Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

specyficzna

odnaleźć kobiecość na wiosnę

Polecane posty

witam :) dziś mam luźny dzionek, zaraz robię kawusie może ktoś się przyłączy do mnie ? ja ogólnie nosiłam mało biżuterii w ym roku zaczęłam zakładać długie korale albo jakieś wisiorki, zegarka nie posiadam, pierścionki pogubiłam :(

Gość Mini_Mini22
ja kawusi nie pijam jakos nie mam takiego przyzwyczajenia a poza tym boje sie osadu na zebach natomiast chetnie napije sie herbatki

hehe tak słyszałam o takich cwiczonkach są nawet specjalne kulki które pomagają w ćwiczeniach, no ale na tym to się nic chyba nie zrzuci ;) ja dwa razy w tygodniu chodzę na basen, do tego pedałauje ale właśnie wyczytałam, że poiwinno się na rowerku robić trening interwałowy czy jakoś tak.. czyli 5 minut rozgrzewki w jednym tempie a potem 30 sekund maksycmalnie szybkiego pedalowania i 30 sek wolnego pedałowania i tak kilkanaście serii a z czasem te 30 sekund powinno się wydłużać i żeby zachodzila redukcja tluszczu to trzeba na małym obciązeniu to pedałować to mnie zaskoczyło

Gość Być kobietą być kobietą...
Witam dziewczyny. Ciężki weekend już na szczęście minął. Zaliczyłam ostatnie ćwiczenia z tamtego semestru, w końcu. Odkładałam te zaliczenie ze zjazdu na zjazd bo wykładowca to straszna żyła, ale wczoraj mi się udało pokonać stres i przekonać go że umiem i koniec. Teraz czas wrócić do odnajdywania kobiecości. Jest piękna pogoda, niestety dziś dzień muszę spędzić w domu, ale jak najbardziej aktywnie, postanowiłam, że posprzątam mieszkanie, od A do Z. Okna też umyję. Zawsze wychodziłam z założenia, że jeśli zrobię kapitalne porządki w mieszkaniu to łatwiej będzi mi poukładać wszystko w swoim życiu. i z taką dewizą zabieram się do roboty :) Zajrzę tu później. Trzymajcie się. Buziaki

Gość Mini_Mini22
dziewczyny a jakie maseczki robicie-ja z zielonej glinki oczyszczajaca

być kobietą .. > też tak mam, jak mam porządek to mam wrażnenie, że panuje nad wszystkim (a byłam wieczną bałaganiarą) milej jest przede wszystkim, a lubię też sprzątać bo ma się wtedy czas na myślenie, można muzyki posłuchać ;) mini mini> ja to się zakochałam w maseczkach z glinki :) kupuje dermaglin w rossmanie najczęściej maseczkę oczyszczająco-odżywczą polecam !

Gość Mini_Mini22
no dokladnie tej samej uzywam :) pomyslalam sobie teraz ze czas zadbac o stopki bo juz niebawem bedzie sie chodzilo w sandalkach i klapeczkach

Gość big trio
witajcie! :) wczoraj calkowicie minał mi zły humor gdy wypiłam koktail bananowy MAŁPI GAJ :P Dobrze, ze tyle słoneczka az chce się żyć! Dzis zafunduje sobie wieczorem peeling kawowy i balsam summer glow, bo wygladam jak córka młynarza:) Ja pijam zieloną herbatkę, zwykłą jak i z opuncją figowa, jaśminowa etc. Mam blisko do Czech a tam jest ogromny wybór herbatek i o wiele tańsze aniżeli w Polsce. Dzis biore się za brzuszki i ujędrnianie ud. Znacie jakieś ćwiczonka na pośladki? Ah no i staram sie wypijac 2l wody dziennie. :**

Gość M_E_T_A_M_O_R_F_O_Z_A
Hejka dziewczyny! Zrobiła msobie leniwy weekend, od komputera także:) Wczoraj wystawiłam się troszkę na słońce i zarumieniła mi się buzia. Rany jak to słońce wpływa pozytywnie na samopoczucie. Dziś trochę spalę kalorii przy myciu okien - podwójnie pożytecznie ;) Coż wiosenne porządki w domu i wiosenne porządki ze sobą:) Zakupiłam sobie niedawno odżywkę - maskę do włosów Placenta ( firmy kallos)i muszę przyznać że już po pierwszej aplikacji zauważyłam różnicę, serio. A wydawało mi się że odżywka za 7 zł nic nie da, a tu proszę niespodzianka:)

Gość Mini_Mini22
a czy ta maska nie przeciaza wlosow i nie przetluszaja sie szybciej po niej?

Witam Was w ten uroczy, wiosenny dzionek:) ,ja w ogóle nie piję kawy ,bo nie lubię. Pragnienie gaszę wodą mineralną ,najczęsciej Arctic ,ziólkami lub herbatką..Dzisiejszy dzień mam wolny ,więc wykonałam już kilka zabiegów pielęgnacyjnych łącznie z masażem :) , lubię zapach mojego żelu do masażu - jest taki energetyzujący achhh ;) ..może zmobilizuję się ,założę dresik i pójdę wieczorkiem pobiegać ..A co do tej maseczki to przejdę się jutro do Rossmana i zakupię tę o której pisałyście :) Pozdrawiam ;*

Miałam kiedyś odżywkę firmy Kallos ,ale moja poprzedniczka piszę o maseczce..To prawda ,że efekt nawilżenia włosów był widoczny już po pierwszym zastosowaniu. Odżywka ta zawiera wyciąg z łożysk zwierzęcych , ma białay kolor i dość intetsywny zapach. Moim zdaniem lepsza jest odżywka z tej samej serii ,ale z proteinami mleka, daje tak samo dobre efekty ,ale zapach ma dużo dużo przyjemniejszy :) .Nie zauważyłam też , aby po tej odżywce moje włosy bardziej się przetuszczały

Mini-Mini22----> chyba nie przetłuszcza, użyłam ją dopiero raz więc ciężko mi ocenić, zapach ma faktycznie niezbyt przyjemny ale mleczna pachnie super :) http://www.kallospolska.pl/index2.php?mod=asortyment&kat_id=24 to link do strony firmy i tam jest wykaz tych masek.

Gość Być kobietą być kobietą...
Specyficzna>> ja też byłam wieczną bałaganiarą, zostało mi to do dzisiaj, ale teraz częściej się mobilizuję i sprzątam od A do Z a nie przysłowiowo "zamiatam pod dywan". Aczkolwiek mały artystyczny bałagan, nie przesadzony, za bardzo mi nie przeszkadza :)

ja na szczęście z włosami mam spokój paradoksalnie przez zime mi się wzmocniły, ale to dobrze bo ja bardzo lubiłam eksperymentować na włosach ;) wiele przeszły big trio może razem zaczniemy cwiczenia na brzuszek i codziennie będziemy się wspierać ;) co Ty na to ? a na uda mam ćwiczenia z sharpa jak dorwe skaner to mogę zeskanować i jakoś podesłać

Gość big trio
specyficzna jestem jak najbardziej za! :) a cwiczenia na uda też z chęcią przyjmę ;) musiałabym sprzatnac w szafie. posegregowac bluzki, zakiety, rajstopy... bo jak narazie wszystko mi sie wala. miłego dnia Kobietki! :*

Gość Mini_Mini22
ja z checia z wami zaczne cwiczyc brzuszek, znacie jakies dobre cw? oprocz 6W

drogie panie, do brzuszków to ja się też chętnie przyłączę...mogę?

Gość Mini_Mini22
jasne ;)

myślicie, ze od ilu brzuszków dziennie można zacząć ? ja bym chciała jeszcze cięcie w tali pogłębić zaraz poszukam jakis ćwiczonek

Gość big trio
w tamtym roku jak też odnajdywałam kobiecość na wiosnę to codziennie robiłam 100 brzuszków i po 2 tygodniach brzuszek był znacznie twardszy, redukowaly sie boczki etc. :) wiec teraz chyba tez zastosuje terapie wstrząsową i bede robiła 100, tyle ze nie z rekami za głowa a połozonymi na klatce piersiowej.

zazdroszcze wam takiego optymizmu,mnie osobiscie ta wiosna doluje,pelno tych parek na ulicy a ja ciagle sama i co z tego ze ladna jestem i wielu mezczyzn sie za mna oglada jak i tak sie mnie boja,doslownie BOJA ,zostaje mi tylko moj taniec brzucha :(

Gość big trio
MAGNOLIAT uszy do góry! napewno za niedługo ktoryś nie będzie się bal! :) a poki co tańcz, tańcz bo poki co my mamy facetów ale nie mamy takich brzuszków jak Ty :) :*

magnoliat> patrz przyszłościowo, jak już ten szczęsciarz Cię odnajdzie to nie dość, że będziesz zadbana, z pięknym brzuszkiem to jeszcze będziesz mogła mu zatańczyć ;) chłop padnie z wrażenia :D Dziewczyny podajcie jakieś maile to wyślę Wam skany :)

Gość big trio
gucci_bikini@o2.pl z góry dziękuję :)

Gość big trio
sa swietne i jak duzo! :)