter International Poland
shop.zepter.com.pl

doradca@zepter.com.pl

jak długo czekałaś na dostawe?

Okres oczekiwania na dostawę zawsze jest podany przed złożeniem zamówienia na stronie online Zepter. Przymierzasz się również do zakupu lampy?

Paweł 
shop.zepter.com.pl

doradca@zepter.com.pl

15 godzin temu, elfik10 napisał:

co prawda jestem dopiero po 2 zabiegach, ale mam bardzo duże oczekiwania 😛 wydaje mi się że blizny nie znikną na 100 % ale na pewno się zmniejszą. Swędzą Cię blizny ? są świeże ? Może dopiero się goją ?

Z całą pewnością efekty w przypadku blizn nie będą widoczne po jednym czy dwóch zabiegach. Tutaj wymogiem jest czas. Mam nadzieję, że lampa skutecznie Ci pomoże! 

Paweł 
shop.zepter.com.pl

doradca@zepter.com.pl

Gość yellow

@janek co do swędzenia to raczej tak, ale czy się zmniejszą też się z chęcią dowiem!

@janek pewnie chwilę, to nie jest zamawiane z Chin, że będziesz czekał miesiącami 😄

Gość Rewa
20 godzin temu, elfik10 napisał:

Nie czekałam długo, tak jak zazwyczaj czeka się na przesyłkę 2-3 dni robocze i przesyłka już jest 🙂

A jak stan przesyłki? Nie obawiałaś się że uszkodzi się w transporcie? trochę by było szkoda  gdyby lampa się uszkodziła , w końcu też swoje kosztuje..

20 godzin temu, elfik10 napisał:

Co prawda jestem dopiero po 2 zabiegach, ale mam bardzo duże oczekiwania 😛 wydaje mi się że blizny nie znikną na 100 % ale na pewno się zmniejszą. Swędzą Cię blizny ? są świeże ? Może dopiero się goją ?

A wiecie może czy blizny po trądziku też można leczyć / zaleczać bioptronem?

Gość jinx
23 godziny temu, Gość Rewa napisał:

A jak stan przesyłki? Nie obawiałaś się że uszkodzi się w transporcie? trochę by było szkoda  gdyby lampa się uszkodziła , w końcu też swoje kosztuje..

zwlaszcza że to chyba dość delikatny sprzęt :< a paczka jest ubezpieczona?

23 godziny temu, Gość Rewa napisał:

słyszałam że tak! Dużo osob o tym pisze. ale szczegolow nie znam...

Dnia 13.03.2019 o 14:46, Gość Rewa napisał:

Odbierając paczkę należy sprawdzić czy opakowanie transportowe nie uległo zniszczeniu. W przypadku jakichkolwiek wątpliwości kurier ma obowiązek sporządzić stosowną notatkę w postaci protokołu. 

Dnia 13.03.2019 o 14:46, Gość Rewa napisał:

Kuracja światłem jest skuteczna w przypadku trądziku ponieważ światło niebieskie okazuje się bardzo skuteczne przy leczeniu tej przypadłości. Jeżeli borykasz się z problemem warto spróbować takowej terapii. Proszę jednocześnie pamiętać, ze jedna sesja nie przyniesie natychmiastowych efektów. Taka kuracja wymaga czasu.

Paweł 
shop.zepter.com.pl

doradca@zepter.com.pl

Dnia 14.03.2019 o 14:15, Gość jinx napisał:

słyszałam że tak! Dużo osob o tym pisze. ale szczegolow nie znam...

A czy Ty zastanawiasz się nad zakupem takie urządzenia do swojego domu? Lampy Bioptron radzą sobie nie tylko z trądzikiem ale też kilkudziesięcioma innymi przypadłościami!

Paweł 
shop.zepter.com.pl

doradca@zepter.com.pl

Gość jinx
21 godzin temu, DoradcaOnlineZepter napisał:

A czy Ty zastanawiasz się nad zakupem takie urządzenia do swojego domu? Lampy Bioptron radzą sobie nie tylko z trądzikiem ale też kilkudziesięcioma innymi przypadłościami!

Paweł 
shop.zepter.com.pl

doradca@zepter.com.pl

Słyszałam że lampę można stosować na wiele problemów 🙂 jednak czy ją kupię to jeszcze muszę się zastanowić, niestety stosując ją trzeba być systematycznym a ja tą cechę gdzieś zgubiłam 😜 

Gość Szymonix

@jinx to tylko kilka minut dziennie, zawsze możesz sobie przypomnienia ustawić :p

@doradcaonlinezepter czy jest gdzieś rozpiska z problemami na które pomaga lampa?

Gość gloria

@jinx jeżeli chcesz skuteczności to podejrzewam że doskwierający ból będzie Ci skutecznie przypominał że trzeba użyć lampy 😉

@doradcaonlinezepter czy jest możliwość żeby lampa pomagała na trądzik i blizny po nim ?

Gość Bejka

@janek  moja siostra pożyczała od koleżanki właśnie lampę na naświetlania buzi, i pomogło, nie drapało, i też nie rozdrapywała starych ran więc wszystko szybciej się goiło. Teraz przymierzam się żeby zrobić jej prezent i kupić jej własną , żeby miała zawsze pod ręką.

@elfik10 a wiesz może czy jest szansa kupić lampę na raty ?

Dnia 13.03.2019 o 09:55, DoradcaOnlineZepter napisał:

Z całą pewnością efekty w przypadku blizn nie będą widoczne po jednym czy dwóch zabiegach. Tutaj wymogiem jest czas. Mam nadzieję, że lampa skutecznie Ci pomoże! 

zgadzam się 100%, trzeba uzbroić się przede wszystkim w cierpliwość no i regularnie wykonywać naświetlenia. Wydaje mi się że tylko wtedy efekty będą zauważalne 

19 godzin temu, Gość Bejka napisał:

@elfik10 a wiesz może czy jest szansa kupić lampę na raty ?

Oczywiście że jest taka możliwość i z tego co mi się wydaje to są 0%, ale nie jestem pewna 🙂 

Dnia 16.03.2019 o 12:18, Gość jinx napisał:

Słyszałam że lampę można stosować na wiele problemów 🙂 jednak czy ją kupię to jeszcze muszę się zastanowić, niestety stosując ją trzeba być systematycznym a ja tą cechę gdzieś zgubiłam 😜 

Jeżeli lampę będziesz stosować w przypadku dolegliwości, która doskwiera Ci na co dzień to gwarantuję, że nie zapomnisz o ani jednej sesji naświetlania - tak jak ktoś z użytkowników już powiedział - ból sam Ci o tym przypomni.

Paweł 
shop.zepter.com.pl

doradca@zepter.com.pl

Dnia 16.03.2019 o 18:03, Gość Szymonix napisał:

@doradcaonlinezepter czy jest gdzieś rozpiska z problemami na które pomaga lampa?

Długą listę dolegliwości, w których lampy MedAll i MedoLight najlepiej się wykażą, znajdziesz na naszej stronie internetowej do której link jest w stopce tego posta.

Paweł 
shop.zepter.com.pl

doradca@zepter.com.pl

Dnia 16.03.2019 o 21:41, Gość gloria napisał:

@doradcaonlinezepter czy jest możliwość żeby lampa pomagała na trądzik i blizny po nim ?

W kuracji trądziku światło niebieskie okazuje się niezwykle skuteczne. Jeżeli dotknęło Cię to schorzenie to oczywiście lampa MedoLight jest w stanie pomóc w kuracji jeżeli tylko będziesz pamiętać o naświetlaniach każdego dnia. Po około 30 dniach powinna być widoczna poprawa.

Paweł 
shop.zepter.com.pl

doradca@zepter.com.pl

Dnia 18.03.2019 o 22:12, Gość Bejka napisał:

a wiesz może czy jest szansa kupić lampę na raty ?

Jeżeli przymierzasz się do zakupu lampy na raty to wszelkie niezbędne informacje co do tej formy zakupu znajdziesz na naszej stronie internetowej po dodaniu lampy do koszyka. Czy wiesz już na który model się zdecydujesz?

Paweł 
shop.zepter.com.pl

doradca@zepter.com.pl

Gość krolka

@Doradca czy lampę można kupić tylko na waszej stronie internetowej?

@Doradca czy jest możliwość ''przetestowania'' lampy?

Gość mleko
3 godziny temu, DoradcaOnlineZepter napisał:
Dnia 16.03.2019 o 21:41, Gość gloria napisał:

W kuracji trądziku światło niebieskie okazuje się niezwykle skuteczne. Jeżeli dotknęło Cię to schorzenie to oczywiście lampa MedoLight jest w stanie pomóc w kuracji jeżeli tylko będziesz pamiętać o naświetlaniach każdego dnia. Po około 30 dniach powinna być widoczna poprawa.

a czy naswietlanie twarzy nie jest niebezpieczne dla oczu?

1 godzinę temu, Gość krolka napisał:

@Doradca czy jest możliwość ''przetestowania'' lampy?

tez jestem bardzo ciekawy tego. W sumie wydatek spory.

Gość lusia

@doradcaonlinezepter a czy przed naświetlaniem buzi, w przypadku leczenia trądziku, trzeba jakoś specjalnie skórę przygotować do zabiegu ?

@krolka jeżeli nie chcesz kupić podróby to najlepiej kupić na stronie producenta, żeby potem jakiś problemów np z gwarancją nie było, albo żeby się nie okazało że lampa to ziemniak 😄

Gość nona
Dnia 20.03.2019 o 09:03, DoradcaOnlineZepter napisał:

Paweł 
shop.zepter.com.pl

doradca@zepter.com.pl

to bardzo fajna nieinwazyjna metoda ! trzeba zacząc odchodzić juz od tych laserów... nie wiadomo jak to po latach działa na organizm. laser przecież niszczy i wnika tak głęboko w ciało... fuj,, 

Dnia 20.03.2019 o 09:05, DoradcaOnlineZepter napisał:

Jeżeli przymierzasz się do zakupu lampy na raty to wszelkie niezbędne informacje co do tej formy zakupu znajdziesz na naszej stronie internetowej po dodaniu lampy do koszyka. Czy wiesz już na który model się zdecydujesz?

Paweł 
shop.zepter.com.pl

doradca@zepter.com.pl

ja bym jednak te MedAll wybrała , ma troche szersze zastosowanie