Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czeko18

DZIEWCZYNY PRZED 20 ZAPRASZAM DO WSPOLNEGO ODCHUDZANIA!

Polecane posty

Gość czeko18

Napewno jest tu sporo mlodych dziewczyn ktore maja troszke do zrzucenia:) Ja waze : 53 kg Cel -51,2kg Mam zamiar jesc duzo warzyw i owocow - zero chleba ziemniakow makaronu i ryzu. Duzo wody i ruchu! KTos chce sie przylaczyc do wspolnego dietkowania??? RAZEM ZAWSZE RAZNIEJ! tRZEba wkoncu sie wziac w garsc i wydac wojne zbednym kilogramom! DO DZIELA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość czeko18
nooo niewierze ze nie ma tu takich osob !!!!!! Razem damy rade:D bedziemy sie nawzajem motywowac!!!!!!!!

hej :D mi by się też przydało pozbyć zbędnych kg. :D tylko że w moim przypadku jest ich 15 :) ale dam radę :P Pozdrawiam

Gość czeko18
Oleńska17 ohoho to sporo ale najwazniejsze jest pozytywne myslenie:D musisz wierzyc ze uda Ci sie schudnac az wkoncu stanie sie to prawda:) Jaka dietke stosujesz lub chcesz zastosowac?

Gość a może po prost ruszycie
tyłki sprzed kompa !?

Gość czeko18
kochana ja cwicze codziennie bardzo intensywnie przez ok 1 h dzis chce aero-boks:P

Gość CUkierkowaPannnna
cześć ja mam 17 lat i do zrzucenia 25 kg ;) jestem 11 dzien na diecie SB ;)

Gość a to jestem pod wrażeniem
:-)

Gość czeko18
CUkierkowaPannnna podziwiam ja bylam na SB 5 dni i myslalam ze padne:) ale efekty bylo widac:) 3mam kciuki

Gość czeko18
Leanne SOUTH BEACH inaczej plaz poludniowych napewno slyszalas:) nie je sie na niej weglowodanow i wlasnie dlatego mi sie nie podobA:D

Gość CUkierkowaPannnna
a mnie się chyba waga zatrzymała. Na początku było fajnie spadł mi brzuch, i mówią,ze w pierwszej fazie chudnie się 5 kg. KUPA PRAWDA! Schudłam chyba tylko 1,5 kg. I czuje,że waga stoi

Cześć!!! Ja też muszę się wziąć ostro za odchudzanie, bo ponad 2 lata się obijałam, byłam bulimiczką, a teraz jestem obżeraczką ... ;[ Chcę się zdrowo odżywiać aż do końca życia ... tzn. już po odchudzaniu małe grzeszki dopuszczalne, ale w czasie diety nie! Mój plan -> dieta wegetariańska, bez ograniczenia węglowodanów, warzywa, owoce, zielona herbata, woda... no i codziennie ruch! (aerobik jak na razie) . Jestem również palaczką... niecały rok, ale to mi się nie podoba... coraz częściej łapię przeziębienia, skóra i przemiana materii mi się zmieniła... brrrr ;] Dziś jeszcze jem, ale wieczorem wezmę coś na przeczyszczenie, a jutro jednodniowe oczyszczanie :] tzn. jem do woli jabłek i piję świerzo wyciśnięty sok marchwiowy :]] no... więc do dzieła! Nie możemy się poddać! Niedługo lato... i jak ja mam odsłonić te słoniowe uda poorane cellulitem, hipopotamią dupę, brzuch jak budyń itp... ach, dbam też o ciało! Prysznice, kremy, masaże! Mam nadzieję, że to nie są denne postanowienia... o których jutro zapomnę ;]

Gość do cookie-monster
Będziesz jesć tylko warywa, owoce, czy moze cos jeszcze? biały ser, jakieś inne białko?oliwa z oliwek? mogłabys podać Twój przykłądowy jadłospis? Proszę

Elo ja osobiście trenuje kosza siatkę trochę pływam i biegam więc nie mogę narzekać na brak ruchy ale to chyba za mało :( przy wzroście 172 ważę 69 kg :P więc chciałabym schudnąć 15 kg:P na razie kminię jakąś dietę :D

Gość czeko18
ja wlasnie skonczylam cwiczyc godzine aero-boks:D ale sie zmeczylam!! dzis jestem na diecie warzywno-owocowej i mam zamiar na niej byc az osiagne wage 51,5kg P.S mam 173 cm wzrostU:)

ja właśnie wróciłam z basenu i jestem z siebie dumna 60x 25m :D poza tym obliczyłam że dzisiaj zjadłam tylko 420 kcal i nie jestem głodna :D:D to dopiero zabawa:P

Gość czeko18
no to ładnie:) ja kurcze ładnie trzymałam dietke do 17 ale niestety zlamalam sie jak zobaczylam na patelni makaron z sosem pieczarkowo-maslankowym--na szczescie duzo nie zjadlam pare kesow----NIEBO W GEBIE:d:d niestety pozniej ok 17:30 skusilam sie na 1 pieroga z jagodami ale do konca dnia postanowilam juz nic nie jesc! i tak mi pewnie waga zleci bo malo dzis jadlam:P

Gość Anioleczek006
Ja zaczyna od jutra.Odchudzałam sie ta dieta co planuje juz kiedys.Schudłam w 4tygodnie 8kg.To drastyczna dieta,ale nie mam efektów jojo...staram sie potem ustabilizowac jedzenie przez kolejne 2tyg i znowu zaczac sie odchudzac czyli to ebdzie jutro:P

Gość czeko18
Anioleczek006 wlasnie powiedz cos o tej diecie bo mnie zaciekawilas:D

Anioleczku prosze Cie nie pisz nic, bo kolejne dziewczyny beda sobie rujnowac zdrowie. Jestem wogole facetem, a fakt iz jestescie mlode (tak jak ja) tylko zmotywowal mnie do napisania Wam kilku ciekawych rzeczy. A wiec tak uprawiam sport od malego, planuje studia o profilu dietetycznym, wiec i mam wiedze teoretyczna, jak i z racji uprawiania sportu (sztuki walk, silownia) rowniez praktyczna. W zadnym wypadku nie \"napalajcie\" sie na szybka utrate wagi. Szybko to co najwyzej mozecie sobie zrujnowac zdrowie a nie polepszyc figure. Nie mam za duzo czasu w tej chwili aby sie dokladnie rozpisywac jak jesc, co jesc, ile jesc, jak cwiczyc by zdrowo a i przede wszystkim na stale stracic zbedne kilogramy, lecz bede tutaj regularnie zagladal i smialo pytajcie o wszystko. Na pewno kazdej z Was pomoge, bo przegladajac to forum widze ile dziewczyn sobie zdrowie rujnuje :-) Pozdro

Gość MiNiGruBasek
Dobre

Gość czeko18
koloture bardzo chetnie poczytam sobie twoje rady:) ale nie zamierzam przerywac mojej diety warzywno-owocowej bo lubie widziec szybko efekty.Ja rowniez interesuje sie zdrowym odzywianiem dietetyka i mam bardzo duza wiedze na ten temat ale tak juz jest ze nawet to czasem nie pomaga:P chce osiagnac cel i sie nie poddam!!pozdro:D

Gość czeko18
moze chce sie ktos przylaczyc? ja jestem dzis 2 dzien na diecie warzywno-owocowej:):):)ZAPRASZAAAAAAAAAAM

Gość sweethoney
Witajcie. Czeko mam do Ciebie pytanko. Czy juz kiedys stosowałas ta diete warzywno owocową? A może wiesz ile ktos schudł i w jakim czasie na tej dietce? Pytam bo ja też bym chciaa na nią prześć. Mam do zrzucenie 20 kg i chciałabym to zrobić jak najdszybciej w miesiąc lub półtorej. Pozdrawiam i trzymam za nas kciuki! :)

Gość czeko18
sweethoney czytalam na jakims forum ze ta dietka naprawde dziala i jest super dlatego ze mozesz jesc do woli i warzywa i owoce(oprocz awokado bananow i tych najbardziej kalorycznych owockow) i w ciagu tygodnia mozna schudnac nawet 4 kg!! mi wystarcza 2 kiloski i bede happy:D ja dzis jestem drugi dzien an tej diecie ,zjadlam dzis: - owsianke na wodze - 2xjablko -zupka warzywna - 2 morele suszone i 4 orzechy laskowe ta moja dietka nie jest tak w 100% oparta na samych warzywach i owocach bo nie chce miec potem niedoborow jakis skladnikow dlatego jem codziennie kilka orzechow i pije np cykorie z mlekiem lub dolewam go troche do owsianki bo jakies tluszcze i nabial tez musi byc. Wartosc kaloryczna moich posilkow nie przekracza napewno 600kcal :):):) ciekawe ile bede jutro wazyccc:D:D

Gość czeko18
no dziewczyny ktora sie przylaczy?? razem napewno nam sieuda!!! ja postawilam sobie cel i napewno go osiagne!!!!!!!

Gość sweethoney
Czeko...merci za odpowiedż, ja też słyszałam ze to fajna dietka i chybs się od jutra na nia skuszę. Pozdrawiam Cieplutko :)