pochopna 8 Napisano Maj 23, 2018 Heh, po 10 latach ludzie nadal wałkują ten temat :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 23, 2018 bo islam to syf, kiła i mogiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 11, 2018 zyje z pakistanczykiem od szesciu lat wykorzystuje mnie do pracy nie placi do wszytskiego do spzrtania a tam u siebie ma zone syna nie wiem co ja tu robie zyje daleko od kraju nie amma pieniedzy chce odejsc on nie daje mi grosza przestalam z nim wspolzyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 11, 2018 wszystjko przedemna ukrywa pracuje w jego barze sklepeie na ulicy nigdy mnie nie zlapie za reke nie pocaluje anprzywitanie no tragedia jakas szesc lata i ani slubu ani dzeiecka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Amelila1 Napisano Lipiec 11, 2018 W takich sytuacjach to polecam się uzbroić w dokumenty z dokumencika, a szczegolnie jakbys chciala odwiedzic jego kraj.. lepiej dmuchac na zimne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 17, 2018 A jak na imię ma ten 36 letni paki i w jakim mieście się z nim spotykalas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .....mili Napisano Styczeń 5, 2019 Nigdy w zyciu z zadnym ciapakiem na poczatku kochani cudowni prawia komplemety wrecz zagladaja nam w nasze mysli czytaja z ust i mowia co chcemy uslyszec wydaja sie byc nornalni maja ludzie odruchy zaczynamy wierzyc w to ze jeju ten mezczyzna on mnie kocha nigdy nie zrobil by mi krzywdy lecz to gra tak umiejetna ze nie do rozszyfrowania a pozniej gdy osiagaja cel czyli glownie malzenstwo staja sie bezwzgledni bez szacunku bez jakich kolwiek odczuc ludzkich jedni ujawniaja swoje prawdziwe ja wczesniej inni pozniej ale i tak sprowadza sie to do jednego ich religia jest wpajana od dziecka i to juz w nich siedzi tak gleboko ze nie liczne przypadki sie do niej nie stosuja a jaka jest wiara co przedstawia czym sie sugieruje to juz nie bede pisac bo kazdy pewnie wie ze w religi muzmumanskiej za wszystkie decyzje ktore sie podejmie trzeba srogo zaplacic tam nie biora pod uwage przyslowia ze czlowiek uczy sie na bledach za kazdy blad ponosi sie kare mimo ze karze osoba ktora nie ma najmniejszego prawa tego robic.... Jak to mowia milosc jest slepa ale tym razem warto otworzyc oczy i wyostrzyc wzrok chodz na chwile...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mili Napisano Styczeń 5, 2019 4 minuty temu, Gość .....mili napisał: Nigdy w zyciu z zadnym ciapakiem na poczatku kochani cudowni prawia komplemety wrecz zagladaja nam w nasze mysli czytaja z ust i mowia co chcemy uslyszec wydaja sie byc nornalni maja ludzkie odruchy zaczynamy wierzyc w to ze jeju ten mezczyzna on mnie kocha nigdy nie zrobil by mi krzywdy lecz to gra tak umiejetna ze nie do rozszyfrowania a pozniej gdy osiagaja cel czyli glownie malzenstwo staja sie bezwzgledni bez szacunku bez jakich kolwiek odczuc ludzkich jedni ujawniaja swoje prawdziwe ja wczesniej inni pozniej ale i tak sprowadza sie to do jednego ich religi jest wpajana od dziecka i to juz w nich siedzi tak gleboko ze nie liczne przypadki sie do niej nie stosuja a jaka jest wiara co przedstawia czym sie sugieruje to juz nie bede pisac bo kazdy pewnie wie ze w religi muzmumanskiej za wszystkie decyzje ktore sie podejmie trzeba srogo zaplacic tam nie biora pod uwage przyslowia ze czlowiek uczy sie na bledach za kazdy blad ponosi sie kare mimo ze karze osoba ktora nie ma najmniejszego prawa tego robic.... Jak to mowia milosc jest slepa ale tym razem warto otworzyc oczy i wyostrzyc wzrok chodz na chwile...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jusia8428 7 Napisano Styczeń 22, 2019 Hmm ogólnie do religii nic nie mam ale do jej wyznawców już tak. Pakistanczycy to wyznawcy Islamu. Nie warto im ufać. Jako znajomi są spoko. Ale jako partnerzy juz nie. Bylam w Anglii orzez rok. Poznalam polke ktora nosila chuste. Powiedziala ze to dla meza zrobila, bo chcial..blagam serio?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gościnnie Napisano Styczeń 22, 2019 Czlowiek jak czlowiek, ale dla mnie osobiscie roznica kultur i wyznania bylaby nie do przebrniecia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sta Napisano Styczeń 22, 2019 Dnia 23 maj 2018 o 21:11, Gość gość napisał: bo islam to syf, kiła i mogiła Zabobon i do tego niebezpieczny. Precz z islamem! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach