Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EDIA76

szukam przyjaciółki z woj.SlAskiego -Cieszyn,Ustroń..?

Polecane posty

🖐️ No witam jestem w koncu. Robilam notatki i zawalona ksiazkami jestem:O Oh i to sprzatanie mnia wykancza. A co do weekendu to teraz mialam wolne od szkoly al w ten pitaek jade do szkoly. I wogole to siedziec w domu mielismy w sobote ale brat Łukasza zaprosil znjomych do domu wypili troche i sie wybierali na dyskoteke, no i Ł troszke wypil i sie chetny na disco zrobil. ojechalismy samochodem ze znajomym a tam przed dyskoteka policja nas zatrzymuje, Noi rewizja Nas i samochodu:) wszystko musialam wyciagnac z kieszeni i torebke mi przegrzebali . Szukali narkotyków, ale naszczescie my nie jestesmy z tych wiec nic nie znalezli:D Mnie akurat przeszukiwal taki przystojniacha wiec spoko:D Maksa a ja pływać nie umiem buuuuuuuu. :):):):):):):):):):):):):):):):):):) Maksa ciesze sie ze sie wyjazd udal ,nie ma to jak prawdziwa pasja.

No witam:D Nareszcie ktoś odezwał,oprócz mnie i Maksy. Figaa,nie martw się,ja też nie umiem pływać:P I raczej się już nie nauczę.Nie szkodzi. Muszę stwierdzić,że Wy jakoś macie pecha.Jak nie szarpanina z łobuzami,to policja;) Dobrze,że się skończyło tak jak piszesz. Widziałam Twój wpis na Ogólnym.Mam nadzieję,że \"SALOME W NOCY\"odpowie Ci dzisiaj.Ja się załapałam zaraz na samym początku.Niby,że powiedziała mi trochę prawdy,ale nie mogę załapać,o co chodzi z tą \"trudną miłością\"dotyczącą dziecka.I to prawdopodobnie nie mojego:O Trzeba wyjaśnić Maksie i Edii,o co chodzi....... Na dziale Ogólnym pojawiła się wróżka.Jej nick,to \"SALOME W NOCY\",no i wróży forumowiczom.Dobry nick sobie obrała,bo pojawia się późnym wieczorem.Można powiedzieć,w nocy.Tytuł topiku\"Kto mi powróży?\". Już miałam napisać Wam coś parę dni temu,ale jakoś mi się zapominało.Otóż,na naszym dziale,założyła nowy topik dziewczyna z Beskidów(z jakiej miejscowości,nie wiem,nie napisała) i ja ją zaprosiłam na nasz.Nie wiem,czy skorzysta.Na razie się nie odzywa.Chyba nie będziecie mi miały tego za złe?Tzn.zaproszenia tej dziewczyny.....:) Ja wczoraj sprzątałam,dzisiaj zrobiłam sobie taką małą przerwę,co nie znaczy,że nic nie robiłam,a jutro od nowa:D Tak widzisz,Maksa,nawet na fitness nie muszę chodzić.Dosyć się nagimnastykuję w domu,przy robocie:D Rozmyślam nad prezentami na \"zajączka\".Sobie już zamówiłam.Bluzkę i topik.A dzieciakom (od siostry i brata) kupię po filmie,na DVD. Jeszcze zostanie mój W.Ale coś wymyślę.A jak u WAS?🌻 Mam nadzieję,że Edia się jutro odezwie.Może się przeforsowała przy sprzątaniu(miała to robić w poniedziałek i w wtorek) i znowu ją strzyka.Bo chyba się nie utopiła na basenie.....Też miała się wybrać z synem. Ale się rozpisałam......Kończę na razie

Noja tezsieciesze ze nie bylonicinegowten weekend.Ale przygody ostatnio mamy. Co do salome w nocy widzialam jak napisala komus dosc powaznie wiec tez poprosilam. kurcze itez nie mam pojecia o co chodzilou Ciebie z tym dzieckiem. Ale nie ma sie co przejmowac tym o dziecku. Kurcze ale ciekawi mnie to ze paru osobom trafila. Marketa janiebede miala za zle bo sama nie jestem az tak blisko waszych okolic.:) No a co do gimnastyki :) to powiem wam ze kobiety to maja przegwizdane, na głowie dom maz dzieci praca, ja to sobie nie wyobrazam jak sobie przyszlosci poradze, ja straszna balagniara jestm ale mam nadzieje ze sie kiedys tego oducze.:) A co do bolu plecow to ostatnio moj chlopak sie ruszac normalnie nie mogl. Tak jak by to korzonki byly ale przestalo go po dwoch dniach bolec, Tzn tego drugiego dnia to byla sobota i wtedy troszke wypil i na nastepny dzien mu przeszlo:D

kurcze wybaczcie ale spacja mi troche nie dzialala, musialam ja wlasnie wyczyscic od srodka:)

Wybaczamy:D Mecz się skończył,Polska wygrała.Bardzo dobrze,cieszę się:) A może te bóle pleców od kręgosłupa?Krzyżowo-lędźwiowego?Może tak być:( A co do tego dziecka,o którym Salome pisała.Czy to człowiek wie,co się jeszcze wydarzy?Nie biorę tej wróżby zbyt poważnie,chociaż,muszę przyznać,że prawdę popisała.:) I skąd ona to wszystko wie?Przecież o nic nie pyta.......... Była niedawno taka jedna,też na Ogólnym.Ona szukała sobowtórów.Ja,oczywiście,też \"dostałam\"swojego.:P Tytuł topiku\"Sobowtóry\",na ogólnym.Może ktoś będzie sobie chciał poczytać?:D Na razie kończę.Zobaczę,czy Salome już przyszła:) Pa,spokojnej nocy życzę.I bardzo przyjemnych snów ♥♪♫

Ja tak a propo swiat. U mnie w domu nIgdy nie bylo czegos takiego jak zajaczek,natomiast moi tesciowie wprowadzili slodycze dla dzieci mojej malej i od szwagra.Niby symbolicznie ale fajnie tak poszukac w ogrodku slodkosci. Tylka mam maly problem moja corcia bedac wczoraj ze mna w sklepie zapytala czy kupimy jej cos na zajaczka. Mowie jej ze chyba zartuje nigdy tego nie robimy na to ona ,ze zrobi nam prezenty narysuje cos ladnego i mnie zamorowalo, bo jestem przeciwnikiem prezentow maz tez a co zrobic z corcia .?Zlamac nasze zasady? Tak wogiole to chyba sie zwolnie w srode z pracy na 2 -3 godzinki i pojade na zakupy swiateczne. Co gotujecie u siebie? Bo ja napewno nic nie pieke nie umie a dzis sie dowiem czy swieta sa u mnie czy u szwagierki. Zobaczymy. Dam znac na razie

Cicho tu jakoś:O Edia,prawdopodobnie chora.Gdyby było inaczej na pewno by coś napisała.Miejmy nadzieję,że szybko wyzdrowieje.🌻 Ja jeszcze nie mam,tak dokładnie,zaplanowanego menu świątecznego.Gości,raczej,się nie spodziewam,a dla nas dwoje dużo nie trzeba:) My też nie kupujemy \"na zajączka\"jakiś drogich prezentów.Ot tak,jakiś drobny prezencik,tak ku pamięci :D Nie wiem,Maksa,co Ci poradzić.Jeżeli obydwoje z mężem nie uznajecie prezentów,to trudna sprawa.Ale spójrz na Waszą córkę........Nawet się deklaruje,że własnoręcznie zrobi dla Was coś fajnego....:) Jak pisałam,prezent=drobiazg. Ale decyzja należy do Was:) Figaa,coś mi się zdaje,że Salome w ogóle się wczoraj nie pojawiła na forum.Może dzisiaj będzie:) Na razie kończę,pozdrawiam 🌻 Może później coś dopiszę.

🖐️ Edia jeslis chora , zdrowiej szybciutko 🌻 👄 Dzis caly dzien zalatany. I nauka jeszcze, bo jutro kolokwium:O Maksa co do prezentu dla malej to tez mysle tak jak Marketa, jakis maly drobiazg, ale to juz jak uwazacie:) A co do saleme to pokazala sie dzis i podala email i zeby do niej napisac i napisac przy tym nick z kafe.

Jutro masz kolokwium?Będę mocno trzymała za Ciebie kciuki 🌻 Zimno u nas jak diabli.Nawet trochę deszcz padał.:( A tak,przy okazji.........Grzeją jeszcze kaloryfery w blokach?Czy już przestali ogrzewać mieszkania? Maksa,byłaś na pogrzebie Jacka Lecha?Ja do ostatniej chwili nie wiedziałam,że będzie pochowany w B-B.Niby rodzinne miasto,ale nie wszystkich grzebią tam,gdzie się urodzili. A gdzie Ty Maksa pracujesz?Jeżeli wolno spytać,jeżeli nie jest to tajemnicą :) Na razie kończę,pa,pa Śpijcie dobrze,do jutra 🌻 Figaa,POŁAM PIÓRO! ♥♪♫

Marketa nie dziekuje 🌻 A no kurcze mam tkie male kolokwium bo wykladowca sie wkurzyl ze nic nie mowimy a ona nawet nie dala dojsc do glosu bo sama gadla jak najeta. Ale przedmiot ciekawy Psychologia rozwoju człowieka. U mnie dziś sloneczlo ładne bylo i tk do 16 bylo cieplo potem to juz sie ochlodzilo troszke, ale pogoda ogolnie ładna:) A powiedzcie jesli to nie tajemnica jakie sa Wasze imiona? Ja jestem Weronika. Buziaczki na dobranoc 👄

Wpdłam się przywitać 🖐️ Lece sie szykowac do szkółki:O

Witam Coraz puściej się tu robi...:( Dzisiaj nawet Maksa nic nie napisała :O Figaa,mam nadzieję,że wszystko pójdzie gładko u Ciebie 🌻 Ja mam na imię Małgorzata,po czesku Marketa :P U mnie dzisiaj smutna rocznica.Mija 2 lata od śmierci mojego Ojca.Jak ten czas leci..........:( Poza tym dzwoniła do mnie bratanica,wysyła mi folder hotelu,w którym pracuje :D Jej siostra wyjechała do Irlandii.Jest w Galawey.Czekamy na jakąś wiadomość od niej.Może wkrótce nadejdzie.Pojechała 21 marca. :) Na razie kończę,później się odezwę ;)

Hejka Dzis to nawet nie mam czasu nawet nic przeczyytac dam znac jutro. Moja mala jest chora w pracy mlyn-szkarlatyna..

🖐️ Edia 🌻 👄 Maksa fajnie ze wpadlaś:) Trzymaj sie cieplutko 🌻 Marketa , fakt rocznica smuta ale sprzyja zadumie, wspomnieniom przerzytych wspolnie chwil. Marketa to dla ciebie 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄🌻 👄 🌻 👄 🌻 👄

Witajcie dziewczyny!! Wybaczcie że nie odzywałam sie tak dłógo ale w byłam na urlopie,a w pracy to teraz tez młyn sie zrobił. wIECIE CO jeśli mogła bym wam coś doradzić ,to trzymajcie sie z dala od tych wszystkich wróżb,wróżek itp. bo wbrew pozorom można sobie problemów narobić tylko przez takie \"zabawy\" a jest to niestety czysto diabelska sprawa!!Wielu ludzi nawet sprawy sobie nie zdaje jaką krzywdę sobie wyrządzają chodzac do wróżek czy \"tak po prostu\" słóchając ich wróżb... Słyszałam nawet że ludzie żyjący całkiem normalnym spokojnym życiem po takiej zwyczajnej rozmowie -niby to zabawie i ciekawosci ,stracili poczucie ładu,spokoju i nigdy nie było już tak jak wcześniej a słabsi psychicznie nawet samob ójstwa popełniali lub ladowali w psychiatrycznym.. Wierzcie mi nie warto zaśmiecać sobie życia na własne zyczenie!!

Dzis sobota wiec mam chwilke wolnego w pracy... Dopiero teraz poczytalam sobie topik.Kilka odpowedzi o mnie:wiec pracuje w hurtowni pikarskiej gdzie jestem kierownikiem całego tego naszego balaganu,podlegają mi faceci i jedna dziewczyna.Szefa nigdy nie ma ,mam wolna reke jezeli chodzi o wszystko co sie dzieje-wiec pilnuje i organizuje czas-a roboty sporo tym bardziej ,ze sezon ruszyl. W domu moja mala ma przechodzana szkarlatyne ma byc 10 dni w domu nie moze wychodzic, ma antybiotyki a potem badanie w szpitalu ,poniewaz przechodzenie takiej choroby jest niebezpieczne. Chyba jestem zla matka mowila ,ze boli gardlo to dalam tabletki, o brzuszku cos wspominala potraktowalam to ze duzo zjadla-poniewaz jest zarloczkiem,a jak schodzila jej skorka z palcow to stwierdzilam brak witamin...dziecko samo mi powiedzialo ,ze ma szkarlatyne -Pni w przedszkolu ja uswiadomila

Marketa to na pewno masz teraz \"smutny\" i trudny czas ale cóż takie jest niestety zycie i bardzo bardzo ciężko i przykro gdy ktoś tak bliski odchodzi.. U nas w Wiśle był miesiąc temyu taki straszny wypadek,podczas naprawiania samochodu zginął chłopak 30 letni-auto go przywaliło-w ostatniej chwili widziała to nawet jego mała córeczka!!nic nie dało sie zrobić.. Byli dość fajną rodziną,miał 2 dzieci ,trzecie w drodze i budował właśnie dom!! Też mnie to tak strasznie wtedy zasmuciło choć w sumie to znałam tylko z widzenia.. Na zajączka to mamy w planie kipić synkowi rower nowy,taki z amortyzatorami i może w niedziele po południu wybierzemy sie do Macro albo auchan u nas kosztuje ok.470 zł -może w bielsku będzie taniej..a sobie na zajączka to właściwie nie robimy prezentów Po świetach wpadają murarze i budowa rusza ,maż tez ostatnio każdą chwile coś jeszcze robi ,wylewki spodnie,lepikuje,izoluje..a ja od środy będę sobie jeżdzić w końcu na basenik. Wraz z trzema sąsiadkami każda pojedzie na zmianę samochode tak że koszt dojazdu się w sumie bardzo zmniejszy,a mamy w planie chodzić do sanatorium na zawodziu,sa to solne baseny i w tym sauna tak że mam nadziejae ze trochę schudne w końcu.

Ja bede pisala na raty ,poniewaz jak sa klienci musze wylaczyc. Ot taka ze mnie matka nie slucham corci.W dodatku nie mam jej z kim zostawic na te 10 dni...tragedia wolnego nie wezme tesciowa wezmie ja na kilka dni bo swieta i musi na zakupy....jestem zla. Edia co do prezentu na zajaczka dla syna to pewno sie ucieszy-tym bardziej ,ze chlopaki uwielbiaja jezdzic na rowerach. Co do pogrzebu to wstyd sie przyznac ale nie wiem kim ta osoba byla-wogole nic nie slyszalam na ten temat. Jezeli chodzi o smierc to wogole tragedia kogokolwiek by to nie dotklo-tym bardziej jak slyszy sie ze to mloda osoba. Moj ojciec zmarl jak mial 24 lata ja mialam 3 na raka pluc. Pozdr pewno sie dzios jeszcze odezwe.

A jezeli chodzi o fitness to mnie to cieszy chwilka radosci dla mnie mojego ciala i nie robie tego aby schudnac tylko dla dobrego samopoczucia i aby nie byc taka nie ruchawa- nie chce byc na starosc jakas nie ruchawa -lubie to choc nie powiem zakwasy tez miewam ))))

Maksa-nie jesteś zła matką na pewno nie!! takie sytuacje się zdarzają-często nie wiemy co zrobić albo nie uświadomimy sobie od razy,jesteśmy tylko ludżmi i to sie zdarza to nie zaniedbanie tylko po prostu -wiadomo że od razu nie pędzi sie z dzieckiem do specjalisty jak tylko coś go zaboli ,CZASAMI PRZECHODZI A BYWA ZE DZIECKO WYOLBRZYMIA LUB COś KOMBINUJE..więc nie przejmuj się będzie dobrze.

u mnie ostatni to jakoś jest wszystko \"pod napięciem\" w dodatku miałam taką rozmowę \"życiową\" z mamą i pokłóciłyśmy się ..ciągle jakieś problemy wyskakują ,a moja mama to jest wspaniała tylko strasznie opiekuńcza i jakoś nie może zrozumieć ze ja mam własne życie,problemy i ze mam już 30 lat a nie 10...

Dla odmiany w moje malzenstwo nikt sie nie miesza i spoko z tego tylko sie cieszyc .Tesciowa super tylko mam czasem problemy poniewaz dla odmiany nikt od tak sobie mojej malej nie wezmie do bawienia-))) nie ten wiek ale musze sie nagimnastykowac aby babcia wziela mala. Niby nie ma problemu sporadycznie tak niedziela sobota na kilka godzinek gorzej jak chora i 1 tydzien trzeba z nia byc no i wakacje... Ale ogolnie nie narzekam

Hejka ..oj dzis widze ,ze starasznie zanudzam Was soba. Tak czytam post i iwdze, ze Marketa i Figaa to zawsze jestescie wieczorkami .Wstyd sie przyznac o tej godzinie to ja juz dawno spie...o 21 po serialu na Wspolej ..(tak tak ogladam) wymiekam oczy to mi sie same zamykaja. Pozdrawaim na dzis to koniec moze odezwe sie w poniedzialek!!! Mam nadzieje na mala przejazdzke motorkiem taka lada pogoda,papa

Witam miłe koleżanki Mam nadzieję,że niedzielę miałyście udaną?🌻 Ja nie narzekam,jakoś zleciała. Maksa,byłaś na przejażdżce?Pogoda sprzyjała.....A jak się ma córeczka?Lepiej?Życzę jej zdrowia 🌻 Pracę masz odpowiedzialną,z tego co pisałaś,można wywnioskować,że szef Cię darzy zaufaniem,nic tylko pogratulować Figaa,serdecznie dzięki za kwiaty i buziaczki.Bardzo mile mnie zaskoczyłaś 😘 🌻 Jak Ci poszło na kolokwium?Mam nadzieję,że zaliczyłaś?Innej opcji nie ma :D Co u Ciebie?Jakoś się nie odzywasz.......:O Edia,Ty szelmo!My myślałyśmy,że Ty chora jesteś,a Ty sobie byłaś na urlopie :D Ale to dobrze,że Ci nic nie dolega,oby tak dalej 🌻 To przykre,co napisałaś,o tym gościu,którego przygniótł samochód...Tragedia [*} Jeśli chodzi o wróżby.......Ja się nie obawiam,że coś się zmieni w moim życiu,z powodu rzeczonych wróżb.Nie biorę dosłownie tego wszystkiego,co nie znaczy,że się nie zastanowię,nad tym ,czy owym......Wszystko jest pod kontrolą :) Figaa,prosiła,abyśmy napisały swoje prawdziwe imiona.Ja napisałam,a Wy?Nie..Mam nadzieję,że naprawicie to niedociągnięcie :D W sobotę,do południa miałam problem z kompem.Myśleliśmy,że nas diabli porwą przy nim.Ale wszystko się dobrze skończyło,a to jest najważniejsze :D Kończę na teraz.Może później coś dopiszę.Będziecie miały co czytać z rana :) Na razie,pa

Witam 🖐️ wpadlam sie przywitac, poczytam posty i sie odezwe. aaaaaaaaaaaaaaaaaa zaliczylam!!!! jako jedna z 4 osob:D:D:D:D:D :classic_cool:

Witam serdecznie Was wszystkie....!!!! Odezwe sie jak tylko znajde chwilke..pa,patki

WITAJCIE Odpowiadając na wcześniejsze pytanie-jestem EWA . Dzisiaj cały dzień dowożą mi towary w pracy i praktycznie zero czasu..mój młody ma rekolekcje i jakis znowu zaziebiony jest!! wczoraj bylismy na takiej górskiej wycieczce ,a dziś całe kości mnie bola jak jakąś babuszkę..haha Porządki i prace przedświateczne juz macie z głowy? ,bo ja w zasadzie tak w czwartek i sobotę jeszcze coś upichcę -nie za dużo bo w poniedziałek wielkanocny zawsze do moich rodziców idziemy .Mam w planie jakiś dobry keks z bakaliami i serniczek z brzoskwiniami-pychotka!!,może jeszcze parę babeczek kruchych-zobacze jaksie wyrobie i jakie checi będą.. Jakaś pochmurna pogoda dzisiaj u nas -wcale nie za ciepło.. Trzymajcie się...