Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EDIA76

szukam przyjaciółki z woj.SlAskiego -Cieszyn,Ustroń..?

Polecane posty

🖐️ Maksa Edia , Pufika gdzie jestescie? Kurcze no do szlu mnie doprowadza ten komputer. musze go kolka razy zresetowac zanim sie normalnie uruchomi i nie zatnie:O A co do garnitorow to kiedys widzielismy gdzies w necie brazowy garnitur i nm sie bardzo podobl ale nie widujemy takiego w sklep[pach u nas, Normalnie Ł wchodzi do sklepu i od razu kupuje ubranie a ja przejechalam z nim ostatnie miasto zeby buty kupic:D No dzis jak wyszlam na dwor to sie okazalo ze pogoda nawet fajna, bylismy na spacerze w lasku:)

Kurcze no wlasnie nie mam poejcia co mu jest. Wczoraj zaczelismy ogladac film na dvd i sie przy poczatku fil zacial a potem caly komp. Przelecialam go wszystkimi mizliwymi sknerami i antywirusami. Zobaczymy jak bedzie z nim jutro. Kurka bez komp to jak bez ręki:D A teraz ja wlaczyylm to siedze poki jest ok, on sie tylko przy wlaczaniu zacina jak juz przebrne przez pierwsze dwie minuty to jest ok:D A ty co ciekawego porabiasz?

Ja siedzę na necie,jak Ty :D Był mecz,W.oglądał,teraz poszedł do łazienki,a ja dalej sobie siedzę na necie :D Muszę się ruszyć,bo jeszcze naczynia nie pomyte :P Jak W.wyjdzie z kąpieli,zapytam,co może być z Twoim kompem.Może będzie wiedział :) ♥♥♥♥♥

No jesli bys mogla to zapytaj. Wczoraj powywalalm wszystkie niepotrzebne programy wiec pamiec nie jest przepelnion. (chyba) :P Ja sobie ogladam tv na zmiane z kompem. Ja dzis mialm normalnie pelniusienki zlew i musialam sie z tym uporac:) ciezko bylo :D ale przetrwalam. Kurcze ie wyobrazm sobie jak caly dom bedzie kiedys na mojej glowie:) Ciekawe gdzie dziewczyny?

No,też się zastanawiam,dlaczego nic nie piszą........:O Ja codziennie myję gary.Jesteśmy tylko we dwoje,a naczyń od cholery.Ja nie wiem skąd się to wszystko bierze,może nam ktoś podrzuca? :D Ty masz na imię Weronika,ja na Ciebie mówią w skrócie? Ciekawe jak mają na imiona:Maksa i pufika?Może napiszą?🌻 W.chyba zaraz wyjdzie z łazienki,to Ci napiszę,jak będzie coś wiedział :P ♥♥♥♥♥

hehe to chyba ja wam podrzucam. Tak mam na imie. A mowia do mnie przewaznie Weronika jedna kolezanka w szkole sredniej do mnie Wera mowila:O Nie lubilam tego ale nie zwracalam jej uwagi. Jeden kolega mowi do mnie Weńka, :O:O:O:O:O:O:O Mama czasem Weronka. A ja lubie poprostu normalnie Weronika.

Pewnie,tak najlepiej-Weronika 🌻 W.kombinuje,co może być z Twoim kompem,ale mówi,że chyba nic nie wymyśli.Jutro Ci napiszę konkretniej :) A może jednak masz za dużo na dysku? Jaki masz odtwarzacz do oglądania filmów DVD? ♥♥♥♥♥

wiesz co to napisze jutro ile mam pamieci jeszcze wolnej i jaki odtwarzacz dvd,to jak by mial chwilke to bede wdzieczna.🌻 Hehe no napisze jak mi sie oczywscie uda tu na kafe dotrzec zanim sie zatnie :)

Figaa,trudno tak na odległość stwierdzić,co jest z Twoim komputerem.:) Spróbuj odinstalować i na powrót zainstalować odtwarzacz do DVD.Być może on Ci to wszystko robi.:) Hej,dziewczyny!Co z Wami? 🌻 ♥♥♥♥♥

No wlasnie bede musla cos pokominowac z tym kompem. No dziewczyn nie widac:(

No ja zagladam codziennie ale nikt nic nie piesze wiec i ja sie nie wysilam.

hej, no ja wczoraj bylam zalatana caly dzien (urodzinki mialam 21) i tak mi jakos dzien zlecial szybko. kurcze no szkoda ze nie pisza dziewczyny nic. A wiecie co kupislam sobie ta sukienke na to wesele co mamy 5 maja no i okazalo sie ze dziewczyna brata młodej (brat i ta dziewczyna mieli isc za starszych na poczatku) kupila sobie bardzo podoba sukienke podobno :O mimo ze wiedziala jaka ja mam :O:O:O:O:O:O:O No i jeszcze z kolei siostra mlodej (15 lat) kupila sobie swietne buty i mowi do mnie ze sa takie same tylko brazowe i mowi ze ic nie miala by przeciwko gdybym sobie takie kupila, wiec pojechalam tego samaego dnia obejrzec je ale ze nie mialam kaski to ich nie kupialam,(mimo ze brat Ł mial przy sobie pieniadze i mi proponowal ze pozyczy ) ale jak dla mnie cudne sa, no i wiecie co okazalo sie ostatnio ze ta dziewczyna brata mlodej kupila sobie take buty. No a z racji tego ze ma prawie taka sama sukinke jak ja to rowniez jej beda pasowac. No i co ja mm zrobic? :O:O:O nigdzie nie ma fajnych butow co by na wesele pasowaly a objedzilam cale miasto, tylko tamte sa fajne . No i zeby tego nie bylo mlo to pytala sie ostatnio mnie jak sie czesze n wesele a ja sobie pomyslalam \"No ja ci powiem jak sie czesze a ty sie uczeszesz tak samo\":O:O:O:O:O:O:O:O:O niby glupota ale wiecie jak sie idzie na wesele czy na jakas impreze to ma sie skromna nadzieje ze nikt nie bdzie tak samo ubrany , no i rozniaca jest jak dwie nieznajace sie osoby mama takie samo ubranie a roznica jak jedna dziewczyna wie w czym ta druga idzie i kupuje podobna:O:O Ale sie zdenerwowalam tym co nie zmienia faktu ze cudna pogoda jest:):):):):):):)

Figaa,wszystkiego najlepszego z okazji Twoich Urodzin!🌻 🌻 🌻 Kurcze,to masz nieszczególnie z garderobą weselną......:O Pewnie,że jej nie mów jak będziesz uczesana.Może podobną fryzurę sobie zrobić,wystarczy,że sukienkę będzie miała prawie taką samą.Może dobrze,że nie kupiłaś tych butów?Bo miałybyście we trzy jednakowe :D Jeszcze masz trochę czasu,na pewno zdążysz kupić>A Ł.ma już garnitur? Myślę,że tak :) Całkowicie Ciebie rozumiem,jak człowiek idzie na jakąś imprezkę,to chciałby wyglądać niepowtarzalnie.Ale nie martw się,jakoś to będzie :) Co z Twoim komputerem?Poprawiło się coś,czy dalej fiksuje? Szkoda,że dziewczyny,nie piszą :( Dobrze chociaż,że Ty się odzywasz 🌻 Pozdrawiam ♥♥♥♥♥

🖐️ Dziekuje za zyczenia. 🌻 👄 Tak Ł ma juz garnitur , teraz oboje tyko musimy buty kupic. Kurcze ale oejdzila cale miasto zeby kupic jakies inne buty ale kurka nie ma nic, tylko te co one maja. A co do komutera to poprawilo sie. Tata cos porobil tzn jakies czyszczenie komputera jakims skanerm bezpieczeniastw i jakimis innymi programami kote sa dostepne dla tych ktorzy maja legalnego windowsa. Takze juz jest ok:D No wlasnie nie wiem co z dziewczynami :( Edia zalozyla topik i znikla. Maksy tez nie widac wogołe. Hej hop hop gdzie jestescie?

Tak,Edia założyła topik i gdzieś \"wyparowała\" :D Pozostałe też milczą.........:O Może jeszcze kiedyś się odezwą,miejmy nadzieję :) Dobrze,że ja nigdzie nie muszę iść :D Przynajmniej nie mam takich problemów,jak Wy...:) Wszystko się ułoży,zobaczysz.Wreszcie gdzieś kupicie te buty :D I będziecie się fajnie bawić 🌻 Tak,jak się ma legalny program,to jest o wiele łatwiej :) Wszystkie aktualizacje na bieżąco,programy tylko do legala,itd :) Ja też mam legalnego.Nie muszę się niczego bać :D Pod koniec ubiegłego roku robili \"naloty\" w Zebrzydowicach i na niektóre dzielnice Cieszyna.U nas nie byli :D Pozdrawiam ♥♥♥♥♥

🖐️ kurcze nie mialam za bardzo czasu zeby zajrzec, bo wczoraj bylismu u Łukasza babci i poszlismy n pole pocykac troche fotek. Adzis tez bylam na miscie potem u Łukasza. Chyba od 9 mja bedzie mial nowa prace ale nie zapeszamy:) Marketa kojarzysz mi sie z ciemnymi wlosakami, (nawet czarnymi) i z grzywka? trafilam? no i jestes niewysoka tzn tak moze ok 165? :) Tak jak sie z kims pisze to sobie go w jakis sposob zawsze wtyobraz ja mam taka wizje ciebie:)

Figaa. Dobrze,że chociaż Ty coś piszesz :) Nie rozumiem takich ludzi,najpierw szukają przyjaciół,a jak się tacy znajdą,to ich zostawiają..........No cóż,jakoś to przeżyjemy,no nie?:D Włosy mam ciemne,ale nie czarne.Mój brat i siostra mają czarne.Drugi brat i ja,mamy ciemne,ale nie czarne.:) Wzrost prawie się zgadza,mam 3 cm mniej :P A oczy mam zielone. Aha,jeszcze,co do włosów.....Rzeczywiście mam grzywkę!Skąd Ty to wszystko wiesz? A Ty jak wyglądasz?Napiszesz coś o sobie? Też mam pewne wyobrażenie,ale nie będę na razie pisać.Poczekam,aż Ty zobrazujesz siebie i wtedy się przyznam,czy miałam rację,czy nie :D Życzę Twojemu Ł.,aby znalazł pracę.Na pewno się uda. Ja też lubię robić zdjęcia.Na ostatniej kliszy zostało chyba cyknąć ze trzy i do wywołania.Cyfrówki jeszcze nie mam :D Tyle,co w telefonie.Mam zrobionych kilka,powinnam dać je na kompa,a później na płytę,ale się przyznam,że jakoś nie mogę się do tego zabrać :O Poza tym,jeszcze nigdy tego nie robiłam,a Ty?Masz jakieś doświadczenie w tej materii?Jeśli tak,to podziel się ze mną,bardzo proszę 🌻 U nas dzisiaj padał deszcz i była pierwsza(!) wiosenna burza. Najbardziej \"waliło\" w górach.W Wiśle na pewno też była.Szkoda,że Edia się nie odzywa,napisałaby coś. :) Dobrze,kończę to pisanie.......Mam nadzieję,że się odezwiesz jeszcze :) Pozdrawiam 🌻 ♥♥♥♥♥

No wlasnie ja tez nie rozumiem czemu zadna nie zagada na topic.:( A co do wygladu to tak jakos sobie ciebie wyobrazam:) hehe fajnie ze trafilam:D He hehe oj nie ma tak latwo, :D najpierw napisz to ja ci napisze jak wygladam:D Ciekawa jestem czy sie bedzie zgadzac:D Ja nie mam pojecia jak sie zgrywa zdjecia z telefonu. Ja robie cyfrowka i mam do tego kabelek i latwo sie bedzo zgrywa. A wiesz mozna jeszcze wyslac z telefonu na email. U mnie dzis pogoda ponur byla i zimno:O brrr i troszke pokropilo tez ale to jak jaeszcze spalam rano. Dziekuje za mile slowa o tej pracy. Ja trzymam kciuki bo to dobra praca, fakt czasem jest duzo nadgodzin ale pensja po jakims czasie ok 1600-2000 i umowa na 5 lat jak dobrze pojdzie.

Fajnie,że się odezwałaś. Ja do komórki też mam kabelekJak możesz to napisz,czy to zgrywanie jest trudne......:P Bo z komórki zgrywa się chyba(?) tak samo jak z cyfrówki.:) Co do Twego wyglądu.....Jutro napiszę,OK? Pa!Przyjemnych snów. Z pracą na pewno się uda!Nie martw się!🌻 ♥♥♥♥♥

Czesc wiesz co ja jak podlaczam aparat do kabelka i kbelek do kompa to mi wyskakuje kreator konfiguracji i tam tylko wybierm folder do ktoego chce skopiowac zdjecia i klikam \"dalej\', \"dalej\', .... i juz. Moze zapytaj sie w sklepie z telefonami, moze w jakims komisie alebo poszperaj w internecie. a jaki masz model telefonu?

Witaj Figaa Mam Sony Ericsson\'a K510i.Jak kupowaliśmy ten telefon,to dostałam wszystko,tzn.kabelek,płytę,itd.Program do zgrywania mam już na kompie.Mnie chodziło tylko o to,czy jest trudne to zgrywanie.Z tego,co piszesz,widzę,że nie :) Ja nawet nie spojrzałam jeszcze w instrukcję obsługi :P Ale muszę to zrobić wreszcie :D Jeśli chodzi o moje wyobrażenie o Tobie.........Hmmm,trudno powiedzieć,ale wydaje mi się,że jesteś długowłosą blondyneczką,może nawet też z grzywką......? Swój wzrost,o ile się nie mylę,pisałaś na tym topiku.Jesteś też szczupła.A oczy,chyba(?)błękitne? 🌻 Nie śmiej się,jeśli nie trafiłam. Pogoda u nas się poprawia,ale co z tego,jak ja mam cały czas katar.Oczy zapuchnięte jakby od płaczu,z nosa leci......Dobrze,że tylko z jednej dziurki :D Na razie kończę,później się odezwę,pa! 🌻 ♥♥♥♥♥

No sprobuj pokombinowac z tym kabelkiem i podlczyc, napewno to ie jest takie trudne. ja tez mam SE tylko ze skromniutkiego K300i. Zajrzyj na poczte i ocen czy trafilas w moj wyglad:D :P