Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 sylwiaemail

operacja nosa dr Skupin?

Polecane posty

Witaj Monica_wa No w艂a艣nie,kazdego dnia teraz s膮 inne wra偶enia.Jedna strona puchnie bardziej,druga prawie wcale,przez co mam wra偶enie 偶e nosek przewraca si臋 na jedn膮 stron臋.Nie za艂amuj臋 si臋 bo wiem 偶e to ca艂kiem normalny proces i bardziej z艂udzenie.Moja rodzina m贸wi,偶e nic takiego nie widzi.Nosek mam naprawd臋 b. 艂adny teraz.Por贸wnuj膮c go do starego to niebo,a ziemia.Z w艂asnych dotychczasowych do艣wiadcze艅 mog臋 naprawd臋 polecic Ci z czystym sumieniem w艂a艣nie dr.Skupina.Wszystko u niego odebra艂am na +(jego osoba,opieka przed i po zabiegu,fachowo艣c)Wsp贸艂czuj臋 Ci wcze艣niejszych do艣wiadcze艅.Nie ma chyba nic gorszego ni偶 zawie艣c si臋 na kim艣 kto mia艂 ci pom贸c a pogorszy艂.To przecie偶 twarz.Kurcz臋 ja bym chyba kolesia zabi艂a:) i tak d艂ugo wytrzymujesz.Je艣li jednak to Ci przeszkadza to nie czekaj.Ka偶da z nas,kt贸ra jest ju偶 po m贸wi czemu zrobi艂am to tak p贸偶no(oczywi艣cie udane zabiegi)Pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 monica_wa
niki74 Dzi臋kuj臋 za informacj臋. W pi膮tek 28 maja jad臋 na konsultacj臋 :) Chcia艂abym jak najszybciej mie膰 zabieg wi臋c b臋d臋 rozmawia膰 z doktorem o przyspieszeniu. Zagl膮daj prosz臋 czasami na forum bo pewnie jak ju偶 dojdzie do mojego zabiegu to b臋d臋 mia艂a tysi膮c pyta艅 do Ciebie :) Tak w og贸le to interesuje mnie czy mo偶na gdzie艣 obejrze膰 galeri臋 nosk贸w zrobionych u dr Skupina, czy Ty zanim zgodzi艂a艣 si臋 na operacj臋 to widzia艂a艣 zdj臋cia gdzie艣 na forum lub na konsultacji doktor Ci pokazywa艂? Doktor ma tak dobre opinie ale nigdzie nie jest pokazana galeria, mo偶e jednak gdzie艣 mo偶na zobaczy膰 tylko ja nie potrafi臋 znale藕膰 :) Odno艣nie chwilowych zmian Twojego kszta艂tu noska to normalne, du偶o si臋 o tym naczyta艂am, normalna fizjologia, ostateczny efekt to prawie rok czekania, cho膰 po p贸艂 roku ju偶 jest ok. dobrze, 偶e nie panikujesz jak inne kobietki, podziwiam Ci臋 za to. Pozdrawiam Ci臋 serdecznie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tequila22
Mam zabieg u dr Skupina za 3 tyg. Mam nadziej臋, 偶e to dobry wyb贸r. Wiele pomagaj膮 opisy od os贸b, kt贸re s膮 ju偶 po korekcie nosa. Coraz bardziej si臋 boj臋:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monica_wa
Tequila22 operacja noska?

Udost臋pnij ten post

Witaj Monica-wa Jestem na forum prawie sta艂ym bywalcem,tak偶e nie obawiaj si臋 nie zabraknie mnie tutaj:)Co do galerii nosk贸w..jest taka na forum beauty w polsce,Ale najwi臋cej fotek jest w galeri zamkni臋tej.Ja widzia艂am bo moja kuzynka mia艂a do niej dost臋p.Mog臋 Ci przes艂ac jak膮艣 moj膮 fotk臋 przed i po..Wiem jak to jest kiedy nie widzisz kogo艣 pracy a oddajesz si臋 w jego r臋ce.Moni..a co spitoli艂 Ci tamten doktorek,czemu nie jeste艣 zadowolona?Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zapomnia艂am jeszcze
z tym spokojem to nie tak do ko艅ca.Te偶 panikuj臋,ale szybko doprowadzam si臋 do porz膮dku,bo mo偶na nawet wpa艣c w depresj臋.Na mnie najlepiej dzia艂aj膮 stare fotki.Taka terapia wstrz膮sowa:)Odrazu lepiej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monica_wa
Niki74 B臋d臋 Ci ogromnie wdzi臋czna za zdj臋cia, podaje sw贸j mail monica.walkiewicz@gmail.com Powiem Ci, 偶e troch臋 si臋 zdenerwowa艂am bo na forum http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=338245 jedna z dziewczyn robi艂a operacj臋 u dr Skupina i jest bardzo niezadowolona, chce i艣膰 na poprawk臋, pokaza艂a nawet zdj臋cie noska (trzeba by膰 zalogowanym aby obejrze膰), dla mnie nosek na zdj臋ciu nie wygl膮da 藕le ale wiesz ona sama si臋 藕le czuje, to w ko艅cu tylko zdj臋cie, mo偶e w realu faktycznie jest co艣 nie tak. Troch臋 si臋 zmartwi艂am. Jednak mojej kulfona nic nie prze艣cignie (prze艣le Ci zdj臋cie mailem, na forum wizaz te偶 zamie艣ci艂am). Sankowski poprzestawia艂 mi chrz膮stki tak, 偶e czubek nosa mam z boku, dodatkowo jakie艣 chrz膮stki wystaj膮 asymetrycznie z ka偶dej strony i w og贸le mi go nie zmniejszy艂. Dramat, wygl膮dam jak czarownica :) zreszt膮 sama zobaczysz. Trzymaj si臋 Kochana, przede mn膮 te偶 takie jazdy z szukaniem i panikowaniem po operacji. ale i tak p贸jd臋 :) czekam na maila.

Udost臋pnij ten post

Moni 偶aden z naszych cudotw贸rc贸w nie ma 100% zadowolonych klientek czy pacjentek:).Wa偶ne jednak jeszcze jest to jakie ma podej艣cie je艣li nie jeste艣 zadowolona i si臋 do niego zwracasz .Ja dzwoni艂am w chwilach zw膮tpienia do niego i po艣wi臋ca艂 mi tyle czasu ile ja mia艂am do powiedzenia.Cierpliwie odpowiada艂 na pytania i radzi艂 co jak robic,nawet proponowa艂 偶e w ka偶dej chwili mnie przyjmie je艣li tylko chc臋 przyjechac.Nie mog臋 naprawd臋 z艂ego s艂owa na niego powiedziec.Na szcz臋艣cie wszystkie dotychczasowe przygody z noskiem ko艅cz膮 si臋 same,wi臋c mog臋 stwierdzic,偶e to proces gojenia a nie 偶le zrobionego zabiegu.Na beauty forum jest te偶 dziewczyna od szczyta(taka s艂awa) i tez nos do poprawki.(zapada jej si臋 skrzyde艂ko,ma problemy z oddychaniem i nie ruszy艂 jej cz臋艣ci chrz臋stnej a chcia艂a).Tak偶e nie zamartwiaj si臋 na zapas.Je艣li na Tobie zrobi dobre wra偶enie to p贸艂 sukcesu,je艣li nie to szukaj kogo艣 innego.Intuicja jest wa偶na.Zdj膮tka wy艣l臋 wieczorkiem.Pa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Tequila22
Niki74! A co dok艂adnie mia艂a艣 robione? Ja mam zabieg za 2 tyg, ca艂kowita korekta z prostowaniem przegrody. Jestem coraz bardziej nerwowa i zestresowana zbli偶aj膮cym si臋 terminem operacji. Tyle si臋 czyta o powik艂aniach:( Boj臋 si臋 narkozy i oddychania ustami. Czyta艂am, 偶e ca艂kiem nie dawno mia艂a艣 zabieg, dlatego zwracam si臋 w艂a艣nie do Ciebie. Sama wiesz jak to jest przed zabiegiem i jak bardzo pomocne s膮 wypowiedzi innych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monica_wa
Niki74 Jestem po konsultacji u dr Skupina i niestety doktor nie zrobi艂 na mnie pozytywnego wra偶enia. Jak wiesz m贸j nos jest do poprawki po uprzednim partaczu. Doktor tak mnie przestraszy艂 skutkami ponownej operacji, 偶e jestem za艂amana. Tak mi przedstawi艂a ca艂膮 spraw臋, 偶e po poprawce mog臋 wygl膮da膰 du偶o gorzej. Nie powiedzia艂 konkretnie 偶ebym nie robi艂a bo ryzyko du偶e, tylko straszy艂 i straszy艂 co wielkiego mo偶e mi si臋 sta膰. Poprosi艂am go o porad臋, co powinnam zrobi膰 w ko艅cu to On jest lekarzem i zna r贸偶ne przypadki, powiedzia艂 mi 偶e ka偶dy nos jest inny i 偶e to moja decyzja. 呕adnego pozytywnego s艂owa, 偶adnego wsparcia, tak jakby by艂 z艂y, 偶e w og贸le do Niego przysz艂am. Jestem za艂amana Jego podej艣ciem do pacjenta. Takim sposobem nie ma szans abym do Niego posz艂a na operacj臋, skoro zosta艂am tak mocno zniech臋cona. Przecie偶 poprawki si臋 robi, jest to do艣膰 skomplikowane ale dobry chirurg plastyk sobie poradzi, dlatego wybra艂am dr Skupina. zawiod艂am si臋. Jak by艂am na konsultacji u dr Szczyta to by艂a zupe艂nie inna rozmowa, doktor powiedzia艂, 偶e nie b臋dzie problemu, takie poprawki si臋 wykonuje i wychodz膮 ok. Wi臋c chyba udam si臋 na zabieg do dr Szczyta, zadzwoni艂am ju偶 tam nawet i z racji tego, 偶e jestem star膮 pacjentk膮 to mam termin na 17 czerwca. Jestem przeszcz臋艣liwa, 偶e tak szybko. Jednak jest pewien problem, w dniu operacji mam dosta膰 miesi膮czk臋. Nie bior臋 hormon贸w wi臋c nie mog臋 sobie jej przesun膮膰. Nie wiem co mam zrobi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asiunka27
hej dziewczyny, czy ktoras z was ma moze termin na koniec czerwca i wolalaby sie zamienic na pazdziernikowy?

Udost臋pnij ten post

Czesc tequila i monica-wa Najpierw do Tequili-naprawd臋 strach ma tylko wielkie oczy.Ca艂y zabieg jest do prze偶ycia i to oddychanie te偶.Jest tylko taki dyskomfort a nie jaki艣 b贸l.Wytrzymasz bo b臋dziesz my艣la艂a,偶e masz ju偶 nowy nosek i ciekawe jak on wygl膮da :)Ja mia艂am robion膮 cz臋艣c chrz臋stn膮 z prostowaniem przegrody i przeszczepem na ko艣ci grzbietowej.Powodzenia! Monica-wa,kurcz臋 jestem troch臋 w szoku ja natomiast mia艂am z nim niesamowicie mi艂膮 pogaw臋dk臋 na konsultacji.Naprawd臋 o wszystko mnie pyta艂, sam te偶 radzi艂 .No zupe艂nie inaczej ni偶 u Ciebie.Widac,偶e oni ta偶 maj膮 gorsze dni,czy co?:)Ale dobrze,偶e za艂atwi艂a艣 tak szybko u Szczyta.Trzymam kciuki i odzywaj si臋.A dosta艂a艣 wog贸le moje fotki?,bo nic nie piszesz na ten temat,nie poboba Ci si臋 m贸j nonio?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monica_wa
Niki74 Kochana nie dosta艂am maila, st膮d nic nie odpowiedzia艂am, my艣la艂am 偶e nie masz czasu wys艂a膰 i grzecznie czeka艂am. Podaje raz jeszcze sw贸j mail: monica.walkiewicz@gmail.com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monica_wa
Jaka艣 przerwa wyskoczy艂a w adresie ale wszystko pisane jest 艂膮cznie monica.walkiewicz@gmail.com

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monica_wa
Niki74 to Ty mia艂a艣 do艣膰 powa偶n膮 operacj臋 bo wraz z przeszczepem. Dlaczego ten przeszczep? mia艂a艣 za ma艂y nosek? Musz臋 koniecznie zobaczy膰 Twoje zdj臋cia, najlepiej przed i po zabiegu. Czekam Kochana a偶 mi prze艣lesz. Niki mo偶e posiadasz te偶 jak膮艣 wiedz臋 na temat poprawek nosa? czy to faktycznie tak baaaardzo ryzykowne i 藕le si臋 ko艅czy? By艂am te偶 dzi艣 u ginka i dosta艂am lutein臋, mam j膮 bra膰 do operacji wtedy nie dostan臋 miesi膮czki. Zale偶y mi na tej operacji 17 czerwca bo jak si臋 nie uda to p贸藕niej znowu to czekanie. Jeszcze si臋 rozmy艣l臋 z tego l臋ku bo faktycznie dr Skupin przestraszy艂 mnie koszmarnie. S膮 chwile, 偶e sama ju偶 nie wiem czy robi czy nie robi膰 :( Pozdrawiam i czekam na maila.

Udost臋pnij ten post

Monica-wa Pr贸bowa艂am zn贸w wys艂ac Ci zdj臋cia,ale pojawia si臋 ci膮gle jakis b艂膮d.Mam chyba jak膮艣 awari臋 na poczcie:)Musz臋 zam贸wic serwisanta.Uzbroj si臋 w cierpliwo艣c.Teraz ju偶 chyba nie jest to takie pilne,bo Skupinka opu艣ci艂a艣:)Przeszczep by艂 u mnie konieczny z powodu garbka,kt贸ry by艂 w miejscu gdzie ko艅czy si臋 ko艣c a zaczyna chrz膮stka.Po jego usuni臋ciu czubek nie mia艂 si臋 czego trzymac:)Ciesz臋 si臋 bardzo 偶e uk艂ada Ci si臋 wszystko po my艣li.Najgorzej zrobic pierwszy krok,potem idziemy 艂atwic ca艂膮 reszt臋 jak w transie:)Pa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 monica_wa
Niki74 Widzisz a mi dr Skupin powiedzia艂, 偶e przeszczepy nie s膮 dobre bo cz臋sto s膮 w p贸藕niejszym czasie odrzucane, dlatego nie zach臋ca mnie do tego. Ja si臋 te偶 kwalifikowa艂am do przeszczepu bo mam za du偶o wyci臋te z czubka, cho膰 ja tam uwa偶am, 偶e mam du偶y nos wi臋c jest jeszcze co wycina膰. Powiem Ci, 偶e nei bardzo rozumiem tego doktora. Chyba nie bardzo potrafi si臋 odnale藕膰 w bardziej skomplikowanej operacji czyli poprawce po kim艣. Niki napisz mi czy wiesz co艣 na temat poprawek nosa? czy faktycznie jest to tak bardzo ryzykowne i nie wychodzi dobrze. Pozdrawiam i czekam na maila.

Udost臋pnij ten post

Moni o poprawkach wiem tylko tyle,ile poczytam na forach.Wi臋kszo艣c os贸b jest zadowolonych,ale zdarzaj膮 si臋 te偶 tacy co maj膮 po 3 a nawet 5 operacji.Niewiem od czego to zale偶y czy od zbytnich oczekiwa艅,czy b艂ed贸w lekarzy.Pewnie z takich i takich powod贸w,tylko kt贸rych jest wi臋cej? Co do powodu niech臋ci do Twojej poprawki te偶 trudno powiedziec czemu niechce.Moze si臋 boi bo niewie co tam w 艣rdku zosta艂o zrobione i czasem niewiele daje si臋 poprawic a opinia b臋dzie,偶e on robi艂.Niewiem mo偶e jest za cienki:) trudno oceniac.Najwazniejsze,偶e jedziesz do Szczyta i on Ci to poprawi.Napewno b臋dzie dobrze. To bardzo dobry chirurg.M贸w mu tylko du偶o o cz臋艣ci chrz臋stnej je艣li chcesz kr贸tsz膮,bo czytam,偶e zostawia sporo chrzastki na czubku i dziewczyny nie do konca s膮 zadowolone,bo nosek wydaje si臋 d艂ugi,czy gruby.Ile b臋dzie kosztowa艂a Ci臋 u niego poprawka?Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marlena29
mam operacje 25 listopada u Skupina czy kto艣 ma w podobnym terminie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nenaleszno
Hej;)Mialam operacje u dr. Skupina przedwczoraj mialam sciagany gips i jestem zachwycona.Nie spodziewalam sie takiego dobrego efektu mialam szeroki dlugi nos a teraz mam maly zgrabny nosek doktor zrobil doslownie dzielo z mojego noska:)Slyszalam o nim dobre opinie ale mimo wszystko mialam watpliwosci.Ale teraz jestem przekonana ze jest mega mistrzem jest poprostu najlepszy:)Pozatym Skupin jest bardzo milym panem z jego glosu plynie takie cieplo.Caly ten przebieg doslownie nic nie bolal jedynie dyskomfort byl oddychania ale tylko 2doby wiec...Dziewczyny jak macie kompleksy nie zastanawiajcie sie z czystym sumieniem polecam dr.SKUPINA;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Beauty Strefa
Witam wszystkich cieplutko i zapraszam na jeszcze swieze forum Beauty Strefa, forum ma teraz nowy adres http://beautystrefa.pl/forum , forum o chirurgii plastycznej, medycynie estetycznej, zdrowiu, modzie, urodzie i innych roznosciach. Zapraszam http://beautystrefa.pl/forum , zagladnij, porozmawiaj z nami. pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ennna
Ja jestem po ca艂kowitej korekcji nosa u dra Skupina i serdecznie polecam go jako doskona艂ego chirurga i prawdziwego artyst臋. W klinice czu艂am si臋 jak w domu, ca艂y personel jest niezwykle troskliwy i dba o komfort psychiczny pacjent贸w. Nawet przed narkoz膮 otrzyma艂am leki uspokajaj膮ce, 偶eby bez stresu po艂o偶y膰 si臋 na stole operacyjnym. Nie czu艂am 偶adnego b贸lu, a jedynym dyskomfortem by艂o podra偶nienie tchawicy i gard艂a po za艂o偶eniu rurki dotchawiczej. Dr Skupin faktycznie jest bardzo rzeczowy i bardziej opowiada o mo偶liwych powik艂aniach ni偶 roztacza wizje bez pokrycia, ale 艣wiadczy to wy艂膮cznie o jego profesjonalizmie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to i owo balonowo
a jakie s膮 ceny u dr Skupina?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 magda12
no w艂a艣nie, jakie? i czy istnieje mo偶liwo艣膰 zapisania si臋 na operacj臋 bez wcze艣niejszej konsultacji? mieszkam 360 km od poznania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Asia 70
Witam! Jestem prawie zdecydowana na korekt臋 nosa u dr Skupina, chocia偶 strach ca艂y czas bierze g贸r臋 nademn膮 jak b臋d臋 wygl膮da膰 po zabiegu, czy zabieg si臋 uda?, bo jest to mimo wszystko najbardziej widoczna cz臋艣膰 na twarzy.. Bardzo prosz臋 napiszcie mi jak wygl膮da czas rekonwalescencji i kiedy b臋d臋 mod艂a wr贸ci膰 do pracy? Je偶eli mog臋 prosi膰 chocia偶 o 2 zdj臋cia nosk贸w po zabiegu u dr Skupina to b臋d臋 bardzo wdzi臋czna. Podam sw贸j mail asiazgora@op.pl.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ChceAleSieBoje
no wlasnie jakie sa ceny u dr skupina? bo na jego stronie nie ma ani cennika ani fotek przed i po, ja sie waham miedzy skupinem a wojcickim ale poniewaz o oby dwoch jest swietna opinia to chyba podejme decyzje biorac pod uwage cene i miejsce- np do poznania mam o wiele blizej niz do polanicy! tylko wlasnie nie wiem jakie sa ceny u skupina... a wogole to wszystko wydaje mi sie takie skomplikowane- jak mam sie wogole za to zabrac i od czego zaczac? mieszkam w angli wiec nie wiem czy specjalnie mam leciec tylko na konsultacje i jakies badania czy co...? dziewczyny prosze napiszcie co wiecie :) bede bardzo wdzieczna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madzialka31
witajcie, od 10 lat mysle o operacji nosa, tym razem zdecydowalam sie na 100% musze zrobic to w tym roku! choc znajomi twierdza,ze wcale nie musze. PO CZYTANIU OPINII ZDECYDOWALAM SIE NA DR SKUPINA Z P-NIA. BOJE SIE JAK CHOLERA ,ZE COS SIE NIE UDA ITP.... NIE UMOWILAM SIE JESZCZE NA KONSULTACJE ALE ZROBIE TO W TYM TYGODNIU.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szyuk.las
hmm ju偶 bardziej dr Jamont z Zielonej G贸ry...

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰 dziewczyny:) zapisa艂am sie na operacj臋 nosa do dr Skupina na 25 listopad.Jednak mam du偶e w膮tpliwo艣ci. Chcia艂abym zobaczy膰 jakie艣 zdj臋cia przed i po operacji u niego,偶eby sie upewni膰 偶e dobrze robi臋:) Bed臋 wdzi臋czna za przes艂anie jaki艣 fotek.z g贸ry dzi臋kuj臋:) podaje mejla: aneczka8807@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bia艂a Niedziela !
Bia艂a Niedziela Drzwi Otwarte w gabinetach medycyny estetycznej w ca艂ej Polsce ! http://www.feelbeauty.eu/news/show/id/66/180911-biala-niedziela-drzwi-otwarte-w-gabinetach-medycyny-estetycznej-w-calej-polsce.html 18 wrze艣nia w godzinach od 10:00 do 18:00, ju偶 po raz drugi w tym roku, Certyfikowani Lekarze Medycyny Estetycznej w ca艂ej Polsce otworz膮 swoje gabinety, by udziela膰 bezp艂atnych porad i konsultacji wszystkim zainteresowanym. Osoby zainteresowane udzia艂em w bezp艂atnych konsultacjach w ramach Bia艂ej Niedzieli Estetycznej, proszone s膮 o uprzedni膮 rejestracj臋 w wybranym przez siebie gabinecie. http://www.feelbeauty.eu/news/show/id/66/180911-biala-niedziela-drzwi-otwarte-w-gabinetach-medycyny-estetycznej-w-calej-polsce.html

Udost臋pnij ten post