Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bllanka

piękniejsza z każdym dniem

Polecane posty

Gość Bllanka

Wiosna za oknem motywuje mnie do zadbania o własne ciało. Czuję się atrakcyjną dziewczyną, ale teraz kiedy na zewnątrz coraz piękniej mam większą ochotę na regularne zabiegi pielęgnacyjne, sport i zdrową dietę. Zapraszam dziewczyny, które jak ja pragną pozbyć się tych kilku zbędnych kilogramów, poprawić stan skóry, włosów, paznokci i poczuć się jeszcze piękniej i jeszcze atrakcyjniej. Myślę, że fajnie jest mieć takie miejsce jak to - do wymiany opinii, rad...oraz do udzielania wsparcia i w razie potrzeby odpowiednich reprymend! ;) Kto ze mną zaczyna plan odnowy?;)

Gość Misuki
Ja, chętnie Od jutra, zaniedbałam się, czuję się fatalnie Zamierzam jeść mniej, zdrowiej, uprawiać sport, przebywać na powietrzu, pozbyc sie cellulitu

Gość hero
Hej, ja też podjęłam taką decyzję i od kilku dni nie jem słodyczy ani żadnego śmieciowego jedzenia, pije wodę (duzo), piję rownież herbatke z pokrzywy i duzo herbaty zielonej, wyeliminowalam kawe (choc ją uwielbiam) i łykam capivit hydrocontrol i od dzis tabletki z bratka. Aha włosy płuczę cytryną. Jeszcze chce zaczac znów chodzic na aerobik, bo mialam przerwe od pazdziernika.

Czesc, to ja sie dolaczam. Ostatnio przytylam poltora kilo...moze to nieduzo, a jednak czuje wstretna oponke na brzuchu ... eh od dzis, a raczej od teraz, koniec ze slodyczami, koniec z czipsami..i takimi innymi rzeczami.Postanowilam pic 2 litry wody dziennie i wiecej ruszac sie. Jutro zaczynam robic spacerki :) hero.. mam pytanie ..na co sa dobre tabletki z bratka? dziewczyny razem damy rade, musimy sie wspierac

Gość JAAAA TYLKO
chce miec dlugie wlosy i NIC ! kompletnie nic mi do szczescia nie potrzeba (chociaz nie jest kolorowo) heh ...tylko najgorsze jest to ze mam je do ramion !!! BOSHE JA CHCE PRZESZCZEP!

Gość hero
bratek oczyszcza organizm a przede wszystkim poprawia cere. Moja cera ostatnio sie popsula tzn mam wypryski na czole a reszta twarzy jest ok, nie wiem czemu i dlatego sprobuje tego bratka.

Gość mniaaam
dziewczyny nie wiecie moze ...jak pozbyc sie pryszczy z plecow..normalnie pojawily mi sie na plecach :-O nie wiem skad one sie tam wziely...nigdy ich tam nie mialam :-(

Gość ej co sie dzieje
teraz nagle wszyscy podostawali pryszczy na czole :/ ja tez! dobija mnie to normalnie ale bratek tak szybko to nie pomaga , to dlugotrwale meczarnie z ta ochydna herbatka ;/

Gość uuppp

Gość Bllanka
Nawet nie wiecie jak cieszę się z Waszego odzewu! ;)) Misaki - masz jakiś specjalny arsenał przeciwko pomarańczowej skórce?;) hero - hmmm..dlaczego wyeliminowałaś kawę? szkodzi urodzie?;) wiem, ze pewnie pytam o jakąś oczywistość,ale tak sie zastanawiam..wlasciwie dlaczego kawie mowimy - nie!! ??:) ...ah...a płukanka z cytryny na wlosy?:) jakie daje rezultaty?:) jesteś blondynką?:) Dorotka83 - spacerki...mhmm..to lubię!:) ja też ja też!!;) Ja zamierzam przez kilka dni..dzisiaj juz zaczęłam.troche odciążyć żołądej..jeść malutko i same wyłącznie warzywa. Potem przechodzę na dietę 1200 kalorii na jakiś czas. Muszę odzyskać moją extra figurę;D Dużo spacerów, dieta bogata w witaminy ,duzo warzyw, zielona herbata, poranne ćwiczenia...:) I powolutku zmierzamy do ideału!;)

Bllanka... to co od jutra spacerujemy razem? ;-) hm..przeciw pomaranczowej skorce..dobre sa masaze, ugniataj dlonmi po pare minut miejsca oblegane przez pomarancz. skorke ..a najlepiej kup do tego olejek.Ja mam firmy weleda \"birken cellulite öl\", jest swietny, kosztuje ok,40 zl (na zlotowki) . (tzn ja go kupilam w Niemczech, nie wiem czy jest dostepny w Polsce) .Uwazam ze w polaczeniu z masazami daje swietne rezultaty :-)

hej dziewczyny ja również mam postanowione wieosenne porządki własnego ciałka w sumie już coraz cieplej- ja zaczełam juz miesiąc temu a mianowicie jeżdżę rowerem na uczelnie, piję dużo wody mineralnej staram się ćwiczyć co drugi dzień godzinę, robie masaże antycellulitowe, no i zielona herbata... ale to mój nałóg od kilku lat więc żadna nowość pozdrawiam Was wszystkie i życze wytrwałości

aha chciałam dodać że obiecałam sobie zdrową dietę ale niestety mi nie wychodzi- jedyne mniej więcej ograniczyłam słodycze :)) , a jeśli chodzi o bratka to jakie ma działanie, bo nic nie słyszałam na jego temat (mimo mojego nicku ;) )

ja ostatnio za duzo jadlam :-O a przede wszyskim czipsy i slodycze :-( o nie od dzis koniec :-D woda mineralna stoi juz obok mnie :-D

Cześć Dziewczyny!dołanczam do Was o ile mogę, trzeba wziąść się za siebie... też zapuszczam włoski,są strasznie suche muszę zadbać o nie końcu o paznokcie i o wszystko ;)ćwiczenia też by się przydały... Pozdrawiam Razem zawsze Łatwiej do motywacji

Gość ksiwatuszeczekk
tak!!Ja ostatnio tez duzo jem...slodycze itp./..masakra,zawsze bylam szczuplutka,wystarczyl ok tydzien cwiczen np na brzuch i byl fajnie wyrzezbiony...teraz to raczej nie bardzo:( az boje sie wejsc na wage....a wiec od jutra wogole nie jem slodyczy...jak zwykle bede pila duzo wody no i kontyniowala cwiczenia,zimny prysznic na cellulit i peelingi z kawy

witaj moni 21 :-) jupii coraz nas wiecej :-D tylko prosze mi sie tu ladnie codziennie meldowac ;-) a ja powiem wam, ze zaczelam tydzien temu robic cwiczenia na brzuch... ciekawe po jakim czasie bedzie widac efekty.. :-) tylko ze do tej pory(tzn. do dzisiaj) jadlam za duzo :-O

Ja patrzeć na siebie nie mogę, zero ruchu, zła dieta i efekty są widoczne, jak stanę przed lustrem w bieliźnie 😭 Cellulit- przede wszystkim ruch i dieta, do tego masaż i zimna woda, naprzemienne natryski, masaż kostkami lodu, rękawicą, do tego balsam nawilżający Koniec ze słodyczami, kolacja nie o 22 a o 19-20 najpóźniej, śniadanie rano a nie w południe 3-5 posiłków ( a nie 2 i to na noc), mniejszych, kcal ok 1500 1-2 h sportu, spacery Woda, zielona herbata jest ze mna od dawna, takze nie powinno byc problemu Oby się udało, bo zwariuję

Gość umcumc
no to od jutra zaczynamy :-D

To super teraz to chociaż Wy będziecie mni motywowały bo jak sama mam się za coś zabrać to ciężko..trzeba zadbać o siebie niedługo lato;)to do jutra dziewczynki.. Dobranoc

Witam 🖐️ Ja wlasnie zjadlam sniadanko...chlebek razowy z serkiem i do tego kawusia (jakby ktos zobaczyl moja kawe to by ja wysmial, jest taka \"mocna\" ;-) ) z mleczkiem. Niedlugo ide do sklepu, a potem wybiore sie na spacer. Slonko swieci, wiec pogoda sprzyja wedrowkom ;-) pozdrawiam

Gość wgore

a ja od miesiaca mam takie postanowienia, najwazniejsza dla mnie jest cera, ale z tym to powoli, malymi kroczkami do przodu:) no wiec ja miesiac mialam 166 wzrostu i wazylam 58 kg, masakra. brzuch i uda....... a w ciagu miesiaca zrzucilam 4 kg, choc dzis jak rano sie wazylam to bylo 53:) moja waga jaka mialam w lipcu, na poczatku wakacji, potem stopniowo zaczelam przybierac na wadze. Ciezkie bylo dla mnie odstawienie papierosow, wtedy rzucilam sie na slodycze. w ciagu miesiaca poszly 4 kg, a stosuje diete MŻ - dla niezorientowanych tzn. mniej żarcia. Nic specjalnego, po prostu zero slodyczy i cukru, zero soli i przypraw, ciemne pieczywo, nie jem po 18-19. I nie podjadam w ciagu dnia. No to na tyle:) a o wlosy paznokcie reszte to ja dbam caly czas, tylko wizja lata, ja w stroju kapielowym tak mnie zmotywowala ze chudne:)

Gość rak111
Witajcie, ja zaczynam z wami. Nie musze co prawda gubić kg, jestem nawet za szczupła, ale przydałoby sie poprawic stan cery, włosów, dotlenic się. Zaczynam więc lepiej się odzywiac, stawiając głównie na warzywa, owoce i nabiał i więcęj przebywac na powietrzu. Wiem, że na cerę, włosy i paznokcie doskonale działa Humawit, ze skrzypem i pokrzywą, teraz na wiosnę powinno sie to łykac. Tylko trzeba uzbroić się w cierpliwośc, efekty widoczne beda za nie mniej niz kikla tygodni, ale cóż, nie ma żadnego złotego środka, działającego od zaraz. Trzymajcie się w swoich postanowieniach i piszcie tu, razem łatwiej. A za miesiąc będziemy mogły się pochwalić ładniejszym wyglądem. Pa.

witam Was wszystkie.Swietny topik,a czekaja nas podobno juz od maja upaly wiec naprawde warto sie za siebie zabrac,pozdrwaim wszystkie dziewczyne ktore lubia dbac o siebie:)))

Gość ToCiA
Witam kobietki:) jak tak czytam Wasze wypowiedzi to aż chce się samej zabrać do działania tylko że musze troszke poczekać bo za kilka,kilkanaście dni spodziewam się dzidziusia:) ale obiecałam sobie że jak juz urodze i dojde do siebie to biore się za siebie.Na szczęście zbędnych kilogramów ie mam więc odchudzac się nie będe mósiała ale ciałko przyda się ujędrnić więc ćwiczenia,bieganie jak najbardziej:)

a ja chce miec : - długie włosy do pasa a mam do ramion :/ - chce przytyc jakies 5 kg - pozbyc sie trądziku hmmm paznokcie ładne mam, i reszta tez ok :)

Gość cośtamcośtam
Cześć dziewczyny! Ja także się przyłączam, biorę się za siebie:) Po pierwsze muszę pozbyć się brzuszka - więc od 3 dni ćwiczę 6 Weidera(tylko do tego muszę mieć dużo wytrwałości), chce się zapisać na jakiś aerobik albo tańce, postanowiłam więcej spacerować no i jestem na piątek umówiona u fryzjera...może jakaś zmiana?:) pozdrawiam i życzę powodzenia:)