Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mod_essa

*** K U P I E---SPRZEDAM--ODDAM *** Rzeczy używane i nowe dla dziecka

Polecane posty

Gość jestem zainterseowana
kapeluszami dla chłopca proszę o fotki adam_44@op.pl

Gość jestem zainterseowana
:)

Gość do stelka27
a kto chrzci dziecko ktore ma 80 cm???????????????????? a poza tym napisz w opisie o mnie na allegro cos po polsku bo to co masz w opisie swiadczy o tym ze chyba nie skonczylas nawet podstawowki

Gość fajny wózek
marcelina 1979 poproszę o fotki i ile byś chciała za te kapelusiki???? odpowiedz w mailu. :):):):):) tytanikl@tlen.pl

Gość fajny wózek
szkoda że kapelusze sprzedaż bo ja pierwsza napisałam że chętnie odkupię.

Gość do fajny wozek
no chyba nie byłaś pierwsza :P

Gość fajny wózek
mam do sprzedania 2 sukienki jeansowe i 1 spódniczkę jeansową na wiek 2-3-latka , spodnie długie z materiału raczej na 3 latka i sukienkę letnią na roczek . zainteresowanych proszę o podanie maila to wyślę fotki . :):):):):):)

Gość fajny wózek
Gość fajny wózek
mam też pajacyka z jeansu dla dziewczynki na 6-9 m-cy i bluzeczkę w kolorze zielonym zapinaną z tyłu na guziczki rozm.na metce 62. :):):):):):)

Gość fajny wózek
jeśli ktoś będzie zainteresowany pajacykiem i bluzeczką wtedy wkleję fotki :):):):):):)

oj szkoda mi słów pomarańczko!!! może Ty nie znasz polskiego skoro coś w opisie jest dla Ciebie nie jasne:) nie umiesz poskładac słów:P kto chrzci dziecko które nosi roz 80, oj zdziwiłabyś sie:P

Gość do stelki
ta sukienka jest obleśna i jeszcze to zdjecie z brudną noga!!!!!!!!!!!okropność!!!!!!!!

Gość ale kwas123
Super wyglada dziewczynka ,ktora sama idzie do chrztu , niz takie malenstwo co spi lub placze .Moj bedzie chrzczony jak bedzie mial 3 latka czy to tez dziwne? Moja sprawa :P

Gość noge dopiero teraz zobaczylam
:D

Gość noge dopiero teraz zobaczylam
a patrzylam na aujcje kilka razy sukienka sliczna-a ja malo spostrzegawcza jestem a stopa wcale nei jest brudna chociaz nie powinno jej byc na fotce

oj fakt teraz dopiero widzę ze dałam nie to zdjęcie co trzeba, ale nie o noge tu chodzi:P:P:P:P:P:P:P a jak ktos nie ma sie do czego doczepić to zawsze coś znajdzie i jeszcze nie ma odwagi i ukrywa sie pod postacią pomarańczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moja córka miała pół roku jak była chrzczona a sukienke kupiłam na ten rozmiar bo chciałam żeby była długa do samych kostek, a w pasie i tak jest wiązana i nie była wcale za szeroka!!!!!!! a to kiedy ktoś chrzcie dziecko to jego indywidualna sprawa nic nikomu do tego:) ciekawe czy Ty pomarańczko jestes taka wzorcowa i idealna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!