Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mania+_

nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej!

Polecane posty

Gość Beautiful
Dla mnie dobrze minął.

hej, witajcie- sporo się tu jeszcze wczoraj działo:). Padam dzisiaj na twarz. Mam nadzieję,że Jesteście i,że u Was jest wszystko OK

witajcie dziewczęta :) u mnie tendencja zwyżkowa ;) ino mnie noooogi bolą, nie ma jak 10 godzin na nogach w pracy :P Jak wam minął dzień ?

Witaj:)- nie wiedziałam, że są jeszcze tak fajni ludzie!!! Ten zły nastrój pewnie masz dzięki mnie- wylałam tu tyle smutków,że to musiało się na KIMS odbic:( Przykro mi, że tak sie czujesz- a tabletki nie chcesz wziąć? Stało się cos złego?? czy tak bez konkretnego powodu dopadła Cie ta głupia chandra? (To pewnie nie jest normalne ale uwielbiam wiatr.)

oj w tym dzisiejszym zabieganiu po pracy nawet jeszcze poczty nie sprawdziłem... :) z góry dziękuje... czy kornik zasłużył na liścik ? eee chyba nie :D

no nie na tak piękne słowa to na pewno nie zasłużyłem magnolio... ;) no ja bym się nie obraził jakby mnie jakaś zefirka przele... znaczy sie przewiała :D Dziewczęta nosy do góry ! i rozganiamy chmury HEJ !

jasne, magnoliu rozumiem Cie, ale szkoda, że nie mogę pomóc. Aaa no tak wiatr .....na to nie wpadlam;)

a wiecie że mam magnolie w ogrodzie ? taką malusią jak nasza magnolia23 :P i zapewne tak samo piękną...

moja magnolia jest na 100% brzydsza :P może kiedyś będę miał dwie... ;) kto wie... witaj upsik ! Mania jak piątek ? wszak to weekendu początek :) jakieś plany na sobotę niedzielę... no po za kafeteriowaniem :)

ach, ja sie juz z tym nawet pogodziłam!i to trochę tak jak w tym kawale w ktorym ktos się pyta dlaczego panny lubią chodzić wieczorami na cmentarz;)...( tam je przynajmniej strach przeleci;))

ejjjjjj chyba mnie wiele ominęło, bo Mania nak kawałami sadzi:):):) Kornik Ciebie też miło się czyta:):)

Magnolio-a teraz? weekend bedzie piekny...spotka nas na pewno cos fantastycznego,jak myslicie?

kornik-- nie, nie mam żadnych planów,-ale do tego już też zdążyłam się przyzwyczaić a co do dnia, -to niby nic fajnego sie nie wydarzyło, ale mniej się wszystkim przejmowałam

dziewczęta coraz bardziej mi się podobacie ! no i Mania wznosi się na wyżyny małymi kroczkami do celu... mówię Ci w takim składzie dasz rade !

a stąd, że mamy tak ja myślimy...............a takie jest życie, ze raz pod wozem raz na.....i na pewno ktoś będzie.... teraz czy później -to tylko kwestia czasu..:)

ja myślę żę to tylko kwestia dni, godzin... ;) jak tak piękne kwiaty mogą być same ? ? toż to szok !

proszę bardzo!!!!!:):) noja wiara jest ogromna, bo cóż bym bez niej zrobiła:)