Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

protosska

NOWY TOPIK - Zdrowe odżywianie, sport /Rady i doświadczenia/ ZAPRASZAM!

Polecane posty

Jest do góry, jest :) Juz mi lepiej, dzieki. Ide spac bo rano jade na pływalnie. Do jutra, całuski :* 🌼

DZIEN DOBRY :) Jakis czas temu wrócilam z basenu. Fajnie, fajnie bylo :D hyhyhy... niedlugo sniadanko ❤️ HAHA

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
czesc:)gdzie sie podziewaja dziewczyny,tylko same zostalysmy Szkoda Dzisiaj mija miesiac jak nie zapalilam papierosa ale fajnie:):)

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
siedze sobie na roznych forach dotyczacych odchudzania Jakbym chciala zgubic te 5 kg moje marzenie Nie wiem juz co robic,ciezko mi sie zabrac za bieganie,odmowic sobie slodyczny itd Ale chyba sie zmobilizuje i zaczne cos robic odrzuce chleb,slodycze a bede jesc duzo warzyw i owocow jest lato wiec trezba ztego korzystac Pojde dzisiaj biegac,pozniej poskacze na skakance Musze cos robic,bo 5 kg bez wysilku nie zniknie niestety:( Kamil mowi ze przesadzam,ze jestem sliczna itd ale ja chce to zrobic dla siebie:)juz mam dosc ze jak patrze sie w swoje odbicie w lustrez i patrze na posladki,uda itd to sa takie duze:(:( ale czy dam rade ;(

Czesc Słoneczko :) Gratuluje, miesiąc.... ładnie, ładnie !!!! :* Ja chce zrzucić do 50 czyli 3 kg jeszcze mi zostały :P i nie spieszy mi sie w sumie...Już jakieś kilkanaście dni wcieram ten balsam z NIVEA żeby pozbyc sie tego dziadostwa z nóg i kurde juz prawie nic nie ma ! Super mi sie nozki wygładziły, wysmukliły i ładny zarys taki seksowny na łydeczkach i udkach :D poza tym biegam biegam choc ostatnio przestałam bo wieczorami łaze długo z chłopakami tu i tam. Hihihi... Prawie codziennie jem lody (300ml) jakieś 10 dni i jakos nic nie utyłam od nich wiec to dobry znak :D w ogóle nie przytyłam a wiecej jadłam przez pewnien czas :) ale oczywiscie pilnowałam sie. Jak chce zjesc bardzo cos słodkiego to robie sobie kromeczke z powidłem, mniam.

Kamil na pewno ma racje, hyhyhy... ale czego my kobiety nei zrobimy by wyglądac jeszcze ładniej a przede wszystkim czuc sie dobrze w swoim ciele - to jest najwazniejsze :) Ja nigdy nie chciałam byc szczupła, tzn zawsze mi sie podobała moja figura i nie zebym stosowała jakies diety... ale jak tak ostatnio popatrzylam na moje nogi to stwierdzilam, ze chce je wyszzuplic no i daze do tego celu :D hihihi... Wiesz co ? Chcicałabym si nauczyc robic szpagat, serio. Musze w necie poszukac jakies cwiczenia odpowiednie. Jak sie rozciagac i w ogóle. Kurde, to fajna sprawa :D Mam już co robic w wakacje, hahahaha !! :D

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
a ile juz kg stracilas??i jaki balsam??bo moj ten jonson to nie pasuje mi:( smugi mi zostaja to raz a dwa to ze sie takie grudki robia jak smaruje:(

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
:( mam zdjecia z imprezy na ktorej bylam z kamilem i znowu wygladam strasznie:(

Ogólnie wazylam 58 a teraz 53... ja sie odchudzałam ze tak juz powiem w tamtym roku w ferie zimowe ale w sweta wielkanocne wrocilo do 57-58 i znowu postanowilam zrzucic... bylo 55, pozniej 54 i jest 53 :) Ten Goodbye cellulite :D haha... wysyłałam jakies meila do innych dziewczyn i mi wyslałi taki jeden balsam :) najsmieszniejsze bylo to, ze dostałam go akurat w moje urodziny, hihihihi.

Nie wiem co z tym Twoim balsame, moze dlatego ze jest ujedrniajacy ? Ja mam nnormalny do tworzenia opalenizny, nie jest napisane, ze ujedrniajacy. Kumpela ma ten co Ty i on jakos tak mocniej jakby dziala. Moze w tym cos jest ? Hyh...

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
to 5 kg to super:) a w jakim czasie??

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
nie wiem juz sama:9 stosuje go tylko wtedy,jak zrobie sobie pelling calego ciala wtedy w miare dobrze sie rozsmarowuje

W sumie to w trzy tygodnie takigo mojego \"odchudzania\": skakanka, zero słodyczy, nie jedzenie po 18, w miare takie o posiłki (w końcu nie chodziło sie do szkoły to nie było tych wypasionych obiadow - w tym cos jest :D)

To ja nie wiem... wypróbuj ten drugi :D ja czekam na słoneczko.... poki co mokro a polu i pada co jakis czas ale fajnie tak chlodno i rzesko :)

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
tez musze odtsaiwc slodycze ale bedzie ciezko:( sniadania nie jem, wieczorem jem paluszki krakersy jogurty w ciagu dnia tez w sumie Musze sobie kupic chrupkie pieczywko typu wasa i koniecznie te bieganie i skakanka za to czerowna herbatke pije:)

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
oj ja teraz uciekam od slonca bo te krosty na ramionach mnie wykanczaja:( kupialm sobie teraz cepna na blizny,smierdzi cebula ale mam nadzieje ze cos pomoze wlasnie sie uzalam nad soba przed kamilem jaka to jestem brzydka gruba i beznadziejna a on moj kochany mowi ze jestem cudowna i mnie kocha:)jakie to szczescie ze go mam:)

o i jakas herbatke pilam, pamietam :) Dawno nie piłam czerwonej ani zielonej :o uuuuuuuuuuuuu... dla mnie nie problem ze słodyczami. Mama mowi, ze mam silna wole, ze mam charakter hihi. Jak powiem, nie to nie :) ale i tak jem bo jakos nie widze roznicy.

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
oj ja slodycze uwielbiam Jakbym miala wybrac miedzy papierosem a czyms slodkim to bez zastanowienia wybiore cos slodkiego moge je jesc caly czas

Hihihi, kochany :) ach Moj S. ❤️ a Ł. zaprosił mnie na Shreka do kina w sobote - o rany :D

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
jaki Ł??

To tak jak ja, hahaha ! To jest straszne ale od słodyczy od razu człowiekowi lepiej :D ach ta endorfina..... hyhyhyhyhyhy czekolada ❤️

Nie pisałam.... Moj były kiedys tam. Wrocił z USA i teraz jakies zaloty do mnie, prosze ja Ciebie. Spotkałam sie z Nim kilka razy a ten zaprosil mnie do kina, hyhyhyhyhy.....

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
nielze niezle masz 17 lat a tyle juz historii milosnych ihhih

Heh.... e tam od razu miłosc. Dla mnie miłość to być może S. ale nie chce nic mówic :) ...

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
hhe a ja mam fasolke straczkowa gpotowana Uwielbiam ja:) pycha:)

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
no to o szparagowa mi chodzi ihihhi

Aha........ haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :o :P zawsze mowie szparagowa wiec dlatego takie zdziwienie, haha !