Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mania+_

nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej!

Polecane posty

Magnolio-probowalam pilatesu,ale jak dla mnie to za nudne i monotonne, kilka razy zaczynalam,ale po jednyc cwiczeniu koniec.Wole joge, bo pokonuje ograniczenia wlasnego ciala,typu stanie na glowie bez sciany, mostek itd. Poza tym lepiej sie czuje psychicznie.A ty?pilates probowalas?

hihihi, stanie na glowie bez oparcia w scianie chcialam napisac, czyli tak,ze stoje na glowie na srodku pokoju i jak padne to tylko raz...

bez oparcia w ścianie ? aha czyli wtedy już to oparcie można ze ściany wymontować tak ? :D

padam na twarz... chyba zmęczył mnie dzisiejszy dzień... dobranoc dziewczęta papapapa

pa --korniku Magnoliu -- chyba mi się nie wydaje, że się na mnie gniewasz...?

To cieszę sie bardzo, bo pomyślałam, że już udało mi się coś zepsuć...

Ja mialam ksiazki z biblioteki i ogladalam na kanale CLUB magnolio i teraz juz cwicze bez pomocy,niekiedy tylko cos wypozycze by probowac nowych pozycji. Co do tego jak czesto,hmmm-ja obiecalam sobie ze codziennie po pol godzinki i udaje mi sie tego trzymac Powiem Ci ze warto.

dzięki--...upsss-- cierpliwość tez niestety nie jest moją mocną stroną:)

Magnolio-ja tez mam slomiany zapal i po tygodniu juz nie chcialo mi sie, ale gdy przyszedl pierwszy efekt-zrobienie trudnego cwiczenia, ktorego myslalam ze nigdy nie zrobie to nabralam zapalu. POtem nastepne sie udalo, potem juz sie uzaleznilam, a teraz jak nie cwicze to czuje sie kiepsko i blakam sie i mam dziwne wahania nastrojow.Dlatego nie dosc ze chce to i lubie.

wiesz Magnoliu- ja myślę, że u mnie mixuje sie jedno z drugim. Po części mam pecha a po części sama popełniam głupie błedy.

Masz rację Magnoliu- ale jakie to potrafi byc wkurzające kiedy wydaje się, że to życie czegoś nas już nauczyło a tu po raz kolejny \"wkłada się rękę do wrzątku\";)

masz rację ...upss -tylko,że ja jestem naprawdę w ścisłej czołówce jeśli chodzi o głupie błędy

Magnoliu --masz rację to nastawienie jest pewnie jedną z głownych przyczyn wielu niepowodzeń, tylko jak to zmienić?

Maniu-to sie staje meczace i wierz mi, w niczym ci nie pomoze. Jesli ciagle bedziesz sie dolowac, zniechecisz ludzi do siebie.Uzalanie sie to horror.

ojoj na pewno w pierwszej czołówce nie jesteś, nie przesadzaj......już nieługo wszystko się zmieni o 180 st. tylko trzeba zmienić nastawienie, nie można ciągle samemu utwierdzac się w przekonaniu, ze jest się do dupy, skoro inni mówią co innego-proszę mi zaraz powiedzieć, co dobrze robisz na codzień, na pewnojest mnóstwo takich rzeczy:):)

Magduska ja też jestem za tym! Jeszcze trochę i Was tu wykończę- przepraszam! I pomyśleć,że obiecałam sobie dzisiaj, że nie będę tutaj narzekać:)

no właśnie magduska- wiem,że zamęczam! przepraszam jeszcze raz-naprawdę bardzo!

Dlaczego mężczyźni pragną ożenić się z dziewicami? -Aby uniknąć krytyki.