Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mod_essa

*** K U P I E---SPRZEDAM--ODDAM *** Rzeczy używane i nowe dla dziecka

Polecane posty

Gość ypsa

Gość fajny wózek
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=8932329 ponownie zapraszam :):):):):):) sukienki naprawdę super, jakoś zdjęcia kiepsko mi wychodzą :(:(:(:(:(:(:(:( nie potrafię dopasować tła żeby jakoś to ładnie wyszło , ale zapraszam i gwarantuję zAdowolenie. :D:D:D:D:D:D:D

Gość do fajny wózek

Gość do fajny wózek
sukienki moze nie brzydkie ale cena za kup teraz dwadziescia kilka zlotych????????????oszalalas?????????a do tego koszty przesyli 9 zl????????/przeciez ty to wyslesz listem za 4 zł.

Gość dokładnie za 35zł
ja mam nową troszkę drogo i moze dlatego nie ma chetnych

Gość fajny wózek
nie dawno wysyłałam kobietce listem poleconym kombinezon zimowy i za przesyłkę płaciłam 9zł.

Gość fajny wózek
jeśli chodzi o cenę to zawsze można się dogadać :):):):):) prawda?????????przeglądałam kilka aukcji i wydawało mi się że 25 zł.to nie dużo.

Gość fajny wózek
a po za tym jest jeszcze licytacja.a po za tym jeśli ktoś jest chętny (ale na pewno)zmienię ceny i proszę kupywać , wyślę wszystko w jednej paczce :):):):):):):):) proszę pisać dogadać zawsze się można :D:D:D:D:D

Gość Sprzedam dziecko
niegrzeczne, plec meska lat 4.

Gość fajny wózek
aaaaaaaaa , tosz ja pomąciłam , ja płaciłam 9 zł.ale u mnie na poczcie nie było takich kopert i kombinezon poszedł jako paczka a nie list :):):):):) musze poprawić:D:D:D:D:D:D

Gość moj ledwo wejdzie z pracy
fajny wozek -gdzie ty wyslesz pioryet za 4zł? koperta babelkowa 2,50 wysylka 4,50 plus piorytet..... 8-9zł trzeba zeby to nadac

Gość tinturintu
do fajny wozek...udało Ci się sprzedac wozek po satysfakcjonujacej cenie? do Elwira a jakie rozmiaty sa rampersow?

Gość moj ledwo wejdzie z pracy
elwira-galeria spoko-ale opisow to juz brak

Gość fajny wózek
moj ledwo wejdzie z pracy, a co cię obchodzi gdzie i za ile wyślę????koszt przesyłki jest napisany a w razie jak będzie większy to dopłacę i nic ci do tego!!!!!!

Gość fajny wózek
do tinturintu , tak sprzedałam wózek myślałam że troszkę drożej uda się go sprzedać ale z drugiej strony to lepiej że za tyle niż by miał stać i się marnować, dziewczyna która go kupiła jest bardzo z niego zadowolona bo tak jak pisałam wcześniej był w bardzo dobrym stanie i mało używany :D:D:D:D:D:D:D POZDRAWIAM

Do tinturintu rampersy mam od 64 do 98 :) do moj ledwo wejdzie z pracy niestety nie mam czasu usiasc i uzupelnic opisow i rozmiarow bo to galeria generalnie na potrzeby lokalnego portalu,i dziewczyny ogladaja i pytaja konkretnie albo przychodza i wybieraja:)ja chetnie odpowiadam na poszczegolne pytania o rozmiar,producenta itp:)tyle ze zawsze uprzedzam ze rozmairowka rozmiarowce nierowna i czasem latwiej podac wymiary:)

a poza tym jesli cos wam wpadlo w oko to pytajcie:)moze cos podpowiem jesli szukacie czegos konkretnego:)

Gość Krotochwila
Wiele rzeczy dla dziecka za darmo! Pokrywacie tylko wysyłkę lub odbieracie osobiście, jeśli oddaje ktoś z Waszych okolic... www.wymienprzez.net Jeśli chcecie sprzedać lub na coś się wymienić tez można! Bez prowizji jak na Allegro!

Gość teesa
Słuchajcie - ta stronka www.wymienprzez.net jest świetna! Ludzie są tam niezwykle wprost uczciwi i mili!!! Żadnych prowizji - tylko koszty wysyłki, a wysyłane rzeczy są świetne! I - co ważne - o wiele więcej osób oddających, niż biorących! Jest w czym wybierać! Polecam!

Gość hooopppppppppppp

Gość ha ha ha hannn