Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mania+_

nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej!

Polecane posty

ja akurat wiem dlaczego jestem teraz tu -smutne ale niedługo się to zmieni.............no cóż, może spojżeć na to w ten sposób, ze zbieramy siły na mega imprezę:):):)

ale jest mi teraz głupio...ale dzięki za zimny prysznic. Zaraz coś napiszę o sobie, tylko muszę sie pozbierać:):).

Ja nie przegralam!!!!Nigdy nie przegram zycia,to nie moj scenariusz.Magnolio- czemu tak mowisz?Mozna bylo odpowiedziec,ze po prostu sie lubimy.

CO MÓWIĄ JĄDRA PRZY STOSUNKU???????????????? ODP. SZEF ZAPER,,, A MY SIĘ OBIJAMY

eeeeeeee jak można przegrać życie, skoro my dopiero zaczynamy!!!!!!!!!!:):)

Byle dobrze skonczyc nie? Wiecie co?Ojciec Rydzyk stwierdzil,ze Polacy maja mentalnosc antykoncepcyjna,wiec ksieza powinni o to pytac przy spowiedzi.Buhahahaha, wesoly kraj,nie ma co.

czym sie interesuję...hmm wszystkim po trochu! Muzyką, filmem, polityką, sportem, lubię czytać, uwielbiam zamki, psy i to pewnie głupie ale lubię gotowac..byle nie dzień w dzień:)

Gość biedak........................
no tak, niech nam jeszcze ustalą w jakiegho koloru majtkach mamy chodzić:)

sama nie wiem, ale wiem że można spotkać osobę patrzącą podobnie na życie, mającą podobne, czy te same wartości......podejście do swiata i ludzi.......jak jest iskra to może to być to........

upsss-bo wiesz co?zastanawiam sie czy to prawda z tym przeznaczeniem, ze kazdy kogos tam gdzies ma zapisanego, ze spotkaja sie i sa dla siebie.echhh. skad tyle samotnosci?

Maniu skoro uwielbiasz, to już jest dobrze.........jest coś, co daje Ci pozytywne emocje..........gotuj do bólu, wróciła moda na zaokrąglone kształty:):)

Powazna?e tak sobie, bo czekam na telefon i sie nie moge doczekac, prosze mi tutaj trzymac kciuki, potrzebuje wsparcia. Facet z patelnia i w fartuszku.Tylko w fartuszku,mniam mniam

Powazna?e tak sobie, bo czekam na telefon i sie nie moge doczekac, prosze mi tutaj trzymac kciuki, potrzebuje wsparcia. Facet z patelnia i w fartuszku.Tylko w fartuszku,mniam mniam

skad tyle samotności??? pytasz ogólnie??? chyba stąd, że wielu z ludzi jest tymi, którymi nie są tak na prawdę, ze wielu z nas się gubi.........tak cięzko rozpoznać nam się w tłumie.......ciągle te pozory..........i po co to........

Juz samo spojrzenie na forum pokazuje jak bardzo jestesmy samotni nieszczesliwi, to straszne.

ja już mam upatrzonego , ale on pewnie nie zechce poczekać, więc za miesiąc ok:)

Nie miałam internetu przez chwilę! ...upss-ale ja nie jem za dużo:), szczerze mówiąc kiedy jest mi źle prawie w ogole nie jem:)

Tez mam upatrzonego,nawet zrobilam pierwszy krok i czekam i czekam.A telefon milczy jak zaklety.No chyba ze zbiera sie na odwage?!?! Za miesiac u mnie ok?

Maniu ze mnie też Tadek niejadek, od kąd pamiętam, ja gotuję znajomym i cieszę oko..............wiem , że im smakuje........